12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Maak
    passz, azt sem igazan vagom, hogy a ww-n es a t.n.t-n es rajtunk kivul van-e meg klan...talan a kk-ok...meg az F7F7, akik vannak paran

de szerintem warhoz meg nagyon nem tudunk egyutt jatszani, en szemely szerint meg eletben nem is voltam waron

te is johetnel surubben, vannak fasza uj mapok, bar gyalogos nem sok, de ami van az jo
  • Maak
    lecsereltettem gabesszal a mapokat a szerveren, mert valami oknal fogva az osszes vanilla map, meg par darab a regebbi map packokbol volt fent, es 1-2 regebbi gyalogos map, meg 2db uj map

Assault on Odessa
    Rolling Thunder
    Dnister River Valley
    fallen
    Berezan Island
    green_acres
    Dnipro Sunrise
    orel
    Aces high
    Carpathian Mountains
    Highway to hell
    kharkiv
    Guardian
    Lutsk
    melitopol_depot
    Olesko keep
    Operation Sabre
    berezne
    woodland
    Battle of sambir
    spies_like_us

ezek vannak most, ha este 10-tol mostanaig nem lett lecserelve, szerintem jobb mint amik fentvoltak...

masik...ha fentvagyunk legyunk-e a magyar szeron mert tart meg a tesztidoszak, vagy meg mindig semmi hir?

ha meg fentvagyunk akkor nem artana ha par embernek adnal adminjogot, mert hogy nez az mar ki hogy a sajat szerverunkon (vagy most hogy is van ez?) nem tudunk rendet rakni ha jon a sok elvetemult akik manapsag elleptek a pojet...mert az szep es jo hogy a neved ki van irva, de ha se nem vagy fent a szerveren, se nem vagy elerheto akkor admin sincs...marpedig ha felmegyunk negyen-oten akkor jonnek az emberek az mar bizonyossagot lelt.
  • OrionHungary
    warozni szoktak-e a PoE2-es klánok?
  • Landor
    megvannak a ramok! este foci! :D
  • errrtu

egyébként meg szeretek öreg lenni elnézve a mai "fiatalokat"

ui: persze ezt a postodat nem hagyom ám ennyiben :D az biztos
  • Maak
    hent3s egy kicsit mar oreg igy nem tudja mit is beszel szoval, ha igazabol a csurheoldali beallitasoknal, nevezzuk klannak egye fene , tudod majd atirni a klanban hasznalt nicknevedet, ami a PoE2HU Bartlebi lesz, a BFV.HU-s klanban szinten megteheted ezt mert ott gondolom BFVakarmi nicken vagy jelen...es igen ehhez tenyleg be kell lepned a profilodba is, azaz online kell legyel

szoval nem bonyolult ez csak van aki oreg mar hozza es nem tudja neked elmondani erthetoen

ja es egy kep hogy mit is keress
  • errrtu
    hehe kusza lesz az biztos :D

egyébként meg nem biztos, hogy ez a tuti megoldás de nekem így működött tehát neked is jó lesz remélem...
  • Bartlebi
    Nekem már BFV.HU PoE2HU Bartlebinek kellene lennem nem? Köszi a helpet mindjárt korrigálom a dolgot.
  • errrtu
    nekem sem volt világos ez az egész de
    egész egyszerűen belépsz az xfire felhaszálóneveddel jelszavaddal a profilodba és a nicknevedet átírod PoE2HU Bartlebi-re mondjuk :D

Landor kérését továbbítva, kérlek ügyelj a kis- és nagybetűkre mert nehogymá úgy nézzünk ki mint valami csürhe
  • Bartlebi
    Megkaptam a meghívót! Kaptam szép emilt is! Rá is kattintottam a join-ra! Csak éppen nem történik semmi!!!
  • TomDog
    Köszönöm a meghívótIgyekszem majd pontossan
  • errrtu
    baromkodunk az biztos

