12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#6856 jaja, en, ha vegre lesz netem...ez nem az en gepem meg mielott valaki rakerdezne :D haveromeknel vagzok es most probalok jelszot csiholni..csak a pecsfej nem veszi fel igy mas eszkozokhoz kell folyamodnom.. -
#6855 van man dvd is, magyar ,angol 5.1-el, ha man eccer...vagy nem? -
#6854 nem láttam még, csak linkeltem hogy kemény legyek
amugy ma poe2 valaki? -
#6853 Ja van.
De akkor se nem szedem le asztat se, mert mást tőtikézek pont. Utánna meg BF2. :DDD
Szal milyen a minősége? -
#6852 ahol én vagyok ott van sample :] -
#6851 Látom fötöpön, fent van, de milyen a minősége? Bemutató nincs hozzá, 1megás nettel meg nem lutrizok. -
#6850 Rambo.IV.2008.DVDRip.DualAudio.Xvid-EVOlution -
#6849 höbödö :)
ajándékként össze kéne neked dobni 2 függönyre, mer így még belátni a bódéba :) -
#6848 ok, leszek én is, már most is nyomjuk Pepével. -
#6847 ezt úgy értette, hogy inkább maradjon rajtad, nem kíváncsi a pocakodra -
Landor #6846 nemtudom ki lehet az, de a bal szélen lévő mosolygós szemű lány megjegyezte hogy igencsak jól megy a kék szeméhez a kék felső -
#6845 ugy ertettem, hogy ezen a hetvegen raerek vegig, johetnel majd te is mar -
#6844 genis, majd átszervezem az életem, hogy ráérjek -
#6843 fasza -
#6842 ma nem, de a hetvegen leszek, szombat du, vasarnap is es hetfon is jo, csak kedd du melozom ujra, ez maganak is szol maskim ur -
#6841 aha, este játszunk mi? :D
csak úgy tolongok TSen :D -
#6840 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddd -
#6839 És kijaz a nagypocaku fiatalember akire támaszkodol? :DDDDDDDD -
#6838 ennyien vagytok arra a csöpp bódéra? a kislányok jófélék, de ettől a vigyorgó hülyegyerektől meg kéne válni, az előző képen is csak rontotta az összhatást -
Landor #6837 nekem is szintén melo..
a mai lineup
-
#6836 Sok volt a meló, de ma este jövök, ha minden igaz -
#6835 jön valaki játszani? :] -
#6834 minden megszerzett pont utan 50% az ovek
amugy hova vagy eltunve mar megint? -
#6833 Amúgy itt
az összes szerver, amin a poe2 megy. -
#6832 Vannak saját pilótáid? És mit fizetsz nekik? -
Landor #6831
-
ToMy_ #6830 höhö, még nem mutattak be egymásnak minket... ;)
fíl dánk, -
errrtu #6829 game monitor a barátod
[MRS][RANKED] PoE2-]t.N.t[- Ruhrpott Experten - Exclusiv Se
IP: 85.214.108.126:16567 -
ToMy_ #6828 és ezt a tNt-t hol találom? a beépített szerverbrózerben nem láttam... -
errrtu #6827
gyakoroljál mert szeretnék néha pihenni én is :D -
#6826 jovanna, nem tudom vezetni azt a szart :) ezert vannak a pilotaim :)) bar lovesem sincs hogy allt igy fejre a heli...
ja amugy szevasztok :D -
errrtu #6825 jó reggelt!
Az adminos sniperdolog tényleg crossnet.ru de, hogy a pickupsniper tnt az tutifix :)
egyebkent meg -
#6824 a lényeget megjegyezted allah agbar -
Landor #6823 henti...
tnt NEM EGYENLŐ crossnet.ru szerver! ne keverjük.
a sniperesdi pedig biztos hogy konfigurációs hiba..
na de akkor írok már egy kis poe2 server wikit, mert nagyon összekavarodtak a dolgoka fejekben :)
tehát összefoglalva ragsorolva(subjektív):
Négy darab említésre méltó szerver van:
1.: WW - WATTWUERMER
privát rankedre link: igen
heli/repülő: spawn megduplázva
assault: érintetlen
sniper: összes sniper fegyver jócskán! legyengítve
szerver: jó a terhelésbírása nagy játékosszámnál is, a szerver Berlinben van, jó ping; 30as értéktől felfele a kapcsolattól függően
admin/szabályok: általános szabályok, régebben több (aktív)admin volt a játékban ma már kevesebb. A legpopulárisabb szerver, a sniperen kívül gyakorlatilag mindent és mindekinek az igényét kielégíti.
