Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új gunner jó gunner 😄

Landor el vagy tûnve!
???

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

mint gerzson szõrös keze 😄

-tRs-Landor

mint az íróasztalod ? <#beka3>

milyen kicsi is az a 19"os moncsi.. 😄

-tRs-Landor

privi ment

ittvagyok 😛

-tRs-Landor

legyél ma elérhetõ ha lehetséges plz

ne... 😄

-tRs-Landor

vazze ember most jövök rá, hogy...
<#fejvakaras>

Aki lelõtt minket, az hogy örült még neki.<#hehe>
na ez az 😄

-tRs-Landor

milyen nyilat ? <#vigyor>

de a kis sárga nyilat akkor sem fogod látni 😄

-tRs-Landor

uHs Gerzson
patch....hát igen

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nem is kell vennem új monitort Landor hanem kellene már az új peccs az új hudrendszerrel !!!

joebacsi
gyûltök rendesen <#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hát téged meg honnan szalajtottak 😄

-tRs-Landor

Lehet hogy nem ide tartozik de remélem tud valaki segíteni..
Bf2 1.3-as editorba ha betöltök egy pályát realitymodból (és hozzárakok még pár cuccot a pályához) akkor azután hogy kell elmenteni úgy hogy uj mappába legyen uj mapp névvel és látszodjon a játékban mappoknál is?Pl:Kasahan Desert (és ehhez hozzárakok pár jármûvet vagy cuccokat) ezután kasahan desert 2 -nek szeretném hogy legyen és a kasahan desert sima az megmaradjon.Mert nekem nem adja be a mappot create local-nál,csak ha ugyan oda mentem és ezáltal modosítom a már eleve ottlévõ mappot,ha máshova mentem akkor nemlátni sehol a játékban.Szóval hogy kell menteni hogy mûködjön?😄
a mai lineup +két unknown soldier, akik már nem fértek rá a képre 😄

és igen az ott géjmoverhun!! 😄
na akárki akármit mond, szerintem vicces volt ts-en a "na most majdnem megöltem már valakit" beszólásokkal 😄

-tRs-Landor

<#hehe><#eljen>

-tRs-Landor

MaskimXul
Ja, guardianon elég jól sikerült is aprítanunk 😊
Én meg hozom az embereket át, már vagy 4 van, aki poézik bf helyett <#kacsint>
hja fennvoltunk, én speciel bufflexel toltam a hindet este 11tõl hajnal 1ig 😊

-tRs-Landor

jó reggel 😄

Tegnap úgy bealudtam mint a picsa <#falbav>
Bocs, majd bepótoljuk...
Egyebként volt valami?

OrionHungary
okay azért kár... a tanulság soha többet nem takarítok <#vigyor2> azzal ment el a péntek du este

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

leksété.. 😛
nemrég jüttönk le, egy dúrva orelrõl 😄
de xfire adatbázisba elég sokan belekerültek, szóval tudod követni hogy épp ki játszik

-tRs-Landor

OrionHungary
nekem is hiányzik róla még valami nem üt reszelgetem még... este lövölde 10 körül?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

ja

-tRs-Landor

Zerénd
De most tényleg! Motoros szánt, pláne ratyi színben még nem láttam.
Ratyiról jut eszembe. Most nézem az áj nov jú csák end leri cimû filmet, hát q gyó! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

höhöhö <#taps>

Zerénd
illen is van a pojéba? Hu de régem jácotultam már vele. 😄DDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

vagy egy ilyen

<#idiota>

-tRs-Landor

hö..
nem rossz, nem rossz!
azért ki kellene hangsúlyozni az asszaultot is! a hund alá csokorban kéne egy vagy kettõ katona puskával
a betûtípus, pedig lehetne olyan mint alogóban, a POE felirat

-tRs-Landor

OrionHungary
gondoltam összedobok valami logo szerû baszt, még korátsem végleges csak próba képp

nem valami nagy mentség..
na de itt az ideje hogy szintet lépj ;>

-tRs-Landor

így igaz!
meg hazai is valamennyire

vazzz...
azok a kiba...tt teampontok mintha mást mutatnának <#mf2>

egyebkent tudom, hogy nem így gondoltad
mentségemre legyen mondva azért kóborlok el mivel ismerem a pályát khmhm khmm meg valami mágnesként csak hajt elõre elõre ... hahaha

Egyébként ez a map, ha másra nem, arra tökéletes hogy gyakoroljuk az összehangolt, eredményes csapatjátékot.

-tRs-Landor

azért henti azt a csapatjátékot még tanulnod kell... 😉

-tRs-Landor

sörcsíííít meg egy jó squad 😄

lol megállomás 😄

Zerénd
De van. Pár éve kimentünk a kölökkel a vasútállomásra, vonatokat nézegetni. Csak úgy. Mikor haza értünk, asszony kérdezte, merre voltunk, mit csináltunk. Kölök erre. Apa vett nekekem fagylekot a vonat megállomáson. 😄

<#nemtudom>

nyilván nincs köze a fagylalthoz vagy ha mégis akkor messze onnan ahol lakom <#beka2>

Zerénd
Errõl jut eszembe! Tudod mi az a fagylekot?

Zerénd
Locsipocsi. Magyarul fürdés teeee! 😄DD

locsiztam?!

ez mit jelent zollybá?

Zerénd
Hát vacsiztam, utána locsiztam, aztán csicsuztam.

na, mi volt tegnap ?
én bealudtam meg ilyenek 😊

jó, de akkor assziznod is kell! 😄

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Talán leszek...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?