12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #3564 ja.. könnyítsd meg a dolgát, hogy csak egy repeszgránátot kelljen bedobnia a füst közepébe... -
#3563 Hát én is szoktam használni zászlófoglalásnál a füstöt mert úgy legalább nem szednek le messziről... -
#3562 LOL :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#3561 alapjában véve nekem sincs semmi bajom a füsttel, csak akkor ha foglalásnál bedobálnak párat. -
haxoror #3560 Én a flashbanget (főleg a mostani formájában) nagyon utálom de a füstel soha nem volt bajom, abban teljesen igazad van hogy foglalásnál elég nagy hülyeség -
TS Zolly #3559 És ha véletlenül csak egy papir repülőt dobott el? -
#3558 azt még a füst előtt látom, hogy eldobja -
TS Zolly #3557 És nem szabad meglüni, mert nem lesz meghivva GYESZNYÓ torra. :) -
haxoror #3556 És hogy fogod fejbelőni? Nem fogod látni a füsttől! -
#3555 na mostmár ha valaki eldob valamely pályán egy szmókot (UKR: saska) az gyesznóvágásra készül. -
TS Zolly #3554 Nem tök mindegy? Igy is kitaláltad mit akartam irni nem? Sertés akko wazze! :DD -
#3553 :)) gyesznyó az teeee! :) -
TS Zolly #3552 Jaja! Jójaz! Főleg télen desznyó vágás után. :D -
#3551 Jó az a füst, csak tudni kell használni. -
TS Zolly #3550 Há durcásan is, de nem bánom. :P -
#3549 Jó akkor módosítom a dolgot, aki zászlófoglalásnál használ füstgránátot az kap egy szép fejest :D -
TS Zolly #3548 Akkor én egyedül, használhatok illent ungaryse szerveren? :D -
Rafia #3547 jól lehet rohamozni is vele. Odavágod az ellenfél felé (pl. sniper), aztán végig a füst irányából közelítesz. -
#3546 nna jó ilyenekre persze, de nem az, hogy bemegyünk öten foglalni és a faszlámája elszór vagy 3 füstgránátot. Azzal csak jobban tudni fogják, hogy ottvagyunk. -
TS Zolly #3545 Jómagam figyelem elterelésre szoktam használni csak. Eldobom jobra, ellen arra felé megy, mert azt hiszi ott vagyunk, vagy onnan jövünk, én meg szép lassan balról lezsedem öket. :DD Én speciel fogom használni ezentúl is. :DD Ja és: :P -
#3544 igencsak bazzeg odajön egy ellen és belelő a füstbe, lelő vagy 3 embert veled eggyütt te meg csak nézel, hogy honnan a faszból jöhet a lövés, de KURVÁRA SEMMIT NEM LÁTSZ A KIBASZOTT FÜSTTŐL! -
#3543 :((((((( -
#3542 lowba a messzebb lévő búzatáblát nem rajzolja ki, a játékost viszont igen :( -
#3541 előre szólok, ha valaki ugrál a játékban, én leTKzom, akkora faszság, pattognak össze vissza, azt se tudom ki kivel van ... ;-)
szvsz nagyon hatásos cucc a füst, jármüvet meg lehet vele kavarni :) sajnos nekem amugy a sok sötét hangulatu pálya miatt annyira nem tetszik a poe, a korábbi képek mást sejtettek :( ami hangulatos: buzatáblában hasravágni magadat és nagy élmény h elmegy meletted a tank és jól seggbeküldöd rpgvel :) viszont sajna néha gondolom látszik a nevem a fejem felett, mert találomra képtelenség h leszedjenek ... :(
szal vegyes, egyenlőre annyira nem jön be, inkább egy jó jármüves tömeghent a klasszikus bf2-el wake-en, a kedvenc pályámon :) -
#3540 lol -
#3539 pedig jó az a füstgránát...arról meg nemtehet senki, hogy nemvágod az egyenruhákat :) -
#3538 Srácok, előre szólok, hogy ha magyar szerveren vagyunk és valaki asszi pályán füstgránátozik, szó nélkül letékázom a picsába!
Akkora fasság bazzeg ez a füstgránát, nem lehet látni semmit, még azt sem, hogy kire lősz rá.
Most is voltunk egy szerveren, berohantunk vagy hatan a zászlóhoz valamelyik fasz meg szórta a füstöt a faszlámája. -
TS Zolly #3537 Silka nekem nagyon bégyün. Mindent tarol. Szerintem túlságosan is erős. -
Landor #3536 kemper mi.. agyadra ment a wow geró ott látszik hogy saját zászlót fogalata volna egy ellenséges squad.. hát kicsit beleptem őket -
Rafia #3535 A Songhua 3-as facsoportjai anno engem is ledöbbentettek, "dzsungelharc", persze.
Amúgy mindenki csak az infantryért van odáig? Shilka nem jön be egy régi DCsnek sem? Múltkor találtam vele egy jó spotot a Dnipron, 35:5 lett a vége. (Igaz egy kitartó gyalogsquad is kellett ehhez ) -
#3534 a JCSR indul?
me ha nem akkor beugranék valamelyik csapatba -
#3533 6 -
Nauron #3532 linket nem acc?:P -
#3531 parancsolj:
http://media.xfire.com/xfire/client/xfsite/xfire_installer.exe -
#3530 hány fős csapatok lennének? -
#3529 agyegy link hogy letöcsem ,nevárd el hogy keresgéljek:) -
#3528 jah ,kurvajó szlalomozni tankkal a fák között:) -
#3527 Srácok, tegyétek már fel azt a kurva xfire-t. Akkor mindenki látja, hogy hol vannak a többiek, sőt, aki játékon kívül van az tud csetelni a játékon belüliekkel.
Az én xfire nevem: Zs0lt1 -
#3526 miután kidobott a PB frissités miatt ,körömpörivel jöttem vissza -
#3525 Nyugi nekem se :(