2542
  • DrBrown
    Köszi Karesz! Akkor beruházok!
    Azok a régi szép Commodre64-es idők! Milyen szép is volt akkor.....
  • CzKaresz22
    Emlékem szerint amikor én nyomtam akkor mintha az az 512MB kevés lenne!De nem 1000% de az ma már szinte mindenhez kevés hiába van 5GHZ -es procid!
    S mindenből a legfrissebb driverek... Természetesen!Ez "álltalában" bejön...
  • DrBrown
    Hali!
    Az lenne a kérdésem, hogy vajon miért akad nekem ro...dtul a gáma?
    512MB mem. 3800Mhz. 126MB GForce Ultra vidkártya, SBAudigy2 hang.
    Lehet hogy már elavult a gépem??
    Ha kevesen vannak a térképen, akkor még tök jól megy, de ha már van egy jó kis seregem, akkor beakad. Van úgy hogy fél percig meg se nyikkan. Így élvezhetetlen a játék.

Uff
  • Lordhunter
    valaki help pls
  • Lordhunter
    és addig nem enged be amég le nem töltöm de ha letöltöm akkor meg a játék se indul be elég idegesítő valami krekk kéne
  • Lordhunter
    nem tom láccani fog-e a kép de nekem ezt írja ki amikor multizni akarok pedig már soxor ujraraktam és az 1.2-est is felraktam. Milyen fajta sh2-őd van? Lehet nekem másfajta.
  • Malac Úr
    Üdv!

Valami nem kóser az általam copy-zott módszerrel, nekem pl. tegnap este már nem indúlt így el (???), bár virtuális meghajtókra sem panaszkodott. Megtaláltam a megoldást:uninstall + reinstall + 1.2 :)
  • Lordhunter
    nem értem nem müxik azt írja ki kapcsoljam ki a virtuális meghajtókat ha meg kikapcsolom kéria az eredeti cd-t
  • Lordhunter
    de már csak holnap teszem fel már fáratt vagyok de asszem jó lesz
  • Lordhunter
    nagyon remélem hogy mostmár üxeni fog már kijöttem a formából:) Amúgy ha az a 8. pálya amire gondolok ad egy ilyjászgépet ésa mellette i-2 embert (nem biztos hogy az a pálya) azzal a géppel leszedegeted azokat az embereket egy fafallal lassíthatod a támadást egyszerre csak egyfelé figyelnek aztán a kajából mindíg meg lehet gazdagodni amég nem müxik a játék többet nem tok mondani:(
  • Malac Úr
    "Van 3as is!:) "

Ezt hogy is érted? Találtál valahol 1.3.1-es crack-elt exe-t?
  • meril
    Kössz a jó tanácsot!!! De én még csak ott tartok!!! Sajna:(!!! Na mind1!!! Elöbb utóbb megcsinálom!!! Csak most nincs kedvem feltelepíteni!!! Ja és máshogy nem lehet megcsinálni???! Elöre is kössz mindent!!!
  • Tanus
    Sziasztok!
    Először is köszz a cracket...:P A vligán már mindenhol kerestem csak ottnem ahol kellett volna, és már afalnak mentem h miértnem tudom felrakni a gépre, szal még1x kösz!
    Ez egy jó kis hely ahol ha mindenigaz a paceket fixáló kis crackfilokat tölthetitek le! Van 3as is!:) http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_2.shtml
    Amugy a 4. pályán én úgy csináltam meg hogy szépen sunyiban mikor már persze feljutottam a várfalra, akkor (kb 8 nyilasom maradt) szépen lassan egyenként lelődöztem a jónépet...:) Ennyi.. És ennek a lassú, ám hatásos módszernek a segítségével egy jóval későbbi pályán szintén hasznát vettem!

Ja, és nekem nem akarják kínozni a jónépet!:( Pedig van mindenem, a kis emberke aki figyeli a rablókat, vann már 2 ember a börtönben, egy meg gyón a bíró elött, meg kinzó emberek is vannak, de sehogysem akarják megkínozni őket!:DD És mégvalami! A sokadik pályán, amikor a király mellé állok, kb a 8. fejezetnél asszem, rögtön az első pályán a zöldek ostromolják a főhőst, és nincs elég időm hogy embereket toborozzak, ott ti mit csináltatok??
    Előre is kössz! Sok sikert mindenkinek!:)
  • Lordhunter
    ööö ez nem igazán világos:)
  • Malac Úr
    Csá Skacok!

Amíg nincs 1.3.1-es krekk csináljátok így, kipróbáltam, müxik...

