2542
-
tpM #2181 'Sztok!!! Nemtuttok véletlenül Inno 3d GeForce fx 440 videókártya drivert ?
előre is thx -
zsolt11 #2180 valaki segítsen,please.
meg van a két kép fájl,el kezdtem telepíten az első cd-t kb. 60%-ig ér a telepítés amikor kiírja,hogy adathíba és a telepítés le áll,nem is kéri a 2- cd-t se.
érdekes dolog ez ,mert én ezzel a játékkal régebben játszottam a gépen és most meg fel sem tudom telepíteni.
kérdés, hogyan lehetne ezt a híbát kijavítani?
-
Lordhunter #2179 Nekem van most új fríssítésem elvileg ha kell msn-en dumálunk -
Since #2178 Valószínűáleg videókártya driver frissítés kell -
Lordhunter #2177 Tudod mikor adnék én 10 rugót a strongholdért bár jó játék -
tpM #2176 Akko lehet ,hogy az a baj hogy nem erdeti. A mininova.org-ról szettem le(torrent) -
Lordhunter #2175 akkor biztos nem az a baj ugyanis nekem is az van és nálam nagyon jól megy legnagyobb felbontásban is -
tpM #2174 szar : GeForce fx 440 64mb :( -
dani92 #2173 gamecopyworld.com ott van egy csomó crack -
Lordhunter #2172 Ez játékhiba ha videókártya baj lenne nem esne szét
Kéne valami krekk az 1.3-hoz -
Since #2171 Milyen videókártyád van? -
hup #2170 -
hup #2169 hát ez nagyon rossz
-
dani92 #2168 -
tpM #2167 -
zizzenet #2166 Értem. Ezek szerint még az 1.3-as patch után sem valami jó az MI. -
Lordhunter #2165 Már eltelt majdnem fél év mióta utollyára ide írtam és még mindíg nincs senkinek krekkje az 1.3-zoz. Egyépként ha jó ellenfeleket akarsz akkor rakj be magad ellen 7 királyt és aggy nekik 15000-et akkor már nehezebb de a legjobb mégis multiba még ha néha ki is lép:/ -
zizzenet #2164 Szervusztok. Sokat olvastam arról, hogy a gép intelligenciája nagyon szar és hogy sokszor rettentően szaggat a játék. Érdeklődnék, hogy a legújabb patch-ek óta ezek mennyiben változtak. -
#2163 Mit jelent az hogy gyűrödtek az épületek? Mutass már egy képet :) -
tpM #2162 Akko nemt'om , nekem gyűröttek az épületek de szerintem azér mer' szar a VGA.
Nem támogatja a PS-t.(Pixel Shader) -
DrBrown #2161 Megb**sza a jó ku.. már bocsánat, ha azért akad mert nem elég jó a gépem.
Akkor kár volt 2hónapja kidobnom azt az uszkve250000Ft.-ot az új gépemre.
De nem is tudom mit panaszkodom, hisz a játék 500-ba került. Akkor meg ne csodálkozzak ha akad. De azért jó lenne , ha jó lenne. -
#2160 lol :D -
hup #2159 nem rég vetük a gépet tök spéci de nem dudom hogy hová katintsak -
tpM #2158 Lehet hogy nem elég jó a géped. Nekem meg az épületek össze vannak gyűrődve -
DrBrown #2157 Mé van az szerintetek, hogy úgy akad a gáma mint a p*csa. Pedig az 1.2pecs
fent van.
HelpPlííz!
-
hup #2156 egyszerüen nem megy letölteni nem tudok mire katintani segitsetek
-
koleeee #2155 krekk kéne a 1.3 hoz bakker
-
tpM #2154 'Sztok!!! Leszettem a Stronghold 2-t. Asszem a Hoodclum verzió. És a játékban az épületek hibásak, mintha össze lennének gyűrődve. Mi a hiba? -
DrBrown #2153 Jó napot!
Nem tudjátok hogy a 1.3-as patch-hez hol lehet chracket találni?
Köszkösz -
tpM #2152 Nemhiszem ,hogy pach mer 999kb -
hup #2151 de ez csak a pach és nem birom hol kell letölteni -
#2150 Igen. -
hup #2149 és ez a teljes játékot tölti le?
-
tpM #2148 Kössz
by tpM -
#2147 Pl innen (torrent) -
tpM #2146 Hi all!!! nemtuggyátok honnan lehet leszedni a Stronghold 2-t??? -
DrBrown #2145 Sok honfitársammal együtt, nagyon boldogok lennénk, ha elkészülne a honosítás!
Repesne a szívünk a boldogságtól!
Lenne +1 kérdésem, ha szabad.
Letöltöttem a 1.2-es pöcsöt, + a chrack-et, de még mindig r***dtúl szaggat a gáme. Pedig viszonylag okos a gépem.
Megvan az 1.3-as pacsi is, de ahhoz meg nem találtam kreket. Nem tudjátok véletlen, hogy van-e hozzá.
Hálám a sírig!
Csőőv! -
Monyika #2144 Szia.
Én is nemrég töltöttem le ezt a magyarosítást és elkezdtem folytatni, de nem igérek semmit hogy mikor lesz kész vagy készen lesz-e egyáltalán. -
DrBrown #2143 Szasztok!
Látom kihalt a fórum, de azért kérdezek:
nem hallottatok vmit a játék magyarításáról? Mert ez a BETA verzió
elég gyengécske. (persze a semminél több, köszönjük is szépen)
Puszikapuszika -
tpM #2142 'Sztok nemtuggyátok van e olyan oldal ahonnan le lehet húzni a Stronghold 2-t?