Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
sry srácok kordagyuri poe szerver szünetel egy kicsit maeste, gyakunk van, és nemtudjuk másikon megoldani...
ha valakit kell, engem szidjatok nyugodtan, én bírom 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#violent><#gun><#beka3>

TDC Geronimo
HAZUDIK! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kovács legény
" Anyúúúú valaki segítsen ezek elözönlik a fórumot"
jah az uccsó 9hsz traktorostól származik<#fejvakaras>

www.czekoart.hu

Rusid
Ez nem olyan dolog ami lejön vagy elmúlik. Szal hazudsz kutya 😊. Én is majdnem belebuzultam a WW2 onlinba.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

mivan?:S tobb mint 3hete tiszta vok😊

TDC Geronimo
nincs?! megyek is... <#sir>

Rusid
Nah a másik wowláma. Anyúúúú valaki segítsen ezek elözönlik a fórumot. Értsétek meg itt nincs level up ,tüzvarázslat meg állatidézés (na jó az van 😊) szal ne áraszátok a fórumot 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
shh, poezok is! <#idiota>

<#banplz>

Rusid
Nah a wowláma beszólt pff <#hehe>

TDC Geronimo
<#lama><#hehe>

Rusid
Ohh köszi meglesem ,mondjuk gondolhattam volna rá, de nem gondoltam hogy ilyen triviális 😄.

Cream78
Bocs Meow!

Régebben olvastam, hogy a zenéit valaki meg szerette volna szerezni.

A ...\battlefiel2\mods\poe2\common_client.zip file kicsogalosása után a sound\menu\music\ -ban elérhetõ az összes ogg formátumban, amit le lehet játszani minden playerrel.

SoG TeeMeeee

Fsensei
Nah ilyen kérdezõk kellenének a bf2 topikba😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Beers
Jelenleg nincs ban senkin a CoR szerveren!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Nm

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vilna = volna LOL

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nyahh akkor CoR kilõve! 😄 köszi a helpet mindenkinek! érdemes volt meglátogatni titeket! mindent megtudtam amit szerettem vilna! köcce mégegyszer!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

TS Zolly
Hááálllaaaaaaaaaa isten!!!!!! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ezen más én is gondolkodtam. Tégen nem akkor vág ki, mikor legelösször akarsz konnektálni egy szerverre és ott pont ez a map van? Ha elösször megyek fel ilyen szerverre, akkor kidob, de pályaváltáskor nem szokott.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Gondolom tört a játékod!
A Cor meg nem enged be warezt!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Csak medium terrin detailsnal vag ki. A COR problemad: passz!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Valakinél megy valakinél meg nem, ezt már ne tölem kérdezd.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

az ok ,de akkor hogy a pic*ába játszanak rajta mégis 30-40-en?? õk hogy a pékben mennek fel??? mert én a join-nál ugy kikerülök az aztalra ahogy illik 😞( a másik meg a Magyar szerver CoR miért nme enged be??

uHs Gerzson
Guardian map bugos, amit majd késöbb fognak kijavítani.

HyZ ! a Guardian nevü havas pálya titeket is kivág az asztalra? eddig mindegyik ment faxán viszont ez mindig kivág 😞 valaki tud helpelni ? vagy honnan tudom megszeretni csak ezt a map-et? Gardian map. a CoR arena ungarise szerver pedig be sem enged mert nem joa kulsom állitolag. sosem volt még gondom vele pedig csak ez szarakodik nekem 😞 plíz hlp! köszi elõre is!

DummyBoy
Hmmm ... honnan lehet ez nekem ismerõs 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A budos seggunket maximum szagolhatnad, ha nem meszarolnank le elotte megnyugtato tavolsagbol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kovács legény
majd csak éccaka megyek ,megszoritások vannak idehaza😊

www.czekoart.hu

DummyBoy
Megyünk, ott is cool csaták vannak/voltak(lesznek 😊 )

(Persze csak ha a mienk üres 😊 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Murry

Murry
Gyertek a CoR szerverre is. Irgum burgum.

