12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • TS Zolly
    Na az az, miko a megszülető helyejket lesed. Vagy neeem? Különbenis! Mennyünk gémelni. :D
  • uHs Gerzson
    Madarak csiripelték de lehet azokat is leszedték :P
  • joebacsi
    öö éneztet tudom, ha a hszomból nem derült volna ki, erre is írtam, hogy 3+1 emberrel kicsit lehetetlen kivitelezni :)
    én a spawcontrol fogalmával nemvagyok tisztában (biztos ott a bibi, hogy nincs köze az alkoholhoz, vagy a puncihoz :))
  • Kovács legény
    Lezs BFtali???? Mikor? Megyek! Zolly gyere Te is!
  • TS Zolly
    Munkám ugy adodtt, ráérek minden hétvégén. De ha nem gyün velem senki, akko nem tok menni, mert nagyfaluba nem szeretek vezetni. Kö soför.
  • uHs Gerzson
    De tényleg gyere mert eddig mindegyiken nem voltál amin én is voltam :(
  • TS Zolly
    Megbeszéltük :D
  • uHs Gerzson
    Majd ha jössz bf talira akkor talán kapsz egy sört
  • TS Zolly
    Ezt há is köll bétenni?
  • TS Zolly
    Spawnblock az amikor ráálsz a megszületési pontra. Olyankor oda nem tudnak születni. Néha ha azt látod a minimappon, hogy a bázisod piros, akkor fogják a pontokat, nem tudsz oda éledni.
  • TS Zolly
    Zászló körül ha nincs 6-7 eldugott megszületési hely, akkor egy sem. :) Igy nehéz azokat kontrolálni. Főleg, ha a zászlótol messze, az épület másik oldalán van. Kicsit tág a születési BF2-höz képest.
  • TS Zolly
    Nem vagy te egy kicsit pont pont pont???? :P :DD
  • Zs0lt1
    Nem!
    Az tök más.
  • nortsen
    Ha ez megnyugtat, ügyes gyerek vagy
  • joebacsi
    nem spawnblocknak hívják?
    amúgymeg 3+1 emberrel kicsit necces kivitelezni egy ekkora pontnál :)
  • Zs0lt1
    nna erre jó a spawncontroll ;-)
  • Nauron
    az a szarabbik eset:)
  • TDC Geronimo
    és aki mindkettőt csinálja? ;(
  • Nauron
    mivel a fele dolgozik a másik fele meg wowozik:P
  • uHs Gerzson
    Nehéz azt a 7-8 főt összehozni azért...
  • Running
    Nem jönnétek egy poe2 kupára?
    akkor már 4 csapat lenne...
  • TDC Geronimo
    Hát kb 7-8 fő
  • Running
    Az oldal néha szarakszik így, ilyenkor ie, vagy fox a nyerő, egyik gépen ezzel megy jól a másikon meg másikkal. Néha fox-nál segít egy cache törlés. Legalábbis céges gépen mikor csak fehér háttér jön be pár menüponttal akkor törlöm a fox-ben a cache-s szarokat és akkor rendesen behozza.
  • Running
    Ha kapok képet is róla akkor természetesen kiteszem az oldalra a szöveggel együtt.
  • joebacsi
    áhh geci egy pont volt, minden fészerben volt spawnpont, elég messze a zászlótól, így volt, hogy zollyval átmentünk vagy 5-6 emberen, és mire a zászlóhoz értünk, már visszaspawnolt mindenki...közben meg persze általában tankok is beálltak segíteni a védőket...szóval gyilkos egy menet volt, de aztán csakösszejött :)
  • uHs Gerzson
    Néha megkérdeztem magamtól miért nem rám vadásztak a helivel?
  • nortsen
    Rogernyúl is talált egy bugot. Átrepült egy épületen a helivel.
  • nortsen
    Gerzson engem is leszedett az artival párszor.
    Az az arti nagyon brutális. Elég mellé lőni, és puff..
    Ráadásul gyorsabban emelte a csövét mint ahogy én tudtam emelkedni a helivel
  • nortsen
    Egyébként itt a demo az esti "feláldozom magam" meccsről. Joebácsi linkje alapján az auto_2006_09_16_23_53_06 az a demo.
  • Landor
    jó, olyan videót mutass, ahol 1 sorozatlövéssel fel lehet robbantani azt a szar dingót. orelen kurvaidegesítő szokott lenni
  • uHs Gerzson
    Pedig néha olyan szépen repültél az égen, mint egy felszáló csillag :D
  • Beers
    Látszik melyik járművet célszerű használni :D!
  • TS Zolly
    Ja egen! Rohadj meg az artiddal együtt!! :DDDD :P

8 ember? Hm. :)

Egy bug.
  • uHs Gerzson
    Na én erröl már inkább kimaradtam, de a Rolling Tunder pályán az arty nem kis fájdalmat okozott a földön és a levegőben :D

Amugy kb 8 embert tudok akik a tRs-ben nyomják a pojét :)
  • TS Zolly
    Trs mennyire veszi komolyan a pojét? Meg mennyien vagytok kik üzik is?
  • Zs0lt1
    Mióta a tRs ismét eggyütt PoE2-zik, szinte minden kör izgalmas és mozgalmas.
    Persze nagyon ritkán vannak kivételek, mikor a ratyik a saját fregjeikkel vannak elfoglalva és basznak újraéleszteni az elhullott társaikat :DDD
  • TS Zolly
    De publikon nem találkoztam még ilyenel. Mint ahogy Dzsotata is leirta, 20 percig csak a bázis körül sündörgött, mást nem csinyát. Rengetegszer befehérítettük, de sikerült viszavenniük. Majd, miko a német zászló felért az árbocon, szinte egyszerre kiáltottunk fel! Megvan végre!

BF2 pályafutásom alatt még nem volt részem ilyen izgalmas és mozgalmas csatába. Pedig jópár óra publikozás van mögöttem.

• BEAST #3807
    hat akkor van meg mit gyakorolni =P
  • joebacsi
    amúgy itt van az az ominózus kör, és az említett pont pedig a bal-középső...cirka 20 perc alatt sikerült 4ünknek bevenni, nemkis túlerővel szemben :)
  • joebacsi
    nortsen