12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#6735 Nekem ez neked amaza :) -
#6734 ja, az ok, de itt pár mapnél 20 alá ment, ww-n meg 24 körül. Szal ennyire nem a szerver laggol, szerintem csak nem bírja a havazást, mert pont a két havas mapon van. -
#6733 Hát pedig az, de ne zavarjon :D
Nekem TG szerveren lemegy 40-50 Fps-re a 100-ról :) -
#6732 fps nem ping
berlint is kipróbáltam, nagyon jó városi assi map, csillió fedezékkel, kevés járművel.
-
errrtu #6731 élet reggel viszont csak ott van :(
már akinek van ideje reggel játszani :) -
#6730 TG szerver eleve amerikában van nemtudom mit vártál ;) -
#6729 Ja, biztos van, aki elvárja, én pl nem, de sebaj, annyival több pálya :)
Meg pár télin iszonyat lag volt, szokásos 80-100 fps helyett 10-20 -
#6728 Lehet hogy fan the fun is egyben ;)
Meghát az emberek elvárják hogy a kedvenc alap pályák át legynek alakitva a modhoz. -
#6727 Tegnap kipróbáltam az új mapokat tg-n, elég jók. A frankfurt az egy mashtuur remake, attack helikkel ez nagyon tetszett, a havason meg szart sem lehet látni, olyan fehér minden.
A képek közül a harmadik spies like us éjszakai setting raid on kerch-es heliarzenállal. Ezen a pályán dedikált csapatjárművek vannak, az üres ellenséges gép nem látszik a térképen és el sem lehet vinni.
A többi tankos/gyalogos, szal annyira nem érdekelt :)
Vanilla remakek is elég jók, de felmerült bennem a kérdés, hogy ha pont azért jöttem poézni mert halálra untam már azt a 12 mapot, akkor minek akarnék velük játszani. Sharqin nincs attack heli, így meg főleg
Woodlandet már gondolom ismeritek, jó kis dimbes dombos fallen csak több mozgástérrel.
Szóval fan (nem fun) mapokhoz képest jók lettek, bár van még mit csiszolni. -
#6726 [b]PoE2 update #123:
[center]Fun map pack 2.0 - 300mb
-
errrtu #6725 cöcöcö...
nem birok hátra nézni mert öreg vagyok és meszesek a nyakcsigolyáim :D -
#6724 Sokat azért itt is lehet hasznosítani. A kedvencem a pszichológiai hadviselés. Mivel ti majd arra számítotok, hogy én pörgök ezerrel, majd nem fogok. Vagy pont fordítva :)
Elérem, hogy azt gondoljátok, hogy bizonyos módon fogok harcolni, aztán pont az ellenkezőjét csinálom :)
Bár én jobban szeretek veletek együtt, mindenki más ellen küzdeni, de ha ellenem lesztek, azt javaslom, sűrűn nézegessetek a hátatok mögé -
errrtu #6723 két tigris közül mindíg arra kell lőni amelyik pörög mint állat!!!
ott lesz Buflak az tuti :D -
errrtu #6722 miaza bf2
-
#6721 bf2-ben igen, de ez szerencsére nem az xD -
#6720 Azt majd meglátjuk, hála a közel 700 óra helizésnek bf2-ben, tudok pár mocskos taktikát -
errrtu #6719 a legjobb mégis egymásra vadászni ;) -
#6718 Ez igaz, velem az a baj, hogy imádok berambózni, az izgalom nekem többet ér, mint a jó k/d :)
Ha meg emiatt bukjuk a kört, szarügy, én viszont jól szórakoztam, és végső soron gondolom mindenki a szórakozás miatt játszik. Persze, a szabályos taktika a hinddel az, ha a lövészed megtisztítja a célterületet, kiszedi az aa-t, páncélost, aztán te berepülsz rakétázni. Na de mennyivel élvezetesebb egyből berepülni, és reménykedni, hogy mindent eltalálsz, és az engyk is elég gyorsan szögelik a vasat :)
Más kérdés, hogy négy (vagy több) embert nem biztos, hogy megéri beáldozni a saját szórakozásom érdekében, szóval ilyen szitukban én is megfontoltabban repülök. És mint azt már annyi helyen olvastam, a pilóták halálának elsőszámú oka a kapzsiság -
errrtu #6717 oké ez rendben is van, de
én elsősorban mint pilóta tevékenykedem tehát a gunnernek biztosítom a célt miközben próbálok nem a földbe csapódni :) és nem benyelni egy két aa raksit.Amit írtál persze igaz, egy egy kósza páncélosnál én is megcsinálom de nem rambózok előre bele a közepébe mert nem valami bölcs dolog.Félreértés ne essék imádom megszórni a lefehérített zászlókat bazi sok rakétával mert az én szemszögemből jól néz ki és még hatásos is.
