12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Landor
    óóó pedig a kismotor a legjobb! zenével of course .D
  • Maak
    fantvoltam gabeszek szerojan, most fejeztuk be orionnal, netuddmeg hogy vegig ment ellenem a kiszavazas...aszontak hekker vagyok mindezt annyibol hogy lelottem a csavot ketszer tankkal, pedig o bujva vot aszondja
  • Wreck86
    Az volt a baj,hogy a jó kis mortározásom miatt ki akartak rúgni :(
  • Wreck86
    Mi ex?:D most is toltam pl tegnap a bfv-t :):):)
  • Landor
    tudja ő :)
    ex bfv.hu-s a lelkem :))
  • Maak
    nincsmit, poe2.hu-n van ts cim is ha jossz majd gyere fel
  • Wreck86
    Köszi mindegyikőtöknek a letöltési linkeket!:)
  • errrtu
    http://battlefield-basis.de/downloads.php?id=628

nekem innen megyen :)
  • Wreck86
    innen próbáltam:)
  • Maak
    link
  • maverik
    Hogyne tessek http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file&id=1409 innen szoktam toltogetni a bf2-hoz a dolgokat.
  • Wreck86
    Srácok! Próbálom leszedni a poe 2.5-öt,de se nem a torrentje nem működik,se nem a rendes modjive mirror-ról nem lehet letölteni:( vkinek van még vmi linkje,ahonnan le tudnám tölteni? köszi!
  • joebacsi
    a gáz, hogy végül kiderült, ezek civilek voltak :)
  • SYKLAS
    A WW szerót pont ezért nem szeretem mert hiányoltam belőle a jó kis infantrykat.. De ha már ennyire leszedték róla az infantrys pályákat most már végkép hanyagolom! Azzal a miessel fickóval egyenlőre még nekem nem volt bajom.. sőt.. néha már voltunk egy oldalon és elég jó csapatársnak bizonyult!! Bár többször leállna a WW szeró.. mint múltkor.. rögtön átjöttek az emberek a magyar szeróra.. az klassz volt!!! Talán még sohasem voltak annyian a szerón mint akkor.. ment a FIGHT ezerrel!!!
  • REPS0L
    támogatom
  • Bartlebi
    Szerintem mi meg rakjuk az összes infantri mappot előre bosszúból!
  • Maak
    nemtom miert de tegnap is mar berezan meg highway utan elleptettek oleskot...pedig alig vartam hogy azt a kis gyik miessel-t keseljem, allandoan kurogat a buzija, megint warnolt mert valaki meghalt a hajon...ez a fasz vagy nem ismeri a szabalyokat vagy egy tulbuzgo pocs vagy csak siman utal minket...vagy csak engem
  • Landor
    lol! na akkor most lett értelme végre a szerverünknek :D
  • Maak
    na, ww-n lecsereltek a maplistat...osszvissz 2 infi map maradt az is a vegen
  • Landor
    1 giga rammal nem megyek fel játszani :/
    (megint szervizben van)
  • errrtu
    bufi legalább olyan aktív mostanában mint te Főnök
  • Bartlebi
    Nem azthiszem, de cserébe rámvadászott mindenki tankkal meg helivel meg légvédelemmel.
  • Landor
    nem gond pedró, mert szólok bufinak, aki a légvédelemmel megbassza a kicsi seggét! xD
    a vadásznak is :D
  • Landor
    pixelshooter :DD
  • REPS0L
    gondolom Andre már nem volt fennt :D
  • Bartlebi
    Kicsit heliztem MI24-el. Egyedül!
  • errrtu
  • Maak
    vadasszal is
  • errrtu
    nem gond a korlát mert szólsz Pedrónak aki előszeretettel császkál arra bombázóval....
  • maverik
    Ez van nem gond mar dolgozok a partrol valo kiszedesen, csak az a q... korlat ne lenne ott :)
  • REPS0L
  • Landor
    baszki! bocs :D
    meg bocs, hogy multkor annyiszor leszedtelek tlammal :D
  • REPS0L
    beszarok behugyozok kategória
  • Maak
    kis delelotti olesko...fel tavig egyedul a squadban, majd kesobb muad csatlakozott, jelentem egyszer lettem ujraelesztve
  • maverik
    Abban bizok hogy a tankokat ugy megcsinaljak mint a poe2-ben a cso emelesere gondolok,akkor asztan lessz bada buummm :)
  • Maak
    na szal, van benne valami ami miatt linkeltem...remelem lesz oan jo mint poeban
  • Maak
    na ez nem jott be...megeccer
  • Maak
  • maverik
    En vagyok nairolf csak itt ez a nevem:)
  • Maak
    csak most vettem eszre a privit neked is joccaka