12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Landor
    semmi baj a jelenlegi mapkiosztassal a szerverunkon
  • MaskimXul
    Meg is lehet jegyezni a legnépszerűbb mapokat, ezeket kell betenni a magyar szerón, ha több embert akarunk.
  • Ben007
    Főnök úr én nem akarok kötekedni de ez szükséghelyzet
  • Landor
    A WW fórumon új mappszavazás van kiírva, hogy miket szeretnénk látni a szerveren! (64es mappok!)
    Szavazzatok!

A pályák leírását itt találjátok.
  • Landor
    várunk...
  • Ben007
    nekem a torrentes a legegyszerűbb főnök úr
  • Ben007
    innen töltöm: pointofexistence2.hypernia.net

a Battlefieldem is eredeti mielött beszósz
  • Landor
    biztos hogy fog, feltéve, ha valid cdkulcsod van
  • Beers
    Miért ne működne ?
  • Ben007
    sry hogy hülyeséget kérdezek de a torrentes verzió működik csak azért kérdezem mert nem akarok alászaladni...
  • REPS0L
  • Zs0lt1
    Akarsz körszakállt?
  • REPS0L

• Landor
    pointofexistence2.hypernia.net
  • Zs0lt1
    Vki toljon egy linket plz a legutóbbi poe 2 peccshez. thx.
  • Landor
    Full Micro Jacket :Ð
  • eugabesz
    Ok!Te borzalmas nagy tudású...hová abba a búbánatos lófingköpködő anyámasszonykatonájába nyissam baz,ha nem a játékosok fórumába
    Ha' az minek van.Teri néni receptet cserél Mari nénivel??
    Amúgy meg a pi..námat sem érdekli az ilyen kis pöcs aki ezzel élvezkedik...utána olvastam a battlefield topikot is bezárta valami eszement...akkor már egyszerűbb lenne ha senki sem modolná az oldalt,nem lenne belőle vita nem??
    Amúgy meg van saját fórumom is úgy hogy bekaphassa
  • Landor
    Modoknak, klánoknak, anyámkínjának max a saját fórumok közé lehet topikot nyitni.

lol
    mert rossz helyre nyitottad :D
    na ezért jó communitynak lenni
  • eugabesz
    Hát igen...nyitottam egy külön fórumot az AIX-nak.Szinte azonnal bezárták,mert megemlítettem a klánunkat.
    Jól nézzétek meg ezt a hozzászólást,mert ezen a lapon az utolsó lesz.
    Én egy ilyen kucu oldalon nem szólok többet hozzá semmihez.....nem érdemelnek meg.
    Marad a TS,msn,skype,posta galamb stb.Összegezve: kapják be
  • eugabesz
    Jövök én repcsisnek ha befogadtok...igaz nem vok elég jó egy ilyen csapatba, de kell valaki aki ellépteti a pályát ha nem elég jó...
  • REPS0L
  • Maak
    na es mi van a repulessel
  • REPS0L
    jóvan engem senki se szeret
  • Bartlebi
    Bocsi Nairolf nem szándékos volt! Nairolf bizony állat a tankkal. Gerzsonnal nem sokat játszottam mivel nem nagyon látom játszani! Különben tény hogy jól nyomja ő is! Szal legyen 7. Akkor is kevés. A gunner kategóriát nem emeltem ki külön mivel azzal mindenki elboldogul közülünk.
  • Landor
    nairolfot még megemlíteném tankonsan (meg gerzsont is, ha méltóztatna játszani), meg jómagamat gunerként :D
    amúgy
  • Bartlebi
    Hát ti teljesen készvagytok! Nehogy egymás torkának ugorjatok. Amúgymeg KOCKÁK vagytok vazzeg. Landor és Hentes a földön pusztít, Buffy és Hentes a levegőben pusztítt. Pedróval győzünk kullogni utánnatok. Különben meg ha jól megnézitek ami pontot szereztem azt leginkább mediceléssel szereztem vagy ritkán supportként. Nekem az csak jó ha Landor megy elől és pusztítt mivel néha őt is kilövik (hál isten)! Szal azt hiszem van egy ember a csapatban aki állat módon helizik(Buffi), van egy állat gyalogosunk(Landor), van egy univerzális emberünk aki állat a helivel meg gyalogosként is(Hentes) és utánna jövünk mi gyalogosok aki ugyan kissebb hatékonysággal de bevethetők helivel (max transport)és gyalog is. Ez 5 ember akiket tudom hogy lehet számítani rájuk (és nem ugranak ki a heliből vagy másból ha 3 hp van már csak). Kicsit kevésnek tűnik. Múltkor volt fent egy magyar a nevét nem tom de qrva jól nyomta szerintem bekellene szervezni őt is a kis társaságunkba. Buffi te tudod kiről írok. Hja és még valami! QRVA JÓ ÉRZÉS VOLT LEKÉSELLNI HENTEST!
  • Landor
    Nos, örömmel jelenthetem be, hogy a szerverünk immáron hivatalosan is Privat Ranked rendszerű, a német MRS renszerhez csatalkozva! A statisztikát itt nézhetitek meg. A pontos szerverszabályzat a későbbiekben kerül kihirdetésre.
  • Landor
    este 10kor ha fent tudnál lenni ts-en, akkor azt megköszönném..
  • Landor
    ezt te sem gondoltad komolyat te kis fórum geek
  • MaskimXul
    A lényeget nem figyelitek: csak négyszer haltam többet mint hentes, és ugyanannyit öltem, szóval mindenki bekaphattya
  • Maak
    neve szama? kijje?
  • Maak
    pedig nem semmi pontszamot kaphatnal csak az en elesztesembol

