12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Nagydög
    Es meg az eletet is aldozta ertunk, mert folyton ot lottek ki a kopterbol. Ebbol kovetkezoleg a zarhato ajto a Hinden egy kalap hajitofat se er.
  • kBagyula #3763
    Kis Tesó jó csóka, olyan lelkesen szerelte a Hindet amikor épp kezdtek minket szitává lyuggatni! (mentette a bőrünket)
  • Nagydög
    Senki nem poenkodik veluk. Runningot szivatjuk.
  • TS Zolly
    Nem pojénkodni Kis Tesóval és Tesóval, mert harapok! Speciel ezt most komolyan gondoltam!
  • Beers
  • Running
    http://www.cs.virginia.edu/~evans/pictures/oldfamily/box-13-nov72-feb73/normalize-24-leonard's-prize.jpg

Akkor ő meg a nagytesó?
  • Danee
    http://www.cs.virginia.edu/~evans/pictures/oldfamily/box-13-nov72-feb73/normalize-11-little-boy-blue_-oops-red.jpg

biztos :)
  • Running
    Akkor ha hazaérek tolom be a képet, király.
  • Zs0lt1
    Szerinted? :DDD
  • Running
    Ez tényleg ő? Mert ha igen simán kirakom az oldalra ezt a képet.
  • Danee
    rofl :)))
  • uwu
    Igazi hétpróbás gyilkos, azért van pirosban, hogy ne lássuka sok rátapadt vért
  • uwu
    Vigyázz támadni akar
  • Nagydög

Es akkor mindent el is mondtunk Running apank kepessegeirol.

(Bocsi, Teso! )
  • Running
    A Conquest 16-os Kupából a LoB csapata kilépett, szerencsére pont időben, mikor a jelentkezéseket lezártam, a csapatokat elosztottam. Szükség lenne egy csapatra aki pótolja a zseniális LoB-ot.
    A kupát addig nem tudjuk elkezdeni amig nincs csapat aki pótolja őket. Valahogyan ezt oldjuk meg. Köszönöm.

Várom a jelentkezéseket és ötleteket!
  • Running
    Tegnap kis teso lőtt le a legtöbbször, ha valaki szerez róla fényképet akkor ki tudom tenni a huncup oldalra a nap hőse közé.
  • TS Zolly
    Nagyon jól tudom. :( Olyan mint az autómagno. Nem lehet lehalkítani, kikapcsolni, mert rossz. Ha viszont leállitjuk az auto motorját, akkor nem lehet ujra indítani, mert gyenge az aksi. Magno tartja életbe az autót. Csé tartja életbe a bf-t. :(
  • kBagyula #3747
    Ha nincs CS akkor nincs Battelfield2 és PoE2 sem.
  • TS Zolly
    Esztet már én is javasóltam, sőt kilátásba helyeztem a testi fenyítést is, de hasztalan minden fenyegetőzés, és a mézes-mázas megkérés.
  • kBagyula #3745
    Na aztat nem lehet.
  • joebacsi
    egyszerű, lekell lőni a csét :)
  • TS Zolly
    Mikor elkezdett laggolni, teltház volt. De elötte egy asszis pályán, szintén fullon, szépen ment.
  • nortsen
    Én amikor néztem 36-an voltatok fent és így volt 65-70% bf2, 25-30% cs
  • Fsensei
    Hát 1.4-nél engem gyakrabban vág ki mint 1.3-nál.Egy csomó szerveren nem látom az infókat róla. szóval mégnagyobb szar mint az 1.3
  • Murry
    Felesleges nem a 40 fővel van a probléma, mivel most 17 emberrel is szar volt.
    18%-os CS terhelés mellett ez lehetetlen. Szóval az 1.4 nem fagy le annyiszor, viszont néha totál behülyül. Fejlődünk.
  • Murry
    restartoltam a szervert.

Ez is bug, mert 90% ot terhelt a BF2 17 emberrel, ami vicc.
    Most 4% ot terhel csak. Lehet visszamenni skacok.
  • nortsen
    Ez egy hoooooosssszzzzúúúú történet.. :)
  • nortsen
    Skacok ha nem bírja, lehet 32-es... azzal megy
  • kBagyula #3736
    B+ nem kellesz hozzá! :)
  • TS Zolly
    Annyi buzi csé szerver van, miért pont azt választják a kecsegek amin a poe is megy. :(
  • Beers
    Sajnos a szerver kicsit szarakodik, rögtön restart!
  • uHs Gerzson
    Na lejöttem mert egyszerüen nem lehetett játszani a szerveren...valami nem klapolt :(
  • atwe
    Nem lehet feljutni a cor-ra :( :
  • nortsen
    ma én nem megyek, nehogy lefaggyon a szörver ;)
  • kBagyula #3730
    Na gyá jáccódni! :P
  • uHs Gerzson
    Akkor ma este gyere azt hátha szerencséd lesz :)
  • arty
    zsolt1+joebacsi:

3 pályát láttam még csak, abból 1 téli (az tetszett, de azóta sem jött ahol játszok), másik 2 kb ugyan az a napszak, de nemtom h már sötétedik vag ymég sötét van :D

lőjetek már 1-2 naposabb pályáról 1-2 shotot, mire nekem időm+szerencsém lesz hozzájuk már lehet 1 szerver sem lesz :(
  • TS Zolly
    Vagy be? :P
  • nortsen
    Bemmeg lelövöd?
  • TS Zolly
    Én is ezt mondanám. :D