Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
bizony ott. bug, meg elég használhatatlan, mivel mouse look alatt nem lehet irányítani, de lehet vele oldalra lõni 😊
hivatalos fórumban is elmítik a bugok topicban. Azt nem tudom, hogy mindkét hinddel lehet-e, vagy csak a 2/8 személyessel, lehet próbálkozni <#kacsint>
uHs Gerzson
poe2-ben? mert azt megnézném 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

MaskimXul
errõl jut eszembe, a hind gépágyújával lehet oldalra is lõni, ha mouse lookkal nézel, akkor a fegyver is arra fog lõni <#kacsint>
már alig várom ...
<#law>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

lófasz a seggedbe, ma jön meg a ram az új gépembe, majd jól elpicsázlak 😄

-tRs-Landor

puncik vagytok mind 😄

én minden nap kiosztom a jónépet akár veletek akár nélkületek...

<#gun>

Énvagyokazapád
nem tom vazeg, mostanság nincs kedvem 😄
majd a héten vmikor felmegyek 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

MaskimXul
ezt még értem, de ezen kívül hozzá se szagolok a linuxhoz 😊
elvileg nincs beállítva tûzfal, meg a telnet 127.0.0.1 4711 -re mûködnie kéne localból, ha van, ha nincs tûzfal.. 😞

-tRs-Landor

MaskimXul
és tûzfalat beállítottad jól, ahogy ott is írták?
xar <#wilting>

nem valami aktiv a segítségnyujtás ?!

kapják be

egyébként itt tart az ügy... <#nemtudom>

-tRs-Landor

ööö..
when it's done
😄

-tRs-Landor

magyar szerveren mikólövünk már ???

Maak
B34

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
na te jomadar...neszojjabe meeee lezuzom arcodat...azt mer nem vagy fent mostanaban???? tul nyugodt vagyok kene egy kis ideg <#mf1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
ez is <#hehe>

Énvagyokazapád
fogjuk rá 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Maak
itt meg LAndor hegedul ahelyett hogy lone

<#mf2>

Maak
vannak jobb napjaim, fallen <#wave>

VERP

Zerénd
Baszki ezt a kempet! Q jó játék lehet, ha illen szép a grafikája! 😄DD

Amúgy tényleg gyó film.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

thx 😄

MaskimXul
<#nyes>
semmi lelövés <#ejnye1>

-tRs-Landor

MaskimXul
az a rész is belefért volna, amikor aprítanak, aztán jól lelövik õket 😊
amúgy a zenérõl egybõl a vadászat a vörös oktöberre ugrott be, hangulatosak ezek az orosz muzsikák.

<#wave>

<#hehe>

-tRs-Landor

Én meg persze azt sem tudom, hogy mirõl beszéltek 😞 Nálunk mirr murr megy feszt 😄 😄 😄

Maak
az nagyon allat volt, csak ott a gunnernak valami forgocsoves cucc van, olyan vads forma josag<#vigyor>

amikor néztem a filmet, gondolkoztam rajta, hogy kirippelem és felteszem youtubera azt a részt, amikor elég durván rombolnak a hindek 😄

-tRs-Landor

Maak
uhumm <#vigyor0>

MaskimXul
csárli vilzonból?

"Why ain't they shooting down
them helicopters?"

<#vigyor0>
Maak

<#eljen>

eredetivel játsz, és akkor tudsz jönni az MRS szervereire, ahol tuti hogy fog menni a pontszerzés...

-tRs-Landor

Sziasztok!
Olyan szerveren szeretnék játszani amelyiken pontot lehet szerezni pl:Antik 2, de nem tudok.Felraktam az 1.41-es patchet meg a PoE-t de amikor csatlakozni akarok a szerverre ezt írja ki:"You have an older version than the server!"
Légyszi ha tud valaki segítsen.
HIND

lol

uHs Gerzson
Majd Augusztusban 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HBD Gerzson <#wave>

BaSZNáD Gerzson!!

-tRs-Landor

Zs0lt1
há nem tehetek róla, hogy nem úgy repül a hájnd mint a minyólc 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nem mer nyit a bánya 😞 talán este ha még lesz erõm

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Énvagyokazapád
jössz egyet jtászani?

tennap délután röpködtem egy kicsit a cobrával :| hát jól elkúrták 😞(( majdnem annyira nehézkes mind a hind fele páncéllal meg hamár (hálistennek) kivették a tv-t berakhattak volna a helyére légiharc rakettát

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

öö könnyebb lehányni a monitort? 😄DD

Énvagyokazapád
ebbõl is látszik hogy a tiger sokkal jobb mint a hind <#idiota>

zsolti ma teljesen kikészitett 😄
már ilyen fassagokat csinaltunk <#idiota>

-tRs-Landor

<#eljen>

-tRs-Landor

Énvagyokazapád

Zerénd
Te meg csak úgy. 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,