12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4805 Nna akkor az állás eddig:
Zs0lt1: Orel
Zolly: Orel
izsook: Most akkor melyik? Rolling Thunder vagy Orel?
Beers: Dnipro Sunrise
Rogernyúl: Dnipro Sunrise
Gerzson: Orel vagy Highway to hell
Várom a többiek nyilatkozatát.
Abban gondolom megegyezhetünk, hogy a 32 fős mapokon legyen a meccs? -
#4804 Na jövök én is még1* ;)
Orel és Highway to hell -
#4803 Jó lesz a Dnipro szerintem is. -
#4802 Az ok, csak hogy legyen miből válogatni ;)!
Ha csak 1, akkor részemről Dnipro! -
#4801 hát az egyik mapot mi mondjuk, a másikat pedig ők. Ez így fair. -
#4800 Érdekes lesz az időpont, mert valakinek korán nem jó, valakinek későn!
Szerintem a 9 a jó időpont!
Egyébként 12 vs 12 lenne?
Map: Dnipro, és mivel kell assi is legyen Orel! -
#4799 Hát az warok ideje általában 21:00-kor szokott kezdődni komolyabb helyeken, de végülis a 20:00 sem rossz. Ennél hamarabb sztem semmiképp, vagy inkább 22:00, hogy lámi Landor is tudjon játszani :DDD -
#4798 Szerintem este 8 körül lesz valamikor! -
#4797 Én mennék szívesen Rolling Thunder vagy Orel! Ja és mikorra akarjátok nekem hétközben 16:00-tól jó, esetleg azokon a 7végéken, mikor itthon tartózkodom. -
#4796 Már 4-en vagyunk :)!
Valami jó taktikán is törjétek a fejeteket (persze, ha megvan a map)! -
#4795 jövök én is, ha összejön a buli -
#4794 Jó, de azért ne mi ketten döntsük el, hanem közösen, szal aki akar jönni, az még ma bökje ide, hogy melyik mapot akarja, aztán a többség dönt majd. Este meg, amikor megyek melozni akkor írok nekik. -
TS Zolly #4793 Jó. -
#4792 sztem legyen Orel :D -
#4791 választott mapunk? -
TS Zolly #4790 Kontakt
6Pack klán fóruma
6Pack klán weboldala
Tegnap voltam a szerverükön, elég jó volt a ping. Hogy hányan??? Beszéld le velük. Itt össze tudnánk szedni 12 főt is talán. -
#4789 Aggyatok vmi elérést vagy irc csatit, meg hogy kit kell keresnem, majd én beszélek vele. Időm az nincs, szal hadd ne én keresgessek. A melóhelyemen megint kapogatom a 12 órás beosztásokat, mert minden buzinak kell iptv-t tesztelnie. Aztán persze a hibahívások meg jönnek, mert nem értenek hozzá.
Jah meg persze az is kéne, hogy mikor, hányan, melyik szerveren játszunk.
Fun war esetén nem fogok kötöszködni, hogy magyar szerveren legyen, a jobb pingátlagú szerveren lesz. -
#4788 énsem tudok külföldiül ,nekem még leiskő tőteni a pöccsöt assemtom mien igy a -
TS Zolly #4787 De valaki mán beszélje le velük könyörgöm! Inglis tudásom nulla, a német meg ennél is kevesebb! -
Landor #4786 zsir! en megyk ha rekerek! (ált. 22:00 után minden nap ) -
TS Zolly #4785 Akko valaki az anonim poje alkoholistái közül lebeszélné ezzel az osztrák csapattal????? -
#4784 nekem jövö csüt jó lenne ,a többi napon ugy 23:00-ra érek haza:( -
TS Zolly #4783 Erre valami észrevétel??? Ki akar jönni??? Köne egy jó inglises vagy németes lebeszélni velük a wart. -
#4782 Ez nem az én napom... -
#4781 Ja, csak ott is 2 J-10 van :) -
#4780 Jaja, meg lehet ezt csinálni. Dalianon is így van 2 repülője a kínaikanak! Ha jól emléxxxem... Bár ma már semmiben nem vagyok biztos... -
#4779 Hehe :) kár hogy csak ezen az 1 pályán van pedig nagyon jó kis jószág ;) Amugy én is nagy fanatikusa vagyok az orosz légi betyároknak (MIG-29, Su-27 család ) -
#4778 LOL! Igazad van Mester! Pedig végignézegettem a pályákat, de nem találtam! Bazz csak Oilfieldsen van benne játékban! Ebből is látszik, mennyit repültem BF2-ben. Akkor már csak arra kell rájönnöm, hogy miért nem tudom az editorban lerakni... -
#4777 Szerintem majd egy felül nézetett a pályáról nyomhatnál ha majd otthon leszel ;) -
#4776 Lámi, aztat tudom, de más típusú gépről van szó. Egy pontra csak egy adott típus tud lepottyanni. A spawnolók számát lehet állítani nem a típusát, típusnál csak a két fél géptípusát lehet megadni. -
#4775 De kötekedek akkor is :DDDD [5K]
Real:
BF2:
Van még valami badsex? :D -
n003 #4774 pl ahogy az antik röpcsis szerveren!!? egy kifutón szpónol a gép ha elviszik szpónol utána pár másdoperecre a köv!!? -
#4773 Nem kötekedni akarok, de tévedsz! A kínaikanak nincs bombázójuk a BF2-ben! USA oldal: F15E - MEC oldal: SU34!!! - Kínai oldal: csak J10!!!
A kínai bombázó lett volna a SU30, de nem került bele a játékba! A SU30 és a SU34 nem ugyanaz a repülő! Bár tudom hogy kettőnk közül Te vagy a "katonai szakértő", de véletleneül a modernkori orosz vadászrepülők az egyik "hobbim"...
Na peace! -
#4772 Mekkor is ez a pálya? :DDDD -
#4771 Nem fér el már az a szar. Majd kitalálok valamit. -
#4770 Raksz mellé még 1 kifutott keresztbe? -
#4769 32-esre ok elfogadom.:) Nem kell anyahajó, csak akasztja a mapot. :)
64-esre akkor repterenként 1 bombi, 1 vadi, 1 szállítóheli+vadiheli. jó.
Mán csak azt kell kitalálni h az egy kifutóról hogyan szállnak fel.:) -
#4768 Így már más a helyzett maki :D
32: Bombázó + szállító heli
64: Vadász + Bombázó, 1-1 szállító és vadászheli
anyahajó??? úhhh azt inkább nem firtatnám majd ha talán látom az új pályát :) -
#4767 Jó akkor nézzük:
32-esben 1 reptér van 1 kifutóval: 1 gép ami bombázó szerintem.
64-ben 2 reptér van 1-1 kifutóval: mindkét repteren 1 vadász lenne
+ harmadik reptérnek jöhetne egy csatahajó, amin 1 bombázó lenne.
Szerintem ennyi elég, más vélemény, vagy más összeállítás? Inkább így írjátok le ahogy én mert szörnyen ostoba vagyok. -
#4766 Miröl beszélsz? Eddig is bene volt az alap BF2-ben a Su-30 :)