12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #8270 egyértelmű
add a címed ;> -
Bartlebi #8269 Ha ingyé adod akkor nem válogatok! -
Landor #8268 akkor kapsz egy 256ost meg egy 512est.. nézd bazeg, még válogat is.. :D -
errrtu #8267
köszönöm az információt!
pfffu de rég írtam már le ezt a szót: információ :D -
#8266 Ne törödj vele, nem e té hibája!
Prágai központban van valami gyík!
Állítólag dolgoznak rajta (már 1 hete :( ) -
Bartlebi #8265 jó is lenne csak aza baj hogy 3 darabban van a memória nekem meg 2 férőhelyem van még az alaplapon! -
Landor #8264 ja, meg már fejhallgatót meg mikrofont is igértem neked :D
- készül a mikuláscsomag -
Landor #8263 400as 512mb meg két 256os lesz szabad hamarosan. pakolok 2gigát a linux szerverembe :) -
Bartlebi #8262 Tényleg ha valakinek lenne ilyen memóriája és megszabadulna tőle az szóljon! Új gépre nem futja de még tudom ezt kicsit tuningolni! Hja meg egy 400-as tápot keresk a gépembe! A 300-as nem bírja már ha a procit húzom de marha negy tápra sincs szükségem. -
Bartlebi #8261 Na nekem küldhetnél abból a gagyi kingmaxból 2 giga 400-ast ajándékba! -
Landor #8260 hát ja.. bár kicsit gagyi még: átmenetieg csak noname kingmax ramok vannak benne a 4giga ocz-met elküldte a nagyker kínába bevizsgálásra -
Bartlebi #8259 Valami olyat olvastam az MRS oldalán hogy ha hosszabb ideig nem használja azt a szervert senki, amihez ők a saját ranked adatbázisukat adják, akkor elveszik a szervertől! -
errrtu #8258 kabbe
egyébként meg voltam tegnap csak a takonylánnyal mostanában 150-180 a pingem és ez egy kicsit zavar
mondjuk ma este meg egyedül vagyok otthon se gyerekek se asszony se semmi úgyhogy valószínű, hogy leszek már du. -
#8257 Látom megint rátoltál a vasra egy kis lét :)! -
Landor #8256 azt bezzeg nem látod az aláírásomba, hogy már vettem ramot. sőt tegnap este toltam is bartlebivel, csak nektek már lőtték a pizsit akkor -
errrtu #8255 vegyél már ramot mert látom nagyon ráérsz mostanában -
Landor #8254 tááá :Ddd
-
#8253 Hümm.. Te kis felvágós!!!! Az első az csak mák volt WAZE!!!!
Na ezért szeretek ellened játszani.. mert te méltó ellenfél vagy .. De mikor átment nairolf hozzád .. na az úgy már nem volt FRANKÓ!!!! Rám fért volna egy kis .. de a CSW-s fiúkra sajnos nemigen számíthattam!!!! -
Bartlebi #8252 -
#8251 ehh -
#8250 fasza, 12-en vannak a szerveren, és egyik sem mi vagyunk -
Bartlebi #8249 Hentes!
Ezt komolyan kérdezed?
SYKLAS!
Ez tényleg nem jött be nekik!
Landor!
Majd ha lesz kis időm énis fogom sajnálni őket!
Hentes!
Ezt komolyan kérdezed?
Hja és mindenki!
-
errrtu #8248
mijaza CSW ?
-
#8247 Csak azért maradtak ott a második körre is .. mert látták hogy leléptem.. ( mert az előző körbe daráltam őket rendesen.. elég gyengécskén nyomták a srácok.. szerintem csak most kezdtek el nemrég PoE-zni) ..és így aszt hitték hogy majd több esélyük lesz ellened!!! Ezek szerint tévedtek! -
Landor #8246 szegény CSWsek.. pedig jófejek (voltak).. :Ð -
errrtu #8245
mijaza AIM ?
