12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#8150 támogatom -
Landor #8149 lol!
még mindig felröhögök ha meglátom a trógerrokker fejedet az iwiwen :DD -
#8148 -
#8147 menni kene ra felfele, de hat hiaba megyunk fel bartlebivel, a tobbiek szarnak bele...amugy ejszakas voltam a heten ugyhogy nem is igen voltam fent...este gyere, lehet lesz valami "war" az iramosokkal, felteve hogy osszejovunk annyian -
#8146 élek még, csak a bfet hanyagolom kicsit. Mi van a magyar poe szeróval? Akárhányszor nézem a topikot, azt látom, hogy üres. -
#8145 link -
Tresh #8144 Nem jók a linkek :( -
#8143 link mindketto kell -
#8142 ezt a nagymesterektől kérd, én is kaptam a linket -
Tresh #8141 Én mennék, csak adj linket a pojéhoz, meg ha van valami patch akkor ahhoz is. -
Landor #8140 talán ha nem lenne kikapcsolva a fejhallgatót tsen... -
#8139 én mennék pojezni, csak nincs kivel... -
Landor #8138 meg most is csak ratyi aixoztok -
Landor #8137 holnap 22:15től vagyok -
#8136 bazz :DD -
Landor #8135 sssh!
az a titkos taktikám része! :DD -
#8134 lammi vagyok tudom,de a csík keresztbe mi? :) -
Landor #8133 bármikor összehozok még egy ilyen csapatvezetést xDD
-
errrtu #8132 jól esik a felkérés (vagy ez parancs volt? :) de félek, hogy van nálam bf2-ben arra érdemesebb is... -
#8131 Lofaszt b34 Multko én mentem hozzátok, akko mögigérte landor, legközelebb ö gyün mihozzánk! -
#8130 ok -
#8129 te majd jössz fregnek hozzánk a bokorugró szabadcsapatokhoz -
#8128 én is jelen vagyok -
#8127 én hova megyek? -
#8126 lófaszt, lesz tRs szakasz, gyere te is inkább oda :DD -
#8125 szép a grafika és végre sebesség érzékelhető -
#8124 Landor! Ha összejön a 32v32 bf2 pofozkodás, gyüszöl é Keglevicel a GSbf2 szakaszba????????? -
#8123 oke, harom eddig Papi, bena harcos meg en ki a kovetkezo? bar azt se bannam ha gabesz reagalna valamit, mert tok jo lesz ha mi osszejovunk ok meg nem veszik eszre a forumukban amit irtam -
#8122 hogyne mennék, eddig is mindig aktív voltam szerintem, csak néha előfordult hogy eltört egy-két kezem, fájt a hajam, meg ilyenek :D -
#8121 mitnezo? te sem vagy mindig, most megint felvagy langolodva azt majd jol lelepsz, gyussz vagy gyussz holnap? -
#8120 megy a matek mi? ugy, de miert kerded? gyussz vagy nemgyussz? -
#8119 na akkor eddig ketto -
#8118 ... -.- -
Landor #8117 a nyolcat hogy értetted?
8v8 az iram ellen? :D -
errrtu #8116 jaaaaa
holnap este???
az jó -
errrtu #8115 nekem a ma este nem jó mert ismét kedvenc hobbimnak hódolok vagyis bebaszok mint az állat...
-
#8114 Pedzegettetek ezt a war temat, most meg jo nagy a csend rola...irtam gabeszeknak hogy szedjenek ossze nyolc embert es osszefuthatunk egy kis barati verontasra...ahogy neztem a taglistat vagyunk 18-an, ebbol aki aktiv:
Bartlebi
Buflak
Hent3s
en
a tobbiek meg vagy nem, vagy neha jatszanak, szoval itt a kerdes, hogy akarunk barkivel is kiallni ha 4 aktiv jatekos van...
Holnap estere gondoltam, de lehet ezt elkapkodtam...raer valaki egyaltalan? -
#8113 igaz, de ketszer is ujra kellett csatlakoznom, szal elvileg nem negyedik -
#8112 hát mert abba 4. voltál (nevek szerint), de tessék.
-
#8111 mernem a vegeredmenyt linkelted be?