Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
álmában, mikor belelógott az ujja a bilibe. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

hiszi a piszi 😊 és mindezt hol?

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

uHs Gerzson
Áhh milyet Highway to hell menet ment az imént az arty kapta a célt a hindek tarolták a heliket és a tankokat a tankjaink meg megkapták a maradékot már ami megmaradt nekünk <#vigyor3>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nyugi én is igy vagyok vele
persze ekkora pörgésben feltünik néha ez+az 😊

TS Zolly
Játék közben nem szokásom olvasni. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
én is elgondolkodtam, hogy kezdés után rögtön hogy a francba fehérítették be a kezdõnket. 😊

-]t.N.t[-Ruhrpott Experten 85.131.232.132:16567
TLH Pommesbude RANKED 85.214.84.94:16567

megtisztelsz o nagy fehér....<#vigyor1>

irtam is neked, hogy menjünk innen el de nem látsz aszem 😊)

jó, látom a gyengébbek kedvéért közzé kel hogy tegyem az optimális szerverszûrõ beálításokat poe2höz 😄
na majd este, csak érjek haza! 😄

-tRs-Landor

ott voltam zolly
hent3s néven egy párszor kiszedtelek aszem
bmp2 isten
pár perc elteltével jöttem csak rá, hogy frontlines mod futott a szerveren 😊

balra a 2. ajto 😊

-tRs-Landor

TS Zolly
kabe, de azé köszi. 😊

TS Zolly
Találtam egyí népesebb szervert. Gulf of oman ment ép. Tudok még lüni. 😊 Csapatomba 2 k/d ratioval vótam az elsõ. Majd koneksön problem. Fel az antik 7-re. Nyocan voltunk, frontlájn dripno vagy mi, karika végére elsõ. 😄DD

bakvarnyu
nem utálok én senkit se csak az öntömjénezõs módszer nem tetszik<#vigyor1>

szar a neted vagy felmentél egy ratyi szerverre (bár ilyennel még nem találkoztam, pedig megjelenés óta egyfolytában játszom)
szerintem próbálkozz tovább, ilyen lagos kapcsolattal nem is lehet élvezhetõen kipróbálni a játékot(ajánlom az AMR szervereket)
a rangokat meg szard le, ez az a játék ahol kurvára nem érdekes 😄

-tRs-Landor

Landren
Sziasztok!

Tegnap kipróbáltam a POE2-õt, hát, érdekes volt!
Elsõ meglepetés, hogy a játék nem kicsit túlértékelte a rangomat, dagadt is a májam. Na de azért, hol vagyok én attól...

Következõ pár dolog már nem volt annyira szimpatikus:
Igaz délután játszottam, de csak 4 olyan szervert találtam amin voltak is, bár azokon sem sokan.
Aztán a pingem 3 és 1000 küzött ingadozott.
Volt olyan szituáció, amikor látszólag minden ok nélkül olyan lassan tudtam csak menni, hogy még egy csiga is állvahagyott volna, ráadásul ez a legrosszabbkor. Bosszantó volt.
Azért majd még próbálkozom vele...

A rangom! Röhej...

sose nyomd fullba a kretént

lám a vagyok én bf2-be is nemho poénba.. azé nyomulok csapatba hogy ez ne tûnnyön fel senkinekse 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

na gyere jáccuk le poe2be xD

-tRs-Landor

nono<#hehe> elég vót mára a csapadékbó

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jajh gyerekek ennél szebb ajándékot mint az utolsó pár hozzászólás rólam, nem is kaphattam volna nõnapra xDD
most sírok a meghatódottságtól 😄
köszönöm!
i láv jú oll! 😄

-tRs-Landor

Teso2
H.N.D. Ts Zolly / f****d érjen bokádig!!!😊)))

egy sőrnél jobb a kettő...

délutánonként én is vagyok persze ilyenkor a fiam állandóan belóg valami himihümi dologgal csak hogy nézhesse a "papit kommandózni" 😊)
na ilyenkor van a légiháború mert az ugye nem oly kegyetlen persze néha becsúszik egy voodland1.2!!!

