12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4285 Nem kell 2* mondani hogy headshot -
#4284 Gyertek csak, úgyis lógok nektek pár bucissal. -
TS Zolly #4283 Nagy vagy wazze! Este ütközünk. :D -
n003 #4282 mivan tee... tee te szeszcsempÉsz :D -
#4281 Csitulás van, imádom a rozsdás teknőket. -
#4280 Már látom hány sniper leskelődik hajó körül -
#4279 még mindig jobb, mint forditva :) -
n003 #4278 ha azon a rozsdaette teknőn múlik ho éhen halsz vagy sem a map végére akkor rossz lesz a k/d-d :DD ... csak azért jegyeztem meg mert ami volt kosztüm mep inf cupához ahoz is berakta "zászlóshajónak" de sokan kérték(tük) hogy vegye le :DD -
#4277 Az a hajó stratégiailag fontos a hadtáp szempontjából. Ha ellenség kezére kerül akkor éhenhal a banda, mire átkutyagol a pálya túlsó végére. :) -
n003 #4276 héé Ffőmaki :)) mánmegen raktál zászlót a hajjóra??! -
#4275 -
#4274 Woodland képek
Woodland letöltés a mai teszthez!!!!!!!!!!! -
Nagydög #4273 "Almomban ket macska voltam, es jatszottam egymassal" :) -
#4272 Miért eddig mi voltál még?:D
Mert, hogy én klánkúva vagyok azt tudom :D -
TS Zolly #4271 Nem nem, te ö vagy. :P -
Nagydög #4270 Aggodom. Egyre tobb hasonlosagot fedezek fel Nyullal, es MeOw-val. Lehet, hogy ok is en vagyok? -
#4269 Van nekem is macsekom... :D -
#4268 Nézd a jó oldalát, legalább semmi baja! -
TS Zolly #4267 Dehogy, csak kiváncsi voltam, mikor, hol lesz a mai lwtb war. Ezért voltam ma reggel a tót :P fórumon. Multkorit meg véletlenül találtam. És nem szóltam be nekik. Bár gondolkodtam, beirom, töröljék a topicot. -
nortsen #4266 Zoli biztos azért fórumozik sokat szlovákoknál, mert magyargyűlölő szövegeket keres, és várja, hogy beszóhasson vazzé. -
nortsen #4265 Jajj de jó a hangulat.
-
#4264 Elegge. Kocsog allatorvoshoz elvittem a macsekom, mivel szarul volt, azt mondta menjek a korhazba vele, mert daganatos es hatha ott meg tudnak vele valamit csinalni. Elmentem, rontgen + ultrahang + vervetel, a macska zsakban, mellettem 200 kutyas. A vegeredmeny: A macska makk egeszseges csak a fogkovetol begyulladt az inye... remek. A kurva hozza nem erto buzi orvosokat is bassza meg a medve. -
#4263 Így van :D -
#4262 de csak ha neked mondom :D -
#4261 Mindenkinek rossz napja volt ma ? -
#4260 Rendben. Peace -
#4259 Néha az :P -
#4258 bocs, ha sértőnek találod ,) -
#4257 Öreg amikor lenyomtam a mehet gombot már bökte a szememet csak nem tudtam kijavítani, mert nincs hozzá jogom. Viszont elég feszült vagyok ma, ezért 10-ig számoltam hogy ne küldjelek el melegebb éghajlatokra a nyelvtani kiegészítésedért. -
#4256 -nák +nék
ja és még valami. Félreértetted a "nem érdekel" mondatomat.
Arra mondtam, hogy az lwt-ből kiraktak. Az nem érdekel, hiszen amúgy sem állt már szándékomban ott játszani. Hidd el nem lesznek álmatlan éjszakáim amiatt, hogy a szlovákok mit gondolnak rólunk. Szóval ha átszerkeszted az aláírásodat, azt csak magad miatt tedd.
