Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DD
-tRs-Landor
te meg inkabb mennyyyyjél dógozni 😄
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
-tRs-Landor
pl nem ilyen rohadt melegben 😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
-tRs-Landor
Joe: mindjárt utánanézek poe2 fórumon mit írnak.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.czekoart.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.czekoart.hu
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sajnálom de nem tudok segíteni <#nemtudom>#nemtudom> Sok problémával találkoztam már poeval kapcsolatban de íjjjjet még nem láttam <#wow1>#wow1> grat...
Landor vagy Gerzson a tuti befutó szerintem segítenek!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
sima böfö2, meg fh2 megy rendesen, poéval se volt gond eddig
újrarakni meg nem tudom az egésszet, mert még ugye lanon elhagytam a dvd-t 😊
vót mán valakinek ilyen kínnya?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Köszi a jelentkezésedet! <#worship>#worship>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Poje assaultja q jó, ezt elismerem. Nem kell annyi lövés egy emberbe, mint a pojéba. Vagy mint a kodnégybe, elég ha csak mellé lü az ember. 😄DDDD
Anno mikor elkezdtem dc-ni,a béefesek azt mondták, csak az dc-zik, ki nem tud lõni. 😄 😛
Míg nem lesz olyan szerver(Magyar) addig biza csak a helyet foglalja a poje nálam. Beerst kérdeztem a szerver ügyében, még nem válaszólt.
avval az a baj hogy szerverbeállítás nélkül is ratyi 😄
-tRs-Landor
azért a ww szerveren még nem olyan siralmas a helyzet! Mondjuk egyre kevesebb az admin és az újdonsült, bf2bõl átkeveredett faszkalapok baszakodnak....
Nekem meg a faszom kivan a tanklövõ sniperektõl 😞
Szét van cseszve ez a játék is már teljesen...
<#falbav>#falbav>
ELÜTÖM a snipert(mellesleg TG-s), TÚLÉLI, BELEERESZTEK egy tárat olyan 1 méterrõl, TÚLÉLI ÉS BESZÁLL a jeepbe ÉS ELÜT.. na itt kuldtem el a kurva annyaba oket 😄 (kick) 😄 fasz lagos geci, hogy ilyenkor nem fut mas ertelmes szerver
-tRs-Landor
-tRs-Landor
én ma csak azért nem voltam mert motort adtam el.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
amíg meg ki nem peccselik belõle az átülögetést, addig fícsör és használom is ezerrel. <#violent>#violent>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
(sorry de én így hívom azt ha valaki átül guunnernak. ültél már hindbe?! 😄)
-tRs-Landor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-tRs-Landor
Úgyis az árkád mellett lakom majd benézek hozzád😉
www.czekoart.hu
-tRs-Landor