12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
nortsen #3804 Mondjuk 10 percen keresztül rohangálni egy 50 méteres körzetben ide-oda, tényleg unalmas volt :) -
nortsen #3803 loool
A képem fent van privatrankedon, de segítek:
Anyu mondta, hogy ne fésülködjek meg, mert így megismernek
http://www.bfstats.info/player.php?id=102123 -
Landor #3802 -
#3801 a jó szakaszparancsnokoknak nem kell ilyen példa ;-) -
TS Zolly #3800 Főmaki Ráning! Nap hőse: Nortsen szakaszparancsnok! Kéretik a fényképét megjelentetni az oldalon. :D
Önfeleldozó szakaszparancsnokként állandó megszületési helyet biztósított, Rogernyulnak, Dzsotatának és nekem egy zászlónál. Álandó nyomás alatt tartottuk a befoglalandó pontot, kemény és ádáz, vérre menő kézi csatával igy letudtuk győzni a védő sereget.Nem adták magukat könnyen, minden talpalatti földért megkelett küzdeni. Hosszú, nagyon hosszú ideig tartott a csata, mire nagy öröm ujjongás közepette váltott át a zászló a mienkre. Nortsen legyen a példa minden szakaszparancsnoknak.
Igaz, sokat nyavajgott, hogy unatkozik. :D :DD -
-
#3798 ejj, 1.4el visszajött ez a jókis 42es "nemtud frissulni a pb kliens" hiba... -
#3797 avant browserrel is -
#3796 Ezt a linket is jó lenne beszúrni felülre, hogy lássuk ki van éppen fenn a szerveren. -
TS Zolly #3795 Guardian nevü pálya kivág a játékból. CoR szerver elváltva róla, lehet gyünni. -
#3794 A számból vetted ki a szót :DDD -
TS Zolly #3793 Na!!!! Lassan csordogáljon a nép a szerverre! :D -
TS Zolly #3792 Ie és netcápa alatt is szépen gyün. -
nortsen #3791 Hát akkor looserek vagytok, mert nekem mindkét böngésző alatt működik.
Bökdöstök mindenre ami villog, aztán meg csodálkoztok, ha nem megy vmelyik lap . -
#3790 Bakker, a legfrissebb FF van fenn. De IE alatt műxik. -
nortsen #3789 Szedjetek le egy jó böngészőt. Van sok a neten, pl Firefox legújabb verziója;)
Lehet, hogy rossz tekknikus vagyok, de akkoris hölye kocsog valve!
-
#3788 Todod: a teknikának nincs ördöge, csak béna teknikus. -
#3787 há, nemtom nálam azzal is ilyen: shot -
nortsen #3786 Rávettem magam, hogy a Steam-et felrakjam úra, az újratelepített gépemen. Sikerült a d:\games\steam helyett a d:\games-be tenni.. Áhh mondom no problem, leszed, felrak újra.
Le is szedtem, de feltünően sokat szarakodott. Már éppen a kilövésen gondolkodtam, amikor látom, hogy mindenem eltünt a games könyvtárból.
Ezúton szeretném üzenni a steam-et író programozóknak:
----
Tisztelt Valve kht.
A jó kurva anyátokat
Tisztelettel
Hajmási Norbert
----
Milyen már az a program, ami úgy uninstallál, hogy törli a könyvtár teljes tartalmát?
Tele volt játékkal, persze az update-eket is a játékok homjában tároltam..
Grrr, de azért játszom ma is, nem babrál ki velem a technika;) -
#3785 firefoxal minden jó... -
#3784 hogyne, minden laphoz mást :)
majd elmondjátok ha van rajta vmi fontos.
amugy nehéz megkeresni a 250. sort? -
#3783 firefoxal jó, hasznájjá aztat -
ez a lap csak bizonyos böngészőre jó? akkor kihagyom ;) -
#3781 utánanézek miért, cache törlés próbálj meg, illetve más böngészőt. -
#3780 Nem mondott pontos időt, meg amugy is neki nemigazán jöb be a poje így sivatagi rókának álcázva elmegy DC-zni :P -
n003 #3779 Zolly most hívott jáccani! :DD -
#3778 Én még azt sem tudom szabad leszek-e este, mert egy hívást várok :) -
TS Zolly #3777 Na!!!!!!!!!!!!!!!!! Masemnemjáccunkhe? -
TS Zolly #3776 Ezt skubizd meg Dzsotata! Bár szerintem a Magyar illetőségü Tűzmadár szalon zenekar sokkal jobban nyomja mint az eredeti zenekar. :D -
#3775 az aláírásodban szereplő huncup oldalt sose tom megnézni :(
"Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/html/www/huncup/public_html/components/com_joomlastats/joomlastats.inc.php on line 250" -
TS Zolly #3774 Nem halloween az te! Helloween e-vel! Régi albumuk a kerájak ám hé! -
#3773 Nyugalom, ma délelőtt feltöltöm az albumot a titkos tárhelyre ahonnan lehet cibálni. Már ezer ember nyűglődött utána.. -
#3772 te hallod, ez a Halloween - If áj kud fláj annyira istenkirály, hogy leírhatatlan, naponta legalább egyszer azé mászok el erre a zoldalra, hogy meghallgassam, direkt nem szedem le möpöháromba...jómarketing :D -
#3771 huncupon kint van a kép, akit érdekel. -
TS Zolly #3770 Kb a mostani időhöz viszonyitva, 3/4 urok. -
#3769 Jó! Van még kb. 70 fotóm amit felökök a fülemülére előhívás céljából és mehetünk! :DD -
TS Zolly #3768 Szerinted?????????? :D :D Allig várom már hogy széjje össze lüjjem a seggeteket! :D -
#3767 Ma este jáccunk-é? -
#3766 A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. BF2 és POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
Előnyök:
mittomén, okosság, jófejség
Hátrány:
nincs eredeti bf2
nincs mikrofon
nem vagy okos
Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen. -
Horatio Bloom #3765 A zárható ajtó tényleg mágikus képességekkel bír, azaz át lehet dobni rajta az aknákat, át lehet lőni rajta (bár ez utóbbit még belülről kifelé nem próbáltam ki, lehet, hogy nem szerettek volna a tövbbiek, ha felrobbantom az egész kócerájt) és semmitől se véd. Ennek ellenére én imádom, mert piszok jól néz ki. :)