12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • badsec
    Ha már itt tartunk...Azt például tudtátok, hogy a kínaiaknak is van bombázó repülőjük, csak nem került bele a játékba? Az editorban a kínai bombázónak ott van a SU30, csak valamiért kihagyták.
  • uHs Gerzson
    mind 32-n és 64-n elég szerintem az 1 bombázó és 1 vadász, nem kell légi fölényt adni mert akkor az elrontja a földi harcokat, ezt elég volt hells highwayen megtapasztalnom.
    De 64-n akarsz több gépet akkor:
    1 bombazó, 2 vadász, 2 vadászheli, 2 antiair
  • n003
    32esen lenne 1-1 reptér monnyuk 1-1 vadász és 1-1 bomber, 64esen meg lenne még +ba 1-1 reptér 1-1 vadásszal??
  • Running
    Ő mi? 32-es méretben egy reptér lesz ott mi legyen, 64-esen lesz két reptér, azokon mik...írd le és akkor este úgy csinálom meg. :))
  • uHs Gerzson
    szerintem 1-1 arányban
  • Running
    Kérdés: 2 bombázó legyen csak a mapon, vagy legyen mellette két vadászgép is?
  • uHs Gerzson
    TE csak Főmaki lehetsz :)
  • Running
    Nem tudok mert nem lenni otthon, de láma vagyok mert poe2 oldalon meg tudom nézni, sőt a huncupon is aszem, jó nagy láma vagyok b+.
  • uHs Gerzson
    Ukrajna: képet tudsz mutatni?
    APC: igen az a TV rakétás
    Németek: igaz
  • Running
    Srácok kéne egy kis segítség.
    Melyik a jó:
    Ukránia: Láttam t55-öst és valami ob valami tankot ami terepszínű, mi a különbség?
    APC - van a bmp2-es, ez a tv raksis?
    Németek: Egy tankot láttam csak náluk, igaz ez. A commanderén kívül.

Valamint módosulnak a mapkiotsztások is.
    16 - 4 zászló
    32 - 5 zászló
    64 - 9 zászló
  • Nagydög
    En ugy tudom, cancel lesz.
  • Beers
    Jön a dc bf2-re is!
    Majd azon lesz sunshine és sand ;)!
  • TS Zolly
    jajajajaja
  • kBagyula #4752
    Pedig vannak szép harsogószőőd, világos, napsütéses - madárcsicsergős mapok is a Pojee2-ben. :)
  • arty
    OFF
    én - bár nem vagyok nagy bf játékos, ritkán játszom - a DC mellett a bfvt toltam legtöbbet... hangulatilag nekem is az jött be legjobban, s a bf42 modot sajnáltam a legjobban, h sosem sikerült ujraélni jobb grafikával wake-t :) bf2 alatt is tetszik, csak olyan kicsinek tünik :D jólenne POE alá, végre egy igazi VILÁGOS, NEM KÖDÖS pálya... bfv alatti POE-vel is ez volt a bajom: minden sz*r sötétbarna volt :)