You need:

-Alcohol 120%
    http://shop.alcohol-soft.com/en/upgrade_us_retail.php

-SecuROM_loader
    http://www.daemon-tools.cc/dtcc/down...tegory&catid=2

-Fixed CD Image for Stronghold 2
    http://m0005.gamecopyworld.com/games...02%20v1.3.1%20[ENGLISH]%20Fixed%20CD-Image

After downloading and un-zip/rar, then load the NEEDS_EMULATION.mds into alcohol's virtual drive (I didn't write to a CD like the instructions say). Turn on RMPS emulation in Alcohol, but NOT SecuRom emulation.

Now, run SecuROM_loader and give it the installed Stronghold.exe file on your hard drive. SecuROM_loader should start the game just fine.
  • Lordhunter
    Nekem megvan az SH2 100 verzióban mégse tok vele multizni az az innen link nem vitt sehova.
  • meril
    Helo Mindenkinek!!! Nekem az volna a kérdésem hogy a 4. pályán amikor harcolni kell menni vagyis már megvannak a katonáid csak le kell gyözni a várban lévö tagot!!! Én ott mindig kikapok!!! Hogy csináljam??? Hogy célszerü? Segítsetek lécci!!! Elöre is kössz!!!
  • grebber
    Ezt komolyan gondoltad?Nem is fog menni!!
    DC , vagy torrenten keress rá!!
    mininova.org vagy torrentspy.com-om.
  • Lordhunter
    ez a link nem megy:(
  • Zoleeca
    INNEN
  • Lordhunter
    Egyszerű csinálsz börtönt oda viszik a rabokat csinálsz rendörséget nem tom az aangol nevét nekem magyar egy kis őrhely amiben egy ember van ez elkapja a bűnözőt és beviszi a börtönbe ezzel még a jókedv nem megy feljebb hogy jobb legyen a kedv venned kell még kínzóezközt ebbe rendre taníttyák a rabokat ha a csík betelik a fogoly kiszabadul és jó emberré válik (és nem lesz visszaeső bűnöző csak ritkán)
    amég a kínzóban van az ember addig az a munka amit ő csinált szünetel. Kb ennyi. sok sikert
  • hardt
    sziasztok!!! lenne 1 bajom... nah az a gáz h mindig lopnak a granary-m ból!!... meg midnenhonnan szal nagy a bünözés.. :( mit kell ienkor csinálni hogy ne lopjanak? please help... elöre is thx!
  • Raylee
    >Sziasztok,
    A
    Stronghold 2 HUN béta -innen leszedhetö, de nem teljes és itt jön a jó hír:-nekiálltam befejezni a projektet, elég sok a szöveg, de menni fog....
    aki ,otthon van az angolban és szeretne segiteni,jelezze nekem,elöbb elvégzünk a game-val...
  • AOW
    Kérem aki tudja az írja le a pályaszerkesztést,mert szeretnék pályát csinálni,de nem tudok :S.Kérlek segítsetek!
  • grebber
    Torrent
  • impiránya
    szoljazok má ha valaki tud egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a st2 köcce
  • impiránya
    nem tuttok egy ftp oldalt ahonnan le lehet tölteni a stronghold 2-őt
    előre is köcce
  • hup
    le lehet tölteni valahol demoba
  • AOW
    nem tud valamelyikőtök pályát csinálni hozzá?
  • Lordhunter
    Hár rossz hír amég nincs krekk nincs játék legalábbis nálam.
  • L45
    Érdekelne hogy kell multiban játszani. Eddig sehol se találtam leírást hozzá és csak FPS előtanulmányaim vannak :) Amikor beállitom, hogy servert szeretnék csinálni, pálya, stb.kész , akkor valami olyat kér hogy válassz ellenfelet? De, hogyan, ha még a netre se enged fel ?? Akár magánban is segíthetne vki! Esetleg tudtok jó servereket?
  • Lordhunter
    Hát ha tudnék segíteni már ujra a klánnal nyírnánk a külföldieket multiba de amég nincs az 1.3-hoz krekk addig nincs mit tenni max az alap játék de az már túl egyszerű
  • K bazsika
    Hahó nem tud senki segíteni?????
  • K bazsika
    Sziasztok! Nem tudja valaki,hogy merre találok Strong.2 patchet? Légyszi segítsetek!
  • hup
    menyi a ramod
  • DrBrown
    Sztok!
    Nem tudja valaki hogy miért akadozik a játék, minimális beállításoknál is?
    Az 1.3-as patchez egyébiránt még mindik nem találtam ckrac-ket, pedig kerestem sokat.
    Tök jó kis gáma lenne ez, ha nem lenne vele ez a sok gány!
    Csőőv!
  • hup
    nagyon lassan tölti le a stronghold 2
  • zsolt11
    ok!
    akkor már csak egy valami honnan szedjem le újra ,tudsz valami jó címet?
    üdv.
  • tpM
    THX
  • Devids Pro
    zsolt11: leszeded újra a cd-t
    tpM: nvidia.com