12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#3724 Ááá csak épp erre jártam! :D (egyébként azt lesem néha, hogy a diagram a bannerben mikor indul felfelé valamelyik szerveren) De majd csak estefelé leszek, mert van egy befejezetlen nőügyem... -
TS Zolly #3723 De q gyorsan válaszóltál b+! :DD Csak ezt az egyetlen oldalt frissitgeted? :DDD :P
Amugy becs szó, ma egy picit hagyom magam, de csak a lelki megnyugvásodért. :P -
#3722 Igyekszem :P -
TS Zolly #3721 Esetleg ma, elégtételt vehetsz. :D -
Nagydög #3720 Az mar regi ugy. Most Szegedi Hőszolgáltató Kft. -
#3719 Szetáv. -
Nagydög #3718 Kozuzemi szamla. Futes, melegviz, miegymas. -
#3717 Milyen szegedi rencert akarsz Te elindítani? Van itt nálunk már mindenféle... -
Nagydög #3716 Majd megbosszuljuk, csak hetvegen szegedi rendszer inditas lesz, ugyhogy aligha tudok jatszani, utanna meg kiderul, mi az ami elmaradt/nem jo/nem uyg jo, aztan azert leszek elhavazva. -
Tegnap Zolly tett hidegre a legtöbbször. -
Nagydög #3714 En szoktam is egy csomot hanyatt fekve hevereszni. Kozben suttetem magam a nappal, bamulom az eget, meg a visszaszamlalast. -
#3713 Sok jó napos pálya van ám. -
#3712 Battle of sambir? -
#3711 rolling thunder? -
#3710 életszerűbbek, de mindenhol vagy szürkület vagy hajnal van :( sehol a verőfényes napsütés ... -
#3709 Akkor fullon leszünk :)! -
#3708 nna akkor jövünk mi is, aztán majd ..... :DDD -
Nagydög #3707 Nagy kaland! Szereztem loszer hevedert a mesterlovesz puskahoz. Ha azt haljatok, hogy valahol egy sniper fegyver kelepel, akkor nem cheat, csak tuning.
Tegnap egyebkent talalkoztam egy eleg kreten urgevel valamelyik kulhoni szerveren. Elvitte a Szu-25-ot, semmit sem talalt el vele par pecig, aztan sajt repter felett kiugrott, mert uldozte a Tornado. Ezek utan gondoltam most en jovok. Meg egy jelentkezo tamadt, en meg ott akartam hagyni a francba, en ugyan nem fogok egy repcsiert tulekedni. Erre az urge szep tisztan mellbe lott mindkettonket shotgunnal, hogy elvihesse a gepet, amihez teljesen hulye. Spawn utan baratsagosan fejbe kuldtem, aztan mentem a dolgomra, o meg kilepett. Kicsit kesobb megint elokerult ellenfelkent es lelott shotival. Csak eskudni mertem volna, hogy egy harmas rovidsorozatot lott a Benellivel. -
#3706 A mai poe2 meccsre én is fogok menni és a conquest-re jelentkezett csapatok tiszteletére a következő ajándékot és lehetőséget kaphatjátok meg. :) Aki ma a legtöbbször tud lelőni azt kiteszem a nap hősének a huncup oldalon.
Vigyázat mert a Horda elit kommandóval fogok megjelenni, chuck-al az élen, szóval nem lesz egyszerű dolgotok. -
#3705 Höhö, mögyök... addig kialuszom magam. -
#3704 Akinek van kedve Hordást és Cor-ost ölni poe2-ben az jöjjön ma fel 20:00-kor a CoR szerverére!!! -
#3703 Már el is felejtettem, hogy hova raktam a Me0w bustert :D -
Deqwator #3702 -
#3701 -
#3700 -
Deqwator #3699 ha DonC vagy mesor mesélnek neked rólam vmit ,akkor az tuti nem igaz!!! -
TS Zolly #3698 Ajaj! :D -
Deqwator #3697 -
#3696 Nah, szopni fogtok makik, megjottem a nyaralasbu' :) -
#3695 nem lesz wowos program es kesz :D -
#3694 el kell dönteni bazzeg, hogy most mit csinálsz :D -
#3693 fél 11-re érek haza, ha nem lesz semmi wowos programom akkor ráérek -
#3692 Sajnos ma azt tapasztaltam, hogy újraéledésnél hiába van kijelölve az éledési pont, nem mindig sikerül elsőre! -
#3691 nekem is jo a ma este :) -
#3690 Tőlem lehet ma este is.
-
#3689 miko' lesz megint osznepi trs ize? :Ð -
#3688 majd azert leirhatnad ha lesz kedved
-
Landor #3687 ja.. pont ezért az egyetlen értelmes pálya az alap bf2ben a road to jalalabad -
#3686 ezzel vitatkoznék ,de most fáradt vagyok hozzá ,a lényeg hogy szerintem nincs igazad:) -
#3685 Inkabb a szerkezetre gondoltam, ebben a modban a legtöbb pálya csak egy ovális véletlenszerűen elhelyezett zászlókkal.