12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Maak
    namost azert mar...meg ha le is korlatozzak a sebessegem, ennyire? faszkivan

• Maak
    jappersze, almodba ocsibogyo, ott lovod te le a hindet nem am artival
  • Énvagyokazapád
    nekem természetesen nem fényképezte le azt amikor lelőttem az artilleryvel a hindet :(
  • Landor

• Landor
    biztos örültek :D
  • errrtu
    repültem ;)
  • Landor
    unatkoztam
  • errrtu
    gyakorol botok ellen aztán feljön MAJD a magyar "ranked szerverre" és utánna nyom egy uninstallt
  • uHs Gerzson
    egér érzékenység helikopter beállításnál 8-s és ennyi a többi már az emberen múlik :)
  • Landor
    konfig?
  • Landor
    egyszer volt fent.. és igazából tényleg botok ellen jatszik..
  • uHs Gerzson
    bill+egér
  • errrtu
    oké főnök de ki iceman mert még sosem láttuk vagy netalántán botok ellen nyomul
  • Landor
    jut eszembe!
    iceman meg akar tanulni rendesen helizni, szóval linkeljétek már be a beállításaitokat létszi, meg írjátok le hogy mivel játszotok. koszi
  • Landor

• Beers
    Akkor már túl jó lesz a k/d-je :)!
  • errrtu
    landor belinkelte nemrég a "gamer" videóbeállítast :) remélem te is úgy állítottad be különben nem játszhatol
  • OrionHungary
    belett állítva végre
  • Énvagyokazapád

• errrtu
    jó, de akkor te meg kérd el nairolf tankcsítjét amivel repülőket lődöz az állatja...
  • Maak
    ez a tg-n esett ugyhogy nem szamolja az mrs, papi...majd ha nekem is lesz olyan csitem nekem is jobb lesz a k/d-m ...Orionnal meg Bufival voltunk harman, es odabasztunk...az a lenyeg
  • Énvagyokazapád
    most mééé? én mindig is egy visszahúzódó kisfiú voltam :(
  • errrtu
    csak, hogy érezd a törődést fiam :D

hozzátenném, hogy egy 16:0-val kezdtem és egyszer sem húzott fel senki sem :(

• errrtu
    gratulálok a századik aranyérmedhez látom orionnak megoldódtak a felbontásproblémái

és igen, hova süllyedt... ráadásul ilyen k/d-val

ui: mindenkitől bocs a tegnapi köszönés nélküli lelépésért de újraindulás után már nem volt kedvem stb. stb...
  • Maak
    azer ez jo kor voooot jo csapat voltunk es kie az arany? hogy henti papit idezzem : "hova sullyed a vilag ha mar te vagy az elso olesko-n"

• Landor
    www.nationalexpress.com
  • Maak
    tok jo nem kerulget agyverzes, nem gerjed a hang, el se hiszed

hozd at a geped, felteszem
  • Énvagyokazapád
    milyen érzés nélkülem játszani? :D
    feltehetné nekem valaki újra a gammát, hiányzikk :c
  • errrtu

ma este? mondjuk nekem csak éjfél körül lenne jó...
  • uHs Gerzson
    50% hogy megyek vagy nem :)
  • Landor
    siman jóvolt! :)
    hja! massik! 13.án Trpical Thundert nezunk! Szóval szombatra tedd szabaddá magad! :)
  • uHs Gerzson
    Azt meghallgatnám xD
  • Landor
    jóvanna, valahogy be kellett adagolni a bnomnek, hogy szombat este jjj-hez megyek át vacsorázni..
  • Maak
    az a baj hogy a hetvegen koltozom es lehet egy darabig nem tudok jatszodni, mert oda cuccolok ahol par honapja mentem hetvegen vigyazni a kecot es valamiert baszottszar volt a pingem, nemtom emlekszel-e...szal eddig se jott be a tg a nagy ping miatt de most lesz a nemet szerokon is vagy 90-100-as szal lehet ragyurok kommanderre
  • MaskimXul
    van még az fftf (fight for the future) meg a rahedli tg-s. Nekik egyébként szept 14- én lesz scrimjük, ami fasztuggya mi pontosan, de fel lehet rá iratkozni itten max 50en és akkor durva csapatjátékot lehet tolni szar pinggel.

• MaskimXul
  • Bartlebi
    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=90297676
    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=90297857
    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=90298138
    Lehet készülni a légitámadásra!
  • TomDog
    Bocsi hogy tegnap este köszönés nélkül leléptem, áramszünet volt, mire visszajött már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet.
  • errrtu
    aztán csak ésszel azokkal a jogkörökkel

nekem speciál nem kell de ha úgy gomdolod
  • Landor
    Este mostmar tenyleg leszek, finomhangoljuk a mappokat es az admim jogkoroket.