• MaskimXul
    ja, de még nem ranked, csak elé van írva
    majd ha az lesz, fognak jönni jó sokan, az vonzza az embereket. Addig meg mi elbaromkodunk ott
  • errrtu

lenne szeró lenne játékos
    német nyelvprobléma meg van oldva csak küld át a lefordítandó levelet vagy mit vagy legyél online és ...
    most nézem csak FENT

kérdés, hogy meddig
  • Landor
    2%.. :D
  • errrtu
    mennyi a százalék? ugyanis rossz a szemem
  • Landor

azé' ott vagyunk a szeren!
  • Landor
    a farkam
  • errrtu
    mi van veled ember? leharapták a csajok nyelved, hogy szóba sem állsz velem...
  • Landor
  • errrtu
    jaja tomdognak meghívót bálint001nek meg ha még 1x viccet mesél cigányozik vagy benyomat egy kis mc.hammert bant
  • Landor
  • Landor
  • errrtu
    Ha minden map 3x kerül sorra akkor kapjátok be
  • errrtu
    ez ne jelentsen gondot szerintem...
    Mi is ts-n élünk családi életet a gyerkőkkel :D
    Igaz, Landor ?
  • Beers
    Sajnos ts nálam csak ritkán megy (kiscsaj miatt) :( !
    Azért, ha úgy adódik természetesen megyek ;)!

• Landor
  • Landor
    igen igen, a doktorúr ezennel átvette a co-admin szerepét
  • eugabesz
    Megkezdődött a POE2HUN-n az igazijáték,várunk szeretettel mindenkit.Lehet hívni ismerősöket barátokat és jókat játszani.Beállítás és egyéb ügyekben keress bátran.MSN:[email protected];Skype:eugabesz1 vagy www.iramclan.hu üzenőfalán.
  • Maak
    namost mit nem ertol?

Zolly jol szolt, pont

Beers, toled meg elnezest, es gyere ts-re, poe2.hu-n a cim
  • errrtu

• Maak
    henti, tomdog, nairolf, en aszem...megyunk a sarokba vagy mi lesz?

ja tomdognak passzolj meghivot a "klanba" lecci foni
  • Maak
    na akkor most osszeraktam, te vagy Lovewnbrau...baszod, multkor irtam vagy otszor hogy gyere ts-re...azt te sem lattad, valszeg most meg mi nem lattunk, de telleg ha mar feljossz gyere ts-re...amugy meg sokszor meg ts-en sem hallani ha feljon valaki, legtobbszor akkor vesszuk eszre ha belep a squadba, vagy kilojjuk vagy o minket...szal, ts-re gyere mikor feljossz.
  • Landor
    nickeket...
  • Zerénd
    Tudod az a baj ezzel a béeffel, sok buzi rádiozás miatt néha nem is veszik észtre, hogy valaki köszönt. Vagy vannak olyanok, pl én, nem is figyelem. Régi béef ezügyben sokkal jobban megvolt oldva.
  • Beers
    Érdekes a magyar mentalitás a szervereken!
    Én úgy vagyok vele, ha játszom egy szerveren és magyarul köszönnek, legalább visszaköszönök!
    Sokaknak ez már nem fér bele!
  • errrtu

minden a legnagyobb rendben :) Fallen kicsit másképp...

• errrtu
    nekem meg kivan a fa..m letöröltem a traytools-t mert szintén nem indult a poe így maradt minden a régiben vagyis, hogy semmi beállítás, és lám működik a dolog pedig szombaton valamikor hajnal három felé hagytam abba a gamelést bufival
    nem értem tehát, hogy mitől fagyott ki a gép péntek du. zsinórban kétszer is mindegy...
    azért ha megvan a tuti és működik is meg minden akkor valamit buherálok és is de nem sürgős mert mivel a catalyst sincs már fent nem tudom, hogy mi sül meg éppen a gépben és remélem nem füstjel lesz a következő hibajelenség
  • Maak
    meg csak most ismerkedem vele, de ugy tunik valami beallitas nem volt jo, most annyit mar elertem hogy minden mas indul csak a poe nem, (bf2 sem persze) bar attol nem tartok hogy a beef miatt tulmelegszik
  • Zs0lt1
    hát akkor a ccc-ben hozz létre mondjuk két profilt, az egyikben az alap fordulatszámon menjen a venti, a másikon meg a megnövelten :-)
    és igy csak ativálni kell a profilt, amit éppen akarsz használni.

este megnézem én is ezt az tray tools cuccost, kiváncsi vagyok rá.