Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
lol pff 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
Na megvan az új feltöltési hely hála önmagamnak <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Azzal nem sz*rakodom 😊 valami más kell.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Lesznek békaemberek YEAH!!! <#idiota>

Zs0lt1
imageshack 😄

uHs Gerzson
na az iaro.srv.hu megszûnt ezért kérdezem ki tud olyan képfeltöltés oldalt ahova a következõ hírekhez tartozó kéeket felrakhatom?

Beers
Láttam én is,remélem hamarosan megkapjuk az új verziót!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Légvédelem ala USI, Zpu-4:

uHs Gerzson
Ez poén csak, gondolom zombiztak a fiuk és ez lett belöle 😊

Oké ezt lehet hogy elkapkodtam szal fenntartom a jogot hogy hülyeségeket írkálok, még sohasem voltam commander és úgy általában sem figyeltem hogy van-e megkülönböztetõ jelzés vhol rajta vagy ilyesmi <#idiota>

Nem hiszem, honnan tudhatnák a playerek hogy ki az ellen commandere szal kit kell megbilincselni?

Zs0lt1
ez most csak poén, vagy tényleg meg lehet majd bilincselni a kommandereket?

Beers
<#worship>
Csak már én tartanám a tarkójához a pisztolyt 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson

Ahogy PoE2-ben végzik a commanderek <#nevetes1>

Más: aki játsszik modokkal, fel tudta konfigurálni az extra egérgombokat és azok mûködnek is? Egy logitech egeremen a hüvelykujjnál van két gomb egymás alatt, azt a sima BF2-ben a jármûveknél az 1-es és 2-es pozició (tank és jeep esetén a sofõr és toronylövész) közti gyors váltásra használom.
Ott minden frankó is. Ellenben bármelyik modot is használom, hiába állitom be a konfigban az egérgombokat, nem csinálnak semmit...

öööö... biztos beszedtem a fogalmazásgátlót.... szóval, a jelenlegi USI módban ugyebár van a kétszemélyes iraki APC versus az egyszemélyes Bradley. Namost, ez igy teljesen tré, az iraki APC lassabb, gyengébb, és egyébként is, két ember kell hogy menet közben lõni leheseen vele.
Ezért gondoltam, hogy a BRDM1 lényegében a Bradley kiegyensúlyozására kerül be a játékba. Ha egyszemélyes lesz, akkor egyértelmûen a Bradley iraki megfelelõje lesz, persze csak játéktechnikailag.

Namost: erre mondtad, hogy ebben a módban eddig még nincs ellenpárja, ebbõl nekem hirtelen az jött le, hogy akkor kirakták a bradley-t? Már pedig ha kirakták, az olyan mintha elölrõl kezdték volna felépiteni a jármûparkot, legalábbis az APC részét.

uHs Gerzson
Nem 😊 mire gondolsz?

Mi a szösz, teljesen elölrõl kezdik a jármûparkot?

uHs Gerzson
Én úgy értetem hogy a módban eddig nincs és ezt írták a hírben 😊

Remélem most nem kevertem össze a modokat. Próbálgatom a NAW-ot, a Reality-t és az USI-t is 😊

"BMD-1 aminek eddig nincs amerikai megfelelöje:"

SZVSZ a Bradley kiegyensúlyozásának szánják.... szaddaméknak ugyanis jelenleg nincs rendes APC-jük a játékban, a Bradley messze jobb (1 ember elég az irányitásához, tûzereje is jobb mit a mostani iraki APC-ké). Iraki APC-t egyszerûen nem érdmes használni az USI-ban...

Beers
Alakulgat az USI is szerencsénke!
3-ból 1 csak jó lesz 😊 !

uHs Gerzson
Halod ideköltözök 😄

Zs0lt1
sheridan vááááááááááááááááááááááááááááááááááá <#taps>

Dave000
Látom Gerzson bemutattad a következõ otthonod 😄 éjjel-nappal ezekben fogsz csücsülni 😄 már elõre látom 😊

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

uHs Gerzson
Egy kis USI 😊

M551 sheridan vietnámosok biztos emlékeznek erre az aluminium konzerv dobozra 😉

És az ellenfele a T-62:

BMD-1 aminek eddig nincs amerikai megfelelöje:

A Sheridan és T-62-nek lesz írányitható antitank rakétája is.

Dave000
zsír

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

uHs Gerzson
Lényegében annyi, hogy amikor átvittek 3Dmaxból bf2 editorba tárgyakat akkor az több rétegben tárolta az adatokat és most ezt sikerült kiküszöbölni, így nem fogunk akadni ha egy nagyobb épülethez érünk.

Zs0lt1
Gerzsonnál ne csodálkozz, hogy nyelvtanilag nem helyes az írása.
érettségin tuti lefizette a magyartanárt ;DDDDD

Dave000
egyébként az a két kép mit mutat be pontosan? azt látom hogy a polygonok sokkal kevesebbek lettek, a kép szerint minõségromlás nélkül, ez a lényege? imádok lámaságokat kérdezni, boccs 😄

uHs Gerzson
Azt a mondatot köszönd meg muternak mert épp pofázót miközben forditottam 😄 amugy meg úgy kb. 1Gb környékén van a mód HIVATALOS forrásból 😉

Dave000
"Egy másik dolog, „hallani” lehet, majd ha a golyók elrepül a fejünk mellett igen közel." Ájj de szép nyelv lenni magyar 😄DD - baszogatást félretéve, ha lesz olyan élvezetes mint az elõzõ része volt, akkor a sikerében nem szabad kételkedni, a 10 pálya elég ígéretes sztem közeledni fog a 2 gigához a mérete:p és továbbra is várjuk-várjuk-várjuk... ja és várjuk 😄

Egy jó pilóta egyszerûen dominál és rontja el a földön lévõ játékosok kedvét (akiknek nincs semmilyen földi eszközük, amivel leszedhetnék a pancsert).
na,ezt remélem valóban megoldják(nekem elég lenne a desert combat féle nyílegyenesen repülõ stinger<#hehe>

Zs0lt1
a 2. kérdes nagyon jogos, mert az editor az egy nagy kalap szart sem ér, a bfv editora ezerszer normálisabb volt.

