Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
felveszlek én is hogy végre láthassunk olyan szkrínsotot is amin te vagy az áldozat <#awink>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
aztat tudom hogy te is rajongó vagyol, és persze helyeslem is <#wave>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

TDC Geronimo
na csak elõkerültél <#integet2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

landor00
amugy WB Dave! 😄

-tRs-Landor

Dave000
Landor: melyik vagy Xfire-n, landor vagy landor00?

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

és tényleg itt vagyok 😄

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

<#integet2>

-tRs-Landor

bazze most nézem, hogy ha fél órát számolok az útra akkor már el is késtem <#confused>

vazze most jut eszembe, hogy fél kilencre megyek fodrászhoz <#csodalk>
ez a fej legalább egy óra plusz az utazás lássuk csak lássuk csak talán tízre itt vagyok...
mindenesetre futtasd az xfiret 😄 😄 😄

tegnap néztem a War címû filmet, aszem ott is G36al lõdözik az egyik csávó <#eljen>

-tRs-Landor

Zerénd
Ha össze akarod törni a müanyag puska müanyag változatát, próbáld meg. 😛

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

adok a videódért 3ezret 😄
tegnap romlott el a fateré 😄

-tRs-Landor

uHs Gerzson
De fejenvágni téged lehet 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TODAY CET 10:20PM LIVE! <#violent>

-tRs-Landor

Zerénd
Ezzel a müanyag fegyver müanyag másolatával nem lehet bankot rabolni te <#lama>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Csak belüttem a játékot rendesen, és felmentem kipróbálni. Másfél kört játszottam csak.

uHs Gerzson

Én már félig meddig kész vagyok <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

<#eljen>
Ahogy Landor mondaná "xfiret futtasd ha játszol" mert az jó 😄

maeste?bárki?

grat!
amugy hja lehuzos ez a vipsegg :I 200k limit..
ráadásul a photobukceket is blokkolja az sg :/

-tRs-Landor

Zerénd
Azért kezdek belejönni. 😄DD

És rothadjatok el, ezért egy q képért muszáj volt vipnek lennem! Fötöpöm nem megy ahová töltikézni szoktam. 😞

#6368 <#hehe>

-tRs-Landor

OrionHungary
van egy érvem ami a poe mellet szól és nálam mindent visz

imádom ezt a vasat

naja 😊
nem is értem papa, ezek a fiatalok hogyan bírják 😄

Zerénd
Ja, de azt is én mondtam nem, hogy a kodnégy nem lenne rossz, ha nem zsúfolnának össze 5 négyzetméternyi területre 60 embert. Szeretek menni elõre, és lüni mindenre mi mozog, de azért az a kastélyos pálya meg a kodnény azért már túlzás nekem is! 😄DDD

Zerénd
<#mf1>

kinek a pap

egyebként be kell, hogy lásd a kastélyos pályán már szinte cod4 feelinged volt

uhhh
inkább arra hogy láma vagy a poe2höz <#banplz>

-tRs-Landor

Zerénd
Rájöttem, a sima bf2 sokkal jobb. 😊

na igen, van akinek csak lassan esik le a tantusz, hogy a sima bf2 egy kalap szar <#nevetes1>

-tRs-Landor

khmmm.... khmmm....

kit látnak szemeim 😊

ezt is megértem

há' nemtom, elég fáradt voltam má <#vigyor5>
mindenesetre meghalgattam vagy 3* éjszaka 😄

-tRs-Landor

uHs Gerzson
???

ja gabesznek néha fájnak a poénjai 😄
egyébként meg azért nem mentem már fel, mert jöttem melózni.. (már itt ülök benn <#sniffles>) na majd este

-tRs-Landor

Miért vagy fent ilyen késõn? Ha pedig ébren vagy miért nem jöttél lûni a ww-re? Futtattam a fos xfiret csak miattad és gabesszal még tsn is voltunk.
Kénytelen voltam egyedül hallgatni a jó/rossz vicceit 😄 (bocs Gabesz😊

1:10 :Ð

-tRs-Landor

nem hagytam érvényesülni 😄
a következõ körben be is állt a squadomba...
szívesen kirúgtam volna 😄😄😄

igen, mert szerintem sem én sem gerzson nem nézeget fel ts-re, hogy ugyan ki van fenn, viszont xfiret általában mindig futtatunk ha játszunk vagy játszani akarunk
maki onkeltom mit csinált hogy így leamortizálta a pontjait?? 😄

-tRs-Landor

olyan sok bajod van mostanában

Mondtam, hogy nincs telepítve vazze. Ellenben a Ts-el amit használtam is egész délután.
Úgy látom kénytelen leszek telepíteni azt a fost mert sosem fogunk már játszani.
De az MSN-t még a Te kedvedért sem rakom fel <#mf2>

az xfiret FUTTASD ha játszol!

-tRs-Landor

hehehe

annyira nem is vagyok fáradt...

<#eljen>

-tRs-Landor

<#levele>

-tRs-Landor

úgy néz ki az ellen statja mintha csak tegnap jött volna ki a bf 😉
a tied meg úgy mint az enyém részegen <#eplus2>

most jöttem a kertbõl egy kis gyepszellõztetö manõver után és meg kell, hogy mondjam kib....ul elfáradtam ezért most kajálok es megyek lámulni egy kicsit a ww-re.
aki ráér jöjjön hama....

megadnám de nekem nincs msn-em mert anyukám azt mondta, hogy 35 környékén már ciki 😄 😄 😄

uHs Gerzson
Éhes voltam 😄

na gerzson kár hogy elmetél fallenrõl, jó kis 1 órás hent volt <#vigyor3>

körvége <#vigyor5>

a második kör végére meg elég jó kis team alakult ki :]

-tRs-Landor

na én meg most keltem 😛
mnst adjál már létszi
ja mi voltunk este, de nem volt olyan jó.. pont jött volna WW szerveren orel megy a jatek olyan 5 perce, erre kifagy a szerver.. átmentünk a tnt-re de ott meg olyan elbaszottul szét van moddolva a sebzésrendszer hogy pl a hind levegõ-levegõ rakétájából mind a 4 kell hogy kilõjem a repülõt.. <#szomoru2>

-tRs-Landor

bazze most keltem fel <#fejvakaras>
ki jön játszani? 😄
az az igazság, hogy 'papinak' oda kellett feküdni egy picit a betegecse kislánya mellé és hát beszunyókáltam mint a picsa...
bocsesz látom ti voltatok

mint a picsa 😄
pár perc és a játék is <#violent>

-tRs-Landor

Zerénd
Látom pörög a tyopik. 😊