12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
-
n003 #4083 és kis golfkocsik legyenek szanaszéjjel a közlekedés végett!? :DD -
#4082 A hétvégén csinálok képeket... -
#4081 mutiii :) Csak a gazt vágd le golfpálya nagyságúra benne! :D -
#4080 Ja az új mapon szereplő vár modelljeit megtaláltam a szerkesztőben. Sok olyan modell van amit még nem használtak fel. -
#4079 Készítek a poe2-höz egy fallen típusú mapot, majd teszek fel képeket ha valakit érdekel. -
TS Zolly #4078 Én asztat szürtem le az irásából, hogy még ottan van a sajtzabáloknál. Csak franciaországba is kitalálták már a netet, és egy netes gép közelébe merték engedni.
Nem értem. Pedig ez nem matek. :P -
#4077 már vissza is jöttél?:( -
Landor #4076 lol! par napig nem vagyok es meghal a poe community
ha hazafele is csak akkora turbulenciaba kerulok mint idefle, akkor tulelem es
bazmeg itt a kommandosok olyan layan maszalnak m16ossal az utcan, mint nalunk a gumibottal :DD -
#4075 Mert megyek dc-zni :P! -
TS Zolly #4074 mennyé fel valahá, majd menek én is. -
#4073 mennék jáccodni és nemvansenkirajtuk:( -
#4072 mé üresek a szerverek? -
#4071 na gyá inkább játszani. -
Nagydög #4070 Ne idegelj! Vegkepp kesz lett volna a csapat. Egyedul voltam kenytelen atkutyagolni a szigetre, hogy elfoglaljam. (A zaszlo melletti epuletbol, ha a sarokba allsz meg epp lehet foglalni, az amatorok meg hiaba lovik a kornyeket Az Eurocopterrel. ) Valami idiota nemetek meg egymast irtogattak a Hind felszallohelyen. Mikor odaertem epp csak annyi idore alltam meg, hogy a tulelot tarkonlojem, miutan sikeresen felrobbantotta a felszallni keszulo koptert. -
TS Zolly #4069 Jó pap is holtig tanul wazze!!!! :P -
#4068 Ő DAQ. -
TS Zolly #4067 Te lenni DAQ????
Valamiért nem tudok végig ülni több kört. Lejövök, tesz-veszek, és egy kis idő után szoktam megint szerverre menni. Irigyelem azokat, kik képesek több orán keresztül a gép elött ülni egyhuzamba. Bár, nem is irigylem öket nagyon. :D -
TS Zolly #4066 Én mondtam, hogy ez a ZődDréher egy csiter! :D -
#4065 Tegnap ZődDréher néhányszor nagyon csúnyán kivégzett azzal a csúnya shotgunnal. -
#4064 Gondoltam... :DD -
#4063 épp át akartalak rakni hozzánk, amikor kiléptél. :( -
Nagydög #4062 Inkabb penteken, ha lehet. Meg ne ugy legyen, mint hetvegen, hogy elkezdtunk sokasodni a szerveren, aztan egyszer csak eltunt mellolem Zolly is, en meg ott maradtam egy marek finn, meg nemet, meg isten tudja mifele csakok kozott. Onnan csak szivtam a szervezett rohamokat. -
TS Zolly #4061 Fallen és Orel jó lsz fiuk???? :P -
#4060 Csak ne mindig az assault mapok menjenek! -
TS Zolly #4059 Szerintem a VÉNY-re gondolt Tapsikám. :D -
TS Zolly #4058 Akkor csütörtök este egy nagy poje összeröffenés??? -
#4057 Loool... -
n003 #4056 csütörtök jobb lenne mee szerdán meg Nyulazunk :) ma meg gyak a Dokikkal -
#4055 Ma en is kimaradok! -
#4054 Majd beszélek dzsóbával hogy intézkedjen. De a mai warocskából kimaradoik mert gyak lesz :( -
TS Zolly #4053 Figyu Gerzson! Szólni kellene egy illetékes elvtársnak, hogy a bf2 tyopik bannerja alatt legyen egy link, ami ide mutat.
Oszt ma 20h körül egy warocska? Ma nem nézek filmet. :D -
#4052 Na már hiányzott -
#4051 De legalabb jok voltak az egyuttes talalatok ! -
#4050 Hát leléptetett a szerver, mivel amúgy is elég fáradt voltam, ezt egy isteni jelnek tekintettem és elmentem aludni. Majd ma belehúzok, talán nem lesz olyan húzós a napom, mint a tegnapi. -
haxoror #4049 Azoknak a bajoknak semmi közük Landor hangjához... -
TS Zolly #4048 Nekem meg nem volt ma kedvem. :(
Helyette viszont megnéztem a Fekete gyémántok cimű régi Magyar filmet. :D -
#4047 Leléptetek Ti is vazze :)! -
nortsen #4046 De csak 3man vannak :( -
#4045 te meg húzzá fel jáccani! :DD