akartam is kérdezni,hogy hogyan sikerülnek a képeid illetve mind sikerül e amit készítesz gondolom prt screennel?Nálam elég random módon üzemel a dolog sajna ja és persze pont ami kellene nincs meg

uHs Gerzson
Landort vagy szeretni vagy utálni lehet csak, személyesen is ismerem és csak annyit tudok mondani ha valami neki bejön akkor abból a legtöbbet akarja kihozni és ígyen vagy olyan módszereivel nyilvánítja ki a többieknek.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

hát én még G.Erzsit nemláttam fényezni magát pontokkal .. de az elmúlt 5k hsz-bõl talán 5-10 ponttáblázat lehet itt vagy még annyisem .. szerintem Landor meg csak azéé rakta be hogy felkelcse az emberiség figyelmét a játék iránt nempedg hogy õk mekkora kockák (legalábbis remélem..)

rekettyes
Még te nem is de a kollégád.Elég uncsi.

uHs Gerzson
Írom az újdonságokat, segítek az embereknek, játszok a moddal, nem vagyok gúdspid hogy a statjaimmal fényezem magam és élvezkedjek rajta...

uHs Gerzson
Hát igen este 6-kor én még vacsizom meg csinálom a dolgaimat, egyszer próbáld meg este 8 után megnézi milyen 😊

rekettyes
Ez a fórum nagyjából arról szól, hogy Landor meg Gerzson folyamatosan fényezik magukat.

TS Zolly
Ugy este 6 körül. 😊 Nyolc után már nem vagyok annyira éber, igy kb fél tizkor már asszony mellé bújok. 😄D Xfirét lesem, ha mentek, megyek.

uHs Gerzson
Itt megtalálsz mindent a modról hogy miként mükõdik milyen fegyverek vannak stb.

Mivel most suliban vagyok korlátozva van a net és nem tudom részletesen megmutatni a dolgokat.
Másodpilótaként Hot-3 rakéta jármûvek ellen van de a jármûveknek van füstfelhõje ami megzavarja a rakétát és vagy nem engedi befogni vagy még rosszabb nem is talál célba.
Az iris rakéta meg légi jármûvek ellen van.

Zolly te mikor is nézed ezeket a dolgokat mert én este 8 után felmegyek és mindig találok embereket.

a saját TSemen of koz xD
(bfv.hu)
szívesen látunk, xfire mindig fut, ott ugyis látod hogy mikor vagyok/unk fenn

-tRs-Landor

TS Zolly
Láttam. Irigykedek is. 😊 De hajnali kettõkor én szunyinyok. Estefelé akarok én játszani. Melyik téesen toljátok az ipart? GBC???

nézd Zolly, erre csak azt tudom mondani, hogy ma HAJNALI fél1kor mentunk fel játszni és a #5351 karkandos kép 2kor készült... 😊

-tRs-Landor

TS Zolly
Hello! Poe nagyon jó, de a #5354 irásodban benne van az, miért nem játszok vele annyit. Pl tegnap is 5-en kergettük egymást fallen erdejében. Ez igy nekem nem jó. 😞 Inkább a karkandos ökörködés, mert ott van élet. 😞

ketten lennénk mi is csakhát ez a köcsög bf2 elszívta a társam agyát és nem akaródzik neki poézni.Kitalál mindent, hogy nem látja meg azt,hogy honnan lõtték le meg szar ez meg az a fegyver pedig esélyt sem ad neki,hogy kiismerje az adott tipust.Ha ketten vagyunk akkor ált. én alkalmazkodom és marad a bf2 inf.
Thx a tippeket igy leirva egyértelmûek még nekem is 😊És mi van a különbözõ rakétákkal?Gondolok itt a hot, iris stb. valamelyik olyan lassan fogja be a páncélosokat, hogy az már szinte féj.Van rá valami megoldás? Azon kívül persze, hogy tanuljam meg használni 😊))

uHs Gerzson
Mivel mi TS-n beszélünk több szem többet lát 😊

De ha tippet akarsz akkor itt van pár:
Gépágyú hatásos helik és könny-páncélosok ellen, írányitatlan rakéták jók minden ellen de inkább páncélosok és zászlók tisztítására jó, próbáld kiismerni a helik irányítását mert lehet hogy a tiger sétagalopp de a hind mást igényel, mindig ketten érdemes a helit elvinni mert egyedül csak fragnek vagy jó ha az ellenfélnél jó játékosok vannak, én repülés közben mindig kívülrõl nézem a helit mert nagyobb látószög mellett több dolgot látok meg és tudok betájolni.

