12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #8230 óóó pedig a kismotor a legjobb! zenével of course .D -
#8229 fantvoltam gabeszek szerojan, most fejeztuk be orionnal, netuddmeg hogy vegig ment ellenem a kiszavazas...aszontak hekker vagyok mindezt annyibol hogy lelottem a csavot ketszer tankkal, pedig o bujva vot aszondja -
#8228 Az volt a baj,hogy a jó kis mortározásom miatt ki akartak rúgni :( -
#8227 Mi ex?:D most is toltam pl tegnap a bfv-t :):):) -
Landor #8226 tudja ő :)
ex bfv.hu-s a lelkem :)) -
#8225 nincsmit, poe2.hu-n van ts cim is ha jossz majd gyere fel -
#8224 Köszi mindegyikőtöknek a letöltési linkeket!:) -
errrtu #8223 http://battlefield-basis.de/downloads.php?id=628
nekem innen megyen :) -
#8222 innen próbáltam:) -
#8221 link -
maverik #8220 Hogyne tessek http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file&id=1409 innen szoktam toltogetni a bf2-hoz a dolgokat. -
#8219 Srácok! Próbálom leszedni a poe 2.5-öt,de se nem a torrentje nem működik,se nem a rendes modjive mirror-ról nem lehet letölteni:( vkinek van még vmi linkje,ahonnan le tudnám tölteni? köszi! -
#8218 a gáz, hogy végül kiderült, ezek civilek voltak :) -
#8217 A WW szerót pont ezért nem szeretem mert hiányoltam belőle a jó kis infantrykat.. De ha már ennyire leszedték róla az infantrys pályákat most már végkép hanyagolom! Azzal a miessel fickóval egyenlőre még nekem nem volt bajom.. sőt.. néha már voltunk egy oldalon és elég jó csapatársnak bizonyult!! Bár többször leállna a WW szeró.. mint múltkor.. rögtön átjöttek az emberek a magyar szeróra.. az klassz volt!!! Talán még sohasem voltak annyian a szerón mint akkor.. ment a FIGHT ezerrel!!! -
#8216 támogatom -
Bartlebi #8215 Szerintem mi meg rakjuk az összes infantri mappot előre bosszúból! -
#8214 nemtom miert de tegnap is mar berezan meg highway utan elleptettek oleskot...pedig alig vartam hogy azt a kis gyik miessel-t keseljem, allandoan kurogat a buzija, megint warnolt mert valaki meghalt a hajon...ez a fasz vagy nem ismeri a szabalyokat vagy egy tulbuzgo pocs vagy csak siman utal minket...vagy csak engem -
Landor #8213 lol! na akkor most lett értelme végre a szerverünknek :D -
#8212 na, ww-n lecsereltek a maplistat...osszvissz 2 infi map maradt az is a vegen -
Landor #8211 1 giga rammal nem megyek fel játszani :/
(megint szervizben van) -
errrtu #8210 bufi legalább olyan aktív mostanában mint te Főnök -
Bartlebi #8209 Nem azthiszem, de cserébe rámvadászott mindenki tankkal meg helivel meg légvédelemmel. -
Landor #8208 nem gond pedró, mert szólok bufinak, aki a légvédelemmel megbassza a kicsi seggét! xD
a vadásznak is :D -
Landor #8207 pixelshooter :DD -
#8206 gondolom Andre már nem volt fennt :D -
Bartlebi #8205 Kicsit heliztem MI24-el. Egyedül!
-
errrtu #8204 -
#8203 vadasszal is -
errrtu #8202 nem gond a korlát mert szólsz Pedrónak aki előszeretettel császkál arra bombázóval.... -
maverik #8201 Ez van nem gond mar dolgozok a partrol valo kiszedesen, csak az a q... korlat ne lenne ott :) -
#8200 -
Landor #8199 baszki! bocs :D
meg bocs, hogy multkor annyiszor leszedtelek tlammal :D -
#8198 beszarok behugyozok kategória -
#8197 kis delelotti olesko...fel tavig egyedul a squadban, majd kesobb muad csatlakozott, jelentem egyszer lettem ujraelesztve
-
maverik #8196 Abban bizok hogy a tankokat ugy megcsinaljak mint a poe2-ben a cso emelesere gondolok,akkor asztan lessz bada buummm :) -
#8195 na szal, van benne valami ami miatt linkeltem...remelem lesz oan jo mint poeban -
#8194 na ez nem jott be...megeccer
-
#8193 -
maverik #8192 En vagyok nairolf csak itt ez a nevem:) -
#8191 csak most vettem eszre a privit neked is joccaka