12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Zs0lt1
    Én szivesen benne lennék a warszervezésben, annó tRs-ben is én szerveztem a warokat, de az a baj, hogy mostanság olyan kurva béna a beosztásom, hogy kurvára nem jut ilyenre sajnos idő. Heti egyet talán azért össze tudnék hozni.
  • Running
    Sőt indultunk valami ladderen is poe-be, most kezdik nyomni.

http://www.esl.eu/eu/
  • Running
    Én mindenképp benne vagyok a weboldallal vagy valamivel, POE2 POWER :P, de englisül ótvar vagyok.
  • TS Zolly
    De ehez köll ám pár embör, kik lebonyolítanák a mecseket. Megkeresni a különböző csapatokat, kölönböző fórumokra irni. stb. Ehez köll olyan, ki elég jók az inglisben, és szervezésben sem utolsók. Magyar poje csapat fele a fejembe már össze ált. Ha esetleg te, vagy Ráning, Gerzson, elválalnátok, akkor nagyot nönétek a szemembe. Ráning még egy kis weboldalt is összedobhatna, amibe esetleg még segíthetek is, csak mondja meg, mekkora tárhelyre van szüksége.
  • Zs0lt1
    ha lesz vmi össznépi poe war, engem se hagyjatok ki plz!
    nem kell más csak az ak-m és mehetünk :D
  • TS Zolly
    Esetleg ha mégis lenne egy Poe2 fun warozási hajlam, öket szerintem meg lehetne keresni ezügyben.
  • TS Zolly
    Ja. :DDDD
  • Kovács legény
    kilehet az? biztos valami kisköcsög:D
  • Kovács legény
    jah a hegyen meg az Éközép zászlónál ,voltak durva dolgok, nagyon komoly hangulata volt a dombon le-fel támadásnak, Sven Hassel könyvek hangulatát idézte.
  • TS Zolly
    Akko lesz ebbő valami?
  • uHs Gerzson
    Meg hiányzik a Town portal Tristramba :D
  • nortsen
    A hajónál nekem sikerült elég elcseszett helyre születnem. Konkrétan nehezen tudtam kijönni a vízből. Sztem az út kialakítása kicsit érdekes, mármint a texturázásra gondolok. Amúgy jó map!
  • n003
    nagy-nagy hiba!!! nem fogunk fegyverropogás és halálhörgés közepette idillikus madárcsicsergést hallani?!!! szerintem kezdheted a térképen kikeresni elbújdoklásod célpontját!!! :DDDDDD
    majha-maki
  • TS Zolly
    Akkor én nem halottam tegnap harkály kopácsolást???? :D
  • Running
    Igen, ha a mapok méretének megfelelő embermennyiség van fent, akkor nagy hentek lesznek.

Sajnos van egy hatalmas bug a mapban amire megoldást kell talánom. Az összes madár effekt, béka ugrás, falevél hullás hiányzott, valamint a pálya egészén működnie kellett volna a madárcsicsergésnek ami szintén nem ment. Viszont create localban megy szépen minden, ezért nem értem mi a f**z van.
  • TS Zolly
    Azért néha elég kemény csatározás alakult ki, főleg a hegyi zászlónál. Fullos szerveren nem fognak a szakaszok elmenni egymás melett.
  • TS Zolly
    Nagyon jó volt főmaki. Csak ilyen KLegény vagy minevü alakok is ott tébláboltak tök fölöslegesen, nem is tom miért. Ismer valaki ilyen bevű játékost? :DDDD
  • TS Zolly
    És mikor szép lassan Mőgéd lopoztam, majd a füledbe kiáltottam, hogy: HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Elhaláloztál szivelégtelenségbe. :D
  • Murry
    Yeah Diablo 2 a legjobb!!! (2 évig nyomtam online)

