12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Maak
    ts cime font jobb oldalon, anonym jelszo: battlefield
  • Gyuszopapa
    Az pont jó mert este 10 után szoktam játszani.
  • Maak
    Gratulalok az ifju parnak
  • Nietche
    spybot Search & destroy valamind Ad-aware legújabb verzió páros eddig nálam mindent legyőzött.
    Vagy meg lehetne próbálni a uniblue registry boosterrel a reg adatbázist rendberakni. nálam is volt új hardware miatt gondom, ez segített. próba verzió csak 15 hibát javít, keress hozzá kódot, vagy tölts le crackelt verziót.
  • Nietche
    Most foglalkozott a pc-guru (2010/03) az ssd-vel. Rendszer futtatásra nem ajánlják, mert az adattároló cellák kb 1,5-2 év alatt kimerülnek és tönkremennek, a folyamatos újraírása miatt (élettartamuk kb 10e ujraírás). Előfordulhat, hogy a sok újraírás miatt pár cella már nem műxik rendesen és nehezen olvassa őket a win.
  • eugabesz
    Na ja,még az is lehet..
  • Tono34
    Lehet, hogy a háttérben fut vmi jó kis spy.

Ajánlanám a SpyBot nevű programot + víruskeresést.
  • eugabesz
    VAn olyan beállítás is ,hogy a winfos kezeli...na akko véged.Mert ő csak írkálgatja (vagy még azt sem) de be nem állítja a gyorsítótárad,mert mikor kellene egy kis plusz,akkor kap "észbe",hogy nincs is elég,de már akkor [email protected]ért jobb ha te állítod be és had szóljon.
  • errrtu
    egyik pillanatról a másikra kevés lett ? Fura...
    raktam fel új videókártya (4850hd) drivert és mintha azóta csinálná?!
  • eugabesz
    akko kevés a gyorsítótárad.Vezérlőpult>renccer>speciális beállítások>spaciális>teljesítmény>speciális.
    A gyorsítótár mérete min. 1971 Mb

Ha ez sem,akkor legyél szomorú,mert haldoklik a procid,vagy netán a winyó...de inkább az előbbi.(vagy csak egyszerűen hot poros )
  • Maak
    140-180-ig

na majd ha megkapom a munkanelkulit megyek is oszt veszek kettot :D (aug. ota semmit nem kaptam ugyhogy ha netan egybe megjonne azt tudnam ertekelni)
  • errrtu
    180k :(
  • errrtu
    mindegy, leszarom nem is értem a amit írtál bazz...
  • Bartlebi
    Radeon HD5970 Bazki 34 centi hosszú!
  • Bartlebi
    Új rendszer vagy rossz memória vagy csak a játék fájljai sérültek.
  • Bartlebi
    A bal oldali szerveren szoktak leginkább játszani mivel módosítva van pár dolog a szeron. Estefelé illetve késő este van játék.
  • errrtu
    sajnos nem segített :( továbbra is csinálja
  • Gyuszopapa
    Természetesen minden játékban a nevem:Gyuszopapa
  • Nietche
    Milyen néven nyomod?
  • Beers
    Próbáld, nem rossz, de egyre kevesebben játszák!
    1-2 szerverre azért fel lehet menni!
  • Gyuszopapa
    Ki szeretném próbálni milyen.Azt kérdezném hogy a bannerba kitett szerverekre szoktatok járni?
  • Nietche
    Én folyamatosan poe-zok, csak néha futok össze magyarral. most hétvége sajna kimaradt, mert felrobbant a tápom, és csak tegnap tudtam újat szerválni.
  • Bartlebi
    Egyenlőre csak infót gyűjtök. Számítok egy nagyobb összegre hamarosan és keresem hogy miből kellene gépet csinálni.
  • eugabesz
    nem
  • errrtu
    ssd-m van! Számít?
  • eugabesz
    Töredezetség-mentesítő és jó lesz..
  • Beers
    Hamarabb szólsz, akkor 45-ért kaptál volna egy 8500-öt meg egy Giga p45 ds4-et!
  • errrtu
    ÖÖööö kérem kapcsolja ki :D

jó lenne ha jönnél mert lassan megszokom azt a szart és szétlövöm a szervereket

Nekem baszki a gépen meg egész egyszerűen akadozik bármilyen program alatt, legyen az játék, böngésző, film de ha csak az aztalon körözök az egérrel akkor is egy egy pillanatra megáll. Ha újraindítom és elkezdek mondjuk játszani van, hogy gond nélkül fut az alkalmazás órákon át de van hogy már eleve szarul indul.Ötlet?
  • Bartlebi
    Hja és találtam használtan egy MSI P45 PLATINUM alaplapot egy Intel E8500 2*3,17 GHz-es procival 55e-ért. Erről meg valami véleményt mondjatok.
  • Bartlebi
    Xeption és én maradtunk egynlőre. Nézegetem az új gépnek valót és lenne az okosokhoz egy nagy kérdésem. Asus EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 DDR5 PCIE ez 128 bites. Sapphire HD5870 1GB GDDR5 PCIe ez 256 bites. Árban meg pont a fele az 5870-esnek az 5770-es. Szal mennyire észrevehető az hogy nem 256 hanem 128 bites a vidkari? Minden más adat megegyezik.
  • Gyuszopapa
    Játszotok még vele vagy elment mindenki bc2-öt buzulni,mert én már meguntam?
  • Bartlebi
    Próbálj meg egy ETZ 250-el BC2-t játszani.
  • Landor
    na végre valami hírmorzsa!
  • Beers
    Én se, 5770 lett!
    Meglátjuk mit dob az nv, addig kibírja ez is! (igaz ez is 50+k (40+12 a hűtő)
  • bakvarnyu
    ne bassz, ki ad 70 ezret egy videokártyáért :( Annyiért már majdnem veszek egy 250-es ETZ-t
  • errrtu
    ne nyalizz
  • Bartlebi
    Te ez jó taktika végül is! Aki aznap este fent volt azt látta hogy ez egy balfasz, eddig csak szerencséje volt. A legközelebbi játéknál meg majd lazán odaállnak hogy szanaszéjjel rúgják a kis seggedet, erre jössz te és úgy seggbe rúgod őket hogy soha többet nem mernek kekeckedni a neveddel.
  • Landor
    :D:D:D
  • Nietche
    van 2 fölös bc2 béta kódom, akinek kell dobjon egy mailt [email protected] címre
  • Nietche
    tegnap este