hulyeseget meg ne beszeljel, illetve ne celozgass
  • errrtu
    ha leader vagyok nem huzogatlak fel az biztos illetve nem mindíg de nem kell ecsetelnem, hogy miért ugye???
    ha meg nem vagyok az akkor te sosem ott halsz meg ahol én vagyok mert elkóricálok ugyanis visz a vérem (pláne ha snipert hallok:)nem tehetek róla de ezen javítunk illetve nem is tudom, hogy mi lesz velem...

• REPS0L
    újreg kisgyerek :D
  • Maak
    te meg ki vagy?
  • Maak
    tegnap oleskon voltunk ejjel Bufival, en voltam az egyetlen medic a squadban...szep mi? errol beszelek, kell az a kibaszott csapat
  • Maak
    nem basztatlak, nekem nincs bajom veled papi tudom hogy csapatban jatszol, en csak a war miatt gondoltam, hogy kicsit jobban kene ezt es tobbet gyakorolni, mert az hogy TE meg meg par infantry lama megel egyedul en nem, en nem lovok ki squadokat egyedul, csak neha , es ezert kell a csapat...vagod

amugy egy valamit felronek, sose huzol fel he elfaradok
  • errrtu
    most te is mit basztatsz he?
    úgy ismertél meg mint aki nem csapatjátékos???
    légyszives....
    tényleg nem értem mi a baj közöttünk de ahhoz képest ts-n dumálunk szinte minden nap...

áááááá

hagyjatok
  • errrtu
    szerintem félreértettél valamit vagy ami valószinűbb félreérthető volt a hozzászólásom amiért ha igy lenne bocsi
    nem hiszem, hogy nagy lenne az arcom de ha igen azért is bocsi
    természetesen tisztában vagyok a képességeimmel amit néha ki is tudok használni és tudom, hogy HA ott lettél volna ugyan olyan jól szórakoztam volna bár biztos nem ilyen eredményesen
    nem bírom magam túltenni ezen az arcos dolgon vazz...
    egyebként elolvasva a "kell egy csapat mi?" hozzászólásomat tényleg olyan arcos de semmiképp sem a teamplay lenézése és aki a szerveren volt adott időben (bartlebi,bufi) igazolhatná is ha nem a másik oldalon lettek volna, már tarott a meccs mikor beléptem és azt hiszem nem is álltunk jól bár erre nem esküszöm meg, bartlebi leader volt tehát mivel játszottál vele tudod, hogy taktikus és adja a pontot rendesen,a végeredményt meg láthatodaz én sqadomból meg tíz perc után mindenkit kibasztam mert semmire sem lehetett használni őket (at val-jön be feszt, elhullott mediccuccot felvenni képtelen játékosok)
    kissé csalódott vagyok most és azt hiszem át kell értékelnem egy két dolgot azt sem értem, hogy miért is magyarázkodom már ha annak tűnik
    lehet, hogy azért mert számít a véleményed???
    mindegy...

• REPS0L