12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#5895 Legutóbb 4-n mentünk és bevágodtunk egy taxiba ami occsó pénzért elvitt minket, késöbb 5-n voltunk de rusid elaludt így miatta egy késöbbi vonattal mentünk de még arra sem ért oda
Hát az biztos hogy én meg Zs0lt1 reggel megiszunk 2 üveg bort de hogy a többiek kapnak-e belöle? Majd meglátjuk -
#5894 Hát ha vonattal jöttök akkor készüljetek fel némi tömegnyomorra a buszokon, vagy alternatívaként egy laza 50 perces gyalogtúrára. Mondjuk van vagy 5 kocsma reptérig. -
#5893 Hát mi fél 12-re érünk csak oda mert sok a vidéki akit a nyugatiba kell írányitani :) -
TS Zolly #5892 Hehe én gondoskodtam magamnak saförröl :DDD -
#5891 Ez elég szomorú! -
#5890 Sajna vezető beosztásban leszek... de délelőtt 1-2 sör beesik azért remélem. -
#5889 Hát én már ott akarok lenni fél nyóckor az M5-ös Kecskemét - Dél kijáratánál lévő parkolóban.
nagyobb kép -
TS Zolly #5888 Mi is szombaton megyünk, de már reggel. -
#5887 Nézni kellene valami nagyobb vendéglátóipati egységet szombat estére Kecskeméten :)! -
#5886 A nagy banda is szombaton megy :) -
#5885 Oké Főnök! :DDDD
Melyik nap jövöl? (szerény személyem szombaton kísérel eljutni szegedéből)
Meg szerintem cseréljünk telszámot, nehogy adósod maradjak... -
TS Zolly #5884 Itt esztet leirni--> bf2142, szentség tőrés!!!!!
bűnöd feloldozásért, egy ser kiséretében repnapon, járulj elém.:DDDD -
#5883 Háát mi TS-en voltunk, csak épp sajáton. Túlságosan laggolt az a szerver 50+ emberrel, így átmentünk egy másikra nyomulni. Ma ŰrBF2142-zöm, esetleg estefelé beesek kicsit úgy 22h után. -
Landor #5882 én speciel éjszakáztam és ritkaszar voltam tegnap, viszont a katana az kibaszott fun!!! :D -
#5881 Tegnap tényleg jót mókáztunk csak az a baj, hogy hamar eltüntetek meg nem annyira hoztátok a régi formátokat! Miért nem jöttetek fel TS-re? Egyébként mostmár rendszeresen járunk fel POE2-re. Tegnap annyiban nem volt szerencsétek, hogy nem a legjobb pályákat adta be a szerver. No de majd találkozunk fenn a harctéren :) -
Landor #5880 csak megértésre és szeretetre vágyik.. xD
ja és az aláírásom módosítására :DDDD -
#5879 Nna tolom felfelé oszt gyia... gyön Nortsen is. :P -
TS Zolly #5878 Landor arról beszél te igen láma, hogy az ucsó pöcsel elbaszták a helit meg az ukrán assault fegyvert. -
#5877 én már az első alkalommal megmindtam ... -
#5876 Akkor tegnap az AMR szerveren azért állt át a csapat fele a német oldalra. Hihetetlen tülekedés ment a heliért. -
Landor #5875 meg a hindet is elbaszták.. meg a vepr is szór.. meg.. áhh.. lassan mostmár tényleg kéne vmi új faszentos bf2 verő fps.. -
Landor #5874 #5799 -
#5873 valaki pls toljon már egy linket a legkésőbbi poe2-höz. ha van torrent link az lenne a legjobb. tenx! -
#5872 Azt nem tudom még nem láttam az újat.Jól látom, hogy lecsökkentették a repcsik számát a felére? Highway to hell-en csak 2 volt 4 helyett -
Landor #5871 spylikeust elbaszták.. :( -
#5870 Elég babák lettek az új pályák. -
#5869 Köszönöm! -
#5868 HBD Rogernyúl ;)! -
#5867 :D -
Landor #5866
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:ÐÐÐÐ -
TS Zolly #5865 Biztos????? Neám itt lelki sérülést szenvedj! :DDD -
Landor #5864 nem aggódom -
#5863 ne aggódj megtaláltam ,de ha letöltöm és berakom daemon tools-ba akkor nem indítja autómatikusan,hanem csak megnyitja az .mds file-t!
passz! modernebb verzióm van az ottani daemon tools-nál
-vagy pont ez a baj?! -
Landor #5862 lami -
#5861 tutkó direkt x-ivat!!!
(hamarabb letölteném ,mint míg eláruljátok XD)
de én jófiú vok és nuku warez!(persze néha megindul magától 1 két letöltés,de esküszöm én nem engedélyeztem őket! maguktól töltödtek le azok a játékok XD) -
Landor #5860 nem kizáró ok, sőt ;> -
#5859 az kizáró ok hogy én eredetiben megvettem?....csak mert a másolt dvd-nél még emléxem hogy úgy haználtam,de most hogy az eredeti van installálva ,így már nem akar menni :( (megjegyzem hogy a másolt dvd-sincs meg) -
Landor #5858 ;> -
#5857 menni! -
#5856 és úgy menni fog dvd nélkül?! DEJJJÓÓÓÓ