Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelj, Fomaki! Az extra palyakat fel kene valahova pakolni egy helyre, aztan a kulfoldi arcoknak is reklamozni, hogy hol ferhetnek hozzajuk, mert igy szetszorva senki sem fog vadaszni rajuk, inkabb nem jatszanak veluk. A szerver valamelyik infojaba bele lehet pakolni, hogy mar a keresoben lathato legyen?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zs0lt1
nem folyamatos egy megabit volt, mert pl letöltésnél hullámzott a sávszél, mint állat.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Me0w
Az 1 mbiten nem megy el a poe? 😊)

Together we'll fly someday...

Zs0lt1
Bocs, én sem voltam tegnap, fél 10 körül érkeztem haza és azt kellett tapasztalnom, hogy í 2 megás netem helyett van épphogy 1. Mentem tesztszerverre, ahol meg is bizonyosodtam eme állításomat, szal hívtam datanetet. Remélem ma estére már meg csinálják és tudok menni.

joebacsi
neizgújjá, majd az arma jólesz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
Jaj de hüje vagy! Szerintem jó pályákat csinyátá. Az hogy nem voltam tegnap az igéretemel ellentétbe, az, hogy nem találtam Horda szervert se a game monitorba, se a játékba. Mikor irtam neked msnenen, utánna egy picit vártam, majd mentem fel a CoRra, mert azt láttam, és voltak rajta. Mivel nem volt 100% a Horda szerver, ezért ugy gondoltam nem lesz. Ufy háromnegyed 10 körül jöttem le onnan, akkor láttam a válaszod csak. Akkor is azért, mert a CoRon Aberdeen lett, ami nem tartozik a kedvenceim közé, mert jobban szeretek assaultozni, mint tankozni. Igazsághoz hozzá tartozik, nem is tudok tankozni, egyszerûen nem érzem a jámûveket. Assault meg jobban megy, még le is csitereznek olyanok, kik csak artyval meg felvehetõ snipával tudnak harcolni. Dc ben is az assaultos mappok voltak a kedvenceim. Ha más CoRos nem volt a szerveren, mindig assaultos mapot tettem be a köv pályának. 😄
Szal ne légy ideges, ne legyen világvége, héten kinevezünk egy napot mikor mindenki ráér, nincs se war se gyak, és megyünk wudlend hillezni. Leteszteljük, és ha mindenki aszongya ok, akkor irunk egy valamit a poje készítõinek, milenne ha betennék a köv pecsbe. Meg amirõl tegnap beszélgettünk. Hirdetni kell egy világraszoló kupa féleséget, ami sok emberrt megmozgat. Namost nagyokosok! Téma elindítva, találjátok ki hamar a folytatást. Amugy ennek az ötletnek szellemi atya Gore44.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Óhh ez nem világfájdalom, csak nem értem az embereket. Szétszivatták a népet a bf2 peccsekkel, semmi fejlesztés szinte 1 év alatt, még ami jó volt azt is elrontották. Az ember azt hinné, óh tanulnak belõle a népek és nem fognak a bf2142-re izgulni, aminél már most jelentkeznek azok a problémák amik már a bf2 elején is megvoltak.
Ehelyett megy a statrendszerre, a pontokra, plecsnikre való gizdulás, közbe meg némelyik olyan sötét játékos h rossz nézni. Igen ez kell a népnek h mennyi pontot gyûjtött és mekkora kockastatbuziláma, nem az h mennyire jól játszik csapatban, mennyire értelmesen játszik, stb...hamár csapatjátékról van szó ugyebár.
Ezeket még megfejeli a tengernyi csíter, akiknek 5 gránát is kevés, 10kmrõl fejlövéseket osztanak és 50km-re hajítja a gránátot az arcodba, 5 háztömmbel arrébb.
Teljesen igaza van az ea-nak/dice-nak, minek törné magát, valaki így is elégedett, õt még akkor is, ha szórakozás gyanánt más a kuk**át belelógatja a szájába. A játékot továbbra is megveszik 12ezerért, sõt a következõt is megveszik ennyiért...stb

Na kb ennyi, kipanaszkodtam magam...sajnálatos h ennyire elcsúszott ez az egész multi fps a statlámulás felé.

Nem kell ez a vilagfajdalom, Fomaki! A palyad jo. A Lonely Hillt meg nem lattam, de gondolom az se rosszabb. Viszont ha nem akarnak a nepek a POE-val jatszani, akkor nincs mit tenni. Remelem, meg akad nehany jelentkezo uj jelentkezo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Tök egyetértek veled, nem is az a baj hogy a mappal elégedetlenek az emberek, jó sok javítás rájuk férne még.
Nekem az a bajom h egy mapra rámegy kb 100 óra munka és ez nem tud megtérülni, mert a fejlesztõknek nem kell, a játékosok az alap mapokon is alig játszanak (amint ki is fejtetted miért) nemhogy custom mapon. Szóval részemrõl felejtõs kicsit a dolog. A magyarok összetartásáról meg inkább nem ejtenék szót.

