12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • uHs Gerzson
    Legutóbb 4-n mentünk és bevágodtunk egy taxiba ami occsó pénzért elvitt minket, késöbb 5-n voltunk de rusid elaludt így miatta egy késöbbi vonattal mentünk de még arra sem ért oda

Hát az biztos hogy én meg Zs0lt1 reggel megiszunk 2 üveg bort de hogy a többiek kapnak-e belöle? Majd meglátjuk
  • kBagyula #5894
    Hát ha vonattal jöttök akkor készüljetek fel némi tömegnyomorra a buszokon, vagy alternatívaként egy laza 50 perces gyalogtúrára. Mondjuk van vagy 5 kocsma reptérig.
  • uHs Gerzson
    Hát mi fél 12-re érünk csak oda mert sok a vidéki akit a nyugatiba kell írányitani :)
  • TS Zolly
    Hehe én gondoskodtam magamnak saförröl :DDD
  • Beers
    Ez elég szomorú!
  • kBagyula #5890
    Sajna vezető beosztásban leszek... de délelőtt 1-2 sör beesik azért remélem.
  • kBagyula #5889
    Hát én már ott akarok lenni fél nyóckor az M5-ös Kecskemét - Dél kijáratánál lévő parkolóban.

nagyobb kép
  • TS Zolly
    Mi is szombaton megyünk, de már reggel.
  • Beers
    Nézni kellene valami nagyobb vendéglátóipati egységet szombat estére Kecskeméten :)!
  • uHs Gerzson
    A nagy banda is szombaton megy :)
  • kBagyula #5885
    Oké Főnök! :DDDD

Melyik nap jövöl? (szerény személyem szombaton kísérel eljutni szegedéből)
    Meg szerintem cseréljünk telszámot, nehogy adósod maradjak...
  • TS Zolly
    Itt esztet leirni--> bf2142, szentség tőrés!!!!!

bűnöd feloldozásért, egy ser kiséretében repnapon, járulj elém.:DDDD
  • kBagyula #5883
    Háát mi TS-en voltunk, csak épp sajáton. Túlságosan laggolt az a szerver 50+ emberrel, így átmentünk egy másikra nyomulni. Ma ŰrBF2142-zöm, esetleg estefelé beesek kicsit úgy 22h után.
  • Landor
    én speciel éjszakáztam és ritkaszar voltam tegnap, viszont a katana az kibaszott fun!!! :D
  • izsook
    Tegnap tényleg jót mókáztunk csak az a baj, hogy hamar eltüntetek meg nem annyira hoztátok a régi formátokat! Miért nem jöttetek fel TS-re? Egyébként mostmár rendszeresen járunk fel POE2-re. Tegnap annyiban nem volt szerencsétek, hogy nem a legjobb pályákat adta be a szerver. No de majd találkozunk fenn a harctéren :)
  • Landor
    csak megértésre és szeretetre vágyik.. xD
    ja és az aláírásom módosítására :DDDD
  • kBagyula #5879
    Nna tolom felfelé oszt gyia... gyön Nortsen is. :P
  • TS Zolly
    Landor arról beszél te igen láma, hogy az ucsó pöcsel elbaszták a helit meg az ukrán assault fegyvert.
  • schrank
    én már az első alkalommal megmindtam ...
  • rekettyes
    Akkor tegnap az AMR szerveren azért állt át a csapat fele a német oldalra. Hihetetlen tülekedés ment a heliért.
  • Landor
    meg a hindet is elbaszták.. meg a vepr is szór.. meg.. áhh.. lassan mostmár tényleg kéne vmi új faszentos bf2 verő fps..
  • Landor
  • Zs0lt1
    valaki pls toljon már egy linket a legkésőbbi poe2-höz. ha van torrent link az lenne a legjobb. tenx!
  • bakvarnyu
    Azt nem tudom még nem láttam az újat.Jól látom, hogy lecsökkentették a repcsik számát a felére? Highway to hell-en csak 2 volt 4 helyett
  • Landor
    spylikeust elbaszták.. :(
  • rekettyes
    Elég babák lettek az új pályák.
  • kBagyula #5869
    Köszönöm!
  • Beers
    HBD Rogernyúl ;)!
  • sWbFII
    :D
  • Landor

• TS Zolly
    Biztos????? Neám itt lelki sérülést szenvedj! :DDD
  • Landor
    nem aggódom
  • sWbFII
    ne aggódj megtaláltam ,de ha letöltöm és berakom daemon tools-ba akkor nem indítja autómatikusan,hanem csak megnyitja az .mds file-t!
    passz! modernebb verzióm van az ottani daemon tools-nál
    -vagy pont ez a baj?!
  • Landor
    lami
  • sWbFII
    tutkó direkt x-ivat!!!

(hamarabb letölteném ,mint míg eláruljátok XD)
    de én jófiú vok és nuku warez!(persze néha megindul magától 1 két letöltés,de esküszöm én nem engedélyeztem őket! maguktól töltödtek le azok a játékok XD)
  • Landor
    nem kizáró ok, sőt ;>
  • sWbFII
    az kizáró ok hogy én eredetiben megvettem?....csak mert a másolt dvd-nél még emléxem hogy úgy haználtam,de most hogy az eredeti van installálva ,így már nem akar menni :( (megjegyzem hogy a másolt dvd-sincs meg)
  • Landor
    ;>
  • Beers
    menni!
  • sWbFII
    és úgy menni fog dvd nélkül?! DEJJJÓÓÓÓ