12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Nagydög #3764 Es meg az eletet is aldozta ertunk, mert folyton ot lottek ki a kopterbol. Ebbol kovetkezoleg a zarhato ajto a Hinden egy kalap hajitofat se er. -
#3763 Kis Tesó jó csóka, olyan lelkesen szerelte a Hindet amikor épp kezdtek minket szitává lyuggatni! (mentette a bőrünket) -
Nagydög #3762 Senki nem poenkodik veluk. Runningot szivatjuk. -
TS Zolly #3761 Nem pojénkodni Kis Tesóval és Tesóval, mert harapok! Speciel ezt most komolyan gondoltam! -
#3760 -
#3759 http://www.cs.virginia.edu/~evans/pictures/oldfamily/box-13-nov72-feb73/normalize-24-leonard's-prize.jpg
Akkor ő meg a nagytesó? -
#3758 http://www.cs.virginia.edu/~evans/pictures/oldfamily/box-13-nov72-feb73/normalize-11-little-boy-blue_-oops-red.jpg
biztos :) -
#3757 Akkor ha hazaérek tolom be a képet, király. -
#3756 Szerinted? :DDD -
#3755 Ez tényleg ő? Mert ha igen simán kirakom az oldalra ezt a képet. -
#3754 rofl :))) -
uwu #3753 Igazi hétpróbás gyilkos, azért van pirosban, hogy ne lássuka sok rátapadt vért -
uwu #3752 Vigyázz támadni akar -
Nagydög #3751
Es akkor mindent el is mondtunk Running apank kepessegeirol.
(Bocsi, Teso! ) -
#3750 A Conquest 16-os Kupából a LoB csapata kilépett, szerencsére pont időben, mikor a jelentkezéseket lezártam, a csapatokat elosztottam. Szükség lenne egy csapatra aki pótolja a zseniális LoB-ot.
A kupát addig nem tudjuk elkezdeni amig nincs csapat aki pótolja őket. Valahogyan ezt oldjuk meg. Köszönöm.
Várom a jelentkezéseket és ötleteket! -
#3749 Tegnap kis teso lőtt le a legtöbbször, ha valaki szerez róla fényképet akkor ki tudom tenni a huncup oldalra a nap hőse közé. -
TS Zolly #3748 Nagyon jól tudom. :( Olyan mint az autómagno. Nem lehet lehalkítani, kikapcsolni, mert rossz. Ha viszont leállitjuk az auto motorját, akkor nem lehet ujra indítani, mert gyenge az aksi. Magno tartja életbe az autót. Csé tartja életbe a bf-t. :( -
#3747 Ha nincs CS akkor nincs Battelfield2 és PoE2 sem.
-
TS Zolly #3746 Esztet már én is javasóltam, sőt kilátásba helyeztem a testi fenyítést is, de hasztalan minden fenyegetőzés, és a mézes-mázas megkérés. -
#3745 Na aztat nem lehet. -
#3744 egyszerű, lekell lőni a csét :) -
TS Zolly #3743 Mikor elkezdett laggolni, teltház volt. De elötte egy asszis pályán, szintén fullon, szépen ment. -
nortsen #3742 Én amikor néztem 36-an voltatok fent és így volt 65-70% bf2, 25-30% cs -
#3741 Hát 1.4-nél engem gyakrabban vág ki mint 1.3-nál.Egy csomó szerveren nem látom az infókat róla. szóval mégnagyobb szar mint az 1.3
-
#3740 Felesleges nem a 40 fővel van a probléma, mivel most 17 emberrel is szar volt.
18%-os CS terhelés mellett ez lehetetlen. Szóval az 1.4 nem fagy le annyiszor, viszont néha totál behülyül. Fejlődünk.
-
#3739 restartoltam a szervert.
Ez is bug, mert 90% ot terhelt a BF2 17 emberrel, ami vicc.
Most 4% ot terhel csak. Lehet visszamenni skacok.
-
nortsen #3738 Ez egy hoooooosssszzzzúúúú történet.. :) -
nortsen #3737 Skacok ha nem bírja, lehet 32-es... azzal megy -
#3736 B+ nem kellesz hozzá! :) -
TS Zolly #3735 Annyi buzi csé szerver van, miért pont azt választják a kecsegek amin a poe is megy. :( -
#3734 Sajnos a szerver kicsit szarakodik, rögtön restart! -
#3733 Na lejöttem mert egyszerüen nem lehetett játszani a szerveren...valami nem klapolt :( -
atwe #3732 Nem lehet feljutni a cor-ra :( : -
nortsen #3731 ma én nem megyek, nehogy lefaggyon a szörver ;) -
#3730 Na gyá jáccódni! :P -
#3729 Akkor ma este gyere azt hátha szerencséd lesz :) -
#3728 zsolt1+joebacsi:
3 pályát láttam még csak, abból 1 téli (az tetszett, de azóta sem jött ahol játszok), másik 2 kb ugyan az a napszak, de nemtom h már sötétedik vag ymég sötét van :D
lőjetek már 1-2 naposabb pályáról 1-2 shotot, mire nekem időm+szerencsém lesz hozzájuk már lehet 1 szerver sem lesz :( -
TS Zolly #3727 Vagy be? :P -
nortsen #3726 Bemmeg lelövöd? -
TS Zolly #3725 Én is ezt mondanám. :D