Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
igencsak bazzeg odajön egy ellen és belelõ a füstbe, lelõ vagy 3 embert veled eggyütt te meg csak nézel, hogy honnan a faszból jöhet a lövés, de KURVÁRA SEMMIT NEM LÁTSZ A KIBASZOTT FÜSTTÕL!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

arty
😞((((((

Forza.

joebacsi
lowba a messzebb lévõ búzatáblát nem rajzolja ki, a játékost viszont igen 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

arty
elõre szólok, ha valaki ugrál a játékban, én leTKzom, akkora faszság, pattognak össze vissza, azt se tudom ki kivel van ... ;-)

szvsz nagyon hatásos cucc a füst, jármüvet meg lehet vele kavarni 😊 sajnos nekem amugy a sok sötét hangulatu pálya miatt annyira nem tetszik a poe, a korábbi képek mást sejtettek 😞 ami hangulatos: buzatáblában hasravágni magadat és nagy élmény h elmegy meletted a tank és jól seggbeküldöd rpgvel 😊 viszont sajna néha gondolom látszik a nevem a fejem felett, mert találomra képtelenség h leszedjenek ... 😞

szal vegyes, egyenlõre annyira nem jön be, inkább egy jó jármüves tömeghent a klasszikus bf2-el wake-en, a kedvenc pályámon 😊

Forza.

Danee
lol <#mf2>

joebacsi
pedig jó az a füstgránát...arról meg nemtehet senki, hogy nemvágod az egyenruhákat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
Srácok, elõre szólok, hogy ha magyar szerveren vagyunk és valaki asszi pályán füstgránátozik, szó nélkül letékázom a picsába!
Akkora fasság bazzeg ez a füstgránát, nem lehet látni semmit, még azt sem, hogy kire lõsz rá.
Most is voltunk egy szerveren, berohantunk vagy hatan a zászlóhoz valamelyik fasz meg szórta a füstöt a faszlámája.

TS Zolly
Silka nekem nagyon bégyün. Mindent tarol. Szerintem túlságosan is erõs.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kemper mi.. agyadra ment a wow geró <#vigyor1> ott látszik hogy saját zászlót fogalata volna egy ellenséges squad.. hát kicsit beleptem õket <#violent>

-tRs-Landor

A Songhua 3-as facsoportjai anno engem is ledöbbentettek, "dzsungelharc", persze.

Amúgy mindenki csak az infantryért van odáig? Shilka nem jön be egy régi DCsnek sem? Múltkor találtam vele egy jó spotot a Dnipron, 35:5 lett a vége. (Igaz egy kitartó gyalogsquad is kellett ehhez <#hehe>)

Kovács legény
a JCSR indul?
me ha nem akkor beugranék valamelyik csapatba

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
6

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

linket nem acc?😛

Zs0lt1

Zs0lt1
hány fõs csapatok lennének?

Kovács legény
agyegy link hogy letöcsem ,nevárd el hogy keresgéljek😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
jah ,kurvajó szlalomozni tankkal a fák között😊

www.czekoart.hu

Zs0lt1
Srácok, tegyétek már fel azt a kurva xfire-t. Akkor mindenki látja, hogy hol vannak a többiek, sõt, aki játékon kívül van az tud csetelni a játékon belüliekkel.
Az én xfire nevem: Zs0lt1

Kovács legény
miután kidobott a PB frissités miatt ,körömpörivel jöttem vissza

www.czekoart.hu

TDC Geronimo
Nyugi nekem se 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
kötsög kemper <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gyere majd át, meghívlak egy bambira <#papakacsint>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Mész a susnyásba? 😄 amugy nekem az 5 percre van az otthonomtól 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Murry
Már kora este iszonyat feeling volt, Orel 40 emberrel. Brrrrr...
Kiráz a hideg, ha belegondolok. Marha nagy hent volt 😄

én ma egy buddha beachet <#wow3>
aztán ha hazajövök hajnali 3kor legyetek ám még fenn<#felkialtas> <#hehe>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Én ma beválalok egy hajnali játékot 😊

ehhehe?😛

oké, majd MSN-en körbeszólunk mindenkinek.. csak azt hittem már hogy neked lövik ilyenkor a pizsit (23tól fél háromig toltunk<#ravasz1>)
ja és az xfiret rakjátok fel basszus és akkor látjátok hogy mikor játszunk! erre sztem tökéletes a cucc

