12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#3604 nincs cím.
Tools - Add a friend - Search xfire users.
Oda beirod, hogy zs0lt1 és már ki is dob engem aztán rákattintasz, hogy send és ha online vagyok akkor elfogadom és kész. -
#3603 okok :D A címet majd küld ^^ -
#3602 Nah akkor még tandíjat is kell szednünk...Azt hittem már össze tudod kötni a munkát és a szórakozást:DDD Asszem nem lesz gond egy darabig a szerverpénzzel ha jössz:DD -
Nauron #3601 omg ezt ki kell probálni!:P -
Landor #3600 levéve, de: -
Nauron #3599 landor a mély kisértés miatt nem veszi le:P -
#3598 ugye engem senki nem nevezett? -
#3597 De poezni azt szabad rajta :). -
#3596 Heh tényleg ratyi wowosok :) -
Nauron #3595 a landor félét ahonnan bannolt minket?:P -
#3594 xfire-t rakd fel és te is látni fogod, hogy hol játszunk. Jah és ne játszd itt a ha kellek persze szöveget bazdmeg! :D
a ts címet meg beirom msn-en, szal ha kijöttél wowból akkor látod :DD -
TS Zolly #3593 Elöbb a munka, azután csak a szórakozás. Kettőt ne keverd! :D -
#3592 Szólj rám, ha lesz valami és ha kellek persze ;) -
Nagydög #3591 Tegnap, meg mielott a COR szerverre koltoztem volna a Rulezen jatszottam kicsit. Ket TD(vagy TR?) klanjelzesu urge repult folyton a EuroCopterrel. Szerintem 10 perc utan mar csitereztek, mert addig vagy negyszer lotem le oket tankkal. Odajottek, leestek. Odajottek, megsoroztak, fordultak egyet, leestek. Nagyon ment. -
Nagydög #3590 Kiveve, ha az embernek van a rakterben egy Kis_Tesoja, aki szervizeli a jarmuvet. -
#3589 Te se ismered a percdíjat amit a szórakoztatásodért kérünk:DDD -
#3588 hello, a két asszi pálya valami kibaszott jó!!
Csekkold a #3493-as hsz-t :DD -
TS Zolly #3587 Rezsi óradijamat még nem is tudod hisz!!! :P -
#3586 gyere hozzánk ,persze ha más csapatnak nincs nagyobb szüksége rád:) -
TS Zolly #3585 Mivel nem vagyok CoR tag, de ha esetleg indulna, és kellek nekik, akko menek. Ha nem indul, vagy nem kellek nekik, mint szabad úszó bármelyik nem pisis klán ( klánok ) számíthatnak rám. -
#3584 hát ez igy kevés akkor ,tessenek jelentkezni HE! -
#3583 Ahogy nézegettem a feállást.
Van két teljes csapat: Horda és JCSR
Talán lesz még egy: CoR
Dr.-FRX együtt egy csapat ha megoldják
Dragon: 3-4 embert tud adni
trs: még szervezkednek
coRDHA: 3-4 ember biztos van
SoG: 3-4 emberük lenne
7th: még nem jelzett vissza
GBC: nem tudom, szerintem senki
GS.bf2: nem jelzett vissza
Lob: senki
Vény: senki
Hba: nem jelzett vissza
Wing: szerintem senki, hulla csapat
25th: senki
HRC: senki
-
#3582 Hát a POE 2 topikban már ott számolják hogy hányan vagyunk rá:DDD -
#3581 A tRs-t is próbálnánk beizzítani, csak éppen a szolgáltató szerverei(srv.hu), ahol a fórum van behaltak. -
#3580 tényleg? fasza ,akkor csak a belső oldalunkon szar az info áramlás:/ -
#3579 erdős benevezte a csapatot a poe2 kupába, huncupon kint is van. -
#3578 POE2 kupán indulo csapatok!
Mivel tök ugy néz ki hog a JCSR nem indul ,
jelentkeznék malamelyik csapatba ,hogy lehuzzam a szinvonalat:)
-
#3577 reggelt! -
TS Zolly #3576 Azok a legjobbak pedig! :D -
TS Zolly #3575 Német helivel? Gunner tud csak légi célt befogni. Tegnap Rogerék életét megkeserítettem vele, miko lövész voltam. Két ereszd el a hajam elég is egy enemy hilonak. -
#3574 Szép jó reggelt.
Ez a játék iszonyat nagy:)
Tegnap feltetették velem a srácok és hát meg kell mondanom nem csalódtam pedig a 2 assaultos mapot amit meg akartam nézni, még nem is láttam:) -
Horatio Bloom #3573 Meg tegnap volt valami fickó a Highway To Hell-en, aki valami -243-as pontot szedett össze a német oldalon a második körben (úgy 11 körül). Épp kiszálltam, és csak egy pillanatra láttam, de elég tehetségesnek tűnt... :) -
#3572 de nem a légvédelmi, mert azzal én még sose szedtem le semmit :)
az amivel a tankokra kell vadászni a német helivel :) -
#3571 Na mert azt nem látja hogy húzod a zászlót...NMeg sztem kurva kevés kasztnak van gránátja és elég kicsi az esély arra hogy az a kurvakevés eltaláljon és megöljön... -
TS Zolly #3570 Befogja az. -
#3569 a helinek a befogós raksija miért nem fogja be az ellenséges helit?? Végre kitapasztaltam hogyan vadásszam le a shilkát erre hátbalő a hind vagy 60 raksival :))) -
#3568 Az a gyerek csak a légi járművekben láttam de a helikben sem volt mindig sokáig, mert vadásztak rá a tankok ;) -
#3567 Igen, ő elég jól repült, mindíg úgy szedte ki a helit, hogy észre se vettük.
Viszont a CoR szerver nem igazán bírja a 40 embert, vagy a 64 fős térképet, mert marhára beszaggatott néha az egyik pálya. Utána hogy elmentek többen is és 30 alá esett a létszám, mindjárt sokkal jobb lett (a pálya is kisebb volt). -
Nagydög #3566 Jo moka volt a COR-on. Nehany eszrevetel.
1. A "befogos" raketak eleg idiotak. A Hind raketai rulett jelleggel intezik a befogast. Ritka idegesito, hogy a celkereszt kozepen uldogelo tankot sem kepes olykor befogni. Es persze szabadszemmel sokkal korabban kiszurom a tankot, mint hogy egyaltalan erzekelje.
2. Fel szokott tunni egy Mattyolka nevu felhasznalo. Na ot kene kitiltani, mert kib... jol repuli a SZU-25-ot es nem is igen ad eselyt, hogy mas elvigye. -
#3565 hogy lehet zoommolni füstgránáttal?