Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
tudod van egy kis közösség akiket úgy hívnak õsbf-es köcsögök. az elõttem lévõ két kommentet õk irták 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
valami újreg, nehigyj neki 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zerénd
Zsóti? Ö a bf nagy glemje. 😄DDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zs0lt1
hát mivel nettel megy és netnélkül csak ez nem megy, sztem a bf2-vel van gáz, amit ha uninstallálok fél évig vissza nem rakom az biztos 😄
szal reinstall kilõve, remélem stabil lesz a netem 😄

MaskimXul
Jó, hát nincs rád írva, hogy õsbfes vagy <#vigyor>
Egyébként kipróbáltam, letiltottam a netet, és a loginig simán eljutok, szóval nincs ilyen feature, hogy net nélkül nem megy, nálad lehet vmi gebasz. Esetleg bf reinstall?
Zs0lt1
egyébként most jut eszembe, a tRs-bõl párunknak a megjelenés elõtt pár nappal már megvolt a eredetiben a bf2 😄

MaskimXul
Jövök meccs után sztem, és leszek is éjszaka 😊
Zs0lt1
bocs, de sztem hamarabb kezdtem a bf2-t, mint elég sokak.
szóval ilyen alapnak számító dolgokat, mint a login screen stb ismerek. el sem jutottam a login screenig, mnivel amint irtam a bf2.exe nem indult el.
amint volt net egybõl elindult.

Maak
jovan, majd legkozelebb nem teszed a segged a tomahawkba es mehetunk terepre, de persze mindig abba ulsz <#duhos2>

az f18-at meg akkorse szeretem, pilotakent azert mert kurvamagasan kell menni hogy a sok szar ne lasson lentrol, es igazabol a minimapot kell sasolni vegig , raadasul pontot is akkor kapsz csak ha a loveszed betalal, mert ezzel max akkor losz le repcsit/helit ha mar eg <#wilting>

amugy ma jossz fel? mer' xfire-on nem latlak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MaskimXul
Elvileg megy net nélkül is, csak amikor loginolsz, akkor nem a rendes accoddal kell, hanem egy offline-al, így nem kell neki az account szerver.
Zs0lt1
bazzeg srácok ez a battlefield 2 mekkora egy kurva 😄
ha nincs a segge alatt net el sem akar indulni 😄
cca tegnap délután óta nem volt netem 5 perccel ezelõttig. gondoltam sebaj, majd botok ellen tolom a poe2-t. de a bf2.exe kúrt elindulni. toltam mással. már azon gondolkoztam, hogy szarok bele leszedem a gépemrõl, erre nemrég szóltak a matávtól, hogy megcsinálták a netemet.
Adtam a bf2.exe-nek egy utolsó esélyt, erre most, hogy megy a net elindult 😄
a kurva anyját 😄D

MaskimXul
Méghogy az f18 nem ér sokat <#vigyor>
Olyan, mint a tomahawk, csak még repül is, há má hogyne érne sokat?
A másik meg az aa squad, 2 vállról indíthatós meg egy support a teljes ukrán légierõt képes õrületbe kergetni. Csak valahogy soha senkinek nem jut eszébe ez a taktika. Pedig egyszer csináltuk pepével, meg is nyertük a kört, pedig alig öltünk. Csak a hindek meg repcsik nem nagyon mertek a guard stationon túljönni, mert mindig fogtunk mindent. "Area denial" <#vigyor0>
Maak
eloszor azt hittem hogy az f22 egy otvar fostalicska, de nem annyira, bar teny hogy a flanker jobb...legalabbis ez az erzes nalam is megvolt...mellesleg ha jol gondolom berezan islanden volt az eset, ahol a bombazo nem sokat er amcsi oldalon, a ruszkiknak viszont van vadasz, bombazo, bar repulok-helik ellen az sem az igazi...van hind, na es persez van SAM, mig az amcsiknak csak az f22, leven a cobranak nincs AA raketaja...ugyhogy az is fos

probaltad mar a t-lam raksikat a hajon? azzal fasza leloni a hindet...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Énvagyokazapád
nehogymár a nagyfater kimaradjon O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
jaés persze partybusz powa <#idiota>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
<#eplus2><#eljen>

<#levele><#eplus2>

linkeld ujra

-tRs-Landor

Énvagyokazapád
innen látom a búzamezõk közt elrejtõzõ antimaterial-ost 😄

Énvagyokazapád
magyarország akármennyire is orosz párti, én a német és az amerikai gépeket pártolom.

