12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
errrtu #8190 kissé arrogánsabb leader voltam, törtem az utat...
ezt gondolom neked sem kell bemutatni -
Landor #8189 próbáltam törekedni rá -
#8188 meg se említs -
Landor #8187 jó vagy öreg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!powered by 113pontos bartlebimedic xÐ -
errrtu #8186 bár megfogadtam, hogy tartózkodok a képek linkelgetésétől ha pörög a topic de csak még ezt lécci lécci léccci...
-
eugabesz #8185 Mi is fogtunk egyet tegnap...csakúgy mászott be kaboca orra előtt az épületbe...a hülye... -
eugabesz #8184 Tudásom tiltja,hogy szerény legyek...meg a vallásom is. -
#8183 tenyleg az volt, mar alapbol fura volt hogy lattam Landort esni-kelni, de amikor dobta a suppli dobozt maganak na az lebuktatta a marhajat -
#8182 Ennél nem is kell jobb cheat :D! -
Landor #8181 hja.. meg bufit is.. meg nem volt hangja a csávó puskájának.. ;> -
#8180 tegnap volt egy, ugy lotte Landort mintha ott se lenne, bar lehet csak lamult Landor mert felhuzta magat az elozo korben -
Landor #8179 hja, pont azt nézem
tökjó -
Landor #8178 szerényebben, sokkal szerényebben! -
#8177 felcsaltam, alig felmentunk jottek is az emberek, nem a ww-re hanem oda...ezt kene minden reggel es akkor beindulna a szero -
eugabesz #8176 Hát sajna ÉN voltam,meg az Ottó...a Tóth Ottó...de így kevesen lettünk volna.Mondjuk pitkiller felajánlotta,hogy akár maga is átmegy és halomra lő benneteket,de féltettem...mégiscsak egy oszlopos IRAM tagról van szó,s még a végén lelövitek nekem -
eugabesz #8175 Egy játékostársunk és hagyd békénmár csak a neve miatt is tetszik,...jah mellesleg (vagy nem) nem is játszik rosszul -
eugabesz #8174 Igen Bartlebi fut....különben már rég tele lenne csaló csirákkal az egész -
Landor #8173 bezzeg most fenntvan a szerveren -
Landor #8172 #8171 -
Landor #8171 há te mek ki vaty? :Ð -
#8170 Nehezen jön ez össze :(! -
maverik #8169 Ha lehetni ugy kene szervezni,hogy szombat,vagy vasarnap mert allando delutanos vagyok ha nem gond. -
Landor #8168 nemhiszem :] -
Bartlebi #8167 Landor a szerveren fut PB? -
#8166 jah, meg hentes is jol visszajott, alig fel orara lepett le, ugy kabe 3 oraja...uzennem neki, hogy eddig vartam -
#8165 jó kis war lett a mai is, megint nyertünk :D -
#8164 tudom én senkinek se hiányzok, de holnap suli, szval meddig akarunk szórakozni?
jah amúgy a tegnapi meccset nyertük, mert nem jelentetek meg, szval 1-0 ide :D -
eugabesz #8163 Na akkor ha tegnap miattunk nem jött össze,a gyakorlás,vagy war....(megfelelő rész aláhúzandó) ma estére összetrombitálom a csapatot,persze ha sikerül.Tegnap is összejöttek úgy este fél 11 tájékán,de gondoltam,akkor már minek..
Akkor este 8-kor(nyóc ker)jövünk!! -
#8162 tegnapi lámulás az esti lámulás előtt :D
-
errrtu #8161 stimmel...
már épp azon voltam miután mindent elindítottam, hogy beköszönök egy két szép fejessel de elaludtam sex után és négykor már nem volt itt senki sem :D
szerencsétekre... -
Landor #8160 hogymegmondtam hogy fel fog jönni éjszaka piásan! :DD -
errrtu #8159 -
#8158 Sziasztok! Landor fiamnak szeretném küldeni a RickRollD c. számot, és üzenem neki, hogy bekaphatja az Oleskon! Puszi: Apa. -
#8157 -
#8156 9 utan lesz te mony, amikor a Ramboba is raer :D -
#8155 nagyon jó amúgy a mára tervezett war :D -
#8154 :D
-
Landor #8153 jónagy hülye vagy!
ahelyett hogy tőlem vetted volna meg ;> -
#8152 mondtammá hogy vettem n95öt? :D -
Landor #8151 nemszólbeleanagyokdolgába