12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • MaskimXul
    Felratad a legújabb patchet? 2.5 -öst keresd.
  • balint011
    sziasztok engem a poe2 mindig kidob sekép sehang csak a feketeség és kilép mi lehet az oka?
  • MaskimXul
    De mi a szar van a szerverrel? Megszűnt rankednek lenni, és továbbra is az iram aix server stb van kiírva pálya betöltésnél.
  • errrtu
    lehet, hogy ezt most benézted ???
  • MaskimXul
    nah szerver fut, tele helivel faszán. wake és dalian, aki szeret bf2ben helizni, az jöjjön.
  • Maak
    mod

XFIRE-N-t akartam irni, csak az ideg...
  • Maak
    Lehet hogy azert nem talalsz normalis embert loni manapsag mert MOST SEM VAGY TS-EN KOZBEN MEG WW-N TOLOD???????
  • errrtu
    AK
    AT
    HIND POWA
  • bakvarnyu
    akkor mivel szedted össze azt a sok killt amiket beraktál ide képeken?
  • errrtu
    aham, nem tudok véleményt formálni róla mert engem szinte mindenki leszedett eddig is pedig keményen toltam az egeret az asztalról

Azért egy skillesebb pilóta még így is megizzasztja az ellen minden gyilkológépét legyen az vadász, heli és mobil aa.Ez utóbbi eddig is kemény dió volt és azt vettem észre, hogy csak nekem nehéz leszedni vele bárkit is :( Persze én nem értek hozzá csak szeretek játszani. Repülni is szinte csak bombázóval ha egyedül vagyok és unatkozom és nem baszogat valami vadász. Maradna a heli de jó gunner nélkül már azt sem szívesen viszem el max. csak funnolni mert ezzel a peccsel a mostanában fellelhető gunerekkel csak szenvedés az egész.Pl. szólni kell neki, hogy ugyan használja már az aa rakétákat és ne tv-vel puffogtasson feszt hisz ez nem bf2
    Mindegy, ezt a peccset is túléljük és legalább van miért fejlődni!Márakinek ez jelent valamit...
  • bakvarnyu
    pl. repülő .Lassan már pisztollyal is le lehet lőni.
  • OrionHungary
    természetesen ,én leszek a "leggyengébb láncszem"
  • Maak
    nagy magus a gyerek jossz te is majd?
  • OrionHungary
    miket tudtok
  • MaskimXul
    be lehetne rakni a hindet, csak az már nem server side lenne, le kéne hozzá tölteni a módosított mapot is. Ha egyszer nagyon ráérek, majd megcsinálom
  • Maak
    sikerült is faszán belemoddolni egy rakás helit :)

hindet nem latomhogy lenne ugy eselyem? nemtod berakni copypasteval?

A szerver oldali moddolás elég egyszerű, ha kell valamit változtatni a poe2.hu szerón, szóljatok. mondjuk négyszer annyi hind

tamogatva
  • MaskimXul
    végül inkább szombaton lesz a nagy helicsata. Viszont a server tőlem fut, sikerült is faszán belemoddolni egy rakás helit :)
    A bf2 szerverkeresőben a heli szóra keresve kidobja, a szerver neve HeliWar, 80.99.185.109:16567

A szerver oldali moddolás elég egyszerű, ha kell valamit változtatni a poe2.hu szerón, szóljatok. mondjuk négyszer annyi hind
  • errrtu
    Landor!Vettem hangkártyát tehát remélem, hogy megszűnik a visszhang problémám!

Aki tud, este jöjjön ts-re, hogy kipróbáljuk és adott esetben örömködjünk együtt :D
  • errrtu
    konkrétan mire gondolsz?
  • bakvarnyu
    Jól elbaszták ezzel a patch-el a modot. Mindig csak rontanak rajta.
  • errrtu
    inábbne
  • errrtu
    szép volt fiam
  • Zerénd
    Eh, lejött, nem akar települni. No majd szombaton leszedem a fullt.
  • Maak
    ja
  • bakvarnyu
    mán jó kösz csak még 1.5 óra mig lejön a patch
  • Zerénd
    Ez elég nekem ugyi?: 2.1 to 2.5 Patch
  • Zerénd
    Voooooo, bakker lekell töltenem a pojét megint. Remélem nem basszátok szét a szervert ilyen buzi csipás tank kinyirással!
  • Landor
  • bakvarnyu
    az tudom de beirtam a teamspeak programba azt a 2222-es szervecimet es nem talalja
  • Landor
    www.poe2.hu
  • bakvarnyu
    ebbe a teamspeak-ba hogy kell bemenni?
  • Landor

• MaskimXul
    mondjuk nincsenek benne az új pályák, aces high, de azért így is maxirisztekpa
  • MaskimXul
    Te hallod.. EZ
    naggyon odabasz!!
  • Zerénd
  • MaskimXul
    nah heliwar, holnap, gyertek sokan
  • Bala10
    4hónapja töltöttem le és szentül megvoltam győződve, hogy a poe. :D

nem szégyen bevallani a tévedést. :)
  • Landor
    ... ;>
  • Bala10