12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Nagydög
    Na jo, de a latotavolsag maxon van. Majd megprobalom tekergetni, hatha talalok egy hasznalhato beallitast.
  • kBagyula #3483
    A LoD miatt van, elég hülyén van beállítva a tárgyak megjelenítése ahogy tapasztaltam a BF2-höz képest.
  • Kovács legény
    ez a beállitások miatt van, sajna nekem is olyan hogy kb 20méterre előttem jelennek meg a dolgok ,ez elég gáz tud lenni mert sokszor fingom nincs honnan lőnek ,sajna a vasam nembir többet:(
  • Nagydög
    Repulgettem egy kicsit, csak ugy lokalban, de csak felcsesztem magam a BF motoron. Viszonylag konnyu eltalalni egy jarmuvet, ha pontosan tudod hol van, de ha valaki odebb viszi, akkor k... nehez. Mivel a SZU-25 nem jeloli a foldi celokat, ezert az embernek a szemere kene hagyatkozni. Ezt csak a jatek motorja teszi bonyolultta, mivel a tokomnyi bokor joval messzebrol latszik, mint a mellette dekkolo tizszer akkora tank. Nagyon fel tud cseszni, mikor olyan pozicioban jelenik meg egy jarmu(kb. ugy, mintha most spawnolt volna), amire mar eppen nem lehet rafordulni.
  • Zs0lt1
    Spam:
    FH2 topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157711300
  • Kovács legény
    emlékszem még 42ben volt egy wintercup-os map ,ahol kurvanagy füst volt, de sikerült a játékbeállitásnál oant ügyeskedni hogy eltünjön a füst, nagy poén volt amikor mindenki botladozott a nagy homályban ,szartsem látva én meg az utca végéről snipáztam le őket:D
  • Kovács legény
    nekem nincs semmi iesmim és frankón betudom állitani a játékoknál ,hogy éccaka is nappali világosság legyen.
    csit?
  • Yan
    jah, nekem 50%-on van, de ha feljebb veszem elszürkül.
    powerstrip meg mindig hazavágja a rendszerem :(
  • Rafia
    Gammát lehet állítani a játékban, ill. a legtöbb video driverben (külön desktop meg külön 3d módra). Bár gondolom ezeket már kipróbáltad.
  • Zs0lt1
    srácok a powerstrip-et csak én ismerem?

pár billentyű katt és akár játék közben is tudod állítani a gammát.
  • Running
    Nekem az a gondom, h régi a monitorom és csutkán fent van a fényerő, ennek ellenére kb annyit jelent mintha más monitoron kb 50%-on lenne.
  • Rafia
    Nemtom, nekem nincs gondom a sötét pályákkal...az OPK modban sokkal sötétebbek. Itt van az a sok szép, világos, tankos pálya. Nézzétek meg esetleg a bagdadi viszonyokhoz igazított gammát meg fényerőt.
  • Running
    Igen voltam fent, csak nem voltam nagy játékos hangulatban, aztán mentem tévét bámulni.
  • Kovács legény
    :D
    nemkell annyira durván kivilágositani ,csak hogy lássál:)
  • Nagydög
    Akkor a nappali palyak idejen lebarnitja az arcom a TFT.
  • Kovács legény
    játékon belül videobeállitás és a monitor beállitásait baszkuráld ,és volt éccaka nincs éccaka
  • TS Zolly
    Állits a monitorod fényerősségén, egyből mindent látsz.

Fényszorók háboruba???
  • Nagydög
    Kifejezetten vilagos mapok is vannak A Karpatian mountains nagyon hangulatos. Finom fatyolos oszi feny. Kedvem lenne leheverni a derekig ero fube, amig odaernek a gyanutlan pancelosok.
  • Nagydög
    Na az ejszakai palya engem sokkal jobban idegesit. Lehet, hogy csak en nem talaltam meg meg az ejellatot, de maszkalok a vaksotetben, es lelovoldoznek lelkesen. Jo persze en is olok, de olyan erzesem van, mintha nemely urgepasztornak infra szeme lenne. Hasalok a terdig ero fuben. Tolem 10 meterre megall a tank. Olyan kib...tt sotet van, hogy ha nem lattam volna amint megerkezik, siman nekisetalnek, mielott eszrevennem. Erre a geppuskas ramfordul, es szitava lo. Jo lenne, a sracok ramolnanak nehany fenyszorot a jarmuvekre. Ugy igazan nagy feeling lenne az ejszakaban kaszalo fenyekkel.
  • Kovács legény
    nem hülyék ,csak nem mindenki szereti az erdős,sötét mapokat.
  • Rafia
    Az első 2 hét után mindig visszaesik a playerszám, de ennek a modnak már lesz fix bázisa. Amúgy a többiek azért játszanak bf2-vel, mert hülyék (Dr. House mondta), meg mert csak infantryban tudnak gondolkodni.
  • Kovács legény
    jah, valahogy az első 5-6skillhez nekem is megkellett halnom:)
  • Beers
    Én csak poe-zom (na jó néha allied)!
    Láttam Te is nyomtad tegnap a CoR-on! (kár hogy kevesen voltunk)
  • Running
    De az h a szerverkereső első 10 találata 0 pinges szerver és nem ír ki egy deka nevet se ez már siralmas...én nem értem miért játszik mindenki ezzel a nyomorult bf2 alappal. A poe szerverek meg fogynak a játékosokkal együtt. Úgy tűnik a pontokért, rangokért és plecsnikért való buzulás mindenkit meghülyített.
  • Running
    Orel nekem nem jön be, szart se látok, meg a hangulata és kidolgozása se nyűgözött le...
  • Nagydög
    Aham. Akkor te voltal az, akit kozvetlen megerkezesem utan arcul lottem a SZU-25 raketajaval, aztan, mivel keveseltem a hatast, meg a repcsit is hozzatok vagtam.

Orel viszont eleg erdekes volt ilyen kis letszamban.
  • Kovács legény
    frankót nyomultam a CORszerveren ,rákellett jönnöm megint hogy rohadtul odabassza a bf2-t:) az eurotiger meg egyre jobban megy,a dingó meg valóban geciség:) de kár hogy olyan kevesen vannak a szervereken:(
    amugy körömpöri néven voltam;)
  • Danee
    just laugh :))
  • Kovács legény
    azt várhatod ,me ezvolt az uccsó peccs
  • Danee
    majd az 1.5.....
  • Zs0lt1
    hát úgy látszik bassza meg nem tudok két kurva poe kört lejátszani egymásután, mert a 2. kibaszott körnél mindig kibasz a szerver a kurva életbe.
  • Danee
    lebeg? :)
  • TS Zolly
    De repül. :P
  • Zs0lt1
    nem nagy kunszt, lényeg, hogy ne repüljön :D
  • TS Zolly
    De én az F35B-t is legyorsulom ám gyalog!
  • Zs0lt1
    Nna az már csalás!!! :D
  • HTS s3rg1nh00
    én is végigtudok,csak előtte nyomok egy e betűt az F35B közvetlen közelében :P
  • atomboy
    Mar kerdezni akartam...
  • TS Zolly
    B+!!!! Lebuktam!
  • TS Zolly
    Én az 1.3-as pecsben is végigtudtam sprintelni dalian mappon az anyahajótol a kinai reptérig. :P