12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • kBagyula #4164
    nem érted a poént. :DD
    ...egyébként ahogy olvasgattam, még csak most készítik a NaW új peccsét, hogy működjön 1.4 alatt is. De nem értem, miért nem a PoE2-vel kezded a mókát?

De majd jön Gerzson a fő-mod-mester és felhomályosít NaW ügyben.
  • theodor
    Hát nem tudom hogy te hogy reagáltál volna erre?
  • theodor
    Az nem túl jó mert nekm 1.4es van fent
  • kBagyula #4161
    van a NAW-hoz egy peccs ami működésre bírja 1.3 alatt a modot, de azt nem tudom, hogy 1.4 alatt hajlandó-e működni.

éés nem köll ám kijjabálni egybül!

link
  • theodor
    HÁT AZ TÉNYLEG RENGETEG SGÍTSÉG KÖSZ.EDDIG OLYAN HIBAEHÁRÍTÁSI LÉPÉSEKET TETTEM HOGY LETÖLTÖTTEM HOZZÁ VAGY 3 GBNI PATCHET ME MÉG EGY CSOMÓ SZART ÉS AMIKOR MÁR BELÚNTAM IDEJÖTTEM HOGY MEGKÉRDEZZEM VALAKI OLYAN (EMBERTŐL) AKI VÁLASZOL IS RÁ
  • Zs0lt1
    milyen hibaelhárítási lépéseket tettél eddíg?
    böngésző elindít, begépel sg.hu? :D
  • theodor
    Hi lenne egy olyan problémm, hogy felettem a NaW-t és nem indul.A betöltés végénél amikor kiírja hogy join game kidob az asztalra pedig mindent feltettem hozzá szerintem.Psl segítsen már valaki.
  • theodor
    Hi lenne egy olyan problémm, hogy felettem a NaW-t és nem indul.A betöltés végénél amikor kiírja hogy join game kidob az asztalra pedig mindent feltettem hozzá szerintem.Psl segítsen már valaki.
  • Running
    Oksa, gyűjtsétek csak...már én is találtam egyet. Német oldalon meg két külöböző lett a telepített fegyver. :))Egyik amcsi, másik meg mec.

Asse nagyon értem, h csinálták meg azt más mapon h a ház belsejében világos van. Nem renderelték le a házakat? Értelemszerűen itt tök sötét van belül, hiszen egy deka fényforrás sincs a közelben...

Ha valami terep gond van, csináljatok róla screenshotot...

és köszönöm mindenkinek a segítséget...

• TS Zolly
    Jaja, tényleg csak öngyilok segít kiszálni onnan. Másikhoz képest beljebb van a sziklán.

Fákon amugy egy pályán sem látszik a lövedék becsapodásának a nyoma? Mert itt nem látszik, minden más tereptárgyon ja. Na majd este kiderül, átlőhető e a fa.
  • Zs0lt1
    Leszedtem. Nagyon király pálya. Eddig a 16 fős részt néztem meg, de máris itt egy bug:
    Az ukrán bázisnál, van két gépágyú. A bal oldaliból nem lehet 'kiszállni'. Hiába nyomogatom az e betűt de semmi. Van egy tippem, ha kicsit lejjeb rakod a sziklát jó lesz, de ez tényleg csak egy tipp :-)
  • Zs0lt1
    Jah :D
    Kéne már tolni valami jóféle viet partit.
    Az a baj, hogy a működő német szervek nagytöbbségéből bannoltak már :D
  • Running
    Nos elkészült a Woodland első beta verziója. Sajnos sok dolgot csak akkor tudok lepróbálni ha szerveren megy a map élesben. A zászlók beállításai se véglegesek, valamint a renderelés is csak medium addig ameddig nincs minden javítva.

A map eddig CSAK NÁLAM indult el, nem tudom garantálni h a feltöltött map elindul e másnak create localban, illetve h a szerveren megy e. Ezt ki kell próbálni, addig nem derül ki.

Ezek után mondom, ha valaki letöltötte és nem működik akkor szóljon. Ha esetleg véletlenül elindul (szinte kizárt), akkor lehet gyűjteni a bugokat.
    Ha minden szuperül alakul akkor hétfő este 8 körül a horda szerverre feltesszük és le is lehet próbálni, ha elindul.

