Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
jövök én is, ha összejön a buli

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Zs0lt1
Jó, de azért ne mi ketten döntsük el, hanem közösen, szal aki akar jönni, az még ma bökje ide, hogy melyik mapot akarja, aztán a többség dönt majd. Este meg, amikor megyek melozni akkor írok nekik.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TS Zolly
Jó.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zs0lt1
sztem legyen Orel 😄

Zs0lt1
választott mapunk?

TS Zolly
Kontakt
6Pack klán fóruma
6Pack klán weboldala

Tegnap voltam a szerverükön, elég jó volt a ping. Hogy hányan??? Beszéld le velük. Itt össze tudnánk szedni 12 fõt is talán.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zs0lt1
Aggyatok vmi elérést vagy irc csatit, meg hogy kit kell keresnem, majd én beszélek vele. Idõm az nincs, szal hadd ne én keresgessek. A melóhelyemen megint kapogatom a 12 órás beosztásokat, mert minden buzinak kell iptv-t tesztelnie. Aztán persze a hibahívások meg jönnek, mert nem értenek hozzá.

Jah meg persze az is kéne, hogy mikor, hányan, melyik szerveren játszunk.
Fun war esetén nem fogok kötöszködni, hogy magyar szerveren legyen, a jobb pingátlagú szerveren lesz.

Kovács legény
énsem tudok külföldiül ,nekem még leiskõ tõteni a pöccsöt assemtom mien igy a

www.czekoart.hu

TS Zolly
De valaki mán beszélje le velük könyörgöm! Inglis tudásom nulla, a német meg ennél is kevesebb!

zsir! en megyk ha rekerek! (ált. 22:00 után minden nap <#hehe>)

-tRs-Landor

TS Zolly
Akko valaki az anonim poje alkoholistái közül lebeszélné ezzel az osztrák csapattal?????

Kovács legény
nekem jövö csüt jó lenne ,a többi napon ugy 23:00-ra érek haza😞

www.czekoart.hu

TS Zolly
Erre valami észrevétel??? Ki akar jönni??? Köne egy jó inglises vagy németes lebeszélni velük a wart.

badsec
Ez nem az én napom...<#falbav>

Horda Maki!:D

uHs Gerzson
Ja, csak ott is 2 J-10 van 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

badsec
Jaja, meg lehet ezt csinálni. Dalianon is így van 2 repülõje a kínaikanak! Ha jól emléxxxem... Bár ma már semmiben nem vagyok biztos...<#vigyor5>

uHs Gerzson
Hehe 😊 kár hogy csak ezen az 1 pályán van pedig nagyon jó kis jószág 😉 Amugy én is nagy fanatikusa vagyok az orosz légi betyároknak (MIG-29, Su-27 család <#szeret>)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

badsec
LOL! Igazad van Mester!<#worship> Pedig végignézegettem a pályákat, de nem találtam! Bazz csak Oilfieldsen van benne játékban! Ebbõl is látszik, mennyit repültem BF2-ben. Akkor már csak arra kell rájönnöm, hogy miért nem tudom az editorban lerakni...<#sniffles>

uHs Gerzson
Szerintem majd egy felül nézetett a pályáról nyomhatnál ha majd otthon leszel 😉

Running
Lámi, aztat tudom, de más típusú géprõl van szó. Egy pontra csak egy adott típus tud lepottyanni. A spawnolók számát lehet állítani nem a típusát, típusnál csak a két fél géptípusát lehet megadni.

uHs Gerzson
De kötekedek akkor is 😄DDD <5K>

Real:

BF2:

Van még valami badsex? 😄

pl ahogy az antik röpcsis szerveren!!? egy kifutón szpónol a gép ha elviszik szpónol utána pár másdoperecre a köv!!?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

badsec
Nem kötekedni akarok, de tévedsz! A kínaikanak nincs bombázójuk a BF2-ben! USA oldal: F15E - MEC oldal: SU34!!! - Kínai oldal: csak J10!!!
A kínai bombázó lett volna a SU30, de nem került bele a játékba! A SU30 és a SU34 nem ugyanaz a repülõ! Bár tudom hogy kettõnk közül Te vagy a "katonai szakértõ", de véletleneül a modernkori orosz vadászrepülõk az egyik "hobbim"...

