Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soha nem nyilvánulok meg többé, az ominózus klán nevét ki sem ejtem még viccbõl sem nehogy valaki félreértse és azt higgye, hogy 'ellenérzések' kavarognak bennem 😄 😄 😄
közös projekt?!
hmm ez érdekes, mi az?

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Na jó.. Ezennel megkérnék mindenkit, hogy a WW-sekhez való ellenérzéseket tartsátok magatokban egy idõre, ugyanis egy közös projekt van kialakulóban, s nem szeretném ha az ehez hasonló megnyilvánulások (akár fórumon, akár a játékban) negatív kihatással lennnének erre!
Köszönöm a türelmet minekitõl!

-tRs-Landor

oké
nem akartam általánosítani
csak arra próbáltam utalni, hogy kapja be az összes WW-s 😄
legközelebb nem ködösítek

jó, de akkor nézd meg az énlinkemet.. sok megid volt a squadba és vagy 3* engem is újraélesztettek
nem érdemes általánosítani sztem

-tRs-Landor

mostmivanmá???<#conf>
csak én voltam medic és végig a fõratyit onkeltomot támogattam "aki egyébként elég kellemetlen ellenfél"
unalmas volt
mindegy

<#confused>

-tRs-Landor

#6279 😊
na én azóta nem állok be a squadjukba
nehogymá...

you are welcome <#alien><#eljen>

-tRs-Landor

JCSR Apache
Na holnap csak megyek má játszani.<#vigyor3>
Ja multkor a WW-sek 10 percen át próbáltak kiszavazni mert infantrin mesterlövészkedtem(nagyrészt csak õrájuk), a köv pályán meg átrakott hozzájuk a balance és elvittem a helijüket. Na arra aztán...nem is válaszoltak mikor kérdeztem, hogy mi a bajuk<#banplz>

na igen.. 😄
az elõbb fallenen a WW-sekkel voltam egy squadba... öööö... 😄

<#banplz>

-tRs-Landor

hehe<#eljen>
jó, hogy ujra megy ez map...
mondjuk a ~WW~ ellen nem lett volna ilyen egyszerû szerintem
pár órával elötted kentem egyet rajta én is meglepõen jó eredménnyel
német mediccel kipontoztam mindenki a halál fa...ról 😊

jaaj ne tudjátok meg milyen sírás rívás volt hogy mekkora unblance volt Spyon 😄 az egész F7F7 klán szart sem ért ellenünk 😄D
együtt harcoltunk: fypsilon, én, DirtyScara, Mocke, Twister... esélytelenek nyugalmával indulhattak volna, helyette telesírták a csetet hogy mekkora gecik vagyunk 😄

ui: a végén láttalak csak meg gabesz hogy bejöttél, de most már nem megyek vissza mert talim van ma.. ó basszameg már ennyi az idõ 😮 😄

-tRs-Landor

bakvarnyu
PR -nek még a legelsõ verzióit szerettem amikor még nem volt ennyire túlbonyolítva, viszont olyan pontos volt távolra is a PKM, hogy Muttrah-ban a torony tetejérõl lehetett irtani vele.

uHs Gerzson
e-Gor: Question: heidrick: Why have you developed maps in older Project Reality releases, and then cut them out?

Answer: Many have just not fitted in as gameplay has changed through the releases. Muttrah City is a good example on this: Since the changes to the spawn mechanics, it became horribly one sided, and just not fun to play. In this case though, we're developing an all new version of it which you should be seeing in 0.8,

Itt a válaszod a kérdésedre.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
tom, csak nem lehet kapni azt a szrt, pedig jólenne ujra a földikkel hentelni

www.czekoart.hu

ugrabugragecikodnégy

-tRs-Landor

Zs0lt1
Inkább a cod4-et told 😄
Ráadásul egy csomó jcsr-es kodnégyezik 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Akkor ugyanúgy van mint az 1.6 ban volt, hogy szinte nincsenek is akik pr-t nyomnak. Csak azoknak van meg akik anno az 1.5 öt leszedték és azóta frissítgetik. És azok is nyomják gondolom.
uHs Gerzson
Nincs benne.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Meg van az 1.7 gondolom. Csak mert az 1.6 ba nme tették bele Muttrah City t ami a leke a pr nek. Benne van az 1.7 ben?
uHs Gerzson
Én igen, ha van idõm rá.