uHs Gerzson
Témához hozzászólva. Be kell látnunk, hogy a PoE2 nem igazán a legjobbkor jött ki, Bf2142 már a sarkon van, BF2 haldoklik és pont e kettõ közé van ékelõdve mindent bf2 mod. Anno Bf42-ben ez még nem volt gond mert még a BFV-rõl sem lehetett tudni, hogy készül. És hódító útra kelt a DC és az FH ha már a nagyokat említem. BF2-ben más játékosok vannak akiknek a nagy része a rangrendszer miatt játszik és mivel a modokban ez nincs meg így ezek nem fognak úgy elterjedni, lesznek olyan keménymagok akik játszanak de nagyobb játékos bázis nem lesz. Ez mind magánvélemény és meglátás, de ezeket tudomásul lehet venni és már látjuk a hatásait. Én amig tudok és lesz hozzá kedvem a modok mellett rakom le a voksom igaz BF42 még mindig a alap.
Running: van hogy dolgok beválnak és van hogy nem sikerül akármennyire szeretjük, mind2 pálya amit csináltál nagyon jó, de fallen filingje volt lehet csak ezért nem rajongtak annyira érte, ezt nem tudhatóm.
Magyar szerverek: 2-3 magyar szerver fogható poe2-re, de mivel nincs sok magyar játékos, akik játszanak vele így nagy átlagban mindenki a külföldi szervereken tengõdik, olyan javaslatot tennék, hogy nézzük meg mely európai szervereken vannak a legtöbben esténként és akkor azokra mennénk fel amelyiken már egy társaság már összejött, így nem csak magyarok küzdenek egymással de legalább többen nyomjuk másokkal.

Köszönöm.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

bakvarnyu
Van egy új német privat rank POE szerver valami IBC azon 40-50 ember az átlag. Az Antik POE az tényleg behalni látszik. Marha sok embert elszív a 2142.Pár hét és eldõl mi lesz.

hát igen 😞( én pölö mán rég abbahagytam vóna a bf-ezést .. csak a klános arcok miatt tolom még mindég 😊 tegnap gyak elõtt pár klántársammal beugrottunk páblikra de nemigazán éreztem magam jól .. ráadásul stat szerint majd 2hete nem voltam rankeden és a napi fél óra átlag nem valami sokk
sajna kezd széjjelhullani a szén java 😞 wow(?!), fear, megatöbbi

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
"Es talan meg annyit, hogy nem kene folyton azt a kurva infantryt eroltetni, mert szorakoztato valtozatossagot jelent, de en tankolni akarok, meg repulni, meg tankkal lekaszalni az egrol masokat, akik repulni akartak."

Látod fején találtad a szöget!
Ez az ami nekem is hiányzik, és még mindig játszom inkább egy 3-4 éves bf1942 moddal ami olyan játékélményt biztosít, amit még egyik bf2 mod sem!
Vannak szerverek még mindig és megmaradtak az igazi fanatikus játékosok (szerencsére a vérpistikék már inkább bf2 és 2142-reáltak át) akikkel napról napra hatalmas csatákat lehet vívni!
Addig amíg ez nincs, én nem tudom beleélni magam úgy istenigazából, néha felmegyek ,de közel sem érzi az az ember, mint mikor egy hindet vagy épp egy su25-öt kap le az égrõl!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Inkabb a BF2 halodik, aztan kihat a POE-ra is. Vagy azt meg jatszak a nepek? En nagyon szivesen POE-zok, de leginkabb delutan van ra idom. Szombaton Nyullal irtogattuk egymast kicsit a COR szerveren, aztan valamelyik Antikon magyar estet tartottunk. Kb. hatan voltunk a szerveren, es ebbol 4 magyar. Sajna egy kor utan le kellett lepnem, meg amugy sem volt igy igazan jo. Kenytelen vagyok megallapitani, hogy a ranked rendszerre gyulo verpistikekre is szukseg van, hogy legyen kire loni. A normalisabb nepek meg meg mindig HunCupoznak, azert nem jonnek. <#nemtudom>

Ja. Es talan meg annyit, hogy nem kene folyton azt a kurva infantryt eroltetni, mert szorakoztato valtozatossagot jelent, de en tankolni akarok, meg repulni, meg tankkal lekaszalni az egrol masokat, akik repulni akartak.

uHs Gerzson
ööö...ja <#miaz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
nelégyienszigoru ,mentem vona én is ha gépközelben lettem volna ,multkor is sokan voltunk csaje nerííjjáá inkább szeressük egymást gyerekek!

www.czekoart.hu

Van jobb mod vagy jön az Armed Assault?

amin aztán méssem láttung tégedetet 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Én úgy emlékszem azt írtam a szerverkeresõbe HORDA és az volt az.

Running
A fejlesztõnkél azért még rákérdek mielõtt törlöm a mapokat.

Running
Semmi gond, tegnap rájöttem h fölösleges foglalkozni a dologgal. Befejeztem a dolgot, semmi értelme nincsen folytatni, senkit nem érdekel, se a POE2 készítõket, se a játékosokat, sõt lassan a poe2 se érdekel túl sok embert. Egyszerûen nem ér meg ennyi belefeccölt idõt, fõleg úgy h összesen a magyar scenebõl is 4 ember jött fel játszani, mert a többi nem találta meg a szervert ami 19:45-kor már elindult és adatai is kint voltak.
Szerény véleményem szerint POE2 uninstall, akár jó akár nem.

