Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
tudom,azért köszönöm

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Beers
Van olyan is, hogy keresõ !
Tudom, hogy a lustaság fél egészség, de akkor is!
Itt különben sem szeretik az ilyesmit, és örülj hogy nem harapták le a fejedet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

teddymac
Van valahol valami leirás mi kell hozzá milyen patch kegeszitö stb ?

TS Zolly
PoE2 antik szerverek törtek. CoR PoE2 szerver nem tört.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Szervertõl függ!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

teddymac
Hali.Ehez eredeti BF kell tört nem jó ?
pls help

Me0w
Gyere este kicsit bf2zni hozzank, vagyom a makiverre 😊)

Together we'll fly someday...

Beers
Akkor már 3-an vagyuk!
Látod, megérte 😄 !

TS Zolly
Én is örülök! 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kBagyula
Én örülök nagyon Fõmaki!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
The Lonely hill-t kissé át fogom tervezni úgy döntöttem.
Woodland marad ahogy volt, assault mapnak. Lonely hill pedig lesz a conquest map, de 16-ba kiváló inf map is marad jármûhasználat nélkül.
16-os méretben: 4 zászló: 1 tank és 2 APC, 5 kocsi
32-es méretben: 6 zászló: 3 tank, 2 apc, 7 kocsi
64-es méretben: 11 zászló: 5 tank, 4 apc, sok kocsi, 2 vadászgép, 2 vadászheli

A Pálya lényege az lesz, hogy van ez a terület ahova mindkét csapat ejtõernyõvel érkezik, minden zászló fehér, mindhárom méretben. A központi bázis az erõd, 64-ben pedig a két reptér és az erõd. Remélem hétvégén már le tudjuk próbálni.

Remélem most örültök makik, h így megszopattatok, csomó plussz munka..😊

Zs0lt1
jaja tényleg :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Yan
JW 1-röl se feledkezzünk meg!
(mi is áttértünk, igaz dc után, de az is '42)

¥ xfire: kistekila

Zs0lt1
sztálingrád publikon is brutál volt, középen nem nagyonb lehetett foglalni 😄DD
egyébként szinte ez az egyetlen map ahol gyorsabb volt a játékmenet.
Jah és hogy témába vágjak, 'grád volt poe1-ben is 1 az 1-ben remake volt (ak74su+c4 rullezzz 😄DD). Az volt a legjobb poe map, nna meg a Sabre ;-)

Zs0lt1
a tímde is vietezett, méf annó az uHs-sel játszottunk is velük, sõt a viet szerverüket is kölcsönkaptuk csomószor ha warunk volt. Vietnam-o-matic volt a neve a szerverüknek ;-)

joebacsi
a vietnamnak sztem csak az tett be nagyon itthon, hogy mikor kijött, a 42 scene épp ereje teljében volt (egyetlen bf42es csapat mászott át vietezni, a trs, miis megnéztük a vietnámot, jópofa volt meg minden, de nemigazán igényeltük a változtatást, meg a megnövekedett gépigényt 😊)
szóval viettel párhuzamosan szinte zavartalanul folytatódott tovább a 42es élet, ez az átgyökérkedés wowra is csak a bf2 elõtt egy kicsivel következett be...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
látszik, hogy nem játszottál még stalint waron 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
Javítanék:
Az összes Battlefiled sorozat közül szerintem ebbe a legjobb az ismétlõfegyverek sebzése és célzórendszere!!!
Tudom, most jöhet a szöveg, ogy a bf42-ben szkillesnek kellett lenni, de hát bazzeg a BFV-ben is ha nem voltál szkilles akkor elég soxor találkoztál a spawnscreennel 😄

