Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közös projekt?!
hmm ez érdekes, mi az?
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Köszönöm a türelmet minekitõl!
-tRs-Landor
nem akartam általánosítani
csak arra próbáltam utalni, hogy kapja be az összes WW-s 😄
legközelebb nem ködösítek
nem érdemes általánosítani sztem
-tRs-Landor
csak én voltam medic és végig a fõratyit onkeltomot támogattam "aki egyébként elég kellemetlen ellenfél"
unalmas volt
mindegy
-tRs-Landor
na én azóta nem állok be a squadjukba
nehogymá...
-tRs-Landor
Ja multkor a WW-sek 10 percen át próbáltak kiszavazni mert infantrin mesterlövészkedtem(nagyrészt csak õrájuk), a köv pályán meg átrakott hozzájuk a balance és elvittem a helijüket. Na arra aztán...nem is válaszoltak mikor kérdeztem, hogy mi a bajuk<#banplz>#banplz>
az elõbb fallenen a WW-sekkel voltam egy squadba... öööö... 😄
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
jó, hogy ujra megy ez map...
mondjuk a ~WW~ ellen nem lett volna ilyen egyszerû szerintem
pár órával elötted kentem egyet rajta én is meglepõen jó eredménnyel
német mediccel kipontoztam mindenki a halál fa...ról 😊
együtt harcoltunk: fypsilon, én, DirtyScara, Mocke, Twister... esélytelenek nyugalmával indulhattak volna, helyette telesírták a csetet hogy mekkora gecik vagyunk 😄
ui: a végén láttalak csak meg gabesz hogy bejöttél, de most már nem megyek vissza mert talim van ma.. ó basszameg már ennyi az idõ 😮 😄
-tRs-Landor
Answer: Many have just not fitted in as gameplay has changed through the releases. Muttrah City is a good example on this: Since the changes to the spawn mechanics, it became horribly one sided, and just not fun to play. In this case though, we're developing an all new version of it which you should be seeing in 0.8,
Itt a válaszod a kérdésedre.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Ráadásul egy csomó jcsr-es kodnégyezik 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#wink>#wink>
jól látszik a tegnap esti 20 useres peak 😄
-tRs-Landor
miket nem tudok meg...
ip?
a video meg mehet a levesbe
Annyit fûznék még hozzá, hogy várjuk az ötleteket, hogy milyen informatív poe2vel kapcsolatos dolgokat rakhatnánk a helyére!
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Landor kérelmezi hogy vegyem ki a bannerból a poe2 intro filmet mert amikor õ mobilról nézi az oldalt sokáig tart neki betölteni, így ha másoknbak is lassabb a nete és szeretnék ha kivenném szóljanak most.
Köszönöm.
ez egy nagyon butus kérdés volt <#wink>#wink>
én gyakorlatilag megjelenése óta csak ezzel a játékkal játszok 😄
az elsõ idõkben lehet hogy szopni fogsz, de ha belejössz, akkor nagyon meg lehet szokni
-tRs-Landor
a mi magyar szerverünköt este fél 11kor úgy 20 ember volt! 😄
5ös pingel ownoltunk Gabesszal 😄
-tRs-Landor
www.czekoart.hu
-tRs-Landor
-tRs-Landor
na mutass képet a rejtett HINDrõl is!! 😄
-tRs-Landor
16-s nagyságú:
32-s nagyságú:
64-s nagyságú:
Képek:

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
-tRs-Landor
-tRs-Landor
spy meg az egyik legkirályabb mapp!!44 😄
-tRs-Landor
Én az összes POE pályát szeretem ,egyedül a Spies like us-t nem annyira.
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
egyszer játszottam rajta csak, úgyhogy nem nyilatkozom
fehérsége a városi környezet miatt nem zavaró tehát maradhat(na😊
-tRs-Landor
-tRs-Landor
le a fehér vakító pályákkal <#levele>#levele>
szívem szerint orel és fallen sem lenne mert mostanában még magamat sem találom meg ott, de tudom, hogy csipázod úgyhogy legyen neked jó !!!