12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7987 "Igen, kell!"
mert lehetsz barmilyen jo, azert egy csapat lefog nyomni ha szervezett, es en szemely szerint jobban is elvezem a csapatban rohangalast egyutt dolgozast...faszom, valami ilyesmire talaltak ki a jatekot nem? -
errrtu #7986 -
Landor #7985 nna ugyan ez a buzz-necron páros volt tegnapelőtt, bufi én meg egy hind ellen :D
egész en addig, amíg necron nem nyomott egy alt-f4-et az x-edik letvzés után xD -
#7984 -
#7983 dnipro sunrise volt elotte, ukran oldalon kezdtunk, termeszetesen szetlottunk mindenkit, kovetkezo korben meg a kor elejen elloptuk a hindet anti air nestrol, igaz barszor beledoglottunk de meglett...na onnantol latni kellett volna, szegeny necron es buzz heliztek...volna ha hagyjuk...olyan 5x teveztem le oket......azert jo ha van egy hind a haznal, na meg persze egy jo pilota
-
Landor #7982 Igen, kell! Nem lenne ekkora az arcod (és a kd-d :D) ha ott lettem volna Bartlebivel, meg Buflexel..
Komolyan nem értelek hogy mi bajod van mostanában.. :/ -
errrtu #7981 ejnye-bejnye az a fránya -1 pont :D
látom, hogy headshot is ott volt és micsoda teljesítményt nyújtott így eurofighter nélkül biztos nagyon unatkozott igazi láma... -
kerem kaccsoja ki -
errrtu #7979
ja és szeretném indítványozni hogy ezen a mapon azt a kurva anti personel-t tiltsuk be mert rohadt idegesítő ha mindenki azzal lámul... -
#7978 a maplistet amit csináltunk majd vissza kéne rakni, mert most minden map benn van, és 64esben. -
errrtu #7977 kell egy csapat mi? :D
-
#7974 Ja, a ww vs. poe2hu az első, és a tg vs. poe2hu az utolsó lépcső -
#7973 Ezen én is gondolkoztam már. Pályákat ismerjük, taktikus gondolkodás megvan, skill is alakul
Teamplay meg egyszerű, csak együtt megyünk és mindenki éleszti Landort
Amit viszont ritkán gyakorlunk, az a páncélos harc (tank,apc) pedig egy esetleges waron egy légierő nélküli pályán az a kulcs a győzelemhez.
Nairolf vágja, de ő az egyetlen, én pl kifejezetten utálok tankozni, gondolom a skill hiánya miatt is.
Most, hogy van szerver, ahova jön a sok statbuzi célpontnak, van hely gyakorolni. Párak vélményével ellentétben szerintem egymás ellen is hasznos harcolnunk, hiszen így tudjuk a legtöbb tapasztalatot szerezni.
Nagyon jó példa erre a múltkori kharkiv, amikor a docksnál a konténer tetejéről védtem a zászlót. Másnap fordult a kocka, Bartlebi szivatott meg minket ugyanonnan. Így fejlődünk szerintem, nem attól, hogy halomra öljük a kezdő játékosokat.
Meg amíg nem alakul ki egy fix közönség a szerveren, addig azért csínján a skillel, nem akarjuk elijeszteni az újakat. Ezért is kell néha egymás ellen mennünk, már csak a balansz miatt is.
-
Landor #7972 ennyi év battlefieldezés után azt hiszem már elég jól meg tudom mondani valakiről vagy valakikről, hogy mennyire jó/jók -
errrtu #7971 "utóbbi időkben sokat kihagytam"-tehát lehet, hogy te jöttél ki a gyakorlatból és nem "mi" fejődtünk???
-
errrtu #7970 most nehogy már mellreszívd...
