Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
amugy ma poe2 valaki?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
De akkor se nem szedem le asztat se, mert mást tõtikézek pont. Utánna meg BF2. 😄DD
Szal milyen a minõsége?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
ajándékként össze kéne neked dobni 2 függönyre, mer így még belátni a bódéba 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
csak úgy tolongok TSen 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a mai lineup <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
amugy hova vagy eltunve mar megint?
az összes szerver, amin a poe2 megy.

-tRs-Landor
fíl dánk,
IP: 85.214.108.126:16567
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
gyakoroljál mert szeretnék néha pihenni én is 😄
ja amugy szevasztok 😄
Az adminos sniperdolog tényleg crossnet.ru de, hogy a pickupsniper tnt az tutifix 😊
egyebkent meg <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
tnt NEM EGYENLÕ crossnet.ru szerver! ne keverjük.
a sniperesdi pedig biztos hogy konfigurációs hiba..
na de akkor írok már egy kis poe2 server wikit, mert nagyon összekavarodtak a dolgoka fejekben 😊
tehát összefoglalva ragsorolva(subjektív):
Négy darab említésre méltó szerver van:
1.: WW - WATTWUERMER
privát rankedre link: igen
heli/repülõ: spawn megduplázva
assault: érintetlen
sniper: összes sniper fegyver jócskán! legyengítve
szerver: jó a terhelésbírása nagy játékosszámnál is, a szerver Berlinben van, jó ping; 30as értéktõl felfele a kapcsolattól függõen
admin/szabályok: általános szabályok, régebben több (aktív)admin volt a játékban ma már kevesebb. A legpopulárisabb szerver, a sniperen kívül gyakorlatilag mindent és mindekinek az igényét kielégíti.
2.: tnt - t.N.t
heli/repülõ: hind antitank (errõl van tapasztalatom de lehet hogy másba is belepiszkáltak) FELERÕSÍTVE /1lövés 1 tank/
sniper: érintetlen(volt eddig, ahogy már írtam feljebb sztem elkonfigurálták véletelnül a pickup snipert)
szerver: közepes terhelésbírása, nagy játékosszámnál már akadozni szokott, elvileg ugyanazon a helyen van a szerver, ahol a WW, de nekem kicsit nagyobbnak tûnik néha a ping, lehet hogy ez a szerver gyengeségébõl fakad.
admin/szabályok: általános szabályok, ritkán van fennt admin. Szintén tudom ajánlani. (persze csak ha a WW-n épp szar map megy vagy full! 😊
3: TacticalGamer.com
privát rankedre link: nem
heli/repülõ: ritka az ilyen map, illetve nekem gunnerként felmenni 150es pingel ilyen mapra nemsok értelme van
assault: ELVILEG érintetlen de lásd "szerver" rész
sniper: ELVILEG érintetlen de lásd "szerver" rész
szerver: jo a terhelésbírása nagy játékosszámnál is, VISZONT mivel a szerver Washingtonban van, így mire kiér egy sima egyszerû szerencsétlen ping, másris 130nál jár a szám és ez játékban kapcsolattól függõen 150-200 is lehet, melynél már sajnos üti a dolog a játszhatatlan szintet(a bf2 engie sajátosságából adódóan az egy tár/kill majdhogynem alap). Ami nagy kár ugyanis a szerveren vopipet AKTÍVAN használó, valóban taktikus játékot játszó játékosok szoktak fent lenni (akik nem felétlenül játszanak nagyon jol, de ésszel).
admin/szabályok: szigorú szabályok/scriptek (pl nem lépsz be a squadba-> kick), amiket az adminok eleg durvan be is tartanak. én pl sticky banra kerültem egy jó idõre egy sima anyázásért 😄 Nehezen viselheto el a 150es ping, próbálkozó hajlamúaknak tudom ajánlani, pár próbát midenképpen megér, hogy milyen is egy profi csapatmunkában résztvenni
4.: crossnet.ru
heli/repülõ: ritka az ilyen map lásd "szerver"
sniper: nem mernék rá mérget venni, de talán kicsit fel vannak erõsítve a sebzések, lásd "admi/szabályok"
szerver: közepes terhelésbírása, nagy játékosszámnál már akadozni szokott. Mivel a szerver Moszkvában van, így a 70es ping nem nyújt ideális jatekelmenyt a szerveren és gyanúm szerint loss-os is az út oda, azaz nem minden adat jut el a szerverig, mivel gyakran elofordul itt is az 1 tár/kill, ami 70es pingnél pedig nem lenne hogy szabad hogy elõjöjjön!
admin/szabályok: általános szabályok, amiket az adminok EGYÁLTALÁN nem tartanak be! A szerveren jellemzõen 5-6 admin tartozkodik, 0-ás pingel, így a közted és a közte levõ 70es pingdiferencia majdhogynem sérthetetlenné teszi õket (porzik a katona efektus)! De az igazi olatás az egészben hogy többé kevésbé assault map megy, egy oldalon az adminok, sniper mindeki, az egyik admin a commander(!), és spottedolgatva, jo szórakozásnak tartják hogy halomra lövik a tehetetlen ellenfelet. Ezt nem egyszer, nem kérszer tapasztatuk, én multkor nagyon megelégetem es voip elküldtem a kurva annyába az egyiket, azóta a szerver felé sem nézek. nem véletlenül tettem még a TG mögé a listában ezt az orosz szart - csak mazoistáknak!
Nos hirtelen ennyi, akinek van hozzáfûznivalója az tegye meg és utánna megy a weboldalra cikknek 😊
-tRs-Landor
csak beállítási gondokkal küzdünk egy ideje, így a finomhangolás és így a teljes publikálás/web,forum, stb/ még várat magára
-tRs-Landor
(két magyar gyerek, volt is anyázás utánna erre-arra)
(erõs idegzetûeknek)
Roger nyuszival vagy Nortsennel kellene beszélni, hogy mivan a CoR szerverrel. Azon Poje futott a Dcon megjelenéséig. Bekõne izzasztatni velük hamég lehet.
A tnt szerveren a felvehetõ anti material fegyóval tankot és helit lövöldöznek!
A vicc az egészben, hogy a csapattársak a ts-n ezt teljesen elfogadták és természetesnek vették, hogy márpedig ez a felvehetõ cucc ilyen!
Emlékeztetõül ez az a szerver amin az adminok mindíg csipás kommanderek assi mapokon és az alap fegyverrel egylövésest puffogtatnak és claymoret szórnak ami persze saját csapattárs esetén nem oszt minuszt nekik 😞
Landorral szórakoztunk a multkorjában, hogy direkt szedegettük össze a gyalogsági aknákat a láma orosz parancsnoknak de eredmény semmi nem volt max jót röhögtünk azt annyi...
Talán én vagyok elfogult a ww-s szerverrel talán nem de messze a legjobb mind közül az! Illetve a magyar lesz ha végre lesz?! 😊
Valamelyik mrs szerveren voltunk. Ww-s talán? Keglevicék megmondják majd.
Melyiken voltatok ahol ez történt?
Ja és B34 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Elõször én sem hittem el mikor mondták a poje téesen. De mikor 3x (érted b34444 há-rom-szor b34444 ) szedett ki egymás után, faxom tudja honnan, akkor nyomtam alt+f4-et. Nekem úgy rémlik, mintha a tank is felrobbant volna. Bár nem vagyok benne biztos. Az tuti, nem a géppityus voltam.
Amúgy az anti material rifrle az mi? Nem az a felvehetõ csipa?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gepard M1