Zs0lt1
nem, a rankedes dolgot azért találtak ki, hogy minél többen megvegyék a játékot ;-)
a hsz többi részével egyetértek :-)

vsly
""- Ez a szmájli,ez kééééész<#nyes><#taps>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

uHs Gerzson
Battlefield.no interjú

Mit tesztek azért, hogy PoE kiemelkedjen a többi mód közül?

Minõség! A csapat prófesziónális munkát végez, megpróbálunk a legkiegyensúlyozottabb és játékélményt adó módot készíteni.

Mennyire hasznos az EA/DICE editora? És mennyiben segített?

Az editorral nehéz volt dolgozni. Ahogy most írom EA/DICE elkezdett egyre jobban segíteni a módfejlesztésben. EA kiadta az új editort, amiben a modellexportálás javítva lett és kevesebb energiát igényel a betöltés.

Egy jó pilóta egyszerûen dominál és rontja el a földön lévõ játékosok kedvét (akiknek nincs semmilyen földi eszközük, amivel leszedhetnék a pancsert). Hogy oldotátok meg ezt a problémát?

Megpróbáljuk kiegyensúlyozni a repülõket és a földi védelmet. Lesznek rögzített, mobil és felvetõ légvédelmi eszközök. A pilótáknak figyelniük kell, hogy a lövedékek hatótávolságán kívül legyenek, amik felé tartanak.

Hány pálya lesz az elsõ megjelenésben és támogatni fogják a 16/32/64 felállást?

Most csak annyit mondhatók hogy eddig 10 pálya lesz az elsõ megjelenésben a 16/32/64 játékos támogatással. Mindegyik pálya támogatja a conquest módot, de nem mind a Frontlines és Objective módot.

Lesznek különbözõ töltények a katonáknak?

Nem. Nemigazán foglalkoztunk ezzel a lehetöségel. Egy másik dolog, „hallani” lehet, majd ha a golyók elrepül a fejünk mellett igen közel.

Meghagytátok a squad rendszert ahogy BF2-ben van, vagy modositottátok a spawn mechanikát vagy más dolgokat?

EA megoldotta a csapatugrókat 1.3-ban szóval most egy ideig ennél maradunk.

uHs Gerzson
Rolling Thunder: egy teljesen tankcsatákra kialakitot pálya minimális légi támogatással.

16-s nagyságú:

32-s nagyságú:

64-s nagyságú:

Random képek:

Beers
Engem soha nem érdekelt, hogy hány pontom van!
Ez a ranked plecsnis dolog azért lett kitalálva, hogy még még és még játsz!
Ha valamitõl,akkor ettõl lehet függõvé válni!
Az a mod lesz a nyerõ,amit a játék élménye miatt játszok!

Zs0lt1
hát a modok sem fognak rankedon menni ;-)
jah és bf2-ben nem a pályákkal van a baj 😄

Zs0lt1
elkezdtem fordítani a poe bf2-es sztoriline-t, pár nap és lefordítom ahogy idõm lesz, nehogy belekezdj abba is 😄

JCSR Apache
Remélem kiadják hamar és akkor megint lessz sok új pálya jármû.<#worship>

JCSR Apache
Hát nemtom de nekem negyon tetszenek a bf2 pályái DE:
-Bár jók a kínai vidékek és a közel kelet de hiányolom az erdõs hegyeket, a telet és a tengeri csatákat.Najó az utóbbira még asszem várhatok.
-Kevés az a 12 vagy hány pálya és custom mapok nem mennek rankedon.
-Szeretem az európai harcijármûveket.<#vigyor2> eurofighter, nh90 stb.

Amúgy eddig nagyon tetszik a pályák ködös kinézete.Olyan jó hangulatos.Mint shongua stelamate.Azt a pályát meg sajna elszúrták mert rengeteg a páncélos.<#vigyor5>

uHs Gerzson
Egy interjú is van de majd holnap forditom le <#whatever>

uHs Gerzson
PoE2 update #70:

Megjelenési dátum nincs, ne zaklasatok ezzel 😊

Dingo 2 teljes pompájában:

12.7mm töltény, ez a G82 és az NTW-20 igazi ereje:

G82

NTW-20:

Mostani pályánk, Rolling Thunder:

Gerzson signing off…

Dave000
az biztos 😊

uHs Gerzson
Arra jó hogy amikor át akarsz menni a hidon, biztosnágosan haladj át ha épp egy elenséges jármû közelit 😉

uHs Gerzson
ÚJ MI-24P Hind képek, felfegyverezve!

Dave000
gondoltam az a kis gyaloghíd mellette pont jó, hogy alulra felkúrjak 2-3 c4-et 😄

uHs Gerzson
Álj sorba <#eplus2>