-
Landor #7969 A teamplayt ugatom év eleje óta, mióta elindítottam ezt az egészet. Tulajdonképpen ez lett volna az egyik sarokköve az egésznek. Speciel én waroztam vietnamban (bartlebivel), waroztam bf2ben (gerzsonnal), szóval nekem nincs gondom a csapatmunkával. Eddig az volt a baj számomra hogy nagy volt a kontraszt köztünk, kicsit bele is fáradtam a nyáron, de pont tegnap említette bufi hogy a poe2hu prefix már-már riasztóan hat a nem pro játékosokra, annyira jók vagyunk. És ezt én is így látom. Az utóbbi időkben sokat kihagytam és visszajőve, azt tapasztaltam, hogy nagyon sokat ugrott a játékszínvonalunk. Az én meglátásom szerint is itt az idő elkezdeni gyúrni egy komolyabb warra.. -
Landor #7968 pff... az bazdmeg akinek ezt az egész poe2hut köszönheted
hálátlan dög.. :/ -
errrtu #7967 kijaza landor ??? -
#7966 ha jol ertem "War"-ra gondolsz,nem kellene ahhoz elobb egy kicsit osszeszokni, mert az egy dolog hogy kulon kulon landorral meg meg nairolfal jo infantrysok vagytok de ahhoz ko egy csapat
-
#7965 irtam a csetre hogy ne csetelj buzi gyere ts-re, de nem ment be, meg at is van huzva a nickem, miert? -
#7963 csak ugy amugy az utobbi ket napban lottem harom repulot, ami nem lenne furcsa mert szoktam olyat maskor is, csak nem tankkal (f22, flanker bombazo, es ami a legjobb...foxbat...) -
errrtu #7962 mostméis semmi rosszat nem mondtam és ha jól emlékszem ti nyivákoltatok a rankedért
Egyébként örülök ám én mert tudom, hogy ez nektek milyen jó.Sőt ha jobban belegondolok nekem is jó mert reméljük jönnek a népek és lesz kit aprítani.Már csak egy-két finombeállítás a szerveren (claymore,sniper) és kész a tuti.
Ja és szeretném indítványozni a -WW- vs. PoE2hu szervezését!!! -
errrtu #7957 nem ezekre vagyok a legbüszkébb az biztos :D a sniperlámulásomat meg csiszzzt ne oszd már meg mással oké? nekem az nagy szégyen még mindíg... -
#7956 akkor arra gondolsz mikor f22-vel leszedtel? vagy mikor ketszer kisznajpoltal?
na ezekre meg nem is emlekszem -
#7955 akkor passzolom -
errrtu #7954 természetesen nem tudom miről beszélsz -
Bartlebi #7953 Sorrend stimmel! És mégis mikor fel akar menni a szerverünkre azt írja hogy nem jó a verzió! -
#7952 arra gondolsz mikor kharkivon ketszer egymas utan kilottelek? vagy arra mikor a tomahawkbol lottelek ki? -
errrtu #7951 pedig most annyira nem is utáltalak és legalább megkíméltelek attól, hogy megint kiba...ál onnan :D
a családi nyugalom érdekében nem beszélek tíz után
-
Landor #7950 és tsem nem voltal :S -
errrtu #7949 basszus én spec. nem is értem amit vakerál a kolléga
de este játszottunk 1ütt ,remélem még emlékszel...
-
#7948 mind a ket reszt leszedte? az elsovel kezdte a telepitest? alapjatek peccselese megvolt-e? (szerintem itt a hiba mivel a poe nem irogat olyat hogy old version, max nem talal szervert, de ha telepitene a poet akkor az nem fog ratelepedni csak a felpeccselt alapjatekra) szerintem... -
errrtu #7947 -
#7946 féltem hogy cod-ról a poe2 topikba :D -
Bartlebi #7945 Hja kimaradt POE2-ről van szó! -
Bartlebi #7944 EMBEREK NEED HELP!!! A lényeg hogy az lett letöltve az mrs-ről ami nekünk van és mégis azt írja ki hogy old verzsőn van a gépen! NNa erre mondjon valami okosat! -
Bartlebi #7943 Pedroval és Muával közösen lenyomtuk a BOG-osokat a saját szerverjükről erre kibannoltak minket a következő indokkal: Cheat és stattpading.1 percre. Visszamentünk utánna és megkérdeztük hogy miért is. Erre azt mondták azért mert elég furcsa hogy dobálják a flarest és nem használ a vadászgép ellen amit Pedro vezetett. Mikor kidobtak minket már rég nem vadászgépezett. Heliben volt gunner. Mielőtt kidobtak minkét még leszedtük muával közösen a MI24-et tankkal amiért én kaptam a kill-t. FOSTÖMLŐK!!! -
errrtu #7942 simán csak alt+f4
az utolsóval nagyon felkúrtam magam azóta nem is játszom :D
hiába no, kicsit öregszem... -