Azért néha elkap a hév vagy úgy megbillentem a gépet, hogy mese nincs menni kell elrőre de az pusztán fun.
Maradok a sima repkedésnél kajálok cigizek telefonálok a gunner meg aprítson kedvére :D
Persze elengedhetetlen egy jó lövész mert ha az nincs akkor jöhet a "kifingtam de lezúztam legalább"
sok láma kell egy szerverre hogy hinddel egyedül learasd a babérokat szerintem...
A tiger meg megint más téma és az a Te asztalod
-
#6716 Én úgy szoktam, hogy amint a gunner elindítja a raksit, elkezdem a célt gépágyúzni. Így mire a tv odaér, egy is elég belőle :) -
errrtu #6715 szerintem kettő
vagy az elsőt mindíg mellé lőtted? :D -
#6714 mér a ww szerveren hány rakéta kell a tanknak? -
Landor #6713 nja.. 1 tv.. -
errrtu #6712 lehet, hogy tényleg hozzászoktam a ww-s szerverhez?!
mindegy mert törttel is beenged úgyhogy no comment ...
neked persze jó lenne ez a szerver mert ha jól emlékszem egy tv raksi elég a tanknak :D
vagy nem itt volt az?
-
Landor #6711 hehe.. ne viccelj már.. sztem pont hogy ők hagyták defaulton a bellításokat
na majd a mi szerverünkön meglátjuk -
errrtu #6710 jó reggelt
vazze elaludtam na mindegy...
azért nem mert sok a köcsög és kevés a biztonság :) a fegyverek sebzésébe belepiszkáltak a sniper kurva erős a kézi sa7 ből egy találat elég a fullos helinek, egyfolytában ledobál (bár ez mostanában mindenhol igy van)
kurva nagyokat laggol ha negyvennél többen vagyunk fent meg még sorolhatnám de szerintem tudod, hogy miről beszélek meg mennem is kell :( -
Landor #6709
miért nem szereted ezt a szervert? -
errrtu #6708 visszhang ide vagy oda megy ez :)
mondjuk ki nem állhatom ezt a szervert (tnt) -
errrtu #6707 oké vágom
kipróbáltam jó is meg minden csak akkor gáz ha egyszerre beszélek valakivel.Meg kellene találni egy megfelelő gombot de nincs ami kézre esne vagy én vagyok már öreg a változáshoz :)
szoktam benyomáskor dumálni én is -
#6706 nekem gombnyomáson van a Ts így csak akkor dumálok amikor benyomom. -
errrtu #6705 oké mindjárt kiprószálom, hogy kitől még
egyenlőre csak buflaxtól hallottam vissza de tesztelek még -
#6704 meg kell nézned kitől viszgangzol. -
#6703 Mindenkinél vissza hallod, vagy csak egy személynél?
Esetleg mikrofon némítás, majd kiemelés? -
errrtu #6702 ez csak a kezdet...
de mi lesz a visszhangokkal ???? -
#6701 ezt a kört is neked köszönhetem, jó kaszni, jó sofőr
-
errrtu #6700 ezeket már végigjártuk és mégsem jó :(
kicseréltem a régit egy ujra es nem jó pedig nem állítgattam el semmit sem!
Visszacseréltem és most az is szar! Faszom....
-
errrtu #6699 thx
mondtam már? sörcsíítt :D -
#6698 jol küldted nagyon -
#6697 Áááá dehogy. :) -
#6696 Lehet az illető kivan hangosítva, nem fülest használ, vagy nálad nincs jól belőve a hangkártya program. Vagy az illetőnél szarul van a progi.