Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
Már hûtõm a sört, bár nem biztos, hogy hazaérek idõben 😞!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
TS-n amikor még ment a Dogfight és Desert Storm akkor legtöbbször running hangját hallotuk 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kBagyula
méék én is! Remélem hagytok egy helyet nekem is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

megen lesz ki lõtte le Ráningot legtösször?? 😄D .. vagyis inkább ki nem lõtte le Ráningot 😄DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Én meg rád! Fuss Ráning, fuss! 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
Csak annyit mondok hogy G36K és Aks-74u <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly

Running
Gerzson ha jössz én csak rád fogok vadászni...<#mf2>

Running
- Ma a Horda szerveren 19:45-tõl POE2 - Woodland mapteszt. Kérnék mindenkit jöjjön fel ha épp nincs más dolga.

WOODLAND MAP LETÖLTÉS

- A térképet ide másoljátok:
program files\ea games\battlefield 2\mods\poe2\levels\
itt vannak a poe2 mapok, itt kell kitömöríteni és akkor csinál egy woodland könyvtárat amin belül lesz egy info könyvtár és két zip fájl.

Horda szerver:
IP: 195.228.74.105
Port: alap

uHs Gerzson
Nem kell 2* mondani hogy headshot <#mf1>

Running
Gyertek csak, úgyis lógok nektek pár bucissal.<#vigyor1>

TS Zolly
Nagy vagy wazze! Este ütközünk. 😄

mivan tee... tee te szeszcsempÉsz 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Csitulás van, imádom a rozsdás teknõket.<#mf2>

uHs Gerzson
Már látom hány sniper leskelõdik hajó körül <#nyes>

Yan
még mindig jobb, mint forditva 😊

&#165; xfire: kistekila

ha azon a rozsdaette teknõn múlik ho éhen halsz vagy sem a map végére akkor rossz lesz a k/d-d 😄D ... csak azért jegyeztem meg mert ami volt kosztüm mep inf cupához ahoz is berakta "zászlóshajónak" de sokan kérték(tük) hogy vegye le 😄D

kBagyula
Az a hajó stratégiailag fontos a hadtáp szempontjából. Ha ellenség kezére kerül akkor éhenhal a banda, mire átkutyagol a pálya túlsó végére. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

héé Ffõmaki 😊) mánmegen raktál zászlót a hajjóra??!

uHs Gerzson
<#eljen>

"Almomban ket macska voltam, es jatszottam egymassal" 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Miért eddig mi voltál még?😄

Mert, hogy én klánkúva vagyok azt tudom 😄

TS Zolly
Nem nem, te ö vagy. 😛

Aggodom. Egyre tobb hasonlosagot fedezek fel Nyullal, es MeOw-val. Lehet, hogy ok is en vagyok?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kBagyula
Van nekem is macsekom... 😄

Beers
Nézd a jó oldalát, legalább semmi baja!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Dehogy, csak kiváncsi voltam, mikor, hol lesz a mai lwtb war. Ezért voltam ma reggel a tót 😛 fórumon. Multkorit meg véletlenül találtam. És nem szóltam be nekik. Bár gondolkodtam, beirom, töröljék a topicot.

Zoli biztos azért fórumozik sokat szlovákoknál, mert magyargyûlölõ szövegeket keres, és várja, hogy beszóhasson vazzé.
Jajj de jó a hangulat.
Me0w
Elegge. Kocsog allatorvoshoz elvittem a macsekom, mivel szarul volt, azt mondta menjek a korhazba vele, mert daganatos es hatha ott meg tudnak vele valamit csinalni. Elmentem, rontgen + ultrahang + vervetel, a macska zsakban, mellettem 200 kutyas. A vegeredmeny: A macska makk egeszseges csak a fogkovetol begyulladt az inye... remek. A kurva hozza nem erto buzi orvosokat is bassza meg a medve.

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Így van 😄

Zs0lt1
de csak ha neked mondom 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Beers
Mindenkinek rossz napja volt ma <#rinya>?

Murry
Rendben. Peace

uHs Gerzson
Néha az 😛

Zs0lt1
bocs, ha sértõnek találod ,)

Murry
Öreg amikor lenyomtam a mehet gombot már bökte a szememet csak nem tudtam kijavítani, mert nincs hozzá jogom. Viszont elég feszült vagyok ma, ezért 10-ig számoltam hogy ne küldjelek el melegebb éghajlatokra a nyelvtani kiegészítésedért.

