12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #5855 minek telepíteni? :) -
#5854 Az új telepítésig :D! -
Landor #5853 miniimage rulz :D -
#5852 vazze lenyúlták a BF dvd-m...nem tudok játszani az új poe-vel -
#5851 széééép kis csapat mondhatom! -
#5850 Hétvégén bevágtam 1 liter jégert kb ennyire emlékszem péntek óta :D -
Landor #5849 hévíz.. leégtem mint a fos.. meg gyógyfürdő szagom van még 3. fürdés után is :Ð -
errrtu #5848
italozás motorozás csajozás
no meg egy kis pr0.6 :)
... -
#5847 hejjjjjjjj mi ez a nagy csend?! 3 napja senki se írt -
#5846 . -
#5845 másik trükkjük repülőtér túlsó oldalán(kifutó végénél) sniper irtja a gépbeülőket :D és akkor aztán nincs felszállás! -
#5844 jah! jó úgyis rohadtul utálom a baserapeket!néhány rohadék beül egy APC-be és egyesével lövi ki az indulókat! és ha 0,4 másodperc alatt lekap akkor hiába mész antitankal(minimum 3 élettel alatt lehet akkor is lekapni) -
#5843 Ha az ellenség nem elfoglaható bázisához közel mész fokozatósan "elhalsz" :) -
#5842 amúgy szerintem még a szavazás rendszert kéne megcsinálni !!! ha valaki nem szavaz az azért nem szavaz mert neki mind1 vagy csak natúr hülye ahoz hogy megnyomjon 1 gombot(elvégre az FPS-ekhez nem kell ész,elég az íííkkúúú 5 is) - de ezt a BF "nem"-nek veszi és ha 10-en szavaznak igenre 5-nemre és 5 nemszavaz akkor elveszett a szavazás! -ennek csak egy előnye van ha teamkillezel és 5 percig keresi a punish-gombot akkor megúsztad - 80E pontot -
#5841 dome of dome is turned on! -ez meg mit jelent? gyakran látom kiírva játék közben -
#5840 de rossz izlésem van a kedvenc pályáimon sosincs senki és csak néhány szerveren megy.....vagy csak rossz helyen vok rossz időben XD -
Landor #5839 ha minőségibben szeretnéd élvezni a hangokat, akkor midnenféleképpen -
#5838 Az "ultra-high" beállítás csak a Creative X-Fi-kkel megy... -
#5837 hoppá most látom hogy én duplán "gondoltam"...biztos a dualcore miatt :P -
#5836 legalábbis én most vettem az alaplapot 4hónapja 25ezer körül és mivel dualcore megy rajta gondoltam gondoltam nem a celeron idejéből van!
vagy szerinted 5.1-hez érdemes venni egy újat? de most télleg?! -
Landor #5835 -
TS Zolly #5834 nem szoktam csinyáni. De ha a becsület szavamat nem fogadod el, akkor -
Landor #5833 képet -
Landor #5832 hát ez aranyosan naív -
TS Zolly #5831 Tegnap illent csinyátam assaultal-. :P
-
#5830 alaplapba integrált de 7.1-es SOUNDMAX HD ráadásul nem is régi legalábbis a BF2-nél újabb kell hogy legyen -
Landor #5829 Aszondja Gerzson a kör előtt: elbaszták az új Cobrát..
kör vége:
igaz a gunnernek csak csak gépágyúja van, de az űbertunk :D:D:!!D:XD -
Landor #5828 milyen hangkártyád van? -
#5827 jaja nemsemmi! hátamon futkosott a hideg mikor meghallottam! nekem is koko jutott eszembe->számba(nem is tom hogy azt szívják?mármint én most nem a Kovácsra gondoltam)
Landor:hogy lehet X-fit használni?nálam azt írja ki hogy nem kompabilis a rendszeremmel vagy mi.... -
#5826 Tényleg dörög,csak még nem nyomtam azon a maponÉs a tőltés alatt,az a zeneMár vártam mikor lép be Istváááán Kokóóóó Kováááács -
Landor #5825 Ultra High csak X-Fivel.. -
#5824 azon a kastélyson vagy mi a fene az "keep"...na azon dörög keményen(a régi poe-nél hibás volt a dörgés és sistergett tőle az összes hangfalam!na az szörnyű volt) a mélynyomó olyan hangokat ad ki hogy a tengerimalacom remegő lábbakkal menekül a házába XD nekem nagyon bejön! de hiányolom a fegyvereknek a mélyhangját...meg van egy ilyen tipikus recsegő hangjuk ha messze lőnek!csak képzeljétek el hogy lehet hallani a távolban a puffogásokat tankokat mindent....ahogy a háborús fimekbe van! állítsatok be EAX-ot ...én viszont nem tudok ultrahigh hangot beállítani valamiért :( -pedig régen azon volt -
#5823 Olesko pályán van mennydörgés, és nálam high beállitásokan van a hang :) -
#5822 Nálam miért nem dörög az ég?Csak 5.1-en jönnek elő ilyen extrák? -
#5821 Készül a következő hot fix de most egy kis pihenésen van a csapat így türelem :) -
#5820 még 1 dolog a hang! nekem 5.1-es hangfalam van és azt szeretem a poe hangjaiban hogy csak a felüvöltéseket lehet hallani messziről,a lövéseket nem!pedig arra rájöhetnének hogy a puska messzebre hallatszik mint az üvöltés!(bár igaz 1.7-ben javítottak rajta valamit ,de még lehetne finomítani) viszont végre javította a az égdörgéseken(lol) és nem sistereg ,hanem télleg reális (legalábbis 5.1-en kemény)
főleg így nyáron mikor megsülök jó hallani hogy dörög az ég! :P -
#5819 bár egy 1.71 nem lenne rossz -
#5818 remélem gyorsan kijön az új patch LOL -
Nagydög #5817 Vannak azert meg aprobb bizonytalansagok. Nekem peldaul 4 szervert talal a kereso, ha bekattintom a same versiont. Ha nem, akkor meg van egy csomo szerver, ami neve alapjan 1.7-es, de nekem pirossal jeloli. Az aknaveto eleg tapos lett(transformers aknaveto, mert eskudni mernek, hogy mikor eldobom, akkor meg sima tanyer akna), a kezi legvedelem is jol hasznalhato. A Cobra egyszeruen szegyenletes. A Hindet meg elfogadom, hogy nagy balna, es ha egyszer megindul, akkor nehez lebeszelni arrol az iranyrol, de a Cobra azert egy agilis gep, nem egy ilyen olom tomb. -
#5816 jah 1 kérdés: nem tudtam rácsatlakozni az egyik szerverre melyen egy régebbi pálya volt---most akkor már soha többet nem használhatom régi kedvenceimet vagy csak új szervert kell találni hozzá?