2.: tnt - t.N.t
heli/repülő: hind antitank (erről van tapasztalatom de lehet hogy másba is belepiszkáltak) FELERŐSÍTVE /1lövés 1 tank/
sniper: érintetlen(volt eddig, ahogy már írtam feljebb sztem elkonfigurálták véletelnül a pickup snipert)
szerver: közepes terhelésbírása, nagy játékosszámnál már akadozni szokott, elvileg ugyanazon a helyen van a szerver, ahol a WW, de nekem kicsit nagyobbnak tűnik néha a ping, lehet hogy ez a szerver gyengeségéből fakad.
admin/szabályok: általános szabályok, ritkán van fennt admin. Szintén tudom ajánlani. (persze csak ha a WW-n épp szar map megy vagy full! :)
3: TacticalGamer.com
privát rankedre link: nem
heli/repülő: ritka az ilyen map, illetve nekem gunnerként felmenni 150es pingel ilyen mapra nemsok értelme van
assault: ELVILEG érintetlen de lásd "szerver" rész
sniper: ELVILEG érintetlen de lásd "szerver" rész
szerver: jo a terhelésbírása nagy játékosszámnál is, VISZONT mivel a szerver Washingtonban van, így mire kiér egy sima egyszerű szerencsétlen ping, másris 130nál jár a szám és ez játékban kapcsolattól függően 150-200 is lehet, melynél már sajnos üti a dolog a játszhatatlan szintet(a bf2 engie sajátosságából adódóan az egy tár/kill majdhogynem alap). Ami nagy kár ugyanis a szerveren vopipet AKTÍVAN használó, valóban taktikus játékot játszó játékosok szoktak fent lenni (akik nem felétlenül játszanak nagyon jol, de ésszel).
admin/szabályok: szigorú szabályok/scriptek (pl nem lépsz be a squadba-> kick), amiket az adminok eleg durvan be is tartanak. én pl sticky banra kerültem egy jó időre egy sima anyázásért :D Nehezen viselheto el a 150es ping, próbálkozó hajlamúaknak tudom ajánlani, pár próbát midenképpen megér, hogy milyen is egy profi csapatmunkában résztvenni
4.: crossnet.ru
heli/repülő: ritka az ilyen map lásd "szerver"
sniper: nem mernék rá mérget venni, de talán kicsit fel vannak erősítve a sebzések, lásd "admi/szabályok"
szerver: közepes terhelésbírása, nagy játékosszámnál már akadozni szokott. Mivel a szerver Moszkvában van, így a 70es ping nem nyújt ideális jatekelmenyt a szerveren és gyanúm szerint loss-os is az út oda, azaz nem minden adat jut el a szerverig, mivel gyakran elofordul itt is az 1 tár/kill, ami 70es pingnél pedig nem lenne hogy szabad hogy előjöjjön!
admin/szabályok: általános szabályok, amiket az adminok EGYÁLTALÁN nem tartanak be! A szerveren jellemzően 5-6 admin tartozkodik, 0-ás pingel, így a közted és a közte levő 70es pingdiferencia majdhogynem sérthetetlenné teszi őket (porzik a katona efektus)! De az igazi olatás az egészben hogy többé kevésbé assault map megy, egy oldalon az adminok, sniper mindeki, az egyik admin a commander(!), és spottedolgatva, jo szórakozásnak tartják hogy halomra lövik a tehetetlen ellenfelet. Ezt nem egyszer, nem kérszer tapasztatuk, én multkor nagyon megelégetem es voip elküldtem a kurva annyába az egyiket, azóta a szerver felé sem nézek. nem véletlenül tettem még a TG mögé a listában ezt az orosz szart - csak mazoistáknak!
Nos hirtelen ennyi, akinek van hozzáfűznivalója az tegye meg és utánna megy a weboldalra cikknek :) -
Landor #6822 VAN magyar szerver.. (server.poe2.hu) ;)
csak beállítási gondokkal küzdünk egy ideje, így a finomhangolás és így a teljes publikálás/web,forum, stb/ még várat magára -
#6821 volt ma fun is :D
(két magyar gyerek, volt is anyázás utánna erre-arra)
-
#6820 [center]Pedro Képregény
(erős idegzetűeknek)
-
#6819 Mé? Lészen valamikor Magyar? Remélem azt nem basszák szét!
Roger nyuszival vagy Nortsennel kellene beszélni, hogy mivan a CoR szerverrel. Azon Poje futott a Dcon megjelenéséig. Bekőne izzasztatni velük hamég lehet. -
errrtu #6818 Akkor mégegyszer...
A tnt szerveren a felvehető anti material fegyóval tankot és helit lövöldöznek!
A vicc az egészben, hogy a csapattársak a ts-n ezt teljesen elfogadták és természetesnek vették, hogy márpedig ez a felvehető cucc ilyen!
Emlékeztetőül ez az a szerver amin az adminok mindíg csipás kommanderek assi mapokon és az alap fegyverrel egylövésest puffogtatnak és claymoret szórnak ami persze saját csapattárs esetén nem oszt minuszt nekik :(
Landorral szórakoztunk a multkorjában, hogy direkt szedegettük össze a gyalogsági aknákat a láma orosz parancsnoknak de eredmény semmi nem volt max jót röhögtünk azt annyi...
Talán én vagyok elfogult a ww-s szerverrel talán nem de messze a legjobb mind közül az! Illetve a magyar lesz ha végre lesz?! :)
-
#6817 Tuti szerver van átszkriptelve.
Valamelyik mrs szerveren voltunk. Ww-s talán? Keglevicék megmondják majd.