12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Nagydög
    Es a fegyverek fegyvernek erzodnek. Nem kell egy istenverte mesterlovesz puskabol hatszor eltalalni valakit, hogy hajlando legyen felborulni, mikozben o egy pisztollyal felszeletel.
  • BEAST #3683
    nemtudom , nekem a poe mapok picit "eletszagubbak" , a dimbes dombos erdos palyak nagyon jok lettek , nem az a kopar nagy semmi mint bf2ben
  • bakvarnyu
    Remek ez a mod, de azért az alap BF2 pályák nekem sokkal jobban bejönnek.
  • Beers
    Érdekes a minimap-od :)!
  • uHs Gerzson
    törölt hozzászólás
  • nortsen
    Viszont ha behal a szerver, akkor ne rohanjatok el, mert végtelenciklusban van a cucc, szal újraindul kb. 3perc alatt. Csak hát ugye az ember ilyenkor már nem nagyon akar visszalépni, mert örül, hogy van valami ok ami nem az asszony és ami miatt abbahagyhatja a gammát :D
  • nortsen
    Nos behalt 21:47-kor ismét a szerver, ez viszont nem upc-s volt, hanem bug... szal ennyit a stabilitásról. a CS szervert szökőévenként kell 1x újraindítani.
    A kora esti leállás meg egy médiakonverter csere miatt volt.
  • TS Zolly
    Hehehe.

Internet utjai kifürkészhetetlen. Most is spec leállt a szerver. :(
  • Murry
    Már megy
  • uHs Gerzson
    Hehe, Zolly most önmagadnak hazudtál hogy megy a szerver :D
  • kBagyula #3674
    Ja, csak most épp nem műkszik az UPC hibájjából... :(
  • TS Zolly
    CoR szerver már 1.4-es, és tökéletesen müxik. Nyugodtan rakd fel, nekem hidj, ne Gerzsonnak. :P
  • uHs Gerzson
    Igen nyugodtan felrakhatód már.
  • Axl Rose
    Skacok, felrakhatom már az 1.4-et ?

Ellenben a patch-el, szeretnék játszani POE-val is, de vki azt mondta, h ne rakjuk fel addik, míg a POE csapat le nem teszteli.
  • Kovács legény
    vagy inkább inteligensek ,nemsokára átveszik a hatalmat
  • uHs Gerzson
    Értem a dolgot, de meg kell érteni, hogy még csak az első megjelenésnél vagyunk. Nem müködhet minden úgy ahogy az ember várná. És ezt mindenkinek is üzenem.

Zs0lt1: megvan thx.
  • Nagydög
    Nem, nem, nem. Egyszeruen befogtam az egyiket, es eltalalta a masikat. A fust elteriti, olyankor altalaban melle megy es kesz.
    Fordulo kozben befogtam egy delikvenst, de mar elegge nagy szogben kellett volna eltalalnia a raketanak, igy inkabb eltrafalta az orr iranyaban levot. Es mint mondtam nem egyszer fordult elo, hanem folyton. Ha egy csopotban alldogaltak a nepek, akkor ritkan sikerult azt eltalalni, amelyiket befogtam. Altalaban azt talaltam el, amelyikhez kevesebbett kellett manoverezni a raketanak. Ezek rohadtul lusta raketak.
  • Zs0lt1
    gerzsi, ezt a linket rakd már be a mostani kép helyett:
    http://www.sg.hu/galeria/10238229611158078293.jpg

thx.
  • uHs Gerzson
    Ha egy járművet probáltál eltalálni és közben füstőtt nyomot akkor az megzavarja a rakétát.

Erről is itt lehet olvasni :)
  • Zs0lt1
    azért mert az sg fórumtagok képei az srv szolgáltatónál van, az meg halott jópárnapja. Mindjárt felrakom ide sg-re a galériámba.
  • kBagyula #3664
    Tapasztaltam. Sőt volt olyan is, hogy a közelben bóklászó sajátot is amikor kilőtte a flare-t a célpont.

Öööö: Gerzson, nekem mért nem jelenik meg a topik bannere?
  • Nagydög
    Loveszkedtem kicsit Tornadoban. 35:2-es eredmenyt ertem el, de szerintem ezt egy felkezu vak majom is tudna. Nagyon egyszeru egy jo pilotaval. Viszont tapasztalt valaki olyat, hogy a Tornadoval befog egy celpontot, a raketa meg gyonyoruen eltrafal egy egesz masikat, ami jobban utba esik neki? Tiz esetbol ugy otszor ez tortent.
  • Kovács legény
    irigykedjetek:D
  • Beers
    Akkor ez volt az az érdekes hang a voip-on !
  • Zs0lt1
    hát ez sztem részletkérdés :D
  • Rafia
    nehéz bejutni
  • kBagyula #3658
  • Kovács legény
    otthonos barátságos:)
  • uHs Gerzson
    Fincsi és szívmelengető? :D
  • TS Zolly
    Milyen klána az a PUNCI klán??? :DD
  • uHs Gerzson
    Én akkor már a végrendeletem írom :)
  • kBagyula #3653
    vagy Te.. ;)
  • uHs Gerzson
    Na majd este kiprobálhatód, addig ha nem sikerül az ejtőernyőzét tanulhatjátok :)
  • nortsen
    Megvan már a taktika, csak még nem volt alkalmam kipróbálni ellened :)
    Nem az admin jump-ra gondolok ;)
  • uHs Gerzson
    Amikor tudom hogy nortsen és Rogernyúl helizik akkor már várom öket :)
  • TS Zolly
    Nincs csíted? Adjak? :P
  • nortsen
    jah csít nélküli! :P
  • TS Zolly
    Hüha! Még egy pro gémer! :DD
  • nortsen
    Úg yáltalában Gerzsonnal nem bírok, de téged szívesen aprítalak :)
  • TS Zolly
    Erzson G-el is úgy kezd gondolkodni wow után mint egy igazi ember. Szal asszem már ketten vagyunk. Vagy lelövöd, vagy mi téged. :DD