TS Zolly
Nézegettem a game monitort, Hord szervert nem is látott, viszont a CoR-on voltak gyó sokan, hát oda konyekt fel nekem a Nyusziék mellé. 😞

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

nem rossz map, mondjuk kicsit vicc hogy a ruszkik ugranak..
ált. rossz helyen és rossz idõben
mint ahogy az exbnõm toppant be, így csak kb 10 percet tudtam játszani veletek.... <#banplz><#taps><#wilting><#hehe>

-tRs-Landor

Running
Horda szerveren vagyunk már.

TS Zolly
Csitt! Nincs gyak!

TS Zolly
Lesz. Másnem CoR vagy antik.

uHs Gerzson
Lesz, csak én nem leszek mert gyak lesz 😞((

kBagyula
lesz akkor ma valami?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Innen válogass kliens ügyben.
1.1.5 peccset pedig innen.

Custom PoE2 pályák:
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/bocage_2005.rar
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/Gazala_BFDS.rar
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/El_Alamein_BFDS_V2.rar
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/Basrahs_Edge_BFDS.rar
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/Aberdeen_Dawn_BFDS.rar
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/Village_Lost.rar
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/Jibbel_City.rar
http://www.2ukr.com/PoeMapTest/Operation_Black_Hawk_Down.rar

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Szzevasztok! Az alap klienset honnan tudom letölteni? Meg a peccseket? elõre is kösz a választ(okat)

Zs0lt1
Ha minden jól megy akkor a én is ott leszek ezzel is az össz szkillt növelve 😄DD

Running
Feltöltöm addig egy másik szolgáltatóhoz, és akkor tutti mindenki le fogja tudni tölteni.

TS Zolly
Gyó a link, csak az oldal nem gyó most.

Running
Nyugalom srácok, a link jó a szerver állt le, nemsokára ismét jó lesz a link.

kBagyula
nem gyó a link. <#nemtudom>

spitfire
Sajnos detto,pedig mentem volna<#nezze>

uHs Gerzson
Leszek 😊

Running
Point of Existence 2 - "Frag nap,,:
Vasárnap este 20:00-tól POE2 Woodland és The Lonely Hill Infantry mérkõzés a Horda szerverén. A legeredményesebb játékos felkerül a nap hõsei közé a Huncup oldalon, valamint a legeredményesebb squadok is említésre kerülnek.

Miért kell hogy elgyere:
- A fõmaki is lesz és sokszor levadászható. (Sokak számára elsõdleges, nem az egom miatt tettem elõre.😊
- POE 2 sebzésrendszer. (Nem kell kitépni a hajad ha fél tárat lõsz valakibe és nem hal meg.)
- Vadonatúj és szép mapok amiken még nem játszottál, és segítségeddel akár az alapjátékba is bekerülhetnek.
- Csomó skilles játékos lesz, noob hadsereg kizárva.
- Sorolhatnám még....

Szóljatok minden csirkefogónak, hogy ne hárman rohangáljuk a pályákon.

Horda szerver:
IP:195.228.74.105
port alap

TS ahol leszek:
IP: 193.109.252.107:8775

Mapok:
Woodland 1.0 letöltése
The Lonely Hill 0.9 letöltése

( - A térképet ide másoljátok:
program files\ea games\battlefield 2\mods\poe2\levels\
itt vannak a poe2 mapok, itt kell kitömöríteni és akkor csinál egy woodland, vagy lonelyhill könyvtárat amin belül lesz egy info könyvtár és két zip fájl.
- A régi verziós Woodland nem jó!)

uHs Gerzson
Én nem nagyon néztem hogy alakul de most kipróbálom.

Beers
Most néztem, nem lett jobb mint volt 😞 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
OFF:

Nations at War 4.0

Kliens <647Mb>
NAW map pack 4 <729Mb>

ON

Frequency
Én voltam Predator31,sajna nem sokat tolhattam este a gémet...de majd ma este!<#papakacsint>

basszák meg, miért nem uppolják már, jáccani akarook 😄

-tRs-Landor

TS Zolly
Jaja! Én is élveztem. Bele is feledkeztem, asszony meg mán alszik. 😊

uHs Gerzson
Király volt a Ma esti Antikos mészárlás a genya VEPR még mindig jobb mint bármelyik fegyver <#hehe>

Addig is POE2 ROCKS!!!!!!

TS Zolly

TS Zolly
Baszki, eddig bfezetem, mert senki nem tólta fel a képét a szerverre. Picit pihi, és ha még lesztewk, megyek fel.

Mi van!? Senki sem jatszik? Nyullal tankparbajt jatszottunk a COR szerveren, mert rajtunk kivul csak Predator tevedt arra, de neki is le kellett lepnie. Apropo. A tankokban valaki motort cserelt. Sokkal furgebbek, mint eddig.