-
#4255 Fiúk, fiúk...megint szeretitek egymást? :) -
#4254 bocsánat, pici nyelvtani kiegészítés:
... foglalkoznék ...
;-))) -
#4253 Előszőr leírod ezt : "Azé köszi, rendes tőled."
Aztán meg ezt "Ne aggodj, többet semmilyen témába nem irok hozzád."
Zolly évek óta a barátom vagy te idióta. Ha nem az lennél nem foglalkoznák veled.
Gondolkozz el ezen, és ne írj hülyeségeket.
-
TS Zolly #4252 Valami asszem nem stimmel. Csak azt mertem feltételezni, te sem hiszed el az egészet. De ha igen, háááát, igy jártam.
Próblémám nekem az egészből, mint már irtam korábban, az irásom törlése volt. Meg sem halgattak a nyomorékok. Hogy milyen indokkal, és hogyan szavaztak ellenem, két különböző dolog.
Azé köszi, rendes tőled.
Téged, és több embert nem töröltek. Egyszerűen nem fértél már bele a létszámba. Ezt már mult héten ts-en kitárgyaltam már, nem tom kivel. Szal téged már mult héten töröltek. Azt meg nem tom, miért fértem én be. Talán a gyors regisztráció miatt.
Viszont engem érdekel, hogy mit is gondolhatnak rólad, vagy a CoR csapatról. Azon a fórumon lévő adataimat már szerkesztették, igy nem kell nekem törölni azt a bezonyos linket. Továbbá, ne csak a te ,, nem érdekel,, érdeklődésed a dolgok iránt biztosan nem érdekelté tegyem, sőt mitöbb az én lelkiismeretem is megnyugodjon, az adatlapon lévő kép alatti aláirást is törlöm, bezonyos aláirást átszerkeztem, nehogy azt higyék, a CoR csupa neonáci, aljas fasisztákkal van tele. Bár esetleg még 3 napig biztos ezt fogják hinni. De nem a te ,, nem érdelkel,, miatt, hanem miattam.
ui: és többet e téma nem irok. Szerinted ha reggel látom, és nem irok ide, csak délbe mikor láttam a posztom törlését, miért nem tettem meg reggel az irást ide???
ui2: Ne aggodj, többet semmilyen témába nem irok hozzád. -
most már tiszta mikor estél a fejedre? :)
-
#4250 Zolly! Az ilyen "ugye te sem hiszed." ... "gondolom még te is" ... "te sem gondolod komolyan" tartalmú mondatokat ha lehet ne alkalmazd ha hozzám írsz. Nem a középkorban vagyunk, ahol a rosszhír hozóját megölik. Ba+
Csak vettem a fáradságot, és utána nézztem a problémádnak, hátha kiderül, hogy mi volt, és talán segíthetek.
Nem kell megköszönni.
Amúgy az, hogy én mit gondolok teljesen mellékes, mert amit leírtam az az ő álláspontjukat tükrözi nem az enyémet. Mellesleg most látom, hogy engem is kiraktak az "lwt"-ből. Talán pont miattad. Hiszen <CoR>Zolly[HUN] néven fut a "kis hitleres" logód. Viszont engem szerencsére ez nem érdekel.
-
#4249 -
Nagydög #4248 Jo lenne, ha nem versenyeznetek seggfejsegben Slotaval meg Funarral. Majd holnaputan Szvatopluk valamelyik orokose kezunkbe talalja nyomni a feher lo kantarjat, aztan mehetunk masik balekot keresni. Mostanaban eleg rossz arfolyama van a feher lonak.
Tortenelmi es etikai ismeretterjeszto musorunkat lattak. -
n003 #4247 [URL=http://www.videoplayer.hu/videos/play/2422]"nem mátéé" :)))))[/URL] -
n003 #4246 háppersze mer te egy ijjen dúrrbelejeaközepibe ember vagy :)))
:)))