Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
És a BF2-s EOD-ban benne is lesz a Hambi map 😊 más pályákom még ESÕ IS LESZ!!!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Rusid
Ez zsír. Ezeket a nagyon dombos pályákat kicsit hiányoltam. Egy hamburger hill konverzió se lenne rossz azt hiszem talán az EOD-ban láttam azt a mapot nagyon bejõvõs volt. Pár kép:

Szerintm ez a map ütõs lenne Poe alá is.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Kovács legény
faszántos!

www.czekoart.hu

kBagyula
Poje? Pojelni akar - talán

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fejtsd ki bõvebben mit kérdeztél.

kBagyula
Sirály! <#eljen>

Azok a füvek a domboldalban berúgtak? 😄DD Egyébként nagyon frankó!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Zs0lt1
állat!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Dave000
Jól néz ki!! Várjuk a tesztet!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

uHs Gerzson
Nyam <#finom>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Nos elkezdtem renderelni a mapot, csináltam néhány low-medium renderbe készült helyszínrõl képet. Az objektumok ezért sötétek még ennyire.😊
Remélem hétfõn-kedden le tudjuk próbálni a mapot szerveren h elindul e.

Tessék nézelõdjetek:

PsyhoApu
Egy lövés, egy halál. Elvérzel, átfegyverzett egységek. érdemes kipróbálni. Szerintem a hangok is jobbak az eredetinél.

http://kutyuszoba.blog.hu/

TS Zolly
Poje?????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

A Project Reality csak új fegyvereket pályákat meg jámûveket hoz vagy a nevéhez hûen élethûbb a játék?

TS Zolly
antikoltam ma, de asszem ezt neked nem kell mondanom. 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
sztem csak betolt pár töményet, így színesebben kavarog elõtte a világ 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na mi van? Vegre jatszhatnek egy kicsit, erre ures a COR.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Ü de ügyi vagy!!!! 😄D

Feltettem az editor cuccokat. Nem figyeltem oda, ugyhogy jol osszeb...tam a BF2-met. Remelem, nem nyirtam ki semmi fontosat a takaritassal!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Na megtaláltam hol lehet állítani a színeket...hihihi...

Running
Na sikerült egy nagy gondot megoldani. Eltûntettem a fekete textúrákat a földrõl. Most már csak azt kell megoldani h ne szép sárga legyen hanem zõd. <#beka3>

kBagyula
No Ránning! Jó lesz ez!

Kovács legény
jah és Körömpörkölt lesz a neve a mapnak😊

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Ezt már csak õ tudhatja 😊

TS Zolly
pity-potyhoz mit szólsz? Jó neki?? 😊

uHs Gerzson
Hát nem egy boing boing boing <#vigyor>

Kovács legény
egy fasza sûrû várost szeretnék csinálni egy folyó mellett az egyik oldal a folyón átkelve indulna meg az erdõbõl

www.czekoart.hu

TS Zolly
Az, hogy pomt pont pont. 😄D

uHs Gerzson
Gondolat olvasó, VIGYÁZZ <#ijedt>

TS Zolly
Ráning felejsd el a tornyot, látom van:

uHs Gerzson
lehet majd kapni egy betöltö képet is mert a képek alapján nem tudom összerakni a pályát <#vigyor>

TS Zolly
Eldugott fegyokat ne hagyd ki. Picit a hegyek magasságából vegyél vissza, és mondjuk nevezd el a pályát Bakonynak. 😄 Közepén meg egy nagy toronnyal, az lenne a Kab-hegyi tv torony. 😄D

Olyan überbrutál, kimondottan városi pálya köllene KLegény. Mint pl Berlin vagy sztálingrád. Map neve esetleg kijev? 😄

Kovács legény
a másodikmeg a negyedik micsoda?

www.czekoart.hu

Zs0lt1
van egy olyan, hogy files needed. Nna azt a négy cuccot nézd. Az elsõ az editorhoz van, a második az nem kell mindenképpen, a harmadikkal tudsz betöltõképernyõt csinálni, meg a negyedik sem kell. Egyébként sztem vegyél elõ egy nagyszótárt, mert le van írva, hogy hogy kell beállítani poe2-hez az editort.

Kovács legény
a poe szarokati is tõtöm

www.czekoart.hu

Kovács legény
gecca az editort aztat tõtöm ,de a leirás az kódolva van nekem én nemtudok külföldiül

www.czekoart.hu

Zs0lt1
lol bazzeg, ott a link amit adtam, van leirás stb 😄

Kovács legény
Running, a poe-s cuccot az editorhoz honnan kõ letölteni vagy mijaz?

www.czekoart.hu

Running
nem számít

Kovács legény
editorbol az 1.3 kell? itt nemszámit hogy 1.4 a peccs?

www.czekoart.hu

Kovács legény
frankó lesz amugy ,leszedem azt az editort és összerakok egy oan gyalogos mapot...😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
beszarok mosmeg behozza a képeket

www.czekoart.hu

Kovács legény
aha és mi az az "X" a pálya közepén?

www.czekoart.hu

Running
Néhány képet kimentettem az editorból ízelítõ gyanánt. Infantry map 16-32-64-es méretben. 3-5-7 zászlóval, mind foglalható. 64-es méretben van 1-1 jeep a kezdõbázison.
A mapot nemsokára megpróbálom renderelgetni, hátha nem fagy darabokra, majd jöhet az elsõ próba amikor is kiderül h nem indul el a szerveren és törölhetõ. 😊)) Ha mûködik és kijavítottam a hibákat akkor elküldöm a poe-soknak hátha megtetszik nekik.

Zs0lt1
leltem hozzá direkt linket is:
ea ftp link
de itt minden konkrétan le van írva:
poe fórum

Asszem én is nekivágok valami komolytalan vietnámi dzsungelharcos mapnak ;-)
Persze ha lesz rá idõm, ami mostanság kurvára de nemvan 😞

Zs0lt1
bf2editor 😄
link.

Plussz ehhez kellenek még a poe fájlok is, amit minnyá megkeresek ;-)

ne ezert van velem egy tuti magyar csajszi <#eplus2><#finom><#mf2>

-tRs-Landor

Kovács legény
nah akkor mivel kell pályát csinálni?

www.czekoart.hu

Kovács legény
te tényleg elhitted hogy vannak jó nõk középEU-n kivül? béjvaccs meg a hasonló parasztvakitások, oszt mikor kimész a helyszinre csak nagyseggû szõrös debella "csajok" és mikor meglátsz egy szépséget ,kiderül hogy vagy magyar vagy lengyel. (tapasztalat)

www.czekoart.hu

kerneval tavasszal van.. hullamzo seggeket lattattam hat eleg gusztustalan.. meg a nok is szarok, nekem csalodas volt. kb a kolleganom odaveri mindet (lasd community topikba a kep..) de meg rajtavagyok a teman <#alien>
netkavezo meg 1000 van, meg ugy alatalban minden.. na most ennyi. kerdesek johetnek 😄

-tRs-Landor

Rusid
Oszt karnevál volt-e már? Hullámzó seggeket láttál-e? Vagy eddig csak netkávézóra vadásztál 😊?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.