<#worship><#worship><#worship>

kBagyula
Hát az tény, hogy az õs Bf-tõl nagyon különbözik pörgésileg bármelyik újkori kiadás. Múlthéten feltoltam nosztalgia gyanánt az 1942-t hát az olyan most, mint egy lassított film 😄D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Na ezt nem hagyhatom annyiba :-)
Szóval akkor én is elmondanék pár saját véleményt a Vietnamról.
Az ok hogy miért nem volt "népszerû" a Vietnam? Igazából nem is pontos megfogalmazás az, hogy nem volt népszerû, ugyanis a játék pályafutásának jó pár hónapját megannyi magyar full szerver jellemezte! A játékosok elpárolgását az okozhatta, hogy a bf42es õsbfeseknek
egyrész túl gyors és túl idegen volt a környezet - nyilván nem bírták a moszkítókat és a dzsungelben cipelni a mocsárban az m16ost 😄 Szóval egy részük kivárt, a már beharangozott BF2re. A maradék aki átjött vietnamozni elhúzott wowozni meg más ww2es játékot játszani. Szerintem nagyon egyedi hangulata volt a játéknak, melyet egyetlen más Namban játszódó játék sem tudott még visszaadni azóta sem! Az összes Battlefiled sorozat közül szerintem ebbe a legjobb az ismétlõfegyverek sebzése, az egész gameplay pörgõs, izgalmas, és itt élehettem át a legizgalmasabb helikoptercsatákat is.
uff
bfv for ever <#worship>

-tRs-Landor

spitfire
Kár lenne feladnod,biztos te is sokat tanultál a térképkészítés
alatt, amit majd késöbb hasznosíthatsz.Én tegnap jól szórakoztam,jó
volt egy kis újdonság,nekem tetszett.

Zs0lt1
Ne felejtsük ki a MI-8-as támadó helikoptert sem 😄
Egyébként király ötletek, a Hastings-t nem tervezed? 😄DD

TS Zolly
Szal tökéletesisd a térkép készítõi képességedet!!! Oszt lehet találkozunk egy wudleng hill pályával a köv PoE2 hivatalos kiadásba! 😄

badsec
Ahogy a Dumb és Dumberben volt:
Jim Carrey: - Szerinted mennyi az esélye?
Mary Swanson: - Nem sok!
Jim: - Nem sok, úgymint egy az ezerhez?
Mary: - Inkább egy a millióhoz...
Jim(elégedett mosollyal a arcán): - Szóval azt mondod, hogy van esély...!

<#vigyor>

Horda Maki!:D

joebacsi
hát cuppanj fel ircre és dumcsizz az arccal a pályákról 😊

Running
Amit kérdeztem:

Hi!
I have a question: is there a possibility, that a map (what I made) get in to the game as a default(or standard) map?
Of course I can change the map as you want.

bye
----------------------------
Amit válaszoltak:

I don't know. There are several things that could happen. You could do something we really really like and then be able to join the team and include your maps. We might hold a mapping contest for the best fan made map (Like we did in PoE1) and include the winner of that, or we might do a fan map pack with a collection of the 4-5 best fan maps we have seen and then promote them with the site and our news.

Just so you know, I got on the team because I was the winner of that contest. So anything can happen if you have the drive and skill to do so.

So if you ever want to talk about maps or ideas for maps, hop on IRC or just catch me here if you are on some other time zone from me. But keep at it and hone your skills. Work on perfecting the maps you have and making sure they offer something special for gameplay. I always love to talk maps and map ideas/design.

Running
Elindult a huncup oldal!

badsec
Tudom, ez nem a Vietnam topic, de pár saját véleményt elmondanék róla, ha már így szóbakerült. Valamiért a Vietnám nem volt annyira népszerû, mint a bf sorozat többi része, pedig messze abban volt a legtöbb ötlet. Ha pár belekerült volna a bf2-be szerintem sokkal élvezetesebb lenne a dolog. Ilyen volt mindenképpen a Chinookos dolog is pl. Akkor a bárhová telepíthetõ mortar, az ásó, a vietcong csapdák, stb. Az F4 Phantom napalm bombáit meg már említenem se kellene. És a pályák is nagyon jók voltak. Pont ezért is választottam ebbõl kettõt remakhez (Flaming Dart, Irving). Megcsinálom bf2 és poe2 alá is õket. És ha jól sikerül, akkor elküldöm a vietnam bf2 mod készítõ csapatnak. Remélem a mod BF2 alá valamennyit vissza fog majd adni ezekbõl a dolgokból...

