12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7460 remeljuk lesz, majd kiderul -
#7459 Itt nincs private slot?
Pedig jó lenne! -
Landor #7458 #7449 -
Landor #7457 Meglátásom szerint pont a 32-es kényelme(pl bombázók hiánya, assault pörgőssége) miatt vannak sokan a szerveren. ha valaki jelen felállás szerint a 64esen akar buziskondni akkor az menjen a tntre vagy a ww-re.
"ww-t meg nem venném alapnak, ahogy azok szétmoddolták"
dupla légijármű spawn, sniper legyengítve. ez neked a szétmoddolás?
"csak ne az uncap rape miatt ne legyenek emberek a szerón majd."
be lesz állítva. -
Landor #7456 ki mondta hogy a dod be van kapcsolva?
a tod van bekapcsolva (thief of doom) ..I..
pinglimit lesz 200-as és ez valamilyen szinten azért határt szab a usreknek is. -
#7455 pedig kene, ot perce tele volt es nem tudott buflak feljonni, meg a pingesekkel is kezdhetnel valamit mert 300 folotti pingnel elegge lagzik...meg a dod nem mukodik, siman elloptak a bazisrol a gepet es siman kempeltek bennunket... -
errrtu #7454
-
#7453 TOD? Dome of Doom = DOD
és mibaj van a 64es mapokkal? jó tudom, nektek gyalogbuziknak az is elég, de repülni a nagyokon lehet jól :)
ww-t meg nem venném alapnak, ahogy azok szétmoddolták, ott már nem a poe2 megy sztem. Mondjuk nekem 8, csak ne az uncap rape miatt ne legyenek emberek a szerón majd. -
Landor #7452 64-es nem lesz. Egyenlőre.
TOD szerintem, amúgy pedig majd úgyis az új configfájlban lesz belőve rendesen. Hja és ha felmész a WW-re, egyébként ott is a TOD kikapcsol ha csak egy uncap van. -
#7451 most is 3 kör van. meg 32-es map, 64es kéne. ja, meg battlerecorder, na az nagyon zsír lenne.
Az meg, hogy ha nincs zászló, lehet támadni az ucb-t, simán fasság :)
ha az összes zászló egy csapaté, akkor szépen álljanak be védekezésre, azt csókolom. kell dome of doom, jó nagy és meg is van oldva a kérdés.
Na meg 64-es mapokon ritka, hogy csak 1 ucb legyen. -
Landor #7450 ruszkik haza -
Landor #7449 mit röhögsz hülyegyerek? -
Landor #7448 nem fog valóra vállni, ne félj -
#7447 azazzuj magyar poje szerver, tok jo hogy a tobbiek otthonrol 1-15-ig pingtak, en meg 60 folott, aaaaaa de sok a huje, egyfolytaban megy a baserape meg a tk...ilyenek ezek -
#7446 van benne igazsag, mondjuk en ketszer is nekilodultam hogy behuzom a zaszlot, kicsit meg voltam keveredve -
n003 #7445 wattafakk aza deviceproject.hu-s szerver? ráadásul bf2? :O :DD -
errrtu #7444 Jó móka ez a magyar szerver :)
Egyebként meg amit a ts-n mondtam szerintem könnyen valóra válhat miszerint ha bekempeljük a főbézt szabály ide-oda nem fog a kutya sem jönni aki már egyszer beszo....ta
Az még csak csak, hogy belövöldözünk de, hogy leszületek és egyből kéjmorba botlok az durva (jelen esetben mondjuk vicces volt de az csak a közösség miatt volt:) -
Landor #7443
most indítom újra szerver, szóval elvileg most lép életbe a 2kör -
#7442 de alakul a dolog, ma is voltunk rajta huszonakárhányan. Gondolom azóta már 2 kör van maponként. Amúgy fasza a szerver, tetszik a 7-10-es pingem, neked sem rossz az az 1 ms -
#7441 na megjottem xfiren senki, ts-en senki, mi van itt?
