12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Nagydög #3484 Na jo, de a latotavolsag maxon van. Majd megprobalom tekergetni, hatha talalok egy hasznalhato beallitast. -
#3483 A LoD miatt van, elég hülyén van beállítva a tárgyak megjelenítése ahogy tapasztaltam a BF2-höz képest. -
#3482 ez a beállitások miatt van, sajna nekem is olyan hogy kb 20méterre előttem jelennek meg a dolgok ,ez elég gáz tud lenni mert sokszor fingom nincs honnan lőnek ,sajna a vasam nembir többet:( -
Nagydög #3481 Repulgettem egy kicsit, csak ugy lokalban, de csak felcsesztem magam a BF motoron. Viszonylag konnyu eltalalni egy jarmuvet, ha pontosan tudod hol van, de ha valaki odebb viszi, akkor k... nehez. Mivel a SZU-25 nem jeloli a foldi celokat, ezert az embernek a szemere kene hagyatkozni. Ezt csak a jatek motorja teszi bonyolultta, mivel a tokomnyi bokor joval messzebrol latszik, mint a mellette dekkolo tizszer akkora tank. Nagyon fel tud cseszni, mikor olyan pozicioban jelenik meg egy jarmu(kb. ugy, mintha most spawnolt volna), amire mar eppen nem lehet rafordulni. -
#3480 Spam:
FH2 topik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157711300 -
#3479 emlékszem még 42ben volt egy wintercup-os map ,ahol kurvanagy füst volt, de sikerült a játékbeállitásnál oant ügyeskedni hogy eltünjön a füst, nagy poén volt amikor mindenki botladozott a nagy homályban ,szartsem látva én meg az utca végéről snipáztam le őket:D -
#3478 nekem nincs semmi iesmim és frankón betudom állitani a játékoknál ,hogy éccaka is nappali világosság legyen.
csit? -
#3477 jah, nekem 50%-on van, de ha feljebb veszem elszürkül.
powerstrip meg mindig hazavágja a rendszerem :( -
Rafia #3476 Gammát lehet állítani a játékban, ill. a legtöbb video driverben (külön desktop meg külön 3d módra). Bár gondolom ezeket már kipróbáltad. -
#3475 srácok a powerstrip-et csak én ismerem?
pár billentyű katt és akár játék közben is tudod állítani a gammát. -
#3474 Nekem az a gondom, h régi a monitorom és csutkán fent van a fényerő, ennek ellenére kb annyit jelent mintha más monitoron kb 50%-on lenne. -
Rafia #3473 Nemtom, nekem nincs gondom a sötét pályákkal...az OPK modban sokkal sötétebbek. Itt van az a sok szép, világos, tankos pálya. Nézzétek meg esetleg a bagdadi viszonyokhoz igazított gammát meg fényerőt. -
#3472 Igen voltam fent, csak nem voltam nagy játékos hangulatban, aztán mentem tévét bámulni. -
#3471 :D
nemkell annyira durván kivilágositani ,csak hogy lássál:) -
Nagydög #3470 Akkor a nappali palyak idejen lebarnitja az arcom a TFT. -
#3469 játékon belül videobeállitás és a monitor beállitásait baszkuráld ,és volt éccaka nincs éccaka -
TS Zolly #3468 Állits a monitorod fényerősségén, egyből mindent látsz.
Fényszorók háboruba??? -
Nagydög #3467 Kifejezetten vilagos mapok is vannak A Karpatian mountains nagyon hangulatos. Finom fatyolos oszi feny. Kedvem lenne leheverni a derekig ero fube, amig odaernek a gyanutlan pancelosok. -
Nagydög #3466 Na az ejszakai palya engem sokkal jobban idegesit. Lehet, hogy csak en nem talaltam meg meg az ejellatot, de maszkalok a vaksotetben, es lelovoldoznek lelkesen. Jo persze en is olok, de olyan erzesem van, mintha nemely urgepasztornak infra szeme lenne. Hasalok a terdig ero fuben. Tolem 10 meterre megall a tank. Olyan kib...tt sotet van, hogy ha nem lattam volna amint megerkezik, siman nekisetalnek, mielott eszrevennem. Erre a geppuskas ramfordul, es szitava lo. Jo lenne, a sracok ramolnanak nehany fenyszorot a jarmuvekre. Ugy igazan nagy feeling lenne az ejszakaban kaszalo fenyekkel. -
#3465 nem hülyék ,csak nem mindenki szereti az erdős,sötét mapokat. -
Rafia #3464 Az első 2 hét után mindig visszaesik a playerszám, de ennek a modnak már lesz fix bázisa. Amúgy a többiek azért játszanak bf2-vel, mert hülyék (Dr. House mondta), meg mert csak infantryban tudnak gondolkodni. -
#3463 jah, valahogy az első 5-6skillhez nekem is megkellett halnom:)
-
#3462 Én csak poe-zom (na jó néha allied)!
Láttam Te is nyomtad tegnap a CoR-on! (kár hogy kevesen voltunk) -
#3461 De az h a szerverkereső első 10 találata 0 pinges szerver és nem ír ki egy deka nevet se ez már siralmas...én nem értem miért játszik mindenki ezzel a nyomorult bf2 alappal. A poe szerverek meg fogynak a játékosokkal együtt. Úgy tűnik a pontokért, rangokért és plecsnikért való buzulás mindenkit meghülyített. -
#3460 Orel nekem nem jön be, szart se látok, meg a hangulata és kidolgozása se nyűgözött le... -
Nagydög #3459 Aham. Akkor te voltal az, akit kozvetlen megerkezesem utan arcul lottem a SZU-25 raketajaval, aztan, mivel keveseltem a hatast, meg a repcsit is hozzatok vagtam.
Orel viszont eleg erdekes volt ilyen kis letszamban. -
#3458 frankót nyomultam a CORszerveren ,rákellett jönnöm megint hogy rohadtul odabassza a bf2-t:) az eurotiger meg egyre jobban megy,a dingó meg valóban geciség:) de kár hogy olyan kevesen vannak a szervereken:(
amugy körömpöri néven voltam;) -
#3457 just laugh :)) -
#3456 azt várhatod ,me ezvolt az uccsó peccs -
#3455 majd az 1.5..... -
#3454 hát úgy látszik bassza meg nem tudok két kurva poe kört lejátszani egymásután, mert a 2. kibaszott körnél mindig kibasz a szerver a kurva életbe. -
#3453 lebeg? :) -
TS Zolly #3452 De repül. :P -
#3451 nem nagy kunszt, lényeg, hogy ne repüljön :D -
TS Zolly #3450 De én az F35B-t is legyorsulom ám gyalog! -
#3449 Nna az már csalás!!! :D -
#3448 én is végigtudok,csak előtte nyomok egy e betűt az F35B közvetlen közelében :P -
#3447 Mar kerdezni akartam... -
TS Zolly #3446 B+!!!! Lebuktam! -
TS Zolly #3445 Én az 1.3-as pecsben is végigtudtam sprintelni dalian mappon az anyahajótol a kinai reptérig. :P