Csak a villámok hiányoztak a köveknél.
  • Kovács legény
    amugy az a zászló ami körülvan véve azokkal a kövekkel kurva jó, tiszta Diabló hatása van ,amikor elösször szürkitettem ,rettegve vártam mikor jönnek a szörnyek meg a főgonosz ,de helyettük csak Zolly szerencsétlenkedett ott:D
  • Kovács legény
    miért? nemkell egyenesnek lennie a folyonak ,de te tudod ,én nemismerem a progit, majd a kövi pályánál ,akkor csináld igy ,vagyis valahogy igy:)
  • kBagyula #4344
    Találtam még egy lebegő sziklát. Egyébként meg nagyon frankó map lesz. Képet, majd holnap.
  • Running
    A pálya kialakítása miatt nem megoldható sajnos. Az egészet újra kéne kezdenem h meg lehessen csinálni az elválasztást.
  • Kovács legény
    frankó a map nagyon ,bár egy kissé messze vannak a zászlók egymástól és igy egy rohadtnagy mokuskerék az egész, egyszerüen nem tudod megtartani a pontokat ,a zászlók köralaku elhelyezése miatt. belehetne rakni egy folyot középre ,amin 2-3 helyen lehetne csak átkelni, igy több közelharc alakulhatna ki ,mert igy volt hogy egy kör alatt max.8 ellennel találkoztam ,egymást kergettük:D
  • Running
    Köszi mindenkinek aki eljött tesztelni!!
  • Running
    Lejjebb teszem a hajót hátha segít a dolgon, mást nem tudok csinálni vele.
    A kocsik elférnek, pont azért vannak bent h lehessen bénázni vele. :P
    Pont a bunker miatt akkora a radius:P
  • Zs0lt1
    Egyébként rohadt jó ez a map, én pl kivenném a kocsikat. A fák közt úgysem lehet velük rendesen menni, csak a bénázás van :-))
    A Watchtower jó lett mostmár nagyon bár én kicsit szűkíteném a foglalható területet, hogy ne lehessen elbújni a bunkerbe :D
  • TS Zolly
    Hát nem tom, lehet igazad van. De nem nagyon találkoztam ezzel a valamivel alap bf2-en. 42-ben meg egy idő után meghalt az ember.
  • Zs0lt1
    hát ez sztem nem a map bugja, hanem a bf-é :D
    sztem ez még a b42-ben is benne volt :DDD
  • Nagydög
    Jo a map, Maki! Csak a hajo kornyeken kene valamit kezdeni a parttal, hogy tobb helyen ki lehessen maszni a vizbol.
  • TS Zolly
    Hajónak ha neki uszik az ember, lebukik a vit alá, feje nem látszik ki, foglalni tud.
  • arty
    Itt szvsz ezek a géppuskafészkek nem tul használhatók: nem tudsz eléggé lefelé lőni velük:

és egy kis gond az úttal (de ez lehet h szándékos):
  • arty
    pw? vagy ez nem publikus?
  • nortsen
    megyeeeek
  • TS Zolly
    coRDHA és a Horda szervere alap béef kettes map fut. CoR.on van két ember, megyek oda. :D

Ok Ráning, csak gyüljünk. :D
  • Running
    A horda mindenképp jönne mindenre, POE2 forever!
  • TS Zolly
    Gore44 beültette a bogarat a fülembe. Picit bonyolult amit mondott, de nem rossz ötlet. A Poe2 játék magasabb szintű üzésésre gondolt. Vagyunk jópáran Magyarok, kik elég rendesen pojézunk, de semmi más nincs a publikolás melett. Lenne e kereslet arra, ha mi pojésok összefognánk, és indítanánk egy nemzetek közti bajnokság félét az NC példájára. Kellene egy Magyar, angol nyelvü weboldal, ahol lehetne a játékosoknak regisztrálni. Egy országból akár több klán, vagy válogatott is indulhatna. Magyarán lenne pár, szervezett csapat-csapat elleni harc publikolás helyett. Ehez kell olyan ember, emberek közületek, kik elég jó angolosak, és jó web szerkesztők is egyben.

Bár Gore44 valami bonyolultabra gondolt. További elgondolását késöbb irnám le. Szal remélem nem csak az én fülembe ültetett bogarat. Beszélgessünk róla, vitassuk meg. Én benne vagyok. Tehát már van 2 fő.
  • Zs0lt1
    oky-doky
  • Running
    Srácok, midenki csak jöjjön a Horda szerverre, aztán majd onnan átírányítunk mindenkit a COr-ra kicsit később.
  • Beers
    És milyen igaza van!