12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
nortsen #3644 G -
nortsen #3643 Gondoltam, hogy az első gondolat ez lesz. erzson is valami ilyet írt volna sztem :)
Ez nem egy járható megoldás. -
TS Zolly #3642 Lödd le a csét. :DD -
nortsen #3641 No igen ez egy porblééma. De sebaj, újraraktam a full gépem, már csak jó lesz.
Csak hogy tudjátok: A CoR szerveren fut egy Counter-Strike szerver is. Maga a vas bírná a 64-es szervert is, de CS-vel már nem bírja. Akkor szokott laggolni a 40-es szerver, ha mindkét gaméban vmi baszom nagy pálya fut teljes kihasználtsággal. Ha sokszor lesz ilyen, vissza megy 32-esre. -
Nagydög #3640 Nem. Hacsak a fuvek meg nem zavarjak, mert a harom egy kupacban piknikezo tankot a mezo kozepen nem sikerult befognia. Viszont ha kilovod a raketat, akkor eltalalja a celt akkor is, ha csak a loves utan sikerul befogni. -
n003 #3639 :)))
nem lehet ho az a bajj hogy sok célnál vagy erdős területen bezavar a célzónak?? legalábbis mintha ezt tapasztaltam volna a német heli próbálgatása közben .. jahh és próbáljátok ki rögtön utána az ukrán szállítóhelit!! :DD ... -
Nagydög #3638 Ja, Nyul! Emlekszel a kozos Hindezesunkre? Mikozben en a befogassal szenvedtem, te a gepagyuval apritottad a nepet, es csak palyavaltas kozben esett le, hogy 60 raketan ucsorogtunk, amit eszunkbe sem jutott hasznalni. Jo -k vagyunk! -
#3637 Na majd estefelé betesztelem ezt a raketta problémát... ellenben van egy olyan bug amit nem igen értek: Német bombázóval csavartunk Nortsennel és nem volt neki célkeresztje (ő volt a másodpilóta), legközelebb fordítva mentünk, nekem volt. Ez miért van? Valaki tapasztalt már ilyesmit?
(persze én mondtam nékie, hogy még nincs kvalifikálva arra a repcsire azért nincs kamera másodpilótaként...) -
Nagydög #3636 A raketaikkal is kene valamit csinalni. Csak egesz kozelrol hajlandoak befogni a celt, es nagyon lassan. Nyul nyilegyenesen repult ra egy falka tankra, en meg mar uvoltoztem, mert lassan a horpadasok is latszottak, de be meg nem fogta. Kezzel mar regen szitava lottem volna azt a nyomorultat. -
#3635 Hát igen a helik eddig az alliedben voltak a legjobbak, poe2-ben is jó szarok :( -
#3634 A poe-ban szvsz elég lomhák a helik (főleg a hind), a légijárművek célbefogó képességei pedig enyhén szólva is hagynak némi kívánnivalót maguk után! -
Nagydög #3633 Valahogy az USI-t is a csatarepulokert kedvelem leginkabb. Meg a zoomos heli gepagyu miatt. -
#3632 Igen az USI nekem is bejön,ha helizgetni támad kedvem, akkor meg én is megyek alliedezni!
-
Nagydög #3631 Ja. a POE-ben meg e repulogepek gepagyujaval kene valamit kezdeni. Ne kelljen mar ket percig szeletelni egy kokadt Eurofightert! Kulonosen ne a Frogfoot tankgyilkos gepagyujaval. -
TS Zolly #3630 Talán mert eddig a poe2 volt az, ami megfogta az emberek többségét. No majd a DCon! :D -
Nagydög #3629 Pedig az USI is jo moka lenne, ha meg kicsit pofozgatnak. Az Alliedben pedig a leghasznalhatobb helikopterek vannak. Nem ugy repulnek, mit valami halalosan beteg olom madar. -
#3628 Szétnéztem a mod szervereken, a poe megjelenése óta egy kicsit átrendeződtek!
Point of Existence 300+ szerver
Allied Intent 8 szerver
NAW 3 szerver
USI 2 szerver ! -
#3627 jó kis móka volt :) -
#3626 Ma úgyis későn érek haza, talán holnap megtudom nézni. -
#3625 Szerintem nem rossz!
Van 1-2 dolog amin változtatni kellene, de még lehet jó! -
#3624 jah tegnap datanetnél volt egy központi porbléma, állandóan szakadozott a net. -
#3623 Ja hogy ez egy patch? oké akkor nem probálom ki :DDDD -
#3622 -
#3621 Letöltés alatt... -
#3620 Off:
Valaki próbálta a NAW 3.9.6.os verzióját?
On. -
#3619 Nekem meg a gépem :(. -
#3618 Kergettük egymást vagy 5-en tegnap :( ! -
#3617 Ja fent voltam a cor szerverén amikor befoglaltunk 2 zászlót de akkor megint lehalt a net és kb fél óráig ez ment majd elmentem aludni :) -
TS Zolly #3616 Akko ma este nektek kötelező lesz bepotólni a tegnapi igazolatlan hiányzást.
Bár, mintha Gerzson láttunk vólna téged a szerveren. -
#3615 én meg túl fáradt voltam a jáccódáshoz... -
#3614 Nekem meg tegnap beszart a netem -
#3613 -
Landor #3612 Ma egész éjaszka a tRs a poe2 infantry mappokat járta szerverről szerverre
-
Landor #3611 ize -
TS Zolly #3610 Én az elöbb izéltam az izéval, az izén. De csak ketten izéltük egymás. -
#3609 menjünk izélni az izéval a cor-ra -
#3608 nah felvettem a sok ratyit :) -
#3607 én csak simán gerzson néven futók :) -
#3606 nah én is felraktam
klegeny néven vagyok -
#3605 ts-t kértem nub, de már Rusid megadta ;>