12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
TS Zolly #3844 Na az az, miko a megszülető helyejket lesed. Vagy neeem? Különbenis! Mennyünk gémelni. :D -
#3843 Madarak csiripelték de lehet azokat is leszedték :P -
#3842 öö éneztet tudom, ha a hszomból nem derült volna ki, erre is írtam, hogy 3+1 emberrel kicsit lehetetlen kivitelezni :)
én a spawcontrol fogalmával nemvagyok tisztában (biztos ott a bibi, hogy nincs köze az alkoholhoz, vagy a puncihoz :)) -
#3841 Lezs BFtali???? Mikor? Megyek! Zolly gyere Te is! -
TS Zolly #3840 Munkám ugy adodtt, ráérek minden hétvégén. De ha nem gyün velem senki, akko nem tok menni, mert nagyfaluba nem szeretek vezetni. Kö soför. -
#3839 De tényleg gyere mert eddig mindegyiken nem voltál amin én is voltam :( -
TS Zolly #3838 Megbeszéltük :D -
#3837 Majd ha jössz bf talira akkor talán kapsz egy sört -
TS Zolly #3836 Ezt há is köll bétenni? -
TS Zolly #3835 Spawnblock az amikor ráálsz a megszületési pontra. Olyankor oda nem tudnak születni. Néha ha azt látod a minimappon, hogy a bázisod piros, akkor fogják a pontokat, nem tudsz oda éledni. -
TS Zolly #3834 Zászló körül ha nincs 6-7 eldugott megszületési hely, akkor egy sem. :) Igy nehéz azokat kontrolálni. Főleg, ha a zászlótol messze, az épület másik oldalán van. Kicsit tág a születési BF2-höz képest. -
TS Zolly #3833 Nem vagy te egy kicsit pont pont pont???? :P :DD -
#3832 Nem!
Az tök más. -
nortsen #3831 Ha ez megnyugtat, ügyes gyerek vagy -
#3830 nem spawnblocknak hívják?
amúgymeg 3+1 emberrel kicsit necces kivitelezni egy ekkora pontnál :) -
#3829 nna erre jó a spawncontroll ;-) -
Nauron #3828 az a szarabbik eset:) -
#3827 és aki mindkettőt csinálja? ;( -
Nauron #3826 mivel a fele dolgozik a másik fele meg wowozik:P -
#3825 Nehéz azt a 7-8 főt összehozni azért... -
#3824 Nem jönnétek egy poe2 kupára?
akkor már 4 csapat lenne... -
#3823 Hát kb 7-8 fő -
#3822 Az oldal néha szarakszik így, ilyenkor ie, vagy fox a nyerő, egyik gépen ezzel megy jól a másikon meg másikkal. Néha fox-nál segít egy cache törlés. Legalábbis céges gépen mikor csak fehér háttér jön be pár menüponttal akkor törlöm a fox-ben a cache-s szarokat és akkor rendesen behozza. -
#3821 Ha kapok képet is róla akkor természetesen kiteszem az oldalra a szöveggel együtt. -
#3820 áhh geci egy pont volt, minden fészerben volt spawnpont, elég messze a zászlótól, így volt, hogy zollyval átmentünk vagy 5-6 emberen, és mire a zászlóhoz értünk, már visszaspawnolt mindenki...közben meg persze általában tankok is beálltak segíteni a védőket...szóval gyilkos egy menet volt, de aztán csakösszejött :) -
#3819 Néha megkérdeztem magamtól miért nem rám vadásztak a helivel? -
nortsen #3818 Rogernyúl is talált egy bugot. Átrepült egy épületen a helivel. -
nortsen #3817 Gerzson engem is leszedett az artival párszor.
Az az arti nagyon brutális. Elég mellé lőni, és puff..
Ráadásul gyorsabban emelte a csövét mint ahogy én tudtam emelkedni a helivel -
nortsen #3816 Egyébként itt a demo az esti "feláldozom magam" meccsről. Joebácsi linkje alapján az auto_2006_09_16_23_53_06 az a demo.
-
Landor #3815 jó, olyan videót mutass, ahol 1 sorozatlövéssel fel lehet robbantani azt a szar dingót. orelen kurvaidegesítő szokott lenni -
#3814 Pedig néha olyan szépen repültél az égen, mint egy felszáló csillag :D -
#3813 Látszik melyik járművet célszerű használni :D! -
TS Zolly #3812 Ja egen! Rohadj meg az artiddal együtt!! :DDDD :P
8 ember? Hm. :)
Egy bug. -
#3811 Na én erröl már inkább kimaradtam, de a Rolling Tunder pályán az arty nem kis fájdalmat okozott a földön és a levegőben :D
Amugy kb 8 embert tudok akik a tRs-ben nyomják a pojét :) -
TS Zolly #3810 Trs mennyire veszi komolyan a pojét? Meg mennyien vagytok kik üzik is? -
#3809 Mióta a tRs ismét eggyütt PoE2-zik, szinte minden kör izgalmas és mozgalmas.
Persze nagyon ritkán vannak kivételek, mikor a ratyik a saját fregjeikkel vannak elfoglalva és basznak újraéleszteni az elhullott társaikat :DDD -
TS Zolly #3808 De publikon nem találkoztam még ilyenel. Mint ahogy Dzsotata is leirta, 20 percig csak a bázis körül sündörgött, mást nem csinyát. Rengetegszer befehérítettük, de sikerült viszavenniük. Majd, miko a német zászló felért az árbocon, szinte egyszerre kiáltottunk fel! Megvan végre!
BF2 pályafutásom alatt még nem volt részem ilyen izgalmas és mozgalmas csatába. Pedig jópár óra publikozás van mögöttem.
-
#3807 hat akkor van meg mit gyakorolni =P -
#3806 amúgy itt van az az ominózus kör, és az említett pont pedig a bal-középső...cirka 20 perc alatt sikerült 4ünknek bevenni, nemkis túlerővel szemben :) -
#3805 nortsen