Murry
-nák +nék

ja és még valami. Félreértetted a "nem érdekel" mondatomat.
Arra mondtam, hogy az lwt-bõl kiraktak. Az nem érdekel, hiszen amúgy sem állt már szándékomban ott játszani. Hidd el nem lesznek álmatlan éjszakáim amiatt, hogy a szlovákok mit gondolnak rólunk. Szóval ha átszerkeszted az aláírásodat, azt csak magad miatt tedd.

uHs Gerzson
Fiúk, fiúk...megint szeretitek egymást? 😊

Zs0lt1
bocsánat, pici nyelvtani kiegészítés:
... foglalkoznék ...
;-)))

Murry
Elõszõr leírod ezt : "Azé köszi, rendes tõled."
Aztán meg ezt "Ne aggodj, többet semmilyen témába nem irok hozzád."

Zolly évek óta a barátom vagy te idióta. Ha nem az lennél nem foglalkoznák veled.
Gondolkozz el ezen, és ne írj hülyeségeket.

TS Zolly
Valami asszem nem stimmel. Csak azt mertem feltételezni, te sem hiszed el az egészet. De ha igen, háááát, igy jártam.

Próblémám nekem az egészbõl, mint már irtam korábban, az irásom törlése volt. Meg sem halgattak a nyomorékok. Hogy milyen indokkal, és hogyan szavaztak ellenem, két különbözõ dolog.

Azé köszi, rendes tõled.

Téged, és több embert nem töröltek. Egyszerûen nem fértél már bele a létszámba. Ezt már mult héten ts-en kitárgyaltam már, nem tom kivel. Szal téged már mult héten töröltek. Azt meg nem tom, miért fértem én be. Talán a gyors regisztráció miatt.

Viszont engem érdekel, hogy mit is gondolhatnak rólad, vagy a CoR csapatról. Azon a fórumon lévõ adataimat már szerkesztették, igy nem kell nekem törölni azt a bezonyos linket. Továbbá, ne csak a te ,, nem érdekel,, érdeklõdésed a dolgok iránt biztosan nem érdekelté tegyem, sõt mitöbb az én lelkiismeretem is megnyugodjon, az adatlapon lévõ kép alatti aláirást is törlöm, bezonyos aláirást átszerkeztem, nehogy azt higyék, a CoR csupa neonáci, aljas fasisztákkal van tele. Bár esetleg még 3 napig biztos ezt fogják hinni. De nem a te ,, nem érdelkel,, miatt, hanem miattam.

ui: és többet e téma nem irok. Szerinted ha reggel látom, és nem irok ide, csak délbe mikor láttam a posztom törlését, miért nem tettem meg reggel az irást ide???

ui2: Ne aggodj, többet semmilyen témába nem irok hozzád.

Yan
<#wow1>
most már tiszta mikor estél a fejedre? 😊
<#bee1>

&#165; xfire: kistekila

Murry
Zolly! Az ilyen "ugye te sem hiszed." ... "gondolom még te is" ... "te sem gondolod komolyan" tartalmú mondatokat ha lehet ne alkalmazd ha hozzám írsz. Nem a középkorban vagyunk, ahol a rosszhír hozóját megölik. Ba+

Csak vettem a fáradságot, és utána nézztem a problémádnak, hátha kiderül, hogy mi volt, és talán segíthetek.

Nem kell megköszönni.

Amúgy az, hogy én mit gondolok teljesen mellékes, mert amit leírtam az az õ álláspontjukat tükrözi nem az enyémet. Mellesleg most látom, hogy engem is kiraktak az "lwt"-bõl. Talán pont miattad. Hiszen <CoR>Zolly néven fut a "kis hitleres" logód. Viszont engem szerencsére ez nem érdekel.

kBagyula
<#eljen><#law>

Jo lenne, ha nem versenyeznetek seggfejsegben Slotaval meg Funarral. Majd holnaputan Szvatopluk valamelyik orokose kezunkbe talalja nyomni a feher lo kantarjat, aztan mehetunk masik balekot keresni. Mostanaban eleg rossz arfolyama van a feher lonak.

Tortenelmi es etikai ismeretterjeszto musorunkat lattak.

háppersze mer te egy ijjen dúrrbelejeaközepibe ember vagy 😊))
😊))