12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#6816 Igen egy felvehető Csipa de az tankok ellen csak annyit érhetne minthogy megsimogatja a páncélt :S Vagy kihasználtak valamilyen bugot vagy a szerveren van valami elbaszarintva.
Melyiken voltatok ahol ez történt?
Ja és B34 :D -
#6815 Mé nem hiszel nekünk? He? Nem elég a becsület szavunk? He?
Először én sem hittem el mikor mondták a poje téesen. De mikor 3x (érted b34444 há-rom-szor b34444 ) szedett ki egymás után, faxom tudja honnan, akkor nyomtam alt+f4-et. Nekem úgy rémlik, mintha a tank is felrobbant volna. Bár nem vagyok benne biztos. Az tuti, nem a géppityus voltam.
Amúgy az anti material rifrle az mi? Nem az a felvehető csipa? -
#6814 Nincs benne magyar vazze -
#6813 gyertek játszani :o -
#6812 ha már van, mondjál magyart :P
Gepard M1
-
#6811 Csinálj képet addig nemhiszem el...ha mégis akkor teszek róla hogy ne legyen így!!!4
-
#6810 Felrobbant a tank!!!!!!!!!!!! -
#6809 Nemértem. Zolly bent ül a tankban és nem a géppuskánál és szétszedik egy nyamvadt csipával? -
errrtu #6808 tévedsz, mert kiszedett a tankból is csipával...
-
#6807 Na de Dzsotata! Azzal átlehet lőni szinte az egész pályát! -
#6806 Ja, tankot csipával. -
errrtu #6805 pedig vészes hidd el nekem :(
pláne kommander nélkül meg sem lehet találni a faszjankót!
ha sejtésed van a hollétéről még úgy sincs időd megszórni a területet mert lekap mint a picsa... -
ToMy_ #6804 Vajon a nem alap játékmódokat lehet dedikált szerveren kooperatíve játszani? -
ToMy_ #6803 Viszont tegnap tesztelgettünk, és tény, hogy tweak nélküli origi poe2ben az ukrán felvehetős nagyotdurranós hasalvalövős sniperrel a mi24-ből ki lehet lőni a pilótát. igaz, hogy 2 bumm-a-fejbe kell, de kihal. -
#6802 Tankot csipával? :)
Hát a G82 és NTW-20 nem tudja megsebezni a tankokat ás APCket csak a dzsipeket. -
#6801 azért annyira nem vészes, abból a cuccból limitált mennyiség van csak a pályákon, nem? -
#6800 Nalátod, lyen buziság sincs a síma böföbe, hogy ha nem áll a heli, akkor ledarál a rotor.
Tegnap nekem q elegem lett abból a pár lövéses csipából, ami szétkapja a tankot. Ennél nagyobb ratyiság már csak az lenne, ha késsel lehetne elfarigcsálni a lánctalpakat. Kár ennyire szétbaszni egy remek játékot, így maradok a síma böfönél ezek után. -
errrtu #6799 az igazság az, hogy nem mert addig bénáztam ott míg egy tigris ledarált minket
egyebkent te meg Zolikám szóljál már ha ki akarsz ugrani valahol mert rontod az eredményt a sok hebehurgya kiszállásoddal -
#6798 És a hind horpadt be mi? :DDD -
ToMy_ #6797 denkjú, majd rákeresek a szerverbrózerban. ha ott látszik... :) -
#6796 ennyi! :D -
errrtu #6795 kemény vagy mert úgy emlékszem mintha visszamentünk volna érted hinddel trainre és rásetünk a fejedre de te túlélted :D -
#6794 állákhákbád :D
köszi a játékot, első alkalom hogy keménynek éreztem magam :D
"Gyertek townba, fogalalják, gyertek már védeni b34!" persze magamba beszéltem, mert basztatok jönni :l :D
hádejólettezakép, profi vagyok úgyhiszem :D
-
Landor #6793 te kis szánalmas -
#6792 csak megjegyezném nekem már megvoltak -
errrtu #6791 Baromság, hogy a tnt szerveren fullos tankban ülve kiszed egy csipás anti material fegyóval három akarom mondani HÁROM lövésből!
Mi ez a faszság?
Arról nem is beszélve, hogy főként helire vadásznak vele ugyanis hatékonyabb mint a kézi SA és tárai!
ui:hozzátenném, hogy ha én lövöldöznék vele biztos rohadtul élvezném :D meg azt is, hogy HIND TVBŐL ELÉG EGY LÖVÉS A TANKNAK :D :D :D és ez teccik -
errrtu #6790 keményen mi ?! -
errrtu #6789 www.poe2.hu -
#6788 ts merre? -
Landor #6787 hát ööö én sajnos nem érek rá, valakinek keményen dolgoznia is kell
-
errrtu #6786 aha...
mindját jövök
ts, WW szerver alap :) -
#6785 jó lenne...
akár most? -
errrtu #6784 madélutáésestesesetleg? -
#6783 Téged? :DDDDD -
Landor #6782 kit érdekel mit szoktál válaszolni -
#6781 Még ezt :) -
#6779 Na ÉS erre tudod é mit szoktam válaszolni? :DDDDDD -
errrtu #6778 ki az az ENM -
Landor #6777 a mai spy moka :D
érdekessége még a dolognak, hogy már ENM fértunk mindenki be a 6os squadba :D -
Landor #6776 bufi kérte, de kiírom ide hátha más számára is használható információ lehet a "gamer" video beállítás