honnan lehet lekapni hamagyorsan a zuj peccset? -
Landor #7440 ts-t is meg a szervert is :)
a device-project a host szervere a poe2hu-nak, csak nincs még beconfolva.. lehet nagyon nem is lesz, mert felesleges lesz ha úgyis a németek küldik át a config filet. folyamatban van egyébként, megy a levelezés az mrs-el. -
#7439 mmint a poe2 ts szervert, vagy a headerben lévő device-project.hu szerót?
erről eszembe is jut, mikor lesz itt felül az első helyen az mrs ranked poe2.hu szerver? azóta is szopat a bf2cc? Régebbi monot próbáltál? -
#7438 én valamikor 9 körül kezdtem, és reggel hagytam abba :) -
errrtu #7437 ne zavarjon, hogy du.5től nyomtam az ipart xfire ts futott csakhát körül kéne nézni néha és nem csak a kiba..tt tnt szerveren repkedni :) -
errrtu #7436 tegnap próbáltam rá csatlakozni de nem sikerült :(
igaz, hogy részeg voltam de esetleg elkerülte valami a figyelmemet?
jelszó miegymás? -
Landor #7435 semmi kockulás, inkább gömbülés ;Ð -
Landor #7434 "Majd nézünk valami ts-t, ahova felmehet az egész banda."
miért érzem azt hogy ez az a fele, amit nem off-nak szántál? :D
mindenesetre ámen ;) sőt amint látod a headerben, a poe2 szervert is fel tudom ajánlani ecélra :) -
#7433 én is kiváncsi vagyok mit fogsz balfaszkodni :D -
#7432 csak félig off, bf2 heli war -
#7431 vaze a kockulás, az megy, de játszani egyik sem bír jönni -
Landor #7430 jah, jó a geil
de a hangsúly nem azon van hogy vista vagy xp
hanem hogy 32bit vagy 64bit.. mert egy 32bites vista sem tud csak max 3gigát kezelni
64bites xp szar volt.. mostmár, így 2008ra, hogy kijott az SP1hozzá sztem érdemes 64es vistát használni -
errrtu #7429 add el a ge..be és gyere már játszani vazzzzeeeee........ :D :D :D -
#7428 ha jol tudom az xp csak 3-at lat a 4 giga rambol, ez 2x2 giga eseten is all, vagy ott maskepp alakul? ilyenem lett jo-e? -
#7427 en is igy gondolom, bar eddig meg nem volt problemam a vistaval miota fent van (5nap)
kivancsi vagyok mit fogok balfaszkodni igy ket es fel het kihagyas utan -
#7426 jo is, ne tudd meg, minden bajom van hogy letelik a szabi, viszont mar hianyozik a kozos jatek, tok fura hogy mar ket hete nem ultem gep ele, na jo, azert kicsit probalgattam az uj masinat persze, de azert van elvonasi tunet -
Landor #7425 vistát használok, semmi bajom nincs vele :)
sőt a superfetch miatt sztem még gyorsabban is jönnek be a mappok :) -
#7424 készen ja, jó lett az új peccs, bár gyengébb a hind, de balancosabb az egész.
Szerintem meg legyen vista és xp is, sosem tudhatod. Mondjuk én vistát csak akkor raknék fel, ha kell egy játékhoz, más értelme nincs.
Pl crysishoz sem kell vista, xp-n is elő lehet hozni ugyanazokat a beállításokat. Az egész dx10>dx9 dolog egy nagy kalap parasztvakítás. -
errrtu #7423 üdv otthon... -
errrtu #7422 ww szerveren olesko map eredeti állapotában van tehát nemcsak a főbézről lehet indulni :)
egy kicsit pörgősebb lett de a leaderek jelentősége meglehetősen lecsökkent :(
-
#7421 szombat este erkezem vissza anglisba, remelem keszen allsz egy kis lovoldozesre
uj gep is osszeallt vegre, de valszeg csak augusztus kozepen er ki...kerdes, hagyjam a vistat vagy xp? netan mindketto legyen rajta? bf3 miatt lehet kene a vista, meg mit ne mondjak felraktam a crysis-t r6 vegast, dirtot meg a mass effectet es mind megy faszan, crysis kivetelevel fullon, viszont nemtom a bf2 szeretne-e..