Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
giga ram kevés a high-hoz amúgy is...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Looserke
melyik az az opció, amelyik legjobban megfogja a gépet egyébként? mert gondolom valami textúrákat meg ilyeneket pakolgat ide-oda a gép, amíg töltöget...

Looserke
de már úgy megszoktam a HIGH beállítás látványát BF2 mellett... <#vigyor3>

Ezert kell mediumban jatszani. Nekem nem swapel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Looserke
egyébként a POE2 jobban leterheli a gépem, mint a BF2...4000+A64, GF6800U,1 GB RAM-om van dualban 500Mhz-en és 1GB swap fájl és a mapok elején úgy swappel hogy 2 percig szinte semmit sem tudok csinálni HIGH beállítások mellett...repülõk és helikopterek az elsõ körben felejtõsek, mert idõnként meg-megáll "töltögetni" egy kicsit és akkor egybõl a földbe fúródok...

egyébként király mod...a tegnap esti fallen mapot nagyon élveztem... <#violent><#eplus2>

Zs0lt1
srácok, a #2915-re tud vki érdemben válaszolni? :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TS Zolly
Engem kivágott asztalra. Ha bent maradtam vólna, most minketten lapítanátok. 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Looserke
2 ponttal szereztél többet, mint én...erre vered a melled??? <#nezze><#hehe><#mf2>

bug: shotiban 13 lõszer 😊))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Torttel is lehet rankedolni, csak private rankedolni. Nekem is vannak unlockjaim, de a p90-en, es nagy ritkan a mesterlovesz puskan kivul mast nem hasznaltam.

Uzletileg jo otlet a pontgyujtes, csak a jatekot teszi tonkre. De mar kezdjuk megszokni, hogy a jatek csak egyfajta mellektermek, mikozben a fejleszto cegek igazabol profitot gyartanak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Izlések és pofonok! bye <#integet2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

no én is bekerülök a faszkalapok kasztjába, de legalább nem kell velem találkozni PoE pályákon. Tegnap játszottam még kb 3 órát, továbbra sem tetszik. Nem tetszik, hogy tele vannak a pályák mindenféle harci jármûvel, csapatostul jönnek-mennek a tankok stb. nem ragozom. Én igenis szeretem a ranked rendszert. Nekem jólesik mikor néha egy kis csinnadrattával bevillan egy új kitüntetés. Azt is szeretem, hogy választhatok a fegyvereim közt. Pedig én elég láma vagyok, és nem is szerzek sok pontot, mert utálok meghalni. Én ilyen vagyok, ezért vagy sniperkodom, vagy repülök. Ez jön be, miért ne azt csináljam amit szeretek??!! A fejlesztõk jól kitalálták ezt, pl én sem vettem volna meg a játékot, ha nincs ez a ranked dolog. Hiszen akkor minek, lehet törttel is.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

uHs Gerzson

Egy kicsit még javított Su-27 Flanker

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Nem fogsz hiányozni, menj bf2-zni ott legalább a vodnikban tudsz megélni.

TS Zolly
Hagyd öt. Megszokhattad volna ezt már tõle. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
Na, megegy lamaval kevesebb.

Together we'll fly someday...

Beers
Lehet, én tegnap du óta nem néztem 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

kBagyula
Azt hittem, hogy Nortsen megbütykölte már.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Álmos vagyok. 😞

Jobb reggelt. Esik az essõ, +12 fok celziuszba, picit lengedezik a szél, semmi kedvem semmihez.

Beers
Estére be lesz állítva!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Rusid
Jah meg a Német Btr is fasza ,igazi lesbõl támadós tankgyilkos 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Gyógyregget! Játszogattam egy picit az elõbb, nagyon frankók lettek a tankok fõleg a T54-es meg a Leopárd ,élvezet velük helire vadászni 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

DummyBoy
SörösHabosat 😊

Én nem értek egyet a Ranked dologgal ... tele lenne az is faszokkal, statlámákkal, és ez a game is BF2 szintre degradálódna ...

Hála istennek eljutottunk odáig, hogy akik (Tisztelet a kivételnek) Ténylegesen szeretnek játszani azok leszarják a pontokat meg a rankedet ...

HWSW-n GS barátunk azt írta, hogy a jövõbeli multis játékok akkor fognak tudni érvényesülni ha olyan ranked szerverük lenne mint mondjuk BF2-nek ...

Erre válaszként írtam valami olyasmit hogy "BEBASZNA ..." csak nem ezekkel a szavakkal 😊 Ha a ET:QW is ilyen ranked baromság lesz akkor ott lesz elbaszva az egész, mert az sem a játékról, hanem a pontokról fog szólni ...