-tRs-Landor

neked meg nem kell megjáccós trendigyökérkének lenni és magasabb beállításokra tenni a gamet, mint amit a vasad elbírna <#mf1>
egyébként a skillrõl van szó és azt hiszem amikor assziztunk vietnamban, akkor nem az akadozás volt a gondod.. <#kuss>

-tRs-Landor

tegnap nyugotan szolhattál volna nekem is!😛

Danee
jovanmá gec... nem vok félmillásgépes panelpatkány h menjen a poe akadás nélkül 😛

helikopter.. haggyadmá <#nevetes2>
poe2 asszaultba bfvs skill kell.. tudod az a része a játéknak, ami neked nem igazán megy.. <#mf2>

-tRs-Landor

Danee
😊)) bazzeg nem jön senki minek vietnamozzak? 😊 egyébként néha feljárok helizgetni 😊

úgy mint a vietnamban? <#nevetes1>

-tRs-Landor

Danee
a LoB nem valoszinû h indulni fog poe2-ben, de ha kell én szivesen sgeitek vhol..

<#eljen>

Rusid
Hát elképzelhetõ hogy indulunk ha sikerül összevadászni kellõ számú emberkét 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

BEAST
jah lehet =D ... estefele elkezdtem Vistaval bohockodni 😄D ... ma este ha leszel/tek szolj vagy valami 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
trs nem indul valami poe2 szösszeneten?

Running
Emberkék, csapatok!

A POE2-höz sikerül összevadászni minimum 6 csapatot akkor indítunk valami szösszenetet. 2 csapat már tutti, CoR gondókodóba esett, Dragon is, vagy koperálni valakivel...gyerünk már szeggyétek össze magatokat, nem életek forognak kockán, csak jó meccsek.

TS Zolly
Hiszen, tegnap nem körömpöri néven vótá a CoR-on.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Rusid
Tényleg iszonyat nagy fíling mikor jönnek feléd 3 an és tudod hogy le fogod lõni õket mert nem egy kibaszott csúzli van nálad. Kicsit féltem ,hogy nem tudnak igazi erdõket csinálni a motor miatt ,de Fallen rácáfolt erre ,nem tudom bf2 ben ,miért nem tudtak ilyen pályát csinálni még shongua is csak idióta 3-as facsoportokból áll amik közé még be se lehet férkõzni pedig egy mocsárban talán kicsit sûrübbnek kéne lenni az aljnövényzetnek.
BEAST bocs ,hogy nem szoltam ,csak kicsit késõn kezdtünk el játszani és addigra már leléptem skypról.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Az új patch óta érdekes dolgokat mûvel nálam a játék, este azért léptem le ,mert véletlenszerüen felugrált a pingem 400-ra, de csak azon a szerveren, elötte meg a cor dobott ki folyton módosított tartalom miatt. Amég ment a játék addig nagyon jó volt, nem is tudom mikor játszottam utoljára egyhuzamban ennyit, végigröhögtem az egészet, de az i re a pontot Zsolti beszólása tette fel. "Jönnek ketten, de lelöttem õket csak az egyik túlélte 😊."

Kovács legény
Én is jót totam este, elsõnek visszadobott asztalraa játék ,aztán második probálkozásnál betöltöttem és azt vettem észre hogy nemveszek észre semmit,kék volt a monitor és csak a hangokat hallottam, fasza ALT/F4 megint próba ,megint visszadob asztalra ,megint indit játék és most csodával határos modon betölt és müködik .Frankón megy a derbi ,bénázgatok oszt kibasz a PB hogy frissitsem ,meg az annya picsáját, frissitse magát ,ahogy eddig is! Oszt megin indit játék de már az accountnál gondok voltak me nemtudtam bejelentkezni a KLegényes acc-al ezé kénytelen voltam a már jól bevált körömpörivel játszani😊

www.czekoart.hu

BEAST
😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Danee
jovanmá 😛 nemmondok semmit öregember 😊

TS Zolly
Neked ez még odébb van. Naggggyon odébb. 😛

Danee
deszar lehetett 😊)

Running
Ha nem kellett volna nõznöm én is jöttem volna.

BEAST
es nekem senkisenem szolt :o