12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7620 hat en nem akartam hogy folyamatosan porogjon a ventrim meg ha nem is kell annyira huteni, a tray tools meg mukodik, vagy nemtom, mukodne, alapjaraton mukodik, de ha letrehozok egy profilt es elmentem, akkor a jatekok nem indulnak...nem ertem miert... -
#7619 hali!
valahol azt olvastam, hogy a rivatuner-nek a mostani verziója még nem jó, hanem majd mittomén mikor fognak kiadni egy verziót és abban lesz benne a lehetőség, hogy beállítsd a hűtő fordulatszámát.
Jelenleg a manuális állítás, a tray tools meg a bios baszogatás van ha jól tudom.
Nekem a manuális xml fájlos megoldás működik. -
#7618 ja es amugy azt mondtak meg okos emberek hogy a rivatuner progi is jo nekunk, bar ha sikerul beallitanom akkor nalam marad ez -
#7617 kihoztatok belolem az allatot
nekem elindult, de megint visszaallt alapertekekre, majd nagash-al kel ertekezni... -
errrtu #7616 A tegnapi minősíthetetlen magatartásodért megrovásban részesítelek...
Egyébként hol tart a hd4850-es hűtésproblémájának megoldása nálad? Mert nálam ez a TrayTools amit este bütyköltünk a ma reggeli indításkor nem tudott elindulni mert vmi .dll-t nem talált :(
Lehet, hogy jobban járnánk a catalyst controll center vagy miaszösz buherálásával és profilokat létrehozni extrém esetekre? Nem tudom de szívesen veszek mindenféle 5letet bárkitől (bármennyiért:) ami segíthet!
-
#7615 na, ma ejjel volt fent egy srac, jon majd poezni is, flash ismerose, nefurgyele nicken volt ts-en, 10 eve nemetorszagban el, eleg jo fejnek tunt, lehet tudna segiteni...holnap-ma is jon elvileg...tevedj arra hogy haladjunk ezzel az uggyel egy lepest elore -
Bartlebi #7614 NNa én még azt sem. De frankón néz ki az uaz nagyon. Egy rózsaszín erdőben ez is ugyan olyan halálos fegyvernek számítt mint a rózsaszínű hello Kitty-is P90-es. -
errrtu #7613 alkoholt én is ritkán iszom
viszont rendszeresen sörözöm...
-
Bartlebi #7612 Hja és józan életü ember avygok csak nagyon ritkán iszok alkoholt. -
Bartlebi #7611 Landor fentvan nálam msn-en és elküldtem neki. -
errrtu #7610 emlékszem tegnap, hogy örült neki mikor meglátta és próbálta leírni milyen is...
gondoltam kisssé sokat ivott
de hogy került hozzád a kép ez számomra nem világos pedig MOST nem is iszom -
Landor #7609 Bartlebi's paintball car powa :D
-
Landor #7608 -
errrtu #7607 képzeld, Pedró szerint Minimalist tud németül
-
#7606 Nekem van ismerősöm, aki perfekt német, ha küldesz mailt, az le tudom fordíttatni vele, meg a válaszmailt is magyarra. -
Landor #7605 igen. szoval nemetul beszelo egyen jelentkezeset varom, hogy normalisan szot tudjunk erteni az mrs adminokkal. Tovabba ezuton kernem a segitsegeteket, hogyha ingame latjatok Darphammert esetleg SirRouwlandet, akkor szoljatok nekik hogy segitsenek, mert problema adodott a szerverunkel! -
errrtu #7604 Ahhoz kéne egy németül tudó egyén, akivel lehet együtt dolgozni!
Igaz Landor?
-
#7603 fasza, már csak egy szerver kéne -
tubifex #7602 hát izé, május rég volt :P -
Landor #7601 szep szulinapi ajandek :D -
tubifex #7600 nah így akaratm :) poe2 fórum -
tubifex #7599 nézdmár -> http://forum.poe2.hu -
Landor #7598 nézmá' a kis szaros :) -
#7597 dikkk, poe2hu, bene szarjak :D:D:D -
#7596 en is repulgettem ma, miutan leleptel, raadasul belemallt minimalist hogy ne baserapeljek, (lelottem egy repcsit amit elotte uldoztem...mijezafassag?) aztan az egyik FKK-s kecseg aszondja noob poe2hu...
-
#7595 igen persze. -
#7594 szokás szerint egy kis hajnali tacticalgamerezés
eurofighterrel
és eurotigerrel
"a magyarok rakétáitól ments meg uram minket"
-
#7593 a control panel alatt a catalyst control center-t erted? mee nekem olyanom van mostan... -
#7592 jah azt nem irtam, hogy az xml fájl neve a létrehozott profil neve lesz :D -
#7591 Na rájöttem, hogy lehet, bár pöcsölni kell vele.
ati controll panelen nincs ilyen opció.
leirom hátha mást is érdekel.
nnaszal
az ati controll panelen aktiválni kell az overdrive-t.
utánna felül a profiles managernél létrehozol egy profile-t aztán close.
utánna xp-nél:
c:\Documents and Settings\[TENEVED]\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles\fan speed.xml
Ezt a fájlt megnyitod.
Ilyesmi lesz benne:
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="27" />
Az automatic-et átírod Manual-ra, majd a 27-et is át kell írni nagyjából 65-re, de ezt tetszés szerint változtatni lehet. 70-től nagyon hangos lesz.
Elmented a fájlt, aztán újraaktiválod a profilt.
Kész! :-) -
Rafia #7590 Ez valóban jó meccs volt. A szerverrel viszont nem árt vigyázni, ui. agyon van moddolva. Nem csak a vehicle respawn más, hanem a fegyverek is. -
maverik #7589 Egyceru rivatuner 2.09 nekem a 8800 gts 512 tulmelegedett es kifagyott,van egy link hogyan lehet bealitani :http://www.freeweb.hu/katt-teszt/help/rivatuner.html nekem mukodik. -
#7588 nvidiánál a control panelon lehet, gondolom az ati control centerben vagyhogyhívják is van ilyen opció. Ha meg nem, akkor a venti csatlakozóját rá kell dugni egy alalplapi helyre, ha van még, és akkor speedfan-al lehet az rpm-et állítani. -
#7587 ha rájössz, hogy lehet manuálisan állítani akkor majd szólj plz, érdekel engem is. -
n003 #7586 jah ők már tutták előre :DD -
#7585 Valószínűleg le kell cserélni a gyárit!
A gyári szar is meg hangos is!
Sajnos a mai vga-áknál vagy nem alap gyári hűtőset kell venni, vagy bele kell kalkulálni +6-8k-t a hűtőre :(!
-
#7584 ilyenek ezek, nem koszonnek -
#7583 jah, alapjaraton 77 fokot mutat, en is soknak talaltam, de mondjak hogy terheles alatt 90 fok is lehet...na szep...en is gondolkozom ventrin, vagy meg allitolag lehet manualisan allitani a ventillatort, szal lehet az lesz... -
errrtu #7582 -
errrtu #7581