Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az MRS Wattwuermer szerverére lehet szavazni hogy milyen pályák legyenek! WW fórum, ahol lehet szavazni
Kérlek bennenetek hogy regisztráljatok be a WW fórumába és szavazzatok az alábbiak szerint!
-tRs-Landor
bár a pótosifát is megküldeném 😊
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Egy igazi tankos pályát csinál a csapat, ahol mind2 oldalon 20-20 tank lesz és ezen a pályán elöször fognak a Német és Amerikai csapatok együtt harcolni!!!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
sztem az összes magyar katona szerepel a klippben xD
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy baszki most esett le, honnan ismerõs a silence, i kill you 😄DD
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ha érted mire gondolok...
<#taps>#taps>
-tRs-Landor
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
-tRs-Landor
De azért igazad lehet. 😊
-tRs-Landor
-tRs-Landor
1perc04nél az a vízi épület tiszta olyan, mintha az Oblivionból modellezték volna le <#vigyor5>#vigyor5>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"

-tRs-Landor
egyebkent milyen a film?
Volt benne egy jelenet, mikor egy lebegõ hind rommá lõ gépágyúval egy szobát. Én kajánul elkezdek élvezkedve röhögni, hugom rámnéz, érti hogy miért röhögök, elre beszól hangosan: Jóvan' elég lesz már Gerzson! 😄D
A többiek meg csak bámultak minket hogy min röhögünk ennyire 😄
-tRs-Landor
Miért kell mindíg változtatni valamit rajta?
Valahogy csak túléljük, nem?
Alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam...
-tRs-Landor
thx
<#violent>#violent>
PoE2-v1.7.0.0.exe 1.853.056.234
poe2_v1.7-v1.8_client_patch.zip 82.382.595
poe2_client_v1.8-v2.1_patch.exe 661.141.488
én már feladtam...
!!!
; (Compatible: Total Commander 7.02a)
poe2_client_v2.1_full.exe 52C3DB31
-tRs-Landor
fasza, hibás adattárolás, memóriagondok, nem megfelelõ procihûtés ???
az biztos, hogy mégegyszer nem fogom letölteni, kétszer pont elég volt!
Illetve, LE AKAROM TÖLTENI ÚGY, hogy mûködjön mert nagyon hiányzik már egy kis Highway 😊
ui: mi az, hogy crc-s? mintha nekem is ilyet irt volna a gecó 😞
torrent rulz :S
-tRs-Landor
oké oké akkor újra nekiesem...
POE2 1.8-> 2.1
Ennek így fel kell mennie.
ja és többet nelõjjéle <#vigyor1>#vigyor1>
-tRs-Landor
kicsomagolás végén ragaszkodik a lenti hibaüzenethez a gyökér 😞
akkor 1.0 unistall 2.1 install
-tRs-Landor
nem tudom, hogy mi baja de a kicsomagolás végén levõ hibaüzenet ez:
"some installation files are corrupt.
Please download a fresh copy and retry the installation"
faszom...
igen, v1.41 az utsó bf2 patch
-tRs-Landor
viszont a problémám egyre durvább
már bf2 se megy és lehet, hogy ezért nem jó a poe /sõt szinte bizonyos/
elvesztem a sok pathelgetés tengerébem
nem kellett volna minden ujraraknom de hát nem ment fel az alább linkelt poe2 v2.1client
nem is tudom, hogy bf2 1.41 a legfrissebb?
mindegy...
közben letöltöttema full 2.1-et
kérdezném,hogy vajh a maga szerény terjedelmével tartalmazza az elõzõ javításokat? Tehát az ala poe2 v1.0-ra rakható?
bocs mindenkitõl de most szörnyen érzem magam
<#conf>#conf>