12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4204 nna végre be tudtam menni, kurva jó a map. -
#4203 Elmondom neked megegyszer, hogy megertsd: ez a POE topic, nem a NAW topic. Masodszor: megkaptad a linket, nem kell tovabb itt lenned. -
theodor #4202 Igazad van de akkor azt mond meg hogy hogy tudsz írni ha nem vagy ember? -
#4201 bocsi fonok, majd jobban figyelek :) -
TS Zolly #4200 Gyó ez a wudlend. Nekem tecik! :D Más bugot nem találtam, de lehet a többijek já. Ha még nem végleges a pálya, azt még megtehetnéd, hogy a bázisokat összeköthetnéd föld uttal. Mégis élethübb lenne. -
#4199 Háát én kétszer is próbálkoztam, de mindkétszer ctd lett a vége :(( -
#4198 a map megy a horda szerveren:
ip: 195.228.74.105
port: alap
jelszó: maki -
#4197 10 percen belül mondom, lehet e jönni, vagy szar a map és nem indul. -
n003 #4196 húúú neismond 2éve november 26án röppentünk jordániába ... a 21-22 fokos tengerben koralzátonynál úszkáltunk ... itthon meg megvárt a tetves meló -
#4195 Fú én tavaly de élveztem amikor a többiek itthon a mínusz kettőben ültek kémiadoga közben miközben én a vöröstengernél feküdtem a parton, miközben a meleg szél örvénylett körülöttem,és a lábam a tengerbe lógattam... -
#4194 Az ördög sose döglik meg... -
Landor #4193 hat most nem idilli... igaz hogy 25fok van, de esik az eso.. :S
igy most itt kempelek egy netkavezoba es sovarogva a bf screenshotjaimat nezegetem -
#4192 ts-re meg ide jöhettek majd alapszobába:
193.109.252.107:8775
-
TS Zolly #4191 Csiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! :P -
n003 #4190 mink meg inkább ott lennénk :D -
Landor #4189 tuleltem :D -
TS Zolly #4188 Akkor fél nyócik köhögd be ide lécce. Landorral meg ne foglalkozz, ö sem tudja mit is ir. De legalább mán tudjuk, ö nem volt a lezuhant brazil gépen. -
Landor #4187 bazeg, kezd homvagyam lenni
hianyoznak a jo kis bfezesek:D
hazamegyek, tolunk egy jokis viet partit! -
Landor #4186 milyen idozona szerint? -
#4185 Igen, szeretném ha lenne. Megjön a szervergazda, felrajuk a szerverre a mapot. Ha elfogadja és el is indul akkor mehet. 20:00-ra megpróbálom lezsírozni.
Írok ha van valami. -
TS Zolly #4184 Ráááning!! Lesz akko ma este pálya tesztelés??? -
TS Zolly #4183 Szerintem a hétfő, és a felettünk átvonuló front lehet a ludas. Lásd: különféle bf topikokba ma, Schrank a kelleténél is több embert akasztott ki a szokásától eltérően. -
#4182 Hazajövök ku*va idegesen kb. olyan hozzáállással, ahogy Me0w szedi az áldozatait és azt látom hogy egy kis félreértés miatt 2 ember máris egymáshoz vágják amilyük van. Mind2 félnek megvan a maga igaza, de kérem mire jó ez? HA? Nem lehet nyugodtan elmondani? Ez nem BF2 topic B+. És nem kivánom továbbá ezt látni.
Theodor ahoz hogy a NAW menjen 1.4 alatt le kell szedned a 3.9.6 patchet melyett itt megtalálsz. -
TS Zolly #4181 Hát ez kész. :DDDDDDDD -
n003 #4180 jahh vérszarra gyűl azéjji vad -
Nauron #4179 mert volt anyázás?:PLOL -
Rafia #4178 lol egész jó lett a topik -
Nauron #4177 -
#4176 nna ezt épp te mondod, mi te ... :D -
Nauron #4175 kedvesség nem hátrány:PPP -
#4174 Gerzsi ideje törölni :D -
Nagydög #4173 Az Ur legyen veled hosszu utadon!
MeOw! Te meg igazan disztingvalhatnal idonkent! Megis csak emberek vagyunk. Ha nem is mind. -
#4172 ennek nem lesz jó vége -
tsabi #4171 -
theodor #4170 Te élettelen geci arcú szarkaparmány megbasszátok az ápátokat oltogatós köcsögök -
theodor #4169 Inkább arra a faszszopó szádra te riherongy -
#4168 Apad faszara filctollal mondjuk. -
theodor #4167 Mutassál már egy NAW-os opikot te nagyon nagy szégyen ha jól tudom a PoE egy mód de a battlefield 2 mióta az?????Na akkor hova írjam inkább???????? -
theodor #4166 Én normálisan írtam le a problémám te meg egyből oltogatsz.Mit gondolsz hogy én majd megdícsérlek.Az utolsó mondatot remélem magadnak írtad mert ha nem aakor most vedd magadra. -
#4165 Először is, ha segítséget kérsz, akkor ne üvölts bazdmeg, mert akkor nem fog segíteni senki! Másodszor pedig azért kérdeztem, mert lehet hogy a hibát te is el tudod hárítani. reinstall stb.
Ha ezek nem segítenek, akkor lehet kérni más emberek segítségét.
De ha te ilyen köcsög vagy, hogy ha valaki nem segít neked egyből ugatsz, akkor bazd meg magad köcsög és segítsen neked anyád!
Arról nem is beszélve, hogy offtopikolsz, szal húzzál szépen a bf2 topikba :P