Me0w
Van egy query portja a szervernek, oda kell kuldeni egy megfelelo kerest, es mindezt visszadobja ra. Megcsinalnam szivesen a flash bannerba, de megyek ket het szabira Montenegroba 😊 Utana barataim, szetfreggelem a budos seggeteket poeban 😄

Together we'll fly someday...

Murry
Majdnem Default beállításokkal. Egyedül a din. map méretnél van tiltva a 16 os map size.

Onnan sok otletet nem szerzel. A game-monitor egy jokiallasu szerver statisztika oldal. Egyszeruen be kell tenned egy linket: http://www.game-monitor.com/server-stat-image/88.209.254.42:16567.png

es ez lesz.

HTS s3rg1nh00
mellesleg a szerverek állapotát vgez is meg tudta valahogy csinálni a bf2s.eu.tt-vel,onnan is lehet ötletet lopni😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

alma2
ez lehet, hogy jeepre is igaz, vayg talan bug ?
ukran oldalon voltam az elottem uresen allo ceges dzsip hatuljat lovoldoztem.Vegtelen sok panceltorot kibirt, es egy gyalogos lovegtol viszont elsore felrobbant.
Ami feltunt, mintha kisebb radiusba robbanank fel a jarmuvek, nem halalosak olyan kozelrol.
Sot a felrobbani keszulo tank tetejere/kozepere felmaszol meg robbanas elott, szep kis rocketjumpot tudsz csinalni, siman tul is eled 😊
Egyik palyan viszont talalkotam egy buggal, atastem a palyan a tankkal, eloszor azt hittem szarnyakat kaptam, de amikor foldrepottyantam darabokra estem szet.
Szerintem a legtobb 64-map elbirna 128 playert is, legalabbis tobb mint 64-et.Amikor kijott az elso custom map bf2 ala, es a dc ... mapjara hajazott, meg itt meregettuk mennyivel nagyobb illetve mennyi ido keresztbe atrepulni.
De itt memelyik map ketszer akkora.

szerintem

Mivel ebben a modban úgysincs unlock, nem mindegy neked, hogy kap-e érte pontot? 😊
A private rankednek más elõnyei (is) vannak. Pl. ott a script ami véd a janek féle tk-zó lámáktól. Attól függõen milyen beállításai vannak, akár még a jármûre várakozókat is védi. De a másik topikba egyszer azt hiszem már bemásoltam a default beállításokat. Én ezek miatt szeretem a private ranked szervereket elsõsorban. (És ezért kérdeztem milyen beállításokkal fut.)
No meg van ott is server monitor, alul megtalálható a CoR is.

(Halkan jegyzem meg, hogy sokan szeretnének infantry-t nyomni, ott van az ANTIK 2 amin csak infantry meg és van pár hangulatos pálya.)

Minden jog fenntartva!

Beers
Ez is igaz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kell vki aki lõni is tud hogy fogja játék közben a kezed? <#lama><#hehe>

Mielõtt belelovalnád magad, a szerver nem enged be törtet szal ennyit az átcsábításról :/

TDC Geronimo
MSN-en dobj rám egy üzit, ha mész gémelni 😊

korlátozott chelloval is tudsz online játszani???

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

ez abszolúte így van
én is a sima bf2ben csak azért hajtottam, hogy megszerezhesem azokat az unlockokat amivel normálisabban lehetett célbatlálni..
de mivel itt ez alapból adott... <#vigyor>

-tRs-Landor

Beers
Igen fent van, és dinamikus!

TDC Geronimo
Nem kell ide PoE ranked, jó ez így ahogy van a régi fílingel <#rolleyes>

Végre újra magyar private ranked szerver! 😊
Majd próbálom ártugdosni a többirõl a magyarokat. Remélem hajlandóak lesznek a modot feltenni.
A map méret dinamikus? Milyen beéllításokkal fut? (Gondolom fent van a script ami a többin is.)

Minden jog fenntartva!

Csak itt
Viszont itt még local ranking is van<#felkialtas>

-tRs-Landor