12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • nortsen
    G
  • nortsen
    Gondoltam, hogy az első gondolat ez lesz. erzson is valami ilyet írt volna sztem :)
    Ez nem egy járható megoldás.
  • TS Zolly
    Lödd le a csét. :DD
  • nortsen
    No igen ez egy porblééma. De sebaj, újraraktam a full gépem, már csak jó lesz.

Csak hogy tudjátok: A CoR szerveren fut egy Counter-Strike szerver is. Maga a vas bírná a 64-es szervert is, de CS-vel már nem bírja. Akkor szokott laggolni a 40-es szerver, ha mindkét gaméban vmi baszom nagy pálya fut teljes kihasználtsággal. Ha sokszor lesz ilyen, vissza megy 32-esre.
  • Nagydög
    Nem. Hacsak a fuvek meg nem zavarjak, mert a harom egy kupacban piknikezo tankot a mezo kozepen nem sikerult befognia. Viszont ha kilovod a raketat, akkor eltalalja a celt akkor is, ha csak a loves utan sikerul befogni.
  • n003
    :)))

nem lehet ho az a bajj hogy sok célnál vagy erdős területen bezavar a célzónak?? legalábbis mintha ezt tapasztaltam volna a német heli próbálgatása közben .. jahh és próbáljátok ki rögtön utána az ukrán szállítóhelit!! :DD ...
  • Nagydög
    Ja, Nyul! Emlekszel a kozos Hindezesunkre? Mikozben en a befogassal szenvedtem, te a gepagyuval apritottad a nepet, es csak palyavaltas kozben esett le, hogy 60 raketan ucsorogtunk, amit eszunkbe sem jutott hasznalni. Jo -k vagyunk!
  • kBagyula #3637
    Na majd estefelé betesztelem ezt a raketta problémát... ellenben van egy olyan bug amit nem igen értek: Német bombázóval csavartunk Nortsennel és nem volt neki célkeresztje (ő volt a másodpilóta), legközelebb fordítva mentünk, nekem volt. Ez miért van? Valaki tapasztalt már ilyesmit?
    (persze én mondtam nékie, hogy még nincs kvalifikálva arra a repcsire azért nincs kamera másodpilótaként...)
  • Nagydög
    A raketaikkal is kene valamit csinalni. Csak egesz kozelrol hajlandoak befogni a celt, es nagyon lassan. Nyul nyilegyenesen repult ra egy falka tankra, en meg mar uvoltoztem, mert lassan a horpadasok is latszottak, de be meg nem fogta. Kezzel mar regen szitava lottem volna azt a nyomorultat.
  • Zs0lt1
    Hát igen a helik eddig az alliedben voltak a legjobbak, poe2-ben is jó szarok :(
  • Beers
    A poe-ban szvsz elég lomhák a helik (főleg a hind), a légijárművek célbefogó képességei pedig enyhén szólva is hagynak némi kívánnivalót maguk után!
  • Nagydög
    Valahogy az USI-t is a csatarepulokert kedvelem leginkabb. Meg a zoomos heli gepagyu miatt.
  • Beers
    Igen az USI nekem is bejön,ha helizgetni támad kedvem, akkor meg én is megyek alliedezni!
  • Nagydög
    Ja. a POE-ben meg e repulogepek gepagyujaval kene valamit kezdeni. Ne kelljen mar ket percig szeletelni egy kokadt Eurofightert! Kulonosen ne a Frogfoot tankgyilkos gepagyujaval.
  • TS Zolly
    Talán mert eddig a poe2 volt az, ami megfogta az emberek többségét. No majd a DCon! :D
  • Nagydög
    Pedig az USI is jo moka lenne, ha meg kicsit pofozgatnak. Az Alliedben pedig a leghasznalhatobb helikopterek vannak. Nem ugy repulnek, mit valami halalosan beteg olom madar.
  • Beers
    Szétnéztem a mod szervereken, a poe megjelenése óta egy kicsit átrendeződtek!
    Point of Existence 300+ szerver
    Allied Intent 8 szerver
    NAW 3 szerver
    USI 2 szerver !
  • TDC Geronimo
    jó kis móka volt :)
  • uHs Gerzson
    Ma úgyis későn érek haza, talán holnap megtudom nézni.
  • Beers
    Szerintem nem rossz!
    Van 1-2 dolog amin változtatni kellene, de még lehet jó!
  • Zs0lt1
    jah tegnap datanetnél volt egy központi porbléma, állandóan szakadozott a net.
  • uHs Gerzson
    Ja hogy ez egy patch? oké akkor nem probálom ki :DDDD
  • Beers
  • uHs Gerzson
    Letöltés alatt...
  • Beers
    Off:
    Valaki próbálta a NAW 3.9.6.os verzióját?
    On.
  • Rusid
    Nekem meg a gépem :(.
  • Beers
    Kergettük egymást vagy 5-en tegnap :( !
  • uHs Gerzson
    Ja fent voltam a cor szerverén amikor befoglaltunk 2 zászlót de akkor megint lehalt a net és kb fél óráig ez ment majd elmentem aludni :)
  • TS Zolly
    Akko ma este nektek kötelező lesz bepotólni a tegnapi igazolatlan hiányzást.

Bár, mintha Gerzson láttunk vólna téged a szerveren.
  • kBagyula #3615
    én meg túl fáradt voltam a jáccódáshoz...
  • uHs Gerzson
    Nekem meg tegnap beszart a netem
  • BEAST #3613
  • Landor
    Ma egész éjaszka a tRs a poe2 infantry mappokat járta szerverről szerverre
  • Landor
    ize
  • TS Zolly
    Én az elöbb izéltam az izéval, az izén. De csak ketten izéltük egymás.
  • Pyotr
    menjünk izélni az izéval a cor-ra
  • TDC Geronimo
    nah felvettem a sok ratyit :)
  • uHs Gerzson
    én csak simán gerzson néven futók :)
  • Kovács legény
    nah én is felraktam
    klegeny néven vagyok
  • TDC Geronimo
    ts-t kértem nub, de már Rusid megadta ;>