na ja lassan de biztosan,igaz? Végül is én már annak is örülök ha megtalálom mind a repülõn mind pedig a heliken a megfelelõ célpontra a megfelelõ fegyvert/rakétát!Már vannak elképzeléseim de tippeket szivesen vennék 😊 mint például a csapdák egyesével való dobálása mert én ha hallom a pittyegést úgy beszarok,hogy már szórom is mint a sót...

uHs Gerzson
Landornak vannak képei az "eredményekrõl" és készül egy Hint/Tiger összeállítás videó is amihez az anyagot szedtük már jó pár hónapja <#vigyor>
Menekülésnél meg az infracsabdák egyenkénti dobálása igen hatásos de az ellenfeleket is igen lassan közelítjük, meg hogy ne essük egy esetleges túlerõbe de, van hogy elszabadul a pokol <#violent>

elég idegesítõek lehettek ti ketten a hinddel 😊
ha néha hozzájutok még annyi idõm sincs,hogy ellõjem azt a bazisok rakétát de ez már csak az én lámaságom.Annyit lehet javitani repülés közben, hogy ilyen zárótûz mellett levegõben tudtok maradni?

uHs Gerzson
Hát mi elég sokat nyomjuk a hindel mivel nagy móka amikor lõ az eurofighter a tiger a tankok és menekülünk közben landor a csapatszállitó részben csavarkulccsal javítja a helit én meg próbálok biztonságos területekre navigálni xD ,infantry meg maga a tökély ami mögött a bf2 elbújhat.

igen igen én is szoktam kínomban repkedni meg helizni de pusztán kedvtelésbõl ami meg is látszik 😊 soha nem repültem bf2ben de itt néha bepattanok agy két pillanatra és tényleg csak pillanatokra.egyébként a német csapatszállító a kedvencem (mert gyakran csak az jut 😊
ezekszerint nem ugyanazokat a szervereket látja nálam a keresõ ami végül is elképzelhetõ éppen ezért kérdeztem ipt.
ebben a modban az inf nagyon odabasz és a jármüves is jo!nekem 😊

uHs Gerzson
Pedig mi a belsõ keresõn keresztül csatlakozunk a szerverekhez, és hogy melyiken? attól függ mihez van kedvünk, tegnap infantry volt de van hogy 1 pályáig bírjuk azt inkább elmegyünk helikopterezni vagy repülni <#vigyor4>

szia zolly
inkább te is poézzél ha már unod a sarkipéniszkarkanjalalabadot mint én 😊
ja és zekevitz vagyok a gsbf2 Senki haverja és már játszottunk sokszor 1üt

sziasztok
Merre játszotok?Tudnátok pár szervert ajánlani?Nálam a keresõ által talált kb.:120 szerverbõl általában kettõn vannak játékosok ami kicsit kiábrándító.Nem hinném,hogy csak ennyi embert érdekel ez a játék.A két német szerver amin játszani tudok valamilyen AMR ranked rendszert üzemeltet amit egyébként letojok csak a keresés miatt irtam le.Mivel a belsõ keresõben nem bizom ezért kérném, hogy pár ipvel dobjatok már meg!REmélem tudunk majd együtt játszani valamikor...
elõre is köszönöm

uHs Gerzson
Az lehet de nem mind1 hogy õk jöttek be a csapatba és nem mind1 hogy arra mentek-e amerre mi <#mf1>

TS Zolly
Ugy könnyü ha egy csapatban többen vagytok. 😄DDDDD

hétköznap éjszakai mókánk (!ami ritka) Gerzsonnal xD

Karkand istenkirály ebbe a modba! Itt csiter votam. közbe meg csak Gerzson volt a medikem 😄

-tRs-Landor