helikopterbõl meg <#eplus2>

😄D

tennap felmentem erre a watt..akármire és jó fasz egy társaság volt :| gondoltam kipróbálom a repcsit .. egyedül 3-4 pilóta ellen + még a két hind estem keltem .. nah erre elpattant az agyam beírtam a véleményem egybõl lett még két pilóta valahonnan .. úgy már nem volt annyira rossz 😊

térfélcsere ott meg mindenki repülni akart 😮 aztán rájöttem miért .. valahogy nálam jobb volt a találati aránya a ruszki rakétáknak mint az usa oldalin .. neszeeked hájtekk :| vagy csak nagyon béna voltam usán??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
De de 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ami nemvan? <#nyes><#rolleyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
Pedig akkor kell a skill 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nem tom nemhinném 😊 este ~300pingem volt szal nemnagyon jácottam

Vadembör
Tegnap nem veled találkoztam véletlenül? ahol azt sem tudtam honnan mindig egy ilyen nevü ember lötte szét a tankomat.

hát.. amilyen geci béna volt az oldalunk.. sok ertelme nem is volt ma
rég nem volt ilyen gecibéna a játék

-tRs-Landor

köszi skaccok a lehetõséget de 200-300s pinggel 😞( tegnap semmi problem nem volt :S

Zs0lt1
hááát 1-0-ás olasz vezetés esetén lehet h hamarabb jövök 😄D

Maak
haaaaaaaat, ha ugy mint a portugalok a nemeteket, meg a hollandok a ruszkikat, akkor bebaszott, bar en is remenykedek hogy nem a macskazabalok mennek tovabb

<#eljen>

-tRs-Landor

közben voltam kinn itt a fórumon hátha valaki felírta hova menjek .. meg volt telefonom is .. voip meg szar .. bocs hogy nem vettem észre 😊 mostmár beállítottam szal este majd leszek

Zs0lt1
21:45 lesz az részemrõl, addig a spanyolok megbasszák az olaszokat <#hehe>

20:30 CET

-tRs-Landor

A voipen való hangos komunikációs próbálkozáson kívül. olyan négyszer írtam be public chatre végig capslocakal (sõt a squadba-csetbe is amikor bennvoltál) hogy gyere fel tsre, stb. Reakcio 0. Miután elpattant egy ideg a fejemben, feladtam.

-tRs-Landor

öööö .. és meghallottam? 😄DDD lehet nem volt elég hangos vagy mi?! 😄D

Maak
tegnap ott visitott a mikrofonba ts-en, en hallottam, hogy gyere maaaaaaaar ts-reeeeeeeeeeeeeeeee <#nyes>

poe2.hu-n kint van a ts cime

Landor használtok ts-t? ha igen mi az ip címe?

Zs0lt1
bazzeg tegnap háromszor leszenvedtem a kurva poe2-t, mindháromszor crc hibás lett. éjszaka alatt lehúztam tök más forrásból és ugyan kurvalassan, de lejött és fel is tudtam pakolni. szal ma este széjjel lesz rúgva a seggetek 😄DDDD

nem igen nem

-tRs-Landor

Maak
konnyen vagy, otthon szimulalsz gyerekbetegseggel...pfh<#mf1> van idod jatszani

szerverrel jutottal valamire amugy?

Pedro.. egész héten infeztem, csak te seosem voltál fenn 😄

-tRs-Landor

akkor fõleg 😄

-tRs-Landor

Maak
Kellene megint egyet infantryzni, na nem mintha nagyon menne, de mult hetvegen is egesz jot okorkodtunk, ugyhogy aki van a hetvegen az hasznalja xfiret aztan osszebeszeljuk...ma ha van kedvunk<#nemtudom>

Maak
nem is jo helyre ment, meg meg aix is <#nezze>

#7002-re akart menni 😊

-tRs-Landor

Zs0lt1
heh? 😄

jó.. poe2ben nem nagy szám sniperkedni... na de csináld meg ugyan ezt a WW szerverén! <#mf1>

-tRs-Landor

ooops 😮 .. öö hun ts-n?

uHs Gerzson
Minden este nyomják 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nekem 250-l jön.. este lesztek vagy inkább holnap vagy menjek fh2-zni 😄