Na peace!

uHs Gerzson
Mekkor is ez a pálya? 😄DDD

Running
Nem fér el már az a szar. Majd kitalálok valamit.

uHs Gerzson
Raksz mellé még 1 kifutott keresztbe? <#mf1>

Running
32-esre ok elfogadom.😊 Nem kell anyahajó, csak akasztja a mapot. 😊
64-esre akkor repterenként 1 bombi, 1 vadi, 1 szállítóheli+vadiheli. jó.
Mán csak azt kell kitalálni h az egy kifutóról hogyan szállnak fel.😊

uHs Gerzson
Így már más a helyzett maki 😄

32: Bombázó + szállító heli
64: Vadász + Bombázó, 1-1 szállító és vadászheli

anyahajó??? úhhh azt inkább nem firtatnám majd ha talán látom az új pályát 😊

Running
Jó akkor nézzük:
32-esben 1 reptér van 1 kifutóval: 1 gép ami bombázó szerintem.
64-ben 2 reptér van 1-1 kifutóval: mindkét repteren 1 vadász lenne
+ harmadik reptérnek jöhetne egy csatahajó, amin 1 bombázó lenne.

Szerintem ennyi elég, más vélemény, vagy más összeállítás? Inkább így írjátok le ahogy én mert szörnyen ostoba vagyok.

uHs Gerzson
Miröl beszélsz? Eddig is bene volt az alap BF2-ben a Su-30 😊

badsec
Ha már itt tartunk...Azt például tudtátok, hogy a kínaiaknak is van bombázó repülõjük, csak nem került bele a játékba? Az editorban a kínai bombázónak ott van a SU30, csak valamiért kihagyták.<#shakehead>

uHs Gerzson
mind 32-n és 64-n elég szerintem az 1 bombázó és 1 vadász, nem kell légi fölényt adni mert akkor az elrontja a földi harcokat, ezt elég volt hells highwayen megtapasztalnom.
De 64-n akarsz több gépet akkor:
1 bombazó, 2 vadász, 2 vadászheli, 2 antiair

32esen lenne 1-1 reptér monnyuk 1-1 vadász és 1-1 bomber, 64esen meg lenne még +ba 1-1 reptér 1-1 vadásszal??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Õ mi? 32-es méretben egy reptér lesz ott mi legyen, 64-esen lesz két reptér, azokon mik...írd le és akkor este úgy csinálom meg. 😊)

uHs Gerzson
szerintem 1-1 arányban

Running
Kérdés: 2 bombázó legyen csak a mapon, vagy legyen mellette két vadászgép is?

uHs Gerzson
TE csak Fõmaki lehetsz 😊

Running
Nem tudok mert nem lenni otthon, de láma vagyok mert poe2 oldalon meg tudom nézni, sõt a huncupon is aszem, jó nagy láma vagyok b+.

uHs Gerzson
Ukrajna: képet tudsz mutatni?
APC: igen az a TV rakétás
Németek: igaz

Running
Srácok kéne egy kis segítség.
Melyik a jó:
Ukránia: Láttam t55-öst és valami ob valami tankot ami terepszínû, mi a különbség?
APC - van a bmp2-es, ez a tv raksis?
Németek: Egy tankot láttam csak náluk, igaz ez. A commanderén kívül.

Valamint módosulnak a mapkiotsztások is.
16 - 4 zászló
32 - 5 zászló
64 - 9 zászló

En ugy tudom, cancel lesz. <#idiota>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Beers
Jön a dc bf2-re is!
Majd azon lesz sunshine és sand 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
jajajajaja

kBagyula
Pedig vannak szép harsogószõõd, világos, napsütéses - madárcsicsergõs mapok is a Pojee2-ben. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

arty
OFF
én - bár nem vagyok nagy bf játékos, ritkán játszom - a DC mellett a bfvt toltam legtöbbet... hangulatilag nekem is az jött be legjobban, s a bf42 modot sajnáltam a legjobban, h sosem sikerült ujraélni jobb grafikával wake-t 😊 bf2 alatt is tetszik, csak olyan kicsinek tünik 😄 jólenne POE alá, végre egy igazi VILÁGOS, NEM KÖDÖS pálya... bfv alatti POE-vel is ez volt a bajom: minden sz*r sötétbarna volt 😊

Mire pedig egy vietnamos mod kijön bf2-re, már bf795554 ben farmolja a sok kis hülyegyerek a pontokat... kár érte, h nem kapott még pár évet a bf2 (modok miatt)
ON

Forza.

TS Zolly
Ez a klán pojézik elég rendesen, saját szerverrel. Nem köne öket kihijni egy baráti pofozkodásra??? Ráning te meg a fórumjukra tedd ki a faja mappok linkét.

Me0w
Dolgozom 😞

Together we'll fly someday...

mesor
Este gyak van el ne felejtsd!
Hatalmas nagy rangadó a HBA-val! <#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running
CB meccsünk van, de lehet pár kimaradt maki megy majd. Én ezen a héten valszeg a mapot fabrikálom, de fogok oda járni nyugi, mert jó volt rátok vadászni, nagyon skilles kis társaság jött össze.

11 zaszlo? Nem lesz az sok, Fomaki? Amekkora csatak mostanaban mennek itthon, mindenkinek sajat zaszloja lesz. <#ravasz1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub