Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szvsz nagyon hatásos cucc a füst, jármüvet meg lehet vele kavarni 😊 sajnos nekem amugy a sok sötét hangulatu pálya miatt annyira nem tetszik a poe, a korábbi képek mást sejtettek 😞 ami hangulatos: buzatáblában hasravágni magadat és nagy élmény h elmegy meletted a tank és jól seggbeküldöd rpgvel 😊 viszont sajna néha gondolom látszik a nevem a fejem felett, mert találomra képtelenség h leszedjenek ... 😞
szal vegyes, egyenlõre annyira nem jön be, inkább egy jó jármüves tömeghent a klasszikus bf2-el wake-en, a kedvenc pályámon 😊
Forza.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Akkora fasság bazzeg ez a füstgránát, nem lehet látni semmit, még azt sem, hogy kire lõsz rá.
Most is voltunk egy szerveren, berohantunk vagy hatan a zászlóhoz valamelyik fasz meg szórta a füstöt a faszlámája.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
Amúgy mindenki csak az infantryért van odáig? Shilka nem jön be egy régi DCsnek sem? Múltkor találtam vele egy jó spotot a Dnipron, 35:5 lett a vége. (Igaz egy kitartó gyalogsquad is kellett ehhez <#hehe>#hehe>)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az én xfire nevem: Zs0lt1
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kiráz a hideg, ha belegondolok. Marha nagy hent volt 😄
aztán ha hazajövök hajnali 3kor legyetek ám még fenn<#felkialtas>#felkialtas> <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
ja és az xfiret rakjátok fel basszus és akkor látjátok hogy mikor játszunk! erre sztem tökéletes a cucc
-tRs-Landor
egyébként a skillrõl van szó és azt hiszem amikor assziztunk vietnamban, akkor nem az akadozás volt a gondod.. <#kuss>#kuss>
-tRs-Landor
poe2 asszaultba bfvs skill kell.. tudod az a része a játéknak, ami neked nem igazán megy.. <#mf2>#mf2>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A POE2-höz sikerül összevadászni minimum 6 csapatot akkor indítunk valami szösszenetet. 2 csapat már tutti, CoR gondókodóba esett, Dragon is, vagy koperálni valakivel...gyerünk már szeggyétek össze magatokat, nem életek forognak kockán, csak jó meccsek.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BEAST bocs ,hogy nem szoltam ,csak kicsit késõn kezdtünk el játszani és addigra már leléptem skypról.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
www.czekoart.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."