Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Az ördög sose döglik meg...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

hat most nem idilli... igaz hogy 25fok van, de esik az eso.. :S
igy most itt kempelek egy netkavezoba es sovarogva a bf screenshotjaimat nezegetem <#hawaii>

-tRs-Landor

Running
ts-re meg ide jöhettek majd alapszobába:
193.109.252.107:8775

TS Zolly
Csiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mink meg inkább ott lennénk 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tuleltem 😄

-tRs-Landor

TS Zolly
Akkor fél nyócik köhögd be ide lécce. Landorral meg ne foglalkozz, ö sem tudja mit is ir. De legalább mán tudjuk, ö nem volt a lezuhant brazil gépen.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bazeg, kezd homvagyam lenni
hianyoznak a jo kis bfezesek😄
hazamegyek, tolunk egy jokis viet partit!

-tRs-Landor

milyen idozona szerint? <#banplz>

-tRs-Landor

Running
Igen, szeretném ha lenne. Megjön a szervergazda, felrajuk a szerverre a mapot. Ha elfogadja és el is indul akkor mehet. 20:00-ra megpróbálom lezsírozni.
Írok ha van valami.

TS Zolly
Ráááning!! Lesz akko ma este pálya tesztelés???

TS Zolly
Szerintem a hétfõ, és a felettünk átvonuló front lehet a ludas. Lásd: különféle bf topikokba ma, Schrank a kelleténél is több embert akasztott ki a szokásától eltérõen.

uHs Gerzson
Hazajövök ku*va idegesen kb. olyan hozzáállással, ahogy Me0w szedi az áldozatait és azt látom hogy egy kis félreértés miatt 2 ember máris egymáshoz vágják amilyük van. Mind2 félnek megvan a maga igaza, de kérem mire jó ez? HA? Nem lehet nyugodtan elmondani? Ez nem BF2 topic B+. És nem kivánom továbbá ezt látni.

Theodor ahoz hogy a NAW menjen 1.4 alatt le kell szedned a 3.9.6 patchet melyett itt megtalálsz.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Hát ez kész. 😄DDDDDDD

jahh vérszarra gyûl azéjji vad

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mert volt anyázás?😛LOL

lol egész jó lett a topik

<#crazya>

Zs0lt1
nna ezt épp te mondod, mi te ... 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kedvesség nem hátrány😛PP

Zs0lt1
Gerzsi ideje törölni 😄

Az Ur legyen veled hosszu utadon!

MeOw! Te meg igazan disztingvalhatnal idonkent! Megis csak emberek vagyunk. Ha nem is mind.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kBagyula
ennek nem lesz jó vége<#felkialtas> <#csodalk><#nezze>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

<#wow2>

Te élettelen geci arcú szarkaparmány megbasszátok az ápátokat oltogatós köcsögök
Inkább arra a faszszopó szádra te riherongy
Me0w
Apad faszara filctollal mondjuk.

Together we'll fly someday...

Mutassál már egy NAW-os opikot te nagyon nagy szégyen ha jól tudom a PoE egy mód de a battlefield 2 mióta az?????Na akkor hova írjam inkább????????
Én normálisan írtam le a problémám te meg egybõl oltogatsz.Mit gondolsz hogy én majd megdícsérlek.Az utolsó mondatot remélem magadnak írtad mert ha nem aakor most vedd magadra.
Zs0lt1
Elõször is, ha segítséget kérsz, akkor ne üvölts bazdmeg, mert akkor nem fog segíteni senki! Másodszor pedig azért kérdeztem, mert lehet hogy a hibát te is el tudod hárítani. reinstall stb.
Ha ezek nem segítenek, akkor lehet kérni más emberek segítségét.
De ha te ilyen köcsög vagy, hogy ha valaki nem segít neked egybõl ugatsz, akkor bazd meg magad köcsög és segítsen neked anyád!
Arról nem is beszélve, hogy offtopikolsz, szal húzzál szépen a bf2 topikba 😛

kBagyula
nem érted a poént. 😄D
...egyébként ahogy olvasgattam, még csak most készítik a NaW új peccsét, hogy mûködjön 1.4 alatt is. De nem értem, miért nem a PoE2-vel kezded a mókát?

De majd jön Gerzson a fõ-mod-mester és felhomályosít NaW ügyben. <#nyes>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Hát nem tudom hogy te hogy reagáltál volna erre?
Az nem túl jó mert nekm 1.4es van fent
kBagyula
van a NAW-hoz egy peccs ami mûködésre bírja 1.3 alatt a modot, de azt nem tudom, hogy 1.4 alatt hajlandó-e mûködni.

