12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Maak
    hat en nem akartam hogy folyamatosan porogjon a ventrim meg ha nem is kell annyira huteni, a tray tools meg mukodik, vagy nemtom, mukodne, alapjaraton mukodik, de ha letrehozok egy profilt es elmentem, akkor a jatekok nem indulnak...nem ertem miert...
  • Zs0lt1
    hali!

valahol azt olvastam, hogy a rivatuner-nek a mostani verziója még nem jó, hanem majd mittomén mikor fognak kiadni egy verziót és abban lesz benne a lehetőség, hogy beállítsd a hűtő fordulatszámát.

Jelenleg a manuális állítás, a tray tools meg a bios baszogatás van ha jól tudom.
    Nekem a manuális xml fájlos megoldás működik.
  • Maak
    ja es amugy azt mondtak meg okos emberek hogy a rivatuner progi is jo nekunk, bar ha sikerul beallitanom akkor nalam marad ez
  • Maak
    kihoztatok belolem az allatot

nekem elindult, de megint visszaallt alapertekekre, majd nagash-al kel ertekezni...
  • errrtu
    A tegnapi minősíthetetlen magatartásodért megrovásban részesítelek...

Egyébként hol tart a hd4850-es hűtésproblémájának megoldása nálad? Mert nálam ez a TrayTools amit este bütyköltünk a ma reggeli indításkor nem tudott elindulni mert vmi .dll-t nem talált :(
    Lehet, hogy jobban járnánk a catalyst controll center vagy miaszösz buherálásával és profilokat létrehozni extrém esetekre? Nem tudom de szívesen veszek mindenféle 5letet bárkitől (bármennyiért:) ami segíthet!
  • Maak
    na, ma ejjel volt fent egy srac, jon majd poezni is, flash ismerose, nefurgyele nicken volt ts-en, 10 eve nemetorszagban el, eleg jo fejnek tunt, lehet tudna segiteni...holnap-ma is jon elvileg...tevedj arra hogy haladjunk ezzel az uggyel egy lepest elore
  • Bartlebi
    NNa én még azt sem. De frankón néz ki az uaz nagyon. Egy rózsaszín erdőben ez is ugyan olyan halálos fegyvernek számítt mint a rózsaszínű hello Kitty-is P90-es.
  • errrtu
    alkoholt én is ritkán iszom
    viszont rendszeresen sörözöm...
  • Bartlebi
    Hja és józan életü ember avygok csak nagyon ritkán iszok alkoholt.
  • Bartlebi
    Landor fentvan nálam msn-en és elküldtem neki.
  • errrtu
    emlékszem tegnap, hogy örült neki mikor meglátta és próbálta leírni milyen is...
    gondoltam kisssé sokat ivott

de hogy került hozzád a kép ez számomra nem világos pedig MOST nem is iszom
  • Landor
    Bartlebi's paintball car powa :D
  • Landor
  • errrtu
    képzeld, Pedró szerint Minimalist tud németül
  • MaskimXul
    Nekem van ismerősöm, aki perfekt német, ha küldesz mailt, az le tudom fordíttatni vele, meg a válaszmailt is magyarra.
  • Landor
    igen. szoval nemetul beszelo egyen jelentkezeset varom, hogy normalisan szot tudjunk erteni az mrs adminokkal. Tovabba ezuton kernem a segitsegeteket, hogyha ingame latjatok Darphammert esetleg SirRouwlandet, akkor szoljatok nekik hogy segitsenek, mert problema adodott a szerverunkel!
  • errrtu
    Ahhoz kéne egy németül tudó egyén, akivel lehet együtt dolgozni!
    Igaz Landor?
  • MaskimXul
    fasza, már csak egy szerver kéne
  • tubifex
    hát izé, május rég volt :P
  • Landor
    szep szulinapi ajandek :D
  • tubifex
    nah így akaratm :) poe2 fórum
  • tubifex
    nézdmár -> http://forum.poe2.hu
  • Landor
    nézmá' a kis szaros :)
  • Énvagyokazapád
    dikkk, poe2hu, bene szarjak :D:D:D
  • Maak
    en is repulgettem ma, miutan leleptel, raadasul belemallt minimalist hogy ne baserapeljek, (lelottem egy repcsit amit elotte uldoztem...mijezafassag?) aztan az egyik FKK-s kecseg aszondja noob poe2hu...

• Zs0lt1
    igen persze.
  • MaskimXul
    szokás szerint egy kis hajnali tacticalgamerezés

eurofighterrel

és eurotigerrel

"a magyarok rakétáitól ments meg uram minket"
  • Maak
    a control panel alatt a catalyst control center-t erted? mee nekem olyanom van mostan...
  • Zs0lt1
    jah azt nem irtam, hogy az xml fájl neve a létrehozott profil neve lesz :D
  • Zs0lt1
    Na rájöttem, hogy lehet, bár pöcsölni kell vele.
    ati controll panelen nincs ilyen opció.
    leirom hátha mást is érdekel.
    nnaszal
    az ati controll panelen aktiválni kell az overdrive-t.
    utánna felül a profiles managernél létrehozol egy profile-t aztán close.
    utánna xp-nél:
    c:\Documents and Settings\[TENEVED]\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles\fan speed.xml
    Ezt a fájlt megnyitod.
    Ilyesmi lesz benne:

<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
    <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
    </Feature>
    <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
    <Property name="Want" value="0" />
    </Feature>
    <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
    <Property name="Want" value="27" />

Az automatic-et átírod Manual-ra, majd a 27-et is át kell írni nagyjából 65-re, de ezt tetszés szerint változtatni lehet. 70-től nagyon hangos lesz.
    Elmented a fájlt, aztán újraaktiválod a profilt.
    Kész! :-)
  • Rafia
    Ez valóban jó meccs volt. A szerverrel viszont nem árt vigyázni, ui. agyon van moddolva. Nem csak a vehicle respawn más, hanem a fegyverek is.
  • maverik
    Egyceru rivatuner 2.09 nekem a 8800 gts 512 tulmelegedett es kifagyott,van egy link hogyan lehet bealitani :http://www.freeweb.hu/katt-teszt/help/rivatuner.html nekem mukodik.
  • MaskimXul
    nvidiánál a control panelon lehet, gondolom az ati control centerben vagyhogyhívják is van ilyen opció. Ha meg nem, akkor a venti csatlakozóját rá kell dugni egy alalplapi helyre, ha van még, és akkor speedfan-al lehet az rpm-et állítani.
  • Zs0lt1
    ha rájössz, hogy lehet manuálisan állítani akkor majd szólj plz, érdekel engem is.
  • n003
    jah ők már tutták előre :DD
  • Beers
    Valószínűleg le kell cserélni a gyárit!
    A gyári szar is meg hangos is!
    Sajnos a mai vga-áknál vagy nem alap gyári hűtőset kell venni, vagy bele kell kalkulálni +6-8k-t a hűtőre :(!
  • Maak
    ilyenek ezek, nem koszonnek
  • Maak
    jah, alapjaraton 77 fokot mutat, en is soknak talaltam, de mondjak hogy terheles alatt 90 fok is lehet...na szep...en is gondolkozom ventrin, vagy meg allitolag lehet manualisan allitani a ventillatort, szal lehet az lesz...
  • errrtu
  • errrtu