12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Bala10 #7500 hátmost megkérdeztem, hogy jót töltöttem e le egész nap, erre itt lelámáz... :( -
#7499 Üsd Landor üsd! :DDD -
Bala10 #7498 nebáncs -
#7497 Hááát? -
Landor #7496 nah befejezni láma, ez nem a battlefiled2 topik -
Bala10 #7495 -
Landor #7494 ésszel -
Bala10 #7493 kusspy -
Landor #7492 hógyne! :DDD a hét gigaláma postja, mind tartalom, mind forma alapján xD -
Bala10 #7491
jókat töltöttem le? -
Landor #7490 jelentkezz be!! -
HUmanHunter #7489 ezmiez? -
errrtu #7488 a ww szerveren még véletlenül sem sniperkedünk
meg ált. semmikor sem használjuk ezt a remek kasztot :D
talán ha a kés is kicsorbult már...
a tegnapi pingproblémára azóta sem jöttem rá sajna...
-
Landor #7487 ha lövés megy, akkor nincs itt gond :D -
#7486 tegnap a ww-n nyomtuk csak azért gondoltam... olvasás még az írásnál is rosszabbul megy de mint látod igyekszem -
Landor #7485 olvass
a magyer szerverről beszélgetünk már vagy 20 hsz-óta -
#7484 gondolom nem a ww szerveren volt mert ott 6ot lőttem fejre sniperrel semmi utána inkább pisztolyal mentem mert annak kb 20x olyan erős a sebzése -
#7483 gonosz vagy -
Landor #7482 vagy vegyen jobb gépet/neten -
#7481 nekem tegnap fél óra alatt letöltéssel együtt felment a 2.5 próbáld újra pach-elni... -
#7480 kösz -.- -
Landor #7479 -
Landor #7478 -
errrtu #7477 hiányozni fogsz
-
#7476 nagyszerűű....
feltettem a 2.5öt, vagyis csak fel akartam, erre kiírja hogy nincs elég hely...
törölgettem, tenném újra: már fent van a 2.5! (ezt írja a telepítő, persze ez még mindig csak 2.1)
bekaphatja, én le nem töltöm újra a poet, meg a többi patchet -
errrtu #7475 mivel nem voltál tegnap nem tudhatod
felmerült az a szerény elképzelés, hogy a szerver nevét át kellene írni hent3s névre olyan jó voltam vagyok és leszek :D
ja és nem kell ranked szerintem
-
Landor #7474 yay... ettől féltem.. -
errrtu #7473 szerintem a sok sniper színesíti a játékot! imádom őket! tegnap élesztés után nálam maradt egy sniperkit és olyan jól elvoltam vele, hogy csak na! imádom magamat :D :D :D -
Bala10 #7472 én is húzok melóba, majd este szétszpemmeljük a tápigot! -
#7471 Jóóóó reggelet poje szekcijjjjóóó! :DDDD
többit majd délután, már dolgoznom kellene, de semmi kedvem. :( -
Bala10 #7470 kukucs -
errrtu #7469 -
#7468 a 3 kör viszont durva, ma is csomóan ezért léptek le. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több embert zavar, mint a 64 es map. Az utóbbi meg, most jönnek mindenféle mapméretre, mert új patch van. Azóta ha egy szerveren vannak páran, az biztos hamarosan megtelik, ha tetszik az embereknek. Ezért simán lehetne szeritnem 64es is. Vagy ha nem, akkor az a tg-s script, ha akarod elkérem tőlük. -
#7467 Néha kifejezetten érdekes a team balance, persze attól függ melyik oldalon állsz :D! -
#7466 Pedig ide :)! -
Landor #7465 jelenleg is fut a tesztelés hogy mit bír a szerver.
"ha nincs duplaspawn, akkor úgy, ha 1shotkill a sniper akkor meg úgy."
pontosan így van beállítva most is. a simplaspawn a 32-es pályaméret miatt. a sniperen még vacilálok, még próbálgassuk az assault mappokat, hogy mennyire is zavaró az erős sniper jelenlét ebben a felállásban. -
#7464 javaslom a tg-s scriptet, ott van, hogy asszem 50 ember felett tölti be a 64es pályát. Ez mondjuk lehetne 40 szerintem. Ja,meg csak 32 embert bír a szerver?
ww: nem a szétmoddolás, de én poét akarok játszani, ahogy az eredetileg ki van találva, nem úgy, ahogy valaki a saját szerverén moddolgatja. ha nincs duplaspawn, akkor úgy, ha 1shotkill a sniper akkor meg úgy. -
Landor #7463 másfél óra múlva lehet róla szó béjbi :D
* * * RESERVED SLOT FOR SEX * * * :DDD -
#7462 na mesz te a picsaba
gyere fel xfirera ha raersz, latom raersz -
Landor #7461 hova címzed te azt a postot?
te a földet nézed ha Istenhez beszélsz? (megalomán szmájl xD)