éés nem köll ám kijjabálni egybül!

link

HÁT AZ TÉNYLEG RENGETEG SGÍTSÉG KÖSZ.EDDIG OLYAN HIBAEHÁRÍTÁSI LÉPÉSEKET TETTEM HOGY LETÖLTÖTTEM HOZZÁ VAGY 3 GBNI PATCHET ME MÉG EGY CSOMÓ SZART ÉS AMIKOR MÁR BELÚNTAM IDEJÖTTEM HOGY MEGKÉRDEZZEM VALAKI OLYAN (EMBERTÕL) AKI VÁLASZOL IS RÁ
Zs0lt1
milyen hibaelhárítási lépéseket tettél eddíg?
böngészõ elindít, begépel sg.hu? 😄

Hi lenne egy olyan problémm, hogy felettem a NaW-t és nem indul.A betöltés végénél amikor kiírja hogy join game kidob az asztalra pedig mindent feltettem hozzá szerintem.Psl segítsen már valaki.
Hi lenne egy olyan problémm, hogy felettem a NaW-t és nem indul.A betöltés végénél amikor kiírja hogy join game kidob az asztalra pedig mindent feltettem hozzá szerintem.Psl segítsen már valaki.
Running
Oksa, gyûjtsétek csak...már én is találtam egyet. Német oldalon meg két külöbözõ lett a telepített fegyver. 😊)Egyik amcsi, másik meg mec.

Asse nagyon értem, h csinálták meg azt más mapon h a ház belsejében világos van. Nem renderelték le a házakat? Értelemszerûen itt tök sötét van belül, hiszen egy deka fényforrás sincs a közelben...

Ha valami terep gond van, csináljatok róla screenshotot...

és köszönöm mindenkinek a segítséget...

TS Zolly
Jaja, tényleg csak öngyilok segít kiszálni onnan. Másikhoz képest beljebb van a sziklán.

Fákon amugy egy pályán sem látszik a lövedék becsapodásának a nyoma? Mert itt nem látszik, minden más tereptárgyon ja. Na majd este kiderül, átlõhetõ e a fa.

Zs0lt1
Leszedtem. Nagyon király pálya. Eddig a 16 fõs részt néztem meg, de máris itt egy bug:
Az ukrán bázisnál, van két gépágyú. A bal oldaliból nem lehet 'kiszállni'. Hiába nyomogatom az e betût de semmi. Van egy tippem, ha kicsit lejjeb rakod a sziklát jó lesz, de ez tényleg csak egy tipp :-)

Zs0lt1
Jah 😄
Kéne már tolni valami jóféle viet partit.
Az a baj, hogy a mûködõ német szervek nagytöbbségébõl bannoltak már 😄

Running
Nos elkészült a Woodland elsõ beta verziója. Sajnos sok dolgot csak akkor tudok lepróbálni ha szerveren megy a map élesben. A zászlók beállításai se véglegesek, valamint a renderelés is csak medium addig ameddig nincs minden javítva.

A map eddig CSAK NÁLAM indult el, nem tudom garantálni h a feltöltött map elindul e másnak create localban, illetve h a szerveren megy e. Ezt ki kell próbálni, addig nem derül ki.

Ezek után mondom, ha valaki letöltötte és nem mûködik akkor szóljon. Ha esetleg véletlenül elindul (szinte kizárt), akkor lehet gyûjteni a bugokat.
Ha minden szuperül alakul akkor hétfõ este 8 körül a horda szerverre feltesszük és le is lehet próbálni, ha elindul.

A térképet ide másoljátok:
program files\ea games\battlefield 2\mods\poe2\levels\
itt vannak a poe2 mapok, itt kell kitömöríteni és akkor csinál egy woodland könyvtárat amin belül lesz egy info könyvtár és két zip fájl.

Woodland Beta

Rusid
Jah meg a hangulat se volt semmi ahogy kajtatok a sötétedõ ködös erdõben és egyszer csak éppen hogy hallhatóan egy hisztérikus nõi hang üvõlti "die GI die" nem gyengén lefordultam a székrõl mikor meghallottam 😄.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Zs0lt1
A BVF-s EoD-ban a helik szvsz szarok voltak, viszont az asszi része nagyon ott volt a toppon.
Kiváncsi leszek mit tudnak a skacok BF2-ben összehozni.

jah és ez a kobra egy gunnerrel húúú mire volt képes 😄

TS Zolly
Most gyüttem le az lwtb szerverrõl, ahol egyedüli Magyarként voltam. Dnipro sunrise pályán minkét kört hoztuk az ukránok ellen. 😄 Mivel megvédtük ausztriát, ezért köv waron mi támadunk. 😄

uHs Gerzson
1 hónapja egy interjúban azt mondták 90%-ban készen vannak amit az elsõ kiadásra szántak, legjobban a hangokba lettem szerelmes 😊

Amugy a cobra mindig is egy utálandó piszok volt NVA oldalon nézve 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Rusid
Meg mekkorát lehetett a cobrával kempelni a kopasz részén 😄.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Jah pont most nézegedtem az Eod honlapját 😊. Lehet tudni hogy mikor fogják már kiadni? Vagy ez is cancel lesz mint a 2142 😊.

Rusid
Sorry a kicsit nagy képekért ,de gondolom kevesen nézik a fórumot 1024*768-ban 😊.