Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf1><#hehe>

😄DD

-tRs-Landor

<#nevetes2>

te meg inkabb mennyyyyjél dógozni 😄

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

pro psp <#taps>

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

joebacsi
találtál valami hatékony ráolvasást?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
kösz, de meg akarom úszni, hogy egy dvd után kelljen szaladgálnom 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

légkondi pwnz <#mf2>

-tRs-Landor

today 22:30-00:00 CET <#fogmosas>

-tRs-Landor

Énvagyokazapád
nagy ötlet!
pl nem ilyen rohadt melegben 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

VAlamikor játszhatnánk ám emberi idõben!

bf2 reinstall

-tRs-Landor

joebacsi
hát mindegy, tegnap volt egy kis idõm, de így kénytelen voltam fh2õt nyomni 😊

joebacsi
köszi 😊

uHs Gerzson
nyam 😄

Joe: mindjárt utánanézek poe2 fórumon mit írnak.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
azzal még sehogy teli elég sok mostanság a megrendelés szerencsére, az pólómintának készült volna kicsiben. De akkor már megcsinálnám egy A2-méretben hálám jeléül😄

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Azzal hogy álsz? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
Landornak üzenem, hogy ha segít a kínomon kapikol egy szép nagy rajzot amit csak akar (gondolom hindek õrjáraton😊)

www.czekoart.hu

Beers
Esetleg az aim bot miatt 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Reggelt!

Sajnálom de nem tudok segíteni <#nemtudom> Sok problémával találkoztam már poeval kapcsolatban de íjjjjet még nem láttam <#wow1> grat...
Landor vagy Gerzson a tuti befutó szerintem segítenek!

Zerénd
Ja nekem is valami hasonló kínom volt, keglevic talán még emlékszik a dologra. Teljesen lepucoltam a böföt, és pár hónap után mikor elövettem, ezt is felraktam, és ment.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi
na levakartam a poje2.1-et, oszt ezzel dob ki a böfö ha indítom:

sima böfö2, meg fh2 megy rendesen, poéval se volt gond eddig

újrarakni meg nem tudom az egésszet, mert még ugye lanon elhagytam a dvd-t 😊

vót mán valakinek ilyen kínnya?

Zerénd
Nem baj, szerintem jó! Sõõõt, marha jó!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

uHs Gerzson
csak próba banner 😊

Zerénd
Vááááá, q jó a banner! Melyik ügyi csinyáta! 😄D

Zerénd
Talán Csárli, de Nortsenen keresztül ha jól tom. Fel is híjom, hátha ö. Tudod kõne egy normális poje szerver, ami nincs szétbaszva.

Köszi a jelentkezésedet! <#worship>

Beers
Sajnos nem tudom mi lett a szerverrel, még csak arra sem emlékszem ki intézte 😞 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zerénd
De nincs benne olyan, hogy csipa szétszedi a tankomat! Plusz mostanság még csitert sem láttam. Csak engem csitereztek le. 😄DDD
Poje assaultja q jó, ezt elismerem. Nem kell annyi lövés egy emberbe, mint a pojéba. Vagy mint a kodnégybe, elég ha csak mellé lü az ember. 😄DDDD
Anno mikor elkezdtem dc-ni,a béefesek azt mondták, csak az dc-zik, ki nem tud lõni. 😄 😛

Míg nem lesz olyan szerver(Magyar) addig biza csak a helyet foglalja a poje nálam. Beerst kérdeztem a szerver ügyében, még nem válaszólt.

haggyad már azt a szart
avval az a baj hogy szerverbeállítás nélkül is ratyi 😄

-tRs-Landor

jó tudni 😊

azért a ww szerveren még nem olyan siralmas a helyzet! Mondjuk egyre kevesebb az admin és az újdonsült, bf2bõl átkeveredett faszkalapok baszakodnak....

Zerénd
Várunk vissza böfözni. At-el minden nap lüvünk 😄

Jó reggelt!
Nekem meg a faszom kivan a tanklövõ sniperektõl 😞
Szét van cseszve ez a játék is már teljesen...
<#falbav>

na most jottem le a geciszar TG rol..
ELÜTÖM a snipert(mellesleg TG-s), TÚLÉLI, BELEERESZTEK egy tárat olyan 1 méterrõl, TÚLÉLI ÉS BESZÁLL a jeepbe ÉS ELÜT.. na itt kuldtem el a kurva annyaba oket 😄 (kick) 😄 fasz lagos geci, hogy ilyenkor nem fut mas ertelmes szerver

-tRs-Landor

fenéket, minjárt megyek fel, csak jöjjön vmi asszi map 😄

-tRs-Landor

Énvagyokazapád
semikor se jön, hozzá lehet szokni 😄
én ma csak azért nem voltam mert motort adtam el.

bakker hogy ma nem jön senki jatszani :S

-tRs-Landor

egészen addig, amíg én nem jövök 😄

-tRs-Landor

MaskimXul
bug vagy nem, párszor sikerült így letévéznem a kismadarat <#vigyor>
amíg meg ki nem peccselik belõle az átülögetést, addig fícsör és használom is ezerrel. <#violent>
Kovács legény
sosenem fürdök<#buck>

www.czekoart.hu

figyejmá'! az megoldható lenne hogy elõtte ne fürgyé' le? <#idiota>

-tRs-Landor

Kovács legény
ment privcsi😊

www.czekoart.hu

add meg a számod privibe és felhívlak te kis buzi 😄

-tRs-Landor

Kovács legény
õõõ mire gondolsz?😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
szivesen felmennék ts-re, de nincs netem otthon egyelõre😞

www.czekoart.hu

te kis buguser 😄
(sorry de én így hívom azt ha valaki átül guunnernak. ültél már hindbe?! 😄)

-tRs-Landor

megtudom, de a 100ezret ledolgozod cukifiú? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ma késõ este gyere fel TS-re (igen, többiek, jól látjátok, JÖVÖK ma játszani 😄

-tRs-Landor

Kovács legény
Landor, nemtudod okosban ingyé megszüntetni két pannonos elõfizetésemet, van még kb 3/4év hûségidõm, de rohadtul nemkõmá😊
Úgyis az árkád mellett lakom majd benézek hozzád😉

www.czekoart.hu

<#eljen>

MaskimXul
Akkoris

és olesko 6v6
MaskimXul
Egy kis szóló hindezés
thx

-tRs-Landor