12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7540 Felratad a legújabb patchet? 2.5 -öst keresd. -
balint011 #7539 sziasztok engem a poe2 mindig kidob sekép sehang csak a feketeség és kilép mi lehet az oka? -
#7538 De mi a szar van a szerverrel? Megszűnt rankednek lenni, és továbbra is az iram aix server stb van kiírva pálya betöltésnél. -
errrtu #7537 lehet, hogy ezt most benézted ??? -
#7536 nah szerver fut, tele helivel faszán. wake és dalian, aki szeret bf2ben helizni, az jöjjön. -
#7535 mod
XFIRE-N-t akartam irni, csak az ideg... -
#7534 Lehet hogy azert nem talalsz normalis embert loni manapsag mert MOST SEM VAGY TS-EN KOZBEN MEG WW-N TOLOD??????? -
errrtu #7533 AK
AT
HIND POWA -
#7532 akkor mivel szedted össze azt a sok killt amiket beraktál ide képeken? -
errrtu #7531 aham, nem tudok véleményt formálni róla mert engem szinte mindenki leszedett eddig is pedig keményen toltam az egeret az asztalról
Azért egy skillesebb pilóta még így is megizzasztja az ellen minden gyilkológépét legyen az vadász, heli és mobil aa.Ez utóbbi eddig is kemény dió volt és azt vettem észre, hogy csak nekem nehéz leszedni vele bárkit is :( Persze én nem értek hozzá csak szeretek játszani. Repülni is szinte csak bombázóval ha egyedül vagyok és unatkozom és nem baszogat valami vadász. Maradna a heli de jó gunner nélkül már azt sem szívesen viszem el max. csak funnolni mert ezzel a peccsel a mostanában fellelhető gunerekkel csak szenvedés az egész.Pl. szólni kell neki, hogy ugyan használja már az aa rakétákat és ne tv-vel puffogtasson feszt hisz ez nem bf2
Mindegy, ezt a peccset is túléljük és legalább van miért fejlődni!Márakinek ez jelent valamit... -
#7530 pl. repülő .Lassan már pisztollyal is le lehet lőni. -
#7529 természetesen ,én leszek a "leggyengébb láncszem" -
#7528 nagy magus a gyerek jossz te is majd? -
#7527 miket tudtok -
#7526 be lehetne rakni a hindet, csak az már nem server side lenne, le kéne hozzá tölteni a módosított mapot is. Ha egyszer nagyon ráérek, majd megcsinálom -
#7525 sikerült is faszán belemoddolni egy rakás helit :)
hindet nem latomhogy lenne ugy eselyem? nemtod berakni copypasteval?
A szerver oldali moddolás elég egyszerű, ha kell valamit változtatni a poe2.hu szerón, szóljatok. mondjuk négyszer annyi hind
tamogatva -
#7524 végül inkább szombaton lesz a nagy helicsata. Viszont a server tőlem fut, sikerült is faszán belemoddolni egy rakás helit :)
A bf2 szerverkeresőben a heli szóra keresve kidobja, a szerver neve HeliWar, 80.99.185.109:16567
A szerver oldali moddolás elég egyszerű, ha kell valamit változtatni a poe2.hu szerón, szóljatok. mondjuk négyszer annyi hind -
errrtu #7523 Landor!Vettem hangkártyát tehát remélem, hogy megszűnik a visszhang problémám!
Aki tud, este jöjjön ts-re, hogy kipróbáljuk és adott esetben örömködjünk együtt :D -
errrtu #7522 konkrétan mire gondolsz? -
#7521 Jól elbaszták ezzel a patch-el a modot. Mindig csak rontanak rajta. -
errrtu #7520 inábbne -
errrtu #7519 szép volt fiam -
#7518 Eh, lejött, nem akar települni. No majd szombaton leszedem a fullt. -
#7517 ja -
#7516 mán jó kösz csak még 1.5 óra mig lejön a patch -
#7515 Ez elég nekem ugyi?: 2.1 to 2.5 Patch -
#7514 Voooooo, bakker lekell töltenem a pojét megint. Remélem nem basszátok szét a szervert ilyen buzi csipás tank kinyirással! -
Landor #7513 #7347 -
#7512 az tudom de beirtam a teamspeak programba azt a 2222-es szervecimet es nem talalja -
Landor #7511 www.poe2.hu
-
#7510 ebbe a teamspeak-ba hogy kell bemenni? -
Landor #7509
-
#7508 mondjuk nincsenek benne az új pályák, aces high, de azért így is maxirisztekpa -
#7507 Te hallod.. EZ
naggyon odabasz!! -
#7506 -
#7505 nah heliwar, holnap, gyertek sokan -
Bala10 #7504 4hónapja töltöttem le és szentül megvoltam győződve, hogy a poe. :D
nem szégyen bevallani a tévedést. :) -
Landor #7503 ... ;> -
Bala10 #7502 jahh, mert rájöttem, hogy a project reality-t tőtöttem le.:( -
#7501 Mert tudja ö is, egy láma vagy! Hehehehe