12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4405 Most még csak ősszekaparjuk az emberek aztán intézünk pár PoE2 wart :)
Ha KlánKúva leszel akkor jól kell nálam nyalnod :D -
#4404 Mien bajnokság lesz vagy mire gyülünk? Persze besegitek szivesen ,a JCSR még ugysem nyomja komolyabban a POE-t és szerintem nem is fogja ,a huncupra vagyunk ráálva. végre klánkurvaleszekénis:D -
#4403 Jó lesz akkor is. Addig leszaladoksörért :D -
TS Zolly #4402 Nyocko lesz nekem csak nyul pecsenye.:( De addig mehettek fől. -
#4401 há' ja, a nyúl vagy köll vagy nem köll... :)
Möhetünk mánis. Belőttem a next map-ot... (Fallen) addig a Battle of Sambiron írtsuk egymást vadászgéppel. :) -
#4400 Gondolom a CoR-t répázuk meg nagyságrendekben :) -
#4399 Én is megyek :) melyik szerver lesz a helyszin? -
TS Zolly #4398 Te? Nem is tom. Köll nekünk egy nyul?? :P
Este CoR szerver???? -
#4397 Na hazaértem... olvastam. Jövök én is ha kell. -
TS Zolly #4396 Egyelőre csak tervben van. -
marcio mela #4395 Ha jöhetek akkor kérek egy IP címet a szervezhez meg időpontot. -
TS Zolly #4394 Gyülünk, gyülünk! :) -
marcio mela #4393 Én is szívessen beszállok de még nem játszottam POE2-vel.Nem baj? -
#4392 Megyek én is ! -
#4391 Mint ahogy lentebb irtam én is is :). -
TS Zolly #4390 Öregszik ö is. :DD -
#4389 Sajnos tavaszi fáradság van nála,akármikor keresem mindig az a válasz:alszik:D
Még serezni sem jön...(nemérti smile) -
TS Zolly #4388 Hét. :D -
#4387 Nem vagyok 1 napot és máris szervezödik itt a nép :) Én ahogy tudok besegitek a POE2 erőforrásokban :) -
TS Zolly #4386 hat. :D Beerst baszogasd lécce. -
#4385 Ha kell egy gyaloggalopp akkor én is jönnék.
englis nulla,de csapatjátékra hajlam annál inkább.
-
TS Zolly #4384 Kár. :( -
#4383 hát bf2 huncup ami befigyel nálam (bár igazság szerint arra sincs túlsok időm kifejezetten), mivel csapat is nagyrészt arra koncentrál, alternatívaként pedig lassan itt az arma, annak meg a multija zsigerből támogat baszottnagyterületen folyó valósidejű háborút, szal ilyesmit sokkal gördülékenyebben össze lehet majd benne hozni...szal poe2 úgynézki pad alá esik a 2 szék között :( -
Nauron #4382 passz:) -
TS Zolly #4381 Akkor a Hordátol kilön csapat. Nauron, Zsolt1 és ha Gerinomo énis énis az akar lenni, Nortsen, akkor vagyunk már tuti öten. Megy ez!! :D Gerzson, Nyuszi, Beers??? És még még még?
KLegény, Dzsotata? -
#4380 na mennyi hsz, mivanitt? énis énis! -
#4379 Én is szívesen segítek bármiben ha kell! Taktikák készítése (Hordában is én csinálom), warszervezések, stb. És persze játszanék is... De majd akkor Runninggal egyeztetek. -
#4378 Külön csapatot szervezzetek, mert a horda akármikor ki tud 12 embert poe-ra állítani, vagy még többet. -
marcio mela #4377 Akkor már nagyon várhatjátok az Eve of Destruction modot.Mikor jön ki? -
Nauron #4376 vijetnám vot a zisten!:) -
#4375 pontosan :D
bár a poén az az volt, hogy a tRs volt annyiira jó, hogy a huncupot minden előzetes készülődés nélkül összvissz egy pici vereséggel megnyerje :-) -
#4374 nna akire te gondolsz az a csapatkapitány lenne. ara én szvsz nem vagyok jó. oda olyan ember kell aki tud hatni a magamfajta lázongó hajlamú emberekre is, meg meccs közben tudja követni az eseményeket és a szerint változtatni tudja a taktikát, mindezt persze profin.
a meccsszervezést (és az ezzeljáró dolgokat) szivesen felvállalom, de a csapatépítést inkább hagyom másnak.
a pályán pedig szivesen beülök tankba, bár a már említett személyek tuti jobban tolják, mint én. bár a bmp2-vel elég szoros barátságot kötöttem :D repkedni akkor fogok, ha kicsit jobban odanyúlnak a srácok és megcsinálják még normálisabbra a helik fizikáját. viszont ha ez meglesz, ragaszkodom hozzá, hogy tétmeccsen legyen bc&br :DDD
-
TS Zolly #4373 Pedig a tk parti az kell. :DDD Warok elött szinte mindig én vezettem a tk-ba. :D De ha ez az egyik ára, hogy gyüssz, esküszöm még éles waron se tk-zok. :D -
TS Zolly #4372 Egyetértek veled. Köll egy massziv csapat, szerver sem ártana gyak miatt, de ez szvsz megoldható. Szervezést nem csak ugy gondoltam, hogy valaki leszervez egy wart, hanem össze hozza az embereket. Ha megvannak az emberek, akkor lehet csak taktikát kiépíteni személyre leszabva. Én spec tuti nem fogok repkedi, tankot is átengedem Beersnek vagy Gerzsónnak ha jelentkeznek.
De neveket akarok hallani, vagyis látni itt, akik szívesen részt vennének egy ilyen csapatba.
-
Nauron #4371 bfv s huncup filing:P -
#4370 jah meg amit legjobban utálok, az a meccsek előtti tk parti. totál béna dolog, és semmi haszna. meccs előtt mindenki nézze át a beosztását.
ha ilyen lesz, már itt sem vagyok :D -
#4369 amíg nincs meg a teljes csapat, nincsenek meg a taktikák előre kidolgozva stb... addíg felesleges szervezni bármit is.
jah és azt nem mondtam, hogy én csak profi hozzáállású csapatban vagyok hajlandó részt venni. éles meccseken az ott egy tank meg a már megint lelőttek basszameg stílusú ts magatartásból kösz de nem kérek. nemvagyok egy kurva jó játékos, de azért tudok egysmást az ak-mal :D
szivesen veszek részt bármilyen efajta megmozdulásban, sőt szervezői szerepet is vállalok, csak plz ne bénázzunk :-) -
#4368 Én is benne lennék ha kellek. -
TS Zolly #4367 Meglestem. De csak terv van hogy indúl nem??? Ha a Horda ebben indul, akkor ha köll segítek nektek, vagy inditsunk egy másik csapatot is. He? -
TS Zolly #4366 Akko gogo :D