12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • uHs Gerzson
    Igen egy felvehető Csipa de az tankok ellen csak annyit érhetne minthogy megsimogatja a páncélt :S Vagy kihasználtak valamilyen bugot vagy a szerveren van valami elbaszarintva.

Melyiken voltatok ahol ez történt?

Ja és B34 :D
  • Zerénd
    Mé nem hiszel nekünk? He? Nem elég a becsület szavunk? He?
    Először én sem hittem el mikor mondták a poje téesen. De mikor 3x (érted b34444 há-rom-szor b34444 ) szedett ki egymás után, faxom tudja honnan, akkor nyomtam alt+f4-et. Nekem úgy rémlik, mintha a tank is felrobbant volna. Bár nem vagyok benne biztos. Az tuti, nem a géppityus voltam.
    Amúgy az anti material rifrle az mi? Nem az a felvehető csipa?
  • uHs Gerzson
    Nincs benne magyar vazze
  • Énvagyokazapád
    gyertek játszani :o
  • Énvagyokazapád
    ha már van, mondjál magyart :P
    Gepard M1
  • uHs Gerzson
    Csinálj képet addig nemhiszem el...ha mégis akkor teszek róla hogy ne legyen így!!!4
  • Zerénd
    Felrobbant a tank!!!!!!!!!!!!
  • uHs Gerzson
    Nemértem. Zolly bent ül a tankban és nem a géppuskánál és szétszedik egy nyamvadt csipával?
  • errrtu
    tévedsz, mert kiszedett a tankból is csipával...
  • Zerénd
    Na de Dzsotata! Azzal átlehet lőni szinte az egész pályát!
  • Zerénd
    Ja, tankot csipával.
  • errrtu
    pedig vészes hidd el nekem :(
    pláne kommander nélkül meg sem lehet találni a faszjankót!
    ha sejtésed van a hollétéről még úgy sincs időd megszórni a területet mert lekap mint a picsa...
  • ToMy_
    Vajon a nem alap játékmódokat lehet dedikált szerveren kooperatíve játszani?
  • ToMy_
    Viszont tegnap tesztelgettünk, és tény, hogy tweak nélküli origi poe2ben az ukrán felvehetős nagyotdurranós hasalvalövős sniperrel a mi24-ből ki lehet lőni a pilótát. igaz, hogy 2 bumm-a-fejbe kell, de kihal.
  • uHs Gerzson
    Tankot csipával? :)

Hát a G82 és NTW-20 nem tudja megsebezni a tankokat ás APCket csak a dzsipeket.
  • joebacsi
    azért annyira nem vészes, abból a cuccból limitált mennyiség van csak a pályákon, nem?
  • Zerénd
    Nalátod, lyen buziság sincs a síma böföbe, hogy ha nem áll a heli, akkor ledarál a rotor.
    Tegnap nekem q elegem lett abból a pár lövéses csipából, ami szétkapja a tankot. Ennél nagyobb ratyiság már csak az lenne, ha késsel lehetne elfarigcsálni a lánctalpakat. Kár ennyire szétbaszni egy remek játékot, így maradok a síma böfönél ezek után.
  • errrtu
    az igazság az, hogy nem mert addig bénáztam ott míg egy tigris ledarált minket

egyebkent te meg Zolikám szóljál már ha ki akarsz ugrani valahol mert rontod az eredményt a sok hebehurgya kiszállásoddal
  • Zerénd
    És a hind horpadt be mi? :DDD
  • ToMy_
    denkjú, majd rákeresek a szerverbrózerban. ha ott látszik... :)
  • Énvagyokazapád
    ennyi! :D
  • errrtu
    kemény vagy mert úgy emlékszem mintha visszamentünk volna érted hinddel trainre és rásetünk a fejedre de te túlélted :D
  • Énvagyokazapád
    állákhákbád :D

köszi a játékot, első alkalom hogy keménynek éreztem magam :D

"Gyertek townba, fogalalják, gyertek már védeni b34!" persze magamba beszéltem, mert basztatok jönni :l :D

hádejólettezakép, profi vagyok úgyhiszem :D
  • Landor
    te kis szánalmas
  • OrionHungary
    csak megjegyezném nekem már megvoltak
  • errrtu
    Baromság, hogy a tnt szerveren fullos tankban ülve kiszed egy csipás anti material fegyóval három akarom mondani HÁROM lövésből!
    Mi ez a faszság?
    Arról nem is beszélve, hogy főként helire vadásznak vele ugyanis hatékonyabb mint a kézi SA és tárai!

ui:hozzátenném, hogy ha én lövöldöznék vele biztos rohadtul élvezném :D meg azt is, hogy HIND TVBŐL ELÉG EGY LÖVÉS A TANKNAK :D :D :D és ez teccik
  • errrtu
    keményen mi ?!
  • errrtu
    www.poe2.hu
  • Énvagyokazapád
    ts merre?
  • Landor
    hát ööö én sajnos nem érek rá, valakinek keményen dolgoznia is kell
  • errrtu
    aha...
    mindját jövök
    ts, WW szerver alap :)
  • Énvagyokazapád
    jó lenne...
    akár most?
  • errrtu
    madélutáésestesesetleg?
  • Zerénd
    Téged? :DDDDD
  • Landor
    kit érdekel mit szoktál válaszolni
  • uHs Gerzson
    Még ezt :)
  • Zerénd
    Na ÉS erre tudod é mit szoktam válaszolni? :DDDDDD
  • errrtu
    ki az az ENM
  • Landor
    a mai spy moka :D

érdekessége még a dolognak, hogy már ENM fértunk mindenki be a 6os squadba :D
  • Landor
    bufi kérte, de kiírom ide hátha más számára is használható információ lehet a "gamer" video beállítás