Játszik vki a project reality vel?

<#wink>

jól látszik a tegnap esti 20 useres peak 😄

-tRs-Landor

magyar szerver???
miket nem tudok meg...
ip?

a video meg mehet a levesbe

Én is köszönöm a megértéseteket!
Annyit fûznék még hozzá, hogy várjuk az ötleteket, hogy milyen informatív poe2vel kapcsolatos dolgokat rakhatnánk a helyére!

-tRs-Landor

Beers
Vedd nyugodtan, a 4M-ról én is átállok 2k-ra 😞!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Egy kis figyelmet kérek a topic olvasóitól:

Landor kérelmezi hogy vegyem ki a bannerból a poe2 intro filmet mert amikor õ mobilról nézi az oldalt sokáig tart neki betölteni, így ha másoknbak is lassabb a nete és szeretnék ha kivenném szóljanak most.

Köszönöm.

Amúgy van értelme letölteni?
ez egy nagyon butus kérdés volt <#wink>
én gyakorlatilag megjelenése óta csak ezzel a játékkal játszok 😄
az elsõ idõkben lehet hogy szopni fogsz, de ha belejössz, akkor nagyon meg lehet szokni

-tRs-Landor

fúú gerzson tegnap este nem voltál!
a mi magyar szerverünköt este fél 11kor úgy 20 ember volt! 😄
5ös pingel ownoltunk Gabesszal 😄

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Esténként stabil 2-3 64-s szerver tele szokott lenni, meg vannak kisebb 20-s nagyságúak.

Kovács legény
tankjú hónap meló után rácuppanok. Amúgy van értelme letölteni? Szerverek, azon emberek mennyire vannak? FH2-sajnos hatalmas kenszöl lett és kell valami bf42 mellé😊

www.czekoart.hu

-tRs-Landor

Kovács legény
kérek linkt a legujjabb peccsrõl pls

www.czekoart.hu

welcome back.. csütörtök óta nem voltál otthon 😛

-tRs-Landor

uHs Gerzson
WB?

WB Gerzson! 😄
na mutass képet a rejtett HINDrõl is!! 😄

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Matador:

16-s nagyságú:

32-s nagyságú:

64-s nagyságú:

Képek:

Zerénd
Hát basznám. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

a mai kommentár nélkül 😄

-tRs-Landor

bakvarnyu
na jó elismerem hülye kérdés volt <#vigyor3>

BaSZNáD Zolly!

-tRs-Landor

Dnister river azért nem mert volt 13 másik jobb 😛P 😄 akkor már inkább Dnister City! az kurvajoaz<#eljen>
spy meg az egyik legkirályabb mapp!!44 😄

-tRs-Landor

bakvarnyu
First snow meg Dnister river valley mért nem?
Én az összes POE pályát szeretem ,egyedül a Spies like us-t nem annyira.

ty! <#vigyor3><#eljen>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
MIndent eldöntõ vizsgáddal hogy álsz? 😊

joebacsi
megtörtént, nem mintha játszottam volna az elmúlt pár hónapban 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ööö
egyszer játszottam rajta csak, úgyhogy nem nyilatkozom
fehérsége a városi környezet miatt nem zavaró tehát maradhat(na😊

Dnister City sztem kurvapoén map, nem értem miért szavaznak rá ilyen kevesen 😞

-tRs-Landor

thx xD

-tRs-Landor

megtettem...

le a fehér vakító pályákkal <#levele>

szívem szerint orel és fallen sem lenne mert mostanában még magamat sem találom meg ott, de tudom, hogy csipázod úgyhogy legyen neked jó !!!