12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
-
maverik #8069 Azt a heliszimet en is varom de meg nem tudni hogy mikor jelenik meg. -
Landor #8068 rendben. akkor majd bartlebi megkérdezi ma, hogy pontosan miért is tiltották le a kommunikációt a szerverünkkel. -
eugabesz #8067 Amúgy meg...a POE2 szerver a 6712-es porton fut,az AIX a 6711-en...az ún. OPK meg 4711-en...még csak téveszteni sem lehet.
-
eugabesz #8066 OK.Értve.. -
eugabesz #8065 De azt nem látják értsd már meg!!Csak a beállított Ip és port-ról jövő adatforgalmat látja.
Amit megadtatok nekik.Mást nem.
Tehát akarhat kommunikálni a kis f@szom is vele,nem az OPK,akkor sem látják.....
-
Bartlebi #8064 Gabesz én nem értek hozzá és kérdeztem. -
Landor #8063 namármost...
ha te vagy nemte hanem az áramingadozás a kiördög a kutyádfasza elállítja úgy rogy ranked módban próbál meg futni az adott játék, akkor az AUTOMATIKUSAN elkezd kommunikálni a NÉMETEK szerverével. Szerencsétlenek meg csak annyit látnak hogy a mi ip-nkről x+1 program próbál meg a rangrendszerhez hozzáférni. Ezért nem is csodálkoztam hogy lenyomták az egész ipcímet a francba. -
eugabesz #8062 Na azt már nem...nem hiszem el...ha én be tudnám/be tudtam volna állítani,hogy ranked legyen a szerver,tudod ki a f@sz várt volna MRS-re.
Attól nekem a tudásom sokkal kisebb sajna.
Roppant egyszerű a képlet...ha a szerver konfigurációján állítottak és a serversettings.con nevű fájl-ban nincs ugyanúgy módosítva,a szerver egy idő után vissza áll az alapbeállításokra.Lehet az egy ujraindítás,vagy kis áramingadozás és már el is szállt az addigi bf2cc-ben konfigolt szerverbeállítás.
Na ez lehet itt is a hiba. -
eugabesz #8061 Má nem azé...de ha nem tudtok valamit,mér nem kérdezitek meg??
Bartlebi...
1.
Az OPK szerver már rég futott,mikor a németekkel beszéltünk...
2.
Ha nem állítják át a szervert,a mód nem tud a rankedba bezavarni...max annyi lenne,hogy az OPK-n is futna a ranked.
3.Úgy összekutyulták az ftp hozzáférést egyesek(+kettesek is!),hogy fasza gyerek aki eligazodik rajta.
4.
Ki indította el a POE szerver cc-jét,hogy egyáltalán adminolni lehessen??, és annak a bamba jószágnak miért nem szóltatok mikor az egész be lett állítva??
amúgy mellékesen jegyzem meg,hogy már egy hete lassan nem is OPK fut a másik módban ,hanem Nations at War.
Igen lesz Hind a 2.0 pach-ben...tehát az AIX is felnőtt a feladathoz -
#8060 trackirem is behalt, meg az x52m is, az ilyeneket most hagyom :) -
#8059 ha heliszimet keresel:
-
Landor #8058 Kettőnk közül te beszélsz németül. :)
Este szépen menj fel a ww-sek TS-ére és kérdezd meg tőlük!
-
Bartlebi #8057 ww szerveren 2 játékosssal kezdődika ajáték! -
#8056 hindezek is, csak erre is kiváncsi voltam, de már nem.
most amúgyis szar a joyom -
Bartlebi #8055 Vagy az AIX 2.0 abban is lesz HIND -
maverik #8054 Ez a vidi amit kerdezel a Joint Operations nevu jatekhoz egy mod de ne varj tole tul sokat a modot nem probaltam de a Joint Operations megvan es nem estem tole hanyat inkab a poe mint ez,de amugy is nyakunkon az armed assault 2 ha mar anyira szeretnel hind-ezni vagy ott a poe. -
Bartlebi #8053 Nemtalálom a németek oldalán azokat a szabályokat amit ki kellene írni Landor! -
Landor #8052 tippem szerint az opk-t is RANKEDRE állította be gabesz, amit nem egyeztetett az MRSékkel, így lenyomták az egészet úgy ahogy van...
1: eredeti mod lehet csak vagy egyeztetni kell
2: modleállítás előtt, vagy modváltás előtt egyeztetni kell az mrssel
3: aktiv részvétel az mrs prijektjeiben és a fórumában
4: min. 4 usernél kezd számolni
5: nincs statpadding -
#8051 Ti erről a játékról mit tudtok? neki kéne ülni sztem.
-
Bartlebi #8050 Sorry for that, but some simple rules are to be follwed:
1. Only the original mod maps are allowed to be uploaded onto the server. Any changes must be coordinated in advance with [MRS] before final implementation.
2. Before the shuting down of a mod or changing to another mod, [MRS] must be notified. Wait until you get confirmation of [MRS]!
3. Active participation in [MRS] projects and [MRS]forum is expected.
4. The server options must be adjusted not to start unless 4 players are online.
5. Stats-padding or /-pushing is generally forbidden. Anyone giving it a try will be thrown out immediately. The terms "stats-padding" and "stats-pushing" leave very little space for interpretation. If someone is unsure about it's meaning, look it up in the www, please. Explanations are easy to be found there.
Best wishes
[MRS]tux32
Na ezt fordítsátok le nekem mert van amit nem értek! Amúgy mióta is szara szerver? Mióta megy az opk? 2-es ponthoz nincs köze? -
Bartlebi #8049 Az egyik maga a játék a másik meg mappack! -
#8048 Csövi:) két részből áll a kliens? -
Landor #8047 üdv itt is :Ð
www.pointofexistence.com -
#8046 Halihó!
Szeretném megkérdezni,hogy poe2-nek van oldala,ahol némi infot lehetne róla megtudni,illetve,hogy honnan tudom letölteni?
köszi! -
Landor #8045 newbie :-) -
Bartlebi #8044 2004 vagy 2005-ben kötötték be nekem a netet előszőr! -
Landor #8043 na ez viccesebb hsz volt mint a #8038 :D -
Bartlebi #8042 2003-ban nem volt netem még vazze! :D -
Landor #8041 ..már 2003ban is lejárt poén volt ;> -
Bartlebi #8040 2003? -
Landor #8039 2003 -
Bartlebi #8038 Ezt nézzétek meg!
1. Nyissuk meg a
Sztaki Szótár
oldalon az
angol-magyar fordítási lapot!
2. A keresőmezőbe írjuk be a
"this message can only be viewed in HTML"
kifejezést, majd üssünk Entert!
3. Élvezzük az angol nyelv szépségét, valamint a
tökéletes magyar fordítást.... -
Landor #8037 #8036 -
Landor #8036 you are welcome ;> -
#8035 Csöcsmye. -
Baziliszkusz #8034 üdv mindenkinek
-
#8033 mivolt ez a tegnapi faszoskodás?
meg a medikonly-val is bazd.
kb kurvasok embert hoztam vissza, engem meg kb 2.
Egyébként a német medik fegyó állat jó lett.
Este jövök megint. A cod4 nightcup után :P -
#8032 a gond ezzel van:
Players: 0 / 32 -
#8031 hat azzal lehet hogy nincs