12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4044 Mostmé :( -
nortsen #4043 Vmit magyaráztak, hogy lesz unlock, de majd csak a köv verziókban. -
#4042 Vannak rangok a pr-rendszeren belül, de nincs unlock - helyette meglepi fegyverek a pályán elszórva - hidd el nem is kell bele ánlokk egyáltalán. -
#4041 Rangok lesznek, fegyverek nincsenek! -
marcio mela #4040 POE2-ben is vannak fegyverek amiket rangok megszerzésével lehet unlockolni?
Egyáltalán vannak rangok? -
#4039 szpemmeljük szét a viet topikot -
#4038 hát ha neked Landor hangja sexy akkor teveled barátom kurva nagy bajok vannak :DDD -
Landor #4037 -
#4036 use yer illusion bro ;-) -
#4035 Annál nem okoz nagyobb élvezetet semmi, amkor Landor sexy mély hangján anyáz mindenkit -
#4034 egy kis cici -
#4033 nem lesz ez olyan sötét ,legalábbis nálam nem
amugy én is várom már a DCon-t ,és akkor pont faszán kilesz szolgálva az izlésem
egykis POE egykis DC és mégtöbb FH ,mikell több a boldogsághoz:) -
#4032 Egyetértek veled főnök :P! -
#4031 Sötét, és ködös.
Ez pont 2 olyan dolog amit utálok. Így együtt meg...
Sivatagot akarok, napsütést, kavargó homokszemeket a rotorok alatt, órási tankcsatákat, 1 tanklövéstől leeső légijárműveket, Lost Village-et, EL-Alameint,
SCUD-ot...
Nem ilyen sötét szmogos pályákat, ahol ha valamit látni akarok akkor a fényerőtől lebarnul az arcom. Pfff.
-
Landor #4030 hát ez még 32esben is nagy lesz, ha marad az az egy elfogalalhatatlan mainbase a németeknek -
#4029 Downpour BÉTA: kiadtak egy még munka alatt készülő pályát melyett most tesztelésre kiadtak. Csak 64-s nagyság van még.
http://www.illicitfilms.com/Downpour_Beta.rar -
Landor #4028 szóval beszarós jó éjszakád volt -
#4027 Ezt jelentésben részletes leírásban kérem katona -
#4026 Háát este 10-kor mikor kiléptem a melóhelyem épületéből és beszálltam a melóhelyi buszba ami behoz a román határtól (Soroksári út 166 - t-onlány épület ) Budapestig (Boráros tér) akkor már elképzeltem magam előtt Orelt ahogy végigsuhanok a pályán és lődözök mindenkit. Aztán kiszálltam a Borároson a céges buszból és megcsörrent a telóm. Egyik haverom hívott és mondta, hogy már kikérték a boromat a kocsmában. Nna ennek nem tudtam ellenállni, szal abban a pillanatban Orel gyönyörű házai és tájai kisuhantak a gondolataimból és a bimbózó szőlő termése került be a helyére. Odaértem a kocsmába, megittam az első boromat, aztán ismét megcsörrent a telóm. Az a csaj volt, akinek a képét láttad te is. Odahívtam a kocsmába. Odajött aztán majd elmentünk hozzá. Ma reggel 5-6 körül értem haza, alsóneműt cseréltem és jöttem melózni.
Nna ki járt jobban? :D -
#4025 CoR-osok az antikon nyomták, ém meg dc-ztem ! -
TS Zolly #4024 Valamelyik antikon voltak velem együtt. Nem volt szívünk otthagyni a 64 fős full szervert. Ez az igazság. Elkurtuk. :D -
Landor #4023 csak szervezés kédése!
a mostanit is én szerveztem
még telefonálgattam is
1 hét mulva megint lesz ilyesmi remélem!
hacsak nem: -
#4022 jólenne ha mindig lennének min 20an aszerveren és nemlépne le mindenki 11kor -
Landor #4021 Hátt.. az utolsó tíz eprc volt a legszarabb
gondolhatod akkor hogy milyen volt az előtte lévő közel 2 óra!
egyébként már azt hittük hogy belefulladtál a fürdőkádba... -
#4020 Hát jah az utolsó 10 perc tényleg jó volt amire beestem csak tényleg rohadt kevesen voltunk. -
Landor #4019 b+
de egyébként tényleg jó volt
bár lehettünk volna kicsit többen is..
CORosok persze nem jöttek.. -
#4018 jahjdejóvót az esti páré:) -
Landor #4017 wehe thx -
#4016 Fallen megy, most váltottam át!
Mehettek :)! -
Landor #4015 9re fusson assault mapp a cor-on és ott vagyunk -
TS Zolly #4014 MiCoR? -
#4013 naonjó. megyek..(gyünk) -
TS Zolly #4012 Jó. -
#4011 Majd este megyek, de nem sokáig mert mult héten is kirugtak edzésről :D. -
Landor #4010 na ezt fejtsd ki
egyébként még este gyertek megint játszani! Sukramék ti is! Gyorsan még ki akarom magam játszani indulás előtt -
#4009 . -
Landor #4008 amiről lemaradtál :D
első 5 ember az én squadomba volt :P -
TS Zolly #4007 Áá, semmi probléma, csak hirtelen másra gondoltam. :) -
Landor #4006 lekéstél :P
jo8 :) -
#4005 Nekem van :P!