Mire pedig egy vietnamos mod kijön bf2-re, már bf795554 ben farmolja a sok kis hülyegyerek a pontokat... kár érte, h nem kapott még pár évet a bf2 (modok miatt)
    ON
  • TS Zolly
    Ez a klán pojézik elég rendesen, saját szerverrel. Nem köne öket kihijni egy baráti pofozkodásra??? Ráning te meg a fórumjukra tedd ki a faja mappok linkét.
  • Me0w
    Dolgozom :(
  • mesor
    Este gyak van el ne felejtsd!
    Hatalmas nagy rangadó a HBA-val!
  • Running
    CB meccsünk van, de lehet pár kimaradt maki megy majd. Én ezen a héten valszeg a mapot fabrikálom, de fogok oda járni nyugi, mert jó volt rátok vadászni, nagyon skilles kis társaság jött össze.
  • Nagydög
    11 zaszlo? Nem lesz az sok, Fomaki? Amekkora csatak mostanaban mennek itthon, mindenkinek sajat zaszloja lesz.
  • teddymac
    tudom,azért köszönöm
  • Beers
    Van olyan is, hogy kereső !
    Tudom, hogy a lustaság fél egészség, de akkor is!
    Itt különben sem szeretik az ilyesmit, és örülj hogy nem harapták le a fejedet!
  • teddymac
    Van valahol valami leirás mi kell hozzá milyen patch kegeszitö stb ?
  • TS Zolly
    PoE2 antik szerverek törtek. CoR PoE2 szerver nem tört.
  • Beers
    Szervertől függ!
  • teddymac
    Hali.Ehez eredeti BF kell tört nem jó ?
    pls help
  • Me0w
    Gyere este kicsit bf2zni hozzank, vagyom a makiverre :))
  • Beers
    Akkor már 3-an vagyuk!
    Látod, megérte :D !
  • TS Zolly
    Én is örülök! :DD
  • kBagyula #4736
    Én örülök nagyon Főmaki!
  • Running
    The Lonely hill-t kissé át fogom tervezni úgy döntöttem.
    Woodland marad ahogy volt, assault mapnak. Lonely hill pedig lesz a conquest map, de 16-ba kiváló inf map is marad járműhasználat nélkül.
    16-os méretben: 4 zászló: 1 tank és 2 APC, 5 kocsi
    32-es méretben: 6 zászló: 3 tank, 2 apc, 7 kocsi
    64-es méretben: 11 zászló: 5 tank, 4 apc, sok kocsi, 2 vadászgép, 2 vadászheli

A Pálya lényege az lesz, hogy van ez a terület ahova mindkét csapat ejtőernyővel érkezik, minden zászló fehér, mindhárom méretben. A központi bázis az erőd, 64-ben pedig a két reptér és az erőd. Remélem hétvégén már le tudjuk próbálni.

Remélem most örültök makik, h így megszopattatok, csomó plussz munka..:)
  • Zs0lt1
    jaja tényleg :-)
  • Yan
    JW 1-röl se feledkezzünk meg!
    (mi is áttértünk, igaz dc után, de az is '42)
  • Zs0lt1
    sztálingrád publikon is brutál volt, középen nem nagyonb lehetett foglalni :DDD
    egyébként szinte ez az egyetlen map ahol gyorsabb volt a játékmenet.
    Jah és hogy témába vágjak, 'grád volt poe1-ben is 1 az 1-ben remake volt (ak74su+c4 rullezzz :DDD). Az volt a legjobb poe map, nna meg a Sabre ;-)
  • Zs0lt1
    a tímde is vietezett, méf annó az uHs-sel játszottunk is velük, sőt a viet szerverüket is kölcsönkaptuk csomószor ha warunk volt. Vietnam-o-matic volt a neve a szerverüknek ;-)
  • joebacsi
    a vietnamnak sztem csak az tett be nagyon itthon, hogy mikor kijött, a 42 scene épp ereje teljében volt (egyetlen bf42es csapat mászott át vietezni, a trs, miis megnéztük a vietnámot, jópofa volt meg minden, de nemigazán igényeltük a változtatást, meg a megnövekedett gépigényt :))
    szóval viettel párhuzamosan szinte zavartalanul folytatódott tovább a 42es élet, ez az átgyökérkedés wowra is csak a bf2 előtt egy kicsivel következett be...
  • joebacsi
    látszik, hogy nem játszottál még stalint waron :)
  • Zs0lt1
    Javítanék:
    Az összes Battlefiled sorozat közül szerintem ebbe a legjobb az ismétlőfegyverek sebzése és célzórendszere!!!
    Tudom, most jöhet a szöveg, ogy a bf42-ben szkillesnek kellett lenni, de hát bazzeg a BFV-ben is ha nem voltál szkilles akkor elég soxor találkoztál a spawnscreennel :D
  • Nauron
  • kBagyula #4726
    Hát az tény, hogy az ős Bf-től nagyon különbözik pörgésileg bármelyik újkori kiadás. Múlthéten feltoltam nosztalgia gyanánt az 1942-t hát az olyan most, mint egy lassított film :DD