Csak annyit jelent mennyit kockul az ember ... semmi mást ... annak meg mi értelme? Erre jó egy stopper és egy papírlap is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kBagyula
Már szóltam az illetékes elvtársnak.
Jelenleg a konfigban a ratio 100, a valós játékban 400. Lekell venni 50-re és akkor lenne 200 a ticket. Vagy tájmlimitet beállítani.

...ja és Jóhajnalt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mNzJean
Ahh még valami a COR serveren is lejjebb kellene venni a ticketteket vagy az idõt mert egy örökkévalóság mire vége egy körnek.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Találtam egy ranked servert ,idáig játszottam rajt , tudom ,hogy ez itt nem nyerõ téma de azért akkor is fasza volt POE-t nyomni és még pontokat is szerezni. De vajon miért csak egy ranked server van? Mert szerintem a POE fennmaradásának a kulcsa a ranked servereken mulik , ezt nem én szeretném igy hanem ez tény , ha nem lesznek ranked serverek akkor elvesziti a népszerüségét. Na lefekszem aludni , jöjhetnek a szitkok a fejemre. <#fejvakaras>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zs0lt1
srácok, mi a faszért lettem votekickelve corról, még be se léptem a pályára, máûr kaptam a u were succesfully vote kicked ..... (vagymi) szöveget? <#fejvakaras> <#shakehead> <#wilting>

schrank
szerintem az összes mod hason szõrû lesz úgy hogy lehet hogy hardverbuzisan hangzik amit írok de ezt tudta a bf42 is amit ez <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
egyébként szokásokhoz híven ismét sok játék után szidod ezt is. egy kör azért lement legalább? 😄

Zs0lt1
mivan lelõttek többször is? 😄
van amit te a dc-n kívül dicsérsz? 😛

schrank
ez egy rakás .... kb azon a szinten van mint anno a dc nem tudom milyen csoda hangokról beszéltetek de a bf2-re ilyen modot kiadni szégyen ha ilyen lesz a dezertkonflikt is letagadom hogy valaha décéztem <#szomoru1>

TDC Geronimo
ohnoes! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Makee
<#idiota>

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

schrank
resszkessetek mert :
1. most csomagolom kifele
2. még megvan a sávszélem <#ravasz1>

mesor
Ma ez történt velem a Highway to Hell pályán:
Nem volt túlmelegedve semmi, a játék újraindítása után már ismét jó volt.

Akkor dícsekedek is egy kicsit:

Egyre jobban érzem az assi részét illetve a VEPR-t! (amit imádok 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

jóember, nem azt mondtam, hogy magyarul, hanem hogy ugyanezt. Szal ezt, csak angolul!!! Amúgy selytem miért van, mert feltettem egy barátom SF kiegészítõjét. Legalábbis azóta csinálja. Egyszer veszem a fáradtságot, és újratelepítem gyökerestül az egészet. Félek megveszem én is az SF-t, nehogy a duplikáció miatt szarakodjon velem, a sniper fegyverére viszont szükségem van. Nagyon brutál az a vékonyka szálkereszt, bumm a fejbe és már borul is :-))))Legjobban azt birom, mikor megy foglalni, és a kocsi lövésztornyában forgolódik, a feje meg pontosan egy pontban marad, olyan jó látvány, ahogy ráborul a géppuskára :-))))))

Fsensei
Magyarosítás nélkül magyar szöveg a BF-ben???Nos azt kétlem <#eplus2><#eplus2>

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Cream78
Ja ok! Csak hát tegnap ment franyón...

nekem magyarosítás nélkül is ez szokott néha megjelenni.

meg orulj annak hnem kaptál bannt!😊pb nem nagyon szereti a magyarositást..

atomboy
Szedd ki a magyarositast.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Cream78
Na tegnap még ment a gamma, ma ezt kaptam...

<#help>

joebacsi
csak miattad megoldottuk, így visszaállt poe-ra 😊
szal mászni felfelé!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

az ki van csukva!😛

uHs Gerzson
pfff...bf2 team lealáza a wow-t 😄

csak nehogy a wow-team bepownoljon titeket?😄

Zs0lt1
holnap má délelõtt melózok, este számolunk vmelyik poe szerveren 😄DD

TDC Geronimo
...

Zs0lt1
nna jó azért ne emlitsük a ww2 online-t a wowwal egy napon, mert a ww2 online fps meg egyébként sem olyan szar, mint a wow.

TDC Geronimo