12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7700 namost azert mar...meg ha le is korlatozzak a sebessegem, ennyire? faszkivan
-
#7699 jappersze, almodba ocsibogyo, ott lovod te le a hindet nem am artival -
#7698 nekem természetesen nem fényképezte le azt amikor lelőttem az artilleryvel a hindet :( -
Landor #7697
-
Landor #7696 biztos örültek :D -
errrtu #7695 repültem ;)
-
Landor #7694 unatkoztam
-
errrtu #7693 gyakorol botok ellen aztán feljön MAJD a magyar "ranked szerverre" és utánna nyom egy uninstallt
-
#7692 egér érzékenység helikopter beállításnál 8-s és ennyi a többi már az emberen múlik :) -
Landor #7691 konfig? -
Landor #7690 egyszer volt fent.. és igazából tényleg botok ellen jatszik.. -
#7689 bill+egér -
errrtu #7688 oké főnök de ki iceman mert még sosem láttuk vagy netalántán botok ellen nyomul -
Landor #7687 jut eszembe!
iceman meg akar tanulni rendesen helizni, szóval linkeljétek már be a beállításaitokat létszi, meg írjátok le hogy mivel játszotok. koszi -
Landor #7686
-
#7685 Akkor már túl jó lesz a k/d-je :)! -
errrtu #7684 landor belinkelte nemrég a "gamer" videóbeállítast :) remélem te is úgy állítottad be különben nem játszhatol -
#7683 belett állítva végre -
-
errrtu #7681 jó, de akkor te meg kérd el nairolf tankcsítjét amivel repülőket lődöz az állatja...
-
#7680 ez a tg-n esett ugyhogy nem szamolja az mrs, papi...majd ha nekem is lesz olyan csitem nekem is jobb lesz a k/d-m ...Orionnal meg Bufival voltunk harman, es odabasztunk...az a lenyeg
-
#7679 most mééé? én mindig is egy visszahúzódó kisfiú voltam :( -
errrtu #7678 csak, hogy érezd a törődést fiam :D
hozzátenném, hogy egy 16:0-val kezdtem és egyszer sem húzott fel senki sem :(
-
errrtu #7677 gratulálok a századik aranyérmedhez látom orionnak megoldódtak a felbontásproblémái
és igen, hova süllyedt... ráadásul ilyen k/d-val
ui: mindenkitől bocs a tegnapi köszönés nélküli lelépésért de újraindulás után már nem volt kedvem stb. stb... -
#7676 azer ez jo kor voooot jo csapat voltunk es kie az arany? hogy henti papit idezzem : "hova sullyed a vilag ha mar te vagy az elso olesko-n"
-
Landor #7675 www.nationalexpress.com -
#7674 tok jo nem kerulget agyverzes, nem gerjed a hang, el se hiszed
hozd at a geped, felteszem -
#7673 milyen érzés nélkülem játszani? :D
feltehetné nekem valaki újra a gammát, hiányzikk :c -
errrtu #7672
ma este? mondjuk nekem csak éjfél körül lenne jó... -
#7671 50% hogy megyek vagy nem :) -
Landor #7670 siman jóvolt! :)
hja! massik! 13.án Trpical Thundert nezunk! Szóval szombatra tedd szabaddá magad! :) -
#7669 Azt meghallgatnám xD -
Landor #7668 jóvanna, valahogy be kellett adagolni a bnomnek, hogy szombat este jjj-hez megyek át vacsorázni.. -
#7667 az a baj hogy a hetvegen koltozom es lehet egy darabig nem tudok jatszodni, mert oda cuccolok ahol par honapja mentem hetvegen vigyazni a kecot es valamiert baszottszar volt a pingem, nemtom emlekszel-e...szal eddig se jott be a tg a nagy ping miatt de most lesz a nemet szerokon is vagy 90-100-as szal lehet ragyurok kommanderre -
#7666 van még az fftf (fight for the future) meg a rahedli tg-s. Nekik egyébként szept 14- én lesz scrimjük, ami fasztuggya mi pontosan, de fel lehet rá iratkozni itten max 50en és akkor durva csapatjátékot lehet tolni szar pinggel.
-
#7665 -
Bartlebi #7664 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=90297676
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=90297857
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=90298138
Lehet készülni a légitámadásra! -
TomDog #7663 Bocsi hogy tegnap este köszönés nélkül leléptem, áramszünet volt, mire visszajött már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet. -
errrtu #7662 aztán csak ésszel azokkal a jogkörökkel
nekem speciál nem kell de ha úgy gomdolod -
Landor #7661 Este mostmar tenyleg leszek, finomhangoljuk a mappokat es az admim jogkoroket.