Sorry az offért...<#wave>

uHs Gerzson
Isteni! Na azt tényleg megnézném, igaz mind2 pályán a chinookal volt a legnagyobb fan, vittem a tankokat meg a dobozt 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

badsec
Azt is tervbe vettem! <#vigyor> De tényleg! Majd ha ezzel megleszek, nekilátok annak is!

uHs Gerzson
Én meg Operation Irvingre gondoltam annak is megvolt a filingje 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Multkor össze irtam 10-12 embert, kik benne lennének akaár egy külföldi fun warba is.

badsec
Lol, dehogyis Wake! <#vigyor> Azt már megcsinálták Bf2 alá! A bf sorozatot úgy értettem, hogy a megjelent játékok közül az egyetlen map, amin szerettem repülni. Nem úgy, hogy mindegyik alá megcsinálták a mapot. Na mindegy, nem akkora "titok" hogy ne mondjam el. BF Vietnam: Operation Flaming Dart! Itt egy kép az USA fõbázisról. Még nagyon alap, mert még csak most kezdtem neki az objektumoknak...

uHs Gerzson
Az lesz, csak wake volt az egyetlen map ami mindegyik bf-t megjárta 😊

Running
lol...de jó is lenne.

lassan felrakom a bícsen készült képeket, lehet lemodellezni <#nevetes1><#eljen>

-tRs-Landor

joebacsi
wake remake?

badsec
Bocsi srácok, nem akarom itt telefloodolni a topickot képekkel, de ezt nem hagyhatom ki!<#vigyor> Éppen a mapot teszteltem, mikor...

METAL FOREVER!!!

badsec
A saját mapom egy kikötõ környéki dombos-erdõs táj, a remake pedig határozottan tengerpartos. Landornak biztos tetszeni fog!<#vigyor> Ez az egyetlen map, amin a Battlefield sorozatban(Bf42, Vietnam, Bf2) még én is élvezem a repkedést! Szerintem az nagyon jó lesz! Sajnos beletelik egy kis idõbe még kész lesz. Csak a domborzat és a textúrázás 3 napig tartott!<#rolleyes>

Itt van pár kép a saját mapból! Még nagyon az elején tartok vele, úgyhogy kicsit "sivár"! De a map "hangulata" azért már kivehetõ...

wázze miez a ruhátlanodás??? <#wow1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
Azért a saját ötletedtõl kicsit félek😄DD

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mijjen jellegûek?? napos-esõs-mocsár-beach? .. húú bakker kéne egy ijjen tengerpartra kiheverõs semmitnemcsinálós map .. ojjan amijet a Landor nyomatott <#rolleyes><#vigyor2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Van olyan része a bf2-nek ami nem bugos?

badsec
Jelen állapotban nem lehet úgy bespawnolni, hogy nyitva legyen az ejtõernyõ! Sajnos ez egy bug. Az editorban van olyan opció, hogy "spawn as paratrooper", de ha beállítod akkor sem megy a játékban. Szóval marad a 9-es gomb nyomogatása. <#szomoru2>

Ui: Én is "dolgozom" 2 mapon. Az egyik teljesen saját ötlet, a másik egy "remake". De hogy melyik pálya feldolgozása, azt még nem árulom el! Legyen meglepetés! Szerintem tetszeni fog Nektek!<#circling>

Running
A spawnpontnál nincs ilyen beállítási lehetõség. Sose fog kinyílni magától. A beállítás arra vonatkozik, hogy ha a spawnpontot az égbe rakod akkor ott is spawnoljon és ne a földön.

Running
Jó lesz az is csak még nincs kész...örültem neki h egyáltalán elindult, de még jócskán lenne meló vele. Addig mindenesetre nem fogok a javításokhoz amig a poe2-s csávó nem ír valami biztatót.

kBagyula
Igen, a woodland nagyon odab@sz. A másikat még nem láttam sajnos, de itt a gépemen.
A SF-ben van egy olyan map amin potyogtak a népek lefelé, ott sem nyílt ki az ernyõ, elsõ 2-3 alkalommal én is a földbe csapódtam 😄D

Zs0lt1
Jah egyébként közben megnéztem ezt az új mapot. Háát nemtom :-)
No offence, de a woodland egy nagyon állatul eltalált map volt, ez pedig, mintha annak a remake-je lenne. Az ejtõernyõs dologgal kapcsolatban volt egy leírás a planetbattlefield fórum mapping topikjában. Ott le volt írva, hogy kell megcsinálni, hogy ne csak leessen az ember, hane malapból kinyíljon az ejtõernyõ. Minnyá megkeresem.
Maga a pálya teljesen jó lenne, csak nekem túlságosan is hasonlít a woodland-ra, ami sztem még a Fallen-nél is jobb ;-)

kBagyula
Hja, kéne egy magyar lwtb hasonlatot csinálni. Két hazai csapatot kiállítani "mindenhonnan" való emberekkel és a megyéket kell elfoglalni/visszafoglalni, mint a honfoglalóban.