12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4124 No Ránning! Jó lesz ez! -
#4123 jah és Körömpörkölt lesz a neve a mapnak:) -
#4122 Ezt már csak ő tudhatja :) -
TS Zolly #4121 pity-potyhoz mit szólsz? Jó neki?? :) -
#4120 Hát nem egy boing boing boing -
#4119 egy fasza sűrű várost szeretnék csinálni egy folyó mellett az egyik oldal a folyón átkelve indulna meg az erdőből -
TS Zolly #4118 Az, hogy pomt pont pont. :DD -
#4117 Gondolat olvasó, VIGYÁZZ -
TS Zolly #4116 Ráning felejsd el a tornyot, látom van:
-
#4115 lehet majd kapni egy betöltö képet is mert a képek alapján nem tudom összerakni a pályát -
TS Zolly #4114 Eldugott fegyokat ne hagyd ki. Picit a hegyek magasságából vegyél vissza, és mondjuk nevezd el a pályát Bakonynak. :D Közepén meg egy nagy toronnyal, az lenne a Kab-hegyi tv torony. :DD
Olyan überbrutál, kimondottan városi pálya köllene KLegény. Mint pl Berlin vagy sztálingrád. Map neve esetleg kijev? :D -
#4113 a másodikmeg a negyedik micsoda? -
#4112 van egy olyan, hogy files needed. Nna azt a négy cuccot nézd. Az első az editorhoz van, a második az nem kell mindenképpen, a harmadikkal tudsz betöltőképernyőt csinálni, meg a negyedik sem kell. Egyébként sztem vegyél elő egy nagyszótárt, mert le van írva, hogy hogy kell beállítani poe2-hez az editort. -
#4111 a poe szarokati is tőtöm -
#4110 gecca az editort aztat tőtöm ,de a leirás az kódolva van nekem én nemtudok külföldiül -
#4109 lol bazzeg, ott a link amit adtam, van leirás stb :D -
#4108 Running, a poe-s cuccot az editorhoz honnan kő letölteni vagy mijaz?
-
#4107 nem számít -
#4106 editorbol az 1.3 kell? itt nemszámit hogy 1.4 a peccs? -
#4105 frankó lesz amugy ,leszedem azt az editort és összerakok egy oan gyalogos mapot...:D -
#4104 beszarok mosmeg behozza a képeket -
#4103 aha és mi az az "X" a pálya közepén? -
#4102 Néhány képet kimentettem az editorból ízelítő gyanánt. Infantry map 16-32-64-es méretben. 3-5-7 zászlóval, mind foglalható. 64-es méretben van 1-1 jeep a kezdőbázison.
A mapot nemsokára megpróbálom renderelgetni, hátha nem fagy darabokra, majd jöhet az első próba amikor is kiderül h nem indul el a szerveren és törölhető. :))) Ha működik és kijavítottam a hibákat akkor elküldöm a poe-soknak hátha megtetszik nekik.
-
#4101 leltem hozzá direkt linket is:
ea ftp link
de itt minden konkrétan le van írva:
poe fórum
Asszem én is nekivágok valami komolytalan vietnámi dzsungelharcos mapnak ;-)
Persze ha lesz rá időm, ami mostanság kurvára de nemvan :( -
#4100 bf2editor :D
link.
Plussz ehhez kellenek még a poe fájlok is, amit minnyá megkeresek ;-) -
Landor #4099 ne ezert van velem egy tuti magyar csajszi -
#4098 nah akkor mivel kell pályát csinálni? -
#4097 te tényleg elhitted hogy vannak jó nők középEU-n kivül? béjvaccs meg a hasonló parasztvakitások, oszt mikor kimész a helyszinre csak nagyseggű szőrös debella "csajok" és mikor meglátsz egy szépséget ,kiderül hogy vagy magyar vagy lengyel. (tapasztalat) -
Landor #4096 kerneval tavasszal van.. hullamzo seggeket lattattam hat eleg gusztustalan.. meg a nok is szarok, nekem csalodas volt. kb a kolleganom odaveri mindet (lasd community topikba a kep..) de meg rajtavagyok a teman
netkavezo meg 1000 van, meg ugy alatalban minden.. na most ennyi. kerdesek johetnek :D
-
#4095 Oszt karnevál volt-e már? Hullámzó seggeket láttál-e? Vagy eddig csak netkávézóra vadásztál :)? -
#4094 jah lol tényleg :D
egyébként haggyá, mostanság többet dolgoozom a kelleténél, még kocsmázni sincs időm! -
TS Zolly #4093 Hagyd mán, vijetnámos eztet nem tudhassa. :D -
#4092 az f1-f1 te nagyonratty :) -
#4091 béefkettes :D
szal pédzsápp! :DDD -
TS Zolly #4090 Ja persze, hisz ö kopasz, ujjonc béefes. :D -
#4089 jah és ne legyenek semmien járművek! :-) -
#4088 legyen nagy növényzet ,hogy szartsem lehessen látni ,nomeg jósok rom meg ienek.
Amugy mijafasszal kell pályát csinálni? csinnyákolnék én is egyet ,csak hopgy lássátok mi a jó ,és az alapján csináljatok ti is. Ugysem lesz olyan jó mint amit én csinálok ,de a próbálkozás dicséretet érdemel:) -
#4087 Pedig az az igazi :P! -
#4086 ő nemérti eztet :) -
TS Zolly #4085 Naná! És f7-f7!!!!! :DD