-
Bartlebi #8244 Örömmel jelentem sikerült megint pár barátot szerezni a PoE2HU számára! Spies Like Us pályán második körben német oldalon 2vs2! Mg-vel daráltam az gaz CSW ellent! Erre beírta az egyik hogy AIM és leléptek a szerverről! -
errrtu #8243 annyira azért nem jellemző, hogy szóvá tehessék csak a tegnapi példa miatt írtam
csak halkan jegyzem meg, hogy néha direkt "nem tudok átállni" mert olyan jó egy baráti golyó a kis testembe meg viszont -
Bartlebi #8242 Eddig senki nemszólt semmit! De tényleg leszorítunk mindenkit a szerverről ha egy oldalon avgyunk. Habár ha sokan vagyunk a szerveren akkor már nem annyira gáz! -
#8241 nem szólnak érte,hogy klántagok ne álljanak egy oldara,hanem szeparálódjanak? -
Bartlebi #8240 A helyzet az hogy a maplist már levan zsírozva! A váltást álltalában még az előző körben egy setnext parancsal szoktuk megoldani és akkor nem kell betöltés után újra tölteni. Napersze egypár esetben van kivétel amikor elfelejtjük beállítani az előző körben. Különben meg a sok hülye külföldi miatt van cserélve a map, mert csak a helis meg vadászgépeseket szeretik! Meg nem véletlen volt az sem hogy a WW szerver átállt a repülősökre. A PoE2HU szerver Most csak azért kerül előtérbe mert ezen van lehetőség kis futkozásra is azok számára akik unják már a repcsizést, de néha sajna muszály repcsisnek is lenni. Múltkor viszon jókis csapatok jöttek ösze mivel senki nem bánta hogy egymás után vagy 5 inf map jött. És nekem sincs erőművem nekem is időbe tellik hogy betöltse az új pályát. Szeretem is nagyon mikor beérrek és látom már az első zászlót behúzták vagy épp húzzák. -
errrtu #8239 a sok külföldinek szerintem inkább belőlünk lesz elege pláne ha ide-oda állogatunk rendeződünk és utánna halomra lőjük szerencsétleneket
ui: utólag is köszönöm a tegnapi kellemes perceket amit a szerveren tölthettem -
#8238 Apropó.. ha lehetne egy apró kis javaslatom a Map lisvával kapcsolatban.. Talán összekellene állatni egy Stabil MAP listát.. Itt stabil alatt azt értem hogy NEM változtatható..!!! Így egyéni kívánságok kizárva...!!! Nincs is annál bosszantóbb mikor nagy nehezen( hisz nem mindenkinek van egy kész atomerőműve a szobájában) betölt a Map.. ami 1-2 emberkének nem tetszik.. és Change Map-ot kérnek!!! (bár ez konkrétan engem nem zavar DE...) Ha magunk közt vagyunk (PoE2HU).. akkor azt mondom legyen.. Már ha elegen vagyunk.. De az ilyen bosszantó utólagos Map váltásoknál rengeteg külföldinek lesz elege a magyar szerverből.. és lelépnek..!!! És ha ez így megy tovább lassan végkép elpártolnak az emberek a magyar PoE2 szervertől.. WAZE!!! Szóval indíthatnánk valami szavazásfélét( elvégre ezért van a FÓRUM.. Használjuk ki!!!!!) a MAP listáról hogy ki mit tenne bele.. Aztán szépen ahhoz tartanánk magunkat... -
#8237 Az ÉN életemből kimaradt a BFV.. ha mégis egy kis Vietnami hangulatra vágyom átmék az EOD-ra (Eve of Destruction).. Na az az igazi Dzsungel feeling ami ott van Waze!! -
Landor #8236 LAW. alap. -
#8235 Arra még én is emlékszem :D Ott először csak a gránátvetővel (m79 talán) mentem,csatornába fincsi volt :) -
Bartlebi #8234 Dobtárassal Saigon68 pályán csatornában egy sarok után 5 embert leszedni egy sorozattal! Na az volt a tuti feeling! És az hogy utánna a sok külföldi arc azt vágja a fejemhez hogy "fullauto noob"! -
#8233 Áh,legjobb feeling a sok csapda eldugás volt,meg a dzsumbuj harc,de jött a nyavalyás helikopáter :P -
Landor #8232 -
#8231 sztem az UH-1nek volt igazi vietnám feelingje zenével, de inkább nem szólok bele, merthát te idősebb vagy, tapasztaltabb, meg minden