A térképet ide másoljátok:
    program files\ea games\battlefield 2\mods\poe2\levels\
    itt vannak a poe2 mapok, itt kell kitömöríteni és akkor csinál egy woodland könyvtárat amin belül lesz egy info könyvtár és két zip fájl.

Woodland Beta
  • Rusid
    Jah meg a hangulat se volt semmi ahogy kajtatok a sötétedő ködös erdőben és egyszer csak éppen hogy hallhatóan egy hisztérikus női hang üvőlti "die GI die" nem gyengén lefordultam a székről mikor meghallottam :D.
  • Zs0lt1
    A BVF-s EoD-ban a helik szvsz szarok voltak, viszont az asszi része nagyon ott volt a toppon.
    Kiváncsi leszek mit tudnak a skacok BF2-ben összehozni.

jah és ez a kobra egy gunnerrel húúú mire volt képes :D
  • TS Zolly
    Most gyüttem le az lwtb szerverről, ahol egyedüli Magyarként voltam. Dnipro sunrise pályán minkét kört hoztuk az ukránok ellen. :D Mivel megvédtük ausztriát, ezért köv waron mi támadunk. :D
  • uHs Gerzson
    1 hónapja egy interjúban azt mondták 90%-ban készen vannak amit az első kiadásra szántak, legjobban a hangokba lettem szerelmes :)

Amugy a cobra mindig is egy utálandó piszok volt NVA oldalon nézve :D
  • Rusid
    Meg mekkorát lehetett a cobrával kempelni a kopasz részén :D.
  • Rusid
    Jah pont most nézegedtem az Eod honlapját :). Lehet tudni hogy mikor fogják már kiadni? Vagy ez is cancel lesz mint a 2142 :).
  • Rusid
    Sorry a kicsit nagy képekért ,de gondolom kevesen nézik a fórumot 1024*768-ban :).
  • uHs Gerzson
    És a BF2-s EOD-ban benne is lesz a Hambi map :) más pályákom még ESŐ IS LESZ!!!
  • Rusid
    Ez zsír. Ezeket a nagyon dombos pályákat kicsit hiányoltam. Egy hamburger hill konverzió se lenne rossz azt hiszem talán az EOD-ban láttam azt a mapot nagyon bejővős volt. Pár kép:

Szerintm ez a map ütős lenne Poe alá is.
  • Kovács legény
    faszántos!
  • kBagyula #4141
    Poje? Pojelni akar - talán
  • marcio mela
    Fejtsd ki bővebben mit kérdeztél.
  • kBagyula #4139
    Sirály!

Azok a füvek a domboldalban berúgtak? :DDD Egyébként nagyon frankó!
  • Zs0lt1
    állat!
  • Dave000
    Jól néz ki!! Várjuk a tesztet!
  • uHs Gerzson
    Nyam
  • Running
    Nos elkezdtem renderelni a mapot, csináltam néhány low-medium renderbe készült helyszínről képet. Az objektumok ezért sötétek még ennyire.:)
    Remélem hétfőn-kedden le tudjuk próbálni a mapot szerveren h elindul e.

Tessék nézelődjetek:

• PsyhoApu
    Egy lövés, egy halál. Elvérzel, átfegyverzett egységek. érdemes kipróbálni. Szerintem a hangok is jobbak az eredetinél.
  • TS Zolly
    Poje?????
  • marcio mela
    A Project Reality csak új fegyvereket pályákat meg jáműveket hoz vagy a nevéhez hűen élethűbb a játék?
  • TS Zolly
    antikoltam ma, de asszem ezt neked nem kell mondanom. :DDDD
  • joebacsi
    sztem csak betolt pár töményet, így színesebben kavarog előtte a világ :)
  • Nagydög
    Na mi van? Vegre jatszhatnek egy kicsit, erre ures a COR.
  • TS Zolly
    Ü de ügyi vagy!!!! :DD
  • Nagydög
    Feltettem az editor cuccokat. Nem figyeltem oda, ugyhogy jol osszeb...tam a BF2-met. Remelem, nem nyirtam ki semmi fontosat a takaritassal!
  • Running
    Na megtaláltam hol lehet állítani a színeket...hihihi...
  • Running
    Na sikerült egy nagy gondot megoldani. Eltűntettem a fekete textúrákat a földről. Most már csak azt